تعبیر خواب کبوتر
اگر کسی در خواب دید که کبوتری را از هوا گرفت، مالی بدون انتظار به وی خواهد رسید. خوردن گوشت پخته کبوتر، به تلف کردن مال زن تعبیر شده و اگر گوشت خام کبوتری را می خورد، چنین قصدی را نمی تواند به انجام برساند. اگر کسی ببیند تعدادی کبوتر دارد، فرزندان زیادی از وی به دنیا خواهند آمد.
فرار کبوتر، به معنای قهر زن و یا مرد و بازگشت کبوتر، به آشتی زن و شوهر تعبیر شده است. اگر محبوسی در خواب کبوتری سفید ببیند از زندان خلاص می شود و آزادی خود را باز می یابد. اگر بیماری این خواب را ببیند شفا حاصل می کند و چنان چه وامداری ببیند، دین خویش را می پردازد.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن کبوتر، دلیل بر زن است. اگر ببیند کبوتری بگرفت یا کسی به وی داد، دلیل که زن بخواهد. اگر ببیند گوشت کبوتر خورد، دلیل که مال زن خورد. اگر ببیند کبوتری را بزد و بیفکند، دلیل که زن را رها کند به سبب سخنی که در حق او بگوید. اگر ببیند کبوتر بچگان بسیار داشت، دلیل که از زنان منفعت یابد.
جابر مغربی می گوید: اگر به خواب ببیند کبوتری داشت، دلیل که غایبش از سفر بازآید. اگر ببیند کبوتری در خانه او بمرد، همین دلیل است. اگر دید کبوتر بسیار در خانه داشت، دلیل که او را فرزندان بسیار باشد و نیز گویند مال تمام حاصل کند. بهترین کبوتر درخواب، سفید و سبز است. اگر زنی کبوتر ببیند، دلیل که شوهری کند و دختران آورد. دیدن کبوتر بازی در خواب، دلیل است بر کاری باطل و کبوترخانه، دلیل بر ناحق است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن کبوتر بر پنج وجه است:
- زن،
- کنیزک،
- مال،
- نامه که از غایب رسد،
- ریاست.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
معبودی غیرخدانیست : سلام عرض ادب.لطفانشون ندین.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. با آرزوی شفا و تندرستی برای شما. شما به خدای بزرگ توکل کرده و امیدوار هستید که خبرهای خوشی دریافت کنید. اینکه مرتب خواب کبوتر می بینید در شرایط شما چند دلیل دارد. اول اینکه شما خودتان را به خاطر زحماتی که خواهرتان یا خانواده تان برای شما می کشند، مقصر می دانید و فکر می کنید که تقصیر شماست که آنها به سختی افتاده اند ( که البته اینطور نیست). دلیل دوم این است که شما شخصیتی آرام، با محبت و بی گناه دارید و خداوند می خواهد به شما نوید دهد که صلح و آرامش و هارمونی به زندگی شما خواهد آمد. کبوتر سفید نمادی از عشق و وفاداری و دوستی و پاکیست و کبوتر قهوه ای نمادی از کسی است که خانواده دوست و با محبت است و از شما حمایت می کند. خوابها را باید بر حسب زمان بیننده ی خواب تعبیر کرد. خواهر شما نه کنیز شماست و نه وادارش کرده اند که به شما محبت کند بلکه او عاشق شماست. تشکر از همراهیتون.
معبودی غیرخدانیست : سلام خانم هراتی عیدشما مبارک چندوقته خواب کبوترسفیدوقهوه ای میبینم .خواستم بدونم خواب کبوتردلیلی برشفای بیمارتاثیرداره؟؟؟
فریبا هراتی
: سلام. عید شما هم مبارک کبوتر به خودی خود مفهوم درستی از خواب نمی تواند به شما بدهد مگر اینکه در رابطه با جزییات خوابتان که فکر می کنید بی اهمیت هستند؛ ولی در واقع بسیار مهمند؛ کبوتر را بتوان تعبیر کرد. لطفا خوابتان را کامل بنویسید تا در تعبیر اشتباه نشود. برای این کامنت از شما حق خواب کسر نشد. تشکر.
کبیری : سلام و عرض ادب
خواب دیدم رفتم پیش مادرم دیدم داخل ی وسیله مثل فر داره دوتا پرنده را بریان میکنه یکم که دقت کردم دیدم پرنده ها کبوترن و زنده اند فورا مادرمو مطلع کردم و اجازه ندادم ادامه بده گفت که نمیدونسته زنده اند ! کبوترها را آوردم بیرون دیدم دوتا جوجه تازه متولد شده بدون پر کنارشون تو فر بوده وقتی درشون آوردم به حالت نیمه جان بودن همشون بهشون آب دادم دوباره سر حال شدن بجز کبوتر نر که نمیدونم درست چه اتفاقی براش افتاد ولی فکر میکنم زنده موند در ضمن کبوتر ها جفت بودن و من تو دنیای واقعی از کبوتر و نر و ماده بودنشون اطلاع ندارم ولی اونجا درست حس میکردم
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما سعی می کند با شور و شوق و یا استرس زیاد، خودش را قربانی عشقش به خانواده تان کند. رفتار او هر چند که گویای از خود گذشتگی اوست ولی ممکن است روی کل خانواده تان تاثیر منفی بگذارد. شما می خواهید با خانواده تان همه در آرامش و دور و بر هم باشید. باید با هم با عشق و محبت و آرامش رفتار کنید و نه از روی تحکم و یا استرس و نگرانی و ترس. تشکر از همراهیتون
لادن : ببخشید قسمت تمدید رو پیدا نکرده بودم تا شارژ کنم.
