تعبیر خواب کتاب
خواندن کتاب در خواب، به راه صواب رفتن در بیداری تعبیر شده است. اگر از خواندن کتاب در خواب خوشتان بیاید، با دوستی خردمند در بیداری آشنا می شوید. اگر کسی به شما کتاب داد، از هدایت یک دوست بهره مند خواهید شد. اگر کتاب می فروختید، دوستی را از دست می دهید.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کتاب شعر می خواند، دلیل که کاری کند و مردمان او را ملامت نمایند. اگر دید کتاب حساب می خواند، دلیل که همواره اندوهگین شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی در خواب ببیند کتابی می خواند، دلیل که راه دین گزیند و کارهای بسته بر وی گشاده شود. اگر ببیند کتاب اخبار بر حدیث می خواند، دلیل که مقرب پادشاه یا حاکم شود، اگر ببیند کتاب فقه می خواند، دلیل که از ناکردنی بازایستد. اگر ببیند اصول می خواند، دلیل که به کاری مشغول شود و فایده دینی یابد.
اگر دید کتاب قصص می خواند، دلیل که به قصه های انبیاء و اولیاء حریص است. اگر ببیند کتاب ملوک و سلاطین می خواند، دلیل ملامت است. اگر دید حکمت می خواند، دلیل که قران خواند. اگر دید نحو می خواند، دلیل به شغل دنیایی مشغول شود.
تعبیر خواب کتاب دعا (مصحف)
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن مصحف خواندن، دلیل علم و حکمت است. اگر دید قران می خواند یا در آن نگاه می کرد، دلیل که علم و حکمت