تعبیر خواب کار
هر کسی خواب ببیند که کار موجود خود را ترک کرده و به کار جدیدی رو آورده، اوضاعش روبراه تر از گذشته می شود. اگر کسی به کارهای دنیوی اشتغال داشت، امور آخرت او نقص دارد ولی اشتغال به کارهای اخروی سود و منفعت به همراه دارد. اگر کارهای خود را تمام شده دانست، احتمالا پایان عمر او خواهد بود یا اینکه رنج و سختیهایش به پایان آمده و آسایش برای او خواهد بود.
اگر خواب ببینید کارهای اداری انجام می دهید، متکی به خودتان هستید و اگر ببینید بیش از حد کار دارید، خوشبختی غیر منتظره ای به شما خواهد رسید. اگر کسی ببیند در حال کار کردن درخانه غریبه ای است، به سفر می رود و در غربت برای کسی کارگری می کند. اگر در خانه خود کاری را انجام می داد و دیگران نیز به او کمک می کردند، مردم از او راضی هستند و اگر مشکلی برایش پیش بیاید، کمکش می کنند.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر کار دنیایی او به درستی برنیامد به غایت نیکو است.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند کار دنیا می کرد، دلیل که کار آخرتش در نقصان خواهد بود. اگر ببیند کار آخرت کرد، دلیل که کار آخرتش راست خواهد بود. اگر ببیند کار دنیای او راست شده بود، دلیل که اجلش نزدیک است. اگر به خلاف این ببیند، دلیل که عمرش دراز است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Aylar : سلام خانم هراتی عزیزم، خواب دیدم محل کارم هستم دوتا خانوم اومدن که با برخورد خوش فقط بمن توجه داشتن و کارشونو را انداختم (خودمم خانومم) که کارتشونو دادن و گفتن ما هم فلان جا کارمیکنیم تو خیابون ولیعصر(همچین جایی وجود نداره) کار داشتی بیا کارتو راه بندازیم منم زیادبرام اهمیتی نداشت اما زیبایی دخترا برام جلب توجه میکرد، هنوز نرفته بودن که پشت مونیتور کامپیوترم دیدم دوتا نون بربری مونده کهنه شده بودن اما سالم بودن داخلشون پنیر و کره هم داشت که مدیرمون برداشت و داخل نایلون فریزر داد به من و من خوردم و با یکی از همکارای آقامم خیلی مهربون و محترمانه برخورد میکردم که به اونم تعارف کردم.
فریبا هراتی
: سلام. شما به اشخاصی محبت کرده اید و آنها شما را دعا کرده اند و گفته اند که انشالله هر وقت گیر کردی امام زمان ع یاری و حامی تو باشد. آنها قلبشان مهربان و دعایشان خالص بوده است. بنابراین شما هم از لحاظ مالی شرایط خوبی پیدا خواهید کرد و اگرچه شاید کمی دیرتر به خواسته تان برسید ولی رفاه و ثروت و سهولت در کار خواهید یافت و پاداش خواهید گرفت. انشالله همکار آقای شما هم شرای مالی اش بهتر خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
بهزاد : سلام وقت بخیر خسته نباشید
خواب دیدم برگ قبول شدن در ازمون رسیده دستم (ازمون امتحان دادم) اما خودم باور نمی کردم رفتم پیش یکی از کارمندها و برگ قبول رو نشان دادم و گفت درست قبول شدم و خواست کارهام انجام بده. ولی تو خواب از طرفی خوشحال بودم و از طرفی ناراحت و می گفتم کارم آزاد باشه باید ۸ ساعت کار کنم اینجا هم ۸ ساعت اما آزادی رفت و اماد ندارم.
بعد رفتیم جای که چند نفر دیگه هم بودن و رئیس اصلی آمد و برگه استخدام من امضا کرد اما چند تا از کارمندها دیگه ناراحت بودن و درمورد یک خانم که امتحان داده و قبول نشده بود صحبت می کردن که دیدم یکی شون برگه من رو برداشت برد که نابود کن اما اتفاقی افتاد از دست ش افتاد منم رفت برش داشتم رفتم دوباره تو اون اتاق که دیدم یکی از اون افراد با یک خانم صحبت می کرد و در مورد گم شدن برگه صحبت می کرد که برگه من گم شده دیگه استخدام نمیشم اون خانم در جواب ش گفت نه مشکلی پیش نمیاد اون نامه فقط امضا شده بود تبر روش نبود که طرف جا خورد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. اعتماد به نفس شما بالاست و تصمیمات و قضاوت شما درست است. انگیزه ی شما برای رسیدن به موفقیت بالاست. شما باید به غرایز و شهود خودتان اعتماد کنید (به مهارتهای فیزیکی تان و به چیزی که به دلتان برات می شود، اعتماد کنید - شما می توانید با حضور قلب، حق را ببینید و در بیداری موضوعی را درک و فهم کنید). اگر در واقعیت برای آزمون جایی ثبت نام کرده اید احتمال قبولی شما بالاست. کسانی که استخدام می کنند بر حسب توانایی های مردم نظر می دهند و با کسی دشمنی ندارند. تشکر از همراهیتون.