الان شارژ شد.ممنونم
فریبا هراتی
: تشکر. شما تا زمانی که حق خواب باقی داشته باشید نمی توانید شارژ کنید و وقتی من از شما حق خواب قدیم را کسر کردم قادر به شارژ مجدد شدید. در نوبت هستید.
لادن : سلام خانم هراتی عزیز روزتون بخیر
امروز خواب دیدم رفتم به نمازخونه یه پسری هم کنارم بود بهش گفتم تاحالا اینجا نماز(یا نمازجماعت)نخوندم.یه دختر مومنم کنارم بود حس کردم پسره از دختره یکم خوشش اومده.من حس خاصی به پسره نداشتم حتی بعضی جاها فکر میکردم بی کلاسه.بعد دیدم من و دختره رو مبل آبی نشستیم. یه عده آشنا و غیر آشنام اونور نشسته بودن و چندتا مرد هم بودن.چشمم خورد به دریچه کولر یه کبوتر سفید اونجا بود یه کاغذ انگار آورده بود(کاغذه یه چی مثل تقلبای مدرسه بود یا شایدم اسم کسی روش نوشته شده بود که بره تقلب برسونه البته اسم من نبود).سرمو برگردوندم دیدم کبوتره رو دسته مبل نشسته و لم داده.دختره بوسش کرد منم گرفتمش رو دستم و بوسش کردم.(اولش که گرفتمش تو دستم دیدم رنگ مبل رو گرفته و آبی شده و دوباره سفید شد).همون لحظه مادرم اومد بهش گفتم کبوتره بوی گلاب میده(بوش شبیه بوی گلابای حرم بود یعنی بوی گلاب با بوی مردم قاطی شده بود و شبیه گلابِ مونده شده بود.مادرم گفت آره دیگه وقتی همش اینجاها(نمازخونه) پر میزنه بوی گلاب میگیره.یه دفعه انگار دیگه اونجا خونه مادربزرگم بود..مادربزرگم اومد گفت این چیه پرش بده بره اون پشت پر کبوتره میره پیش اونا(میترسید خونه شو کثیف کنه)من اولش تمایل نداشتم بعد راضی شدم رفتم رو پشت بوم یا بالکن و داشتم با کبوتره حرف میزدم(میخواستم برام دعا کنه) که بعدش پرش بدم همون موقع بیدار شدم.سپاس
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما از انجام هر کاری، به خاطر رسیدن به تمول و ثروت، خوشتان نمی آید و تمایل دارید که کاری را انجام دهید که در شان و درخور شما باشد. شرایط مالی شما بهتر خواهد شد و اخباری به شما می رسد که خیالتان را راحت می کند. صلح و آرامش و هماهنگی و دوستی و عشق بیشتری را در زندگی تان تجربه خواهید کرد. افکار تنفر و یا انتقام را از ذهنتان دور می کنید و سعی می کنید که متعالی تر شده و به ترویج کلام پروردگار می پردازید. برای شما صرفا رسیدن به ثروت مهم نیست مگر روزی حلال و پاکیزه ای باشد. تشکر از همراهیتون.
مهدي : خواب ديدم تصميم دارم سر كبوتر سفيدي رو از تنش جدا كنم احساس ميكردم چاقو در دستم هست اما مستقيما چاقو يا ابزاري نميديدم . كبوتر رو گرفتم خواستم سرش رو قطع كنم ديدم سر نداره . اما زنده بود .
فریبا هراتی
: سلام. خوابتان 2 تعبیر متفاوت می تواند داشته باشد که منوط به حالات روحی خودتان است. اول اینکه شما افکار انتقام و تنفر را از خودتان دور می کنید و به وفاداری، عشق، سادگی و دوستی بیشتری رو می آورید. دوم اینکه از سادگی و دوستی و عشق بی قید و شرط خسته شده اید و نمی خواهید بی فکر و بی خیال، نسبت به همه چیز و همه کس خوشبین باشید چون تا بحال اینطور زندگی کرده اید. تشکر از همراهیتون
ندا : سلام خسته نباشید.استرس داریم)
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. تعبیر خواب مادرتان این است که او نگران است که به خاطر مسائل مالی که برایش پیش آمده؛ خبرهای بدی بشنود. همسر شما موجبات آزادی مادرتان را فراهم خواهد کرد. او بشدت نگران مادر شماست. روح پدر مادرتان شاد. او هم نگران مادر شماست که آزاد باشد و برای مادرتان دعای خیر می کند. اسارت مادرتان برای پدرش به اندازه ای سخت است که انگار خود او را اسیر کرده باشند. اما انشالله مادر شما از این مشکلات رها خواهد شد و خیلی خیلی خوشحال می شود. باید برای شادی روح پدرشان هم که اینقدر نگران مادرتان است، دعا کنید. انشالله مادرتان از نگرانی بیرون خواهد آمد. خواب شما شامل 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون
sajede : سلام. امیدوارم سلامت و خرم باشید. چند وقت پیش خواب دیدم در یک محوطه بزرگ بودم که سقف و دیوارش از یک جنس پلاستیکی محکم و خوش رنگی بود. در گوشه ی از ان یک کیسه بزرگ سفید اویزان بود. به کسی که کنارش بود گفتم چیزی درون کیسه تکان می خورد. او دست برد درونش. یک کبوتر سفید از درونش پر کشید به داخل ان محوطه . آن کبوتر تخم گذاشته بود. ان شخص ناشناس از ته کیسه تخم ان کبوتر را دراورد. ممنون می شوم تعبیر این خواب را بفرمایید
فریبا هراتی
: سلام. شما در عین حال که عزم و اراده ای قوی برای رسیدن به اهدافتان دارید، طرز فکری انعطاف پذیر دارید و می توانید با شرایط مختلف خودتان را منطبق کنید. شما آرزوهایی دارید که می خواهید به آنها برسید و سعی می کنید که روی بخشهایی از زندگی تان کنترل بیشتری داشته باشید و آنچه که آرزویتان است را بدست بیاورید. شما به دستاوردهای بزرگی خواهید رسید و صلح و آرامش و هماهنگی و ثروت را در زندگی تان تجربه خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
ساناز : سلام استادِ مهربان و عزیزم،امیدوارم شاد و سلامت باشید.
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. تشکر. شما شخصیتی خلاق و پیشران و اجتماعی دارید و دوست دارید که توسط دایره ی اجتماعی تان حمایت شوید. شما می دانید که برتریت و توانایی های ذهنی تان نسبت به خیلی از مردم بالاتر است و می خواهید به اوج موفقیت برسید. شما از همان دوران کودکی شخصیتی پیشتاز داشتید و ذهنتان با دیگران متفاوت بوده و افکار و ایده های زیادی را در ذهنتان پرورش می دادید. حالا شما می خواهید در دنیای واقعی ارتباط تان را با دیگران قویتر کنید. می خواهید ایده ها و طرز فکرتان را با دیگران به اشتراک بگذارید و فرصت های جدیدی را به روی خودتان باز کنید. شما تلاش می کنید که افکارتان را در خصوص مسائل ماورایی و انرژی های انسان، مانند چشم زخم، با دیگران مطرح کنید. شما تمایل دارید آموخته های خودتان را راجع به استرولوژی به دیگران بیاموزید و یا به ایشان کمک کنید که نگاهی متفاوت نسبت به زندگی داشته باشند و تاثیر صور فلکی را به عینه در زندگی مردم، اثبات کنید. شما خیلی روی موفقیت خودتان کار می کنید و می خواهید پروژه هایی را که می توانستند برایتان دستاوردهای مالی زیادی داشته باشند ولی شما آنها را راکد نگه داشته اید را دوباره برقرار و زنده شان کنید. خواب شما معادل 3 حق خواب بود و تشکر از همراهیتون.
ملودی : باسلام و وقت بخیر.دیشب خواب دیدم تو خونه بودم واز پشت پنجره بیرون رو نگاه میکردم که هوا برفی و سرد بود. یکدفعه دیدم روی لبه پنجره یه کبوتر (یاکریم) نشسته که یخ زده از سرما.پنجره رو بازکردم برداشتمش و گرفتم تو دستم تا گرم بشه..یکم که گرم شد جون گرفت و می خواست پرواز کنه و خوب و سالم شد.یهو دیدم رومیز خونمون ۶ یا ۷ تا یاکریم خیلی کوچولو و شیطون هستن اندازه گنجشک بودن.بعد مادرم اونارو برده بود بیرون تا پرواز کنن برن و بمن میگف باز جونور اوردی تو خونه. من وقتی فهمیدم ناراحت شدم. یهو نگاه کردم دیدم دوباره همون کبوترای کوچیک رومیز هستن و بیشتر هم شدن.باتشکر.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید چشم انداز تازه ای نسبت به زندگی داشته باشید ولی احساس سردی روابط یا تنهایی می کنید. شما می خواهید که عشق و امید را در زندگی تان تجربه کنید. امیدوار هستید که بتوانید عشقی را که فکر می کردید مرده است را تجربه کنید.مادرتان ولی فکر می کند که شما امیدهای واهی به خودتان می دهید. اما خبرهای خوشی خواهید شنید و آرامش و تعادل را در زندگی تان حس خواهید کرد. صلح و آرامش، عشق و شادی و دوستی های زیادی را در زندگی تان تجربه می کنید. تشکر از همراهیتون.