Elnaz : سلام خانم هراتی خسته نباشید خدا قوت من امشب خاب دیدم با دوستام که دوتا خاهرن و منم تو واقعیت تو کارخونه کار میکنم دیدم دوستام بهم گفتن ما می ریم آمریکا اونجا کار کنیم اونجا حقوقش بیشتر و یه کارخونه ی ماسک هستش اونجا می ریم دیدم میخاییم با هواپیما بریم؟ آمریکا ممنون میشم تعبیرشو بفرمایید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و دوستانتان، شرایط زندگی تان متحول خواهد شد و امکان رسیدن به ثروت و رفاه بیشتری را خواهید داشت. شما شاید تغییر شغل بدهید و جایی کار کنید که درامد بهتری داشته باشد. می خواهید که زندگی مرفه تری داشته باشید و بر موانع زندگی تان غلبه کنید. تشکر از همراهیتون.
مهسا : سلام، من شاغل هستم ممنون میشم تعبیر کنید و خواب نمایش داده نشه
فریبا هراتی
: سلام. محیط اجتماعی و حس اجتماعی شما عوض شده و هنوز به جایگاه خودتان در شرایط جدید عادت نکرده اید. با وجودی که می دانید چطور باید کارهایتان را انجام دهید و رفتارتان را کنترل کنید، ولی به نوعی احساس عدم امنیت و یا هرج و مرج در زندگیتان دارید. شما سعی می کنید که افکارتان را درست طبقه بندی کنید و خردمندانه فکر کنید. سعی می کنید که در کارتان درستی و شفافیت و صداقت داشته باشید ولی ممکن است موقتا مورد بی مهری دیگران قرار بگیرید. ولی کم کم وقتی که شما را بیشتر بشناسند، با شما احساس آرامش بیشتری خوهند کرد و شما جایگاه درست خودتان در محیط کاری تازه تان را پیدا خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
م ح : با سلام و خسته نباشید
خواب دیدم مدیر گروهم از محل کار قبلیم میبینم تو شرکت قبلیم میگه به رئیس گروه یه کار سه روز هست بدن به من که چهارشنبه پنجشنبه و جمعه انجام بدم که با کارم توی شرکت که الان کار می کنم تداخل نداشته باشه. کارو انجام میدم و حدود ۸۰ هزار خط(کد) میشه کار تا شنبه صبح طول میکشه من کمی نگران محل کار الان میشم یکی از همکارای خانم که سنش از من بیشتر ( آدام خوبی هم هستن) آروم می کنه
من نگرانیم کمتر میشه.
ساعت ۵.۴۵ صبح خواب دیدم
ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به ثروت و موفقیت و دستاوردهای مادی می رسید و اهدافتان تحقق پیدا می کند. بنابراین به این نتیجه می رسید که زحمت زیادی که می کشید، ارزشش را دارد. تشکر از همراهیتون.
نفیسه : سلام خواب میدیدم،خواهرم دفتری داره که داخل آدرس یه فرصت شغلی هست،برای پیدا کردن دفتر،رفتم طبقه بالای ،که منزل پیر مرد غزیبه ای ی بود که فهمیدم پدر پدرم هست(پدربزرگم در واقعیت فوت شدن)و من پدر بزرگ دارم ،از این خبر خیلی خوشحال شدم،ازش پرسیدم دوست داری چی صدات کنم،بابابزرگ یا آقاجون،اما اون زیاد منو تحویل نمیگرفت پیرمرد غریبه دیگه بهم گفت تحویلت نمی گیره ،که همون پیرمرد اولی صدام کرد و گفت بهم بگو بابا بزرگ و کارم رو راه انداخت،در انتها،یک دختر بچه بسیار زیبا و تپل که مثلا دخترخالم بود رو بغل کردم که ببرم به مادرش تحویل بدم .
فریبا هراتی
: سلام. خواهر شما شخصیتی سخت کوش دارد و شما می خواهید مثل او رشد و ترقی کنید. می خواهید خردمندانه رفتار کنید و در کارتان موفق باشید. ( روح پدر بزرگتان شاد) او روحش زنده است ( مثل همه ی انسانهایی که بعد از مرگشان پاک و آمرزیده هستند و معذب نیستند)، اما از اینکه شما در بیداری زنده بودن روح او را باور ندارید، از او یاد نمی کنید یا برایش دعا نمی کنید، از شما ناراحت است. اگر شما برای او دعا کنید تا آرامش بیشتری داشته باشد، دعای خیر او هم همراه شما خواهد شد و در کارتان موفق خواهید بود. شما به ثروت و سرمایه ای خواهید رسید و شخصیتی امانتدار دارید. تشکر از همراهیتون.
سارا : سلام. لطفا مخفی باشه. دختری جوان و دانشجو هستم. ممنون از تعبیرهای قشنگتون.
فریبا هراتی
: سلام. شما ذهنی خلاق و درکی بالا و بینشی قوی دارید و کم کم توانایی های ذهنی تان را بسیار استادانه بالا می برید و در خصوص تحصیلاتتان مهارت های زیادی پیدا می کنید. شما به درک جدیدی از احساس و دانش روحی می رسید و اعتقاداتتان نسبت به باورهایتان قویتر می شود. شانس و انرژی روحی بیشتری پیدا می کنید. شما سعی می کنید که ایمانتان را هم قویتر کنید تا بتوانید باعث آرامش و التیام روح دیگران باشید. تشکر از همراهیتون.
Shahram fard : با سلام و روز بخير
درخواب دررابطه با كارروزمره خود هركاري كه بارول هرروز انجام ميدادم انتهاي كار وارونه واشتباه در ميومد
فریبا هراتی
: سلام. خوابتان واضح نیست لطفا توضیح دهید که چه کاری اشتباه در میامد. تا بنده بتوانم تعبیرش را عرض کنم.
silvia : سلام خانم هراتی عزیز،صبح زود(نمیدونم قبل طلوع یا بعد)مجددا خواب دیدم محل کارسابقم هستم کنار مدیرعاملم(برادرخواستگارسابقم)ایستادم یهوخواستگارم میاد و منو بغل میکنه صورتموبوس میکنه میگه سلام عشقم،عزیزدلم.ازاین وضعیت راضی نبودم،منتها توی این خوابم آخرش دیدم توی خیابون یکی ازمشتریارودیدم که مدیرم گفت این آقا کاردولتی داره بعد دیدم رفتم سازمان امور بنیاد مستضعفین اونجا یه خانمی منو به مدیرعامل معرفی میکنه وقسمت بایگانی استخدام میشم و خیلی خوشحال بودم که کاردولتی پیدا کردم.درواقع الان بیکارم
فریبا هراتی
: سلام. زندگی شما متحول خواهد شد. شما گذشته را فراموش می کنید و زندگی تازه ای خواهید داشت. انشالله نگرانی های گذشته را کنار می گذارید و گشایش کار می یابید. احتمالا ویژگی های خاص شما و شخصیت شما مورد تایید کسی قرار می گیرد و شرایط زندگی تان بهبود پیدا می کند. اگر تقاضای کار داده اید، احتمالا استخدام خواهید شد و در غیر اینصورت، خواهید توانست کارهایتان را به بهترین صورت مدیریت کنید. تشکر از همراهیتون.
silvia : سلام و عرض ادب،خواب ديدم توي محيط كاري هستم كه واسم آشنا نيست ولي مدير و پرسنل همگي از همكاران سابقم بودن و به نوعي خانواده خواستگارسابقم محسوب ميشدن.مديرم كه برادرخواستگارم بود باهام خيلي گرم و صميمي رفتار ميكرد و يكي از خانمهاي پرسنل زير آواز زد و من و مدير خنده ريزي كرديم مبني بر اينكه خيلي بد ميخونه،خواستگارسابقموديدم كه زيرچشمي نگاه ميكنه ومتوجه شدم از همسرش جدا شده، بعد به من نزديك شد و نيشگونم گرفت،مادرمو ديدم كه حرفيو به مادرخواستگارسابقم زد و ايشون خيلي گريه كردن و رفتن،بعد ديدم مادرم ميخوان برن سر ميز يك منشي هزينه جراحي زيبايي منو بپردازن كه من بهشون گفتم صبركنن اين دكتر معروف نيستن و من دكتر فلاني (اسمشون رو واضح گفتم)رو ميشناسم كه دكترخوبيه ولي فقط سيصدهزارتومن گرونتر ميگيرن.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما سعی کرده اید که در رابطه با خواستگار سابقتان مدبرانه و خردمندانه رفتار کنید و نگرانی هایتان را نشان ندهید. خواستگار سابق شما شرایط خوبی ندارد و او آرزو دارد که شما واقعیت را بررسی کنید. در اینصورت شاید کارها آنقدر برای شما خوب پیش برود که باورتان نشود! شما از اینکه خواستگار سابقتان با شما بدرفتاری کرد، به شدت دلخور هستید. شاید هم مادرتان از اینکه در واقعیت مادر او با شما بدرفتاری کرده ناراحت است ( منوط به تشخیص خودتان). شما به این فکر می کنید که خوشرفتاری شما و اینکه دوباره روی خوش به او نشان دهید، برای خواستگارتان خالی از هزینه نیست. تازه حتی ممکن است به این هم فکر کنید که خیلی خیلی بیشتر نسبت به خواستگارتان سطحی رفتار کنید و اصلا خودتان را به او بی تفاوت نشان دهید تا برای خواستگارتان این رفتار شما گران تمام شود! هر چند که ته دلتان می دانید که نسبت به او بی تفاوت نیستید. تشکر از همراهیتون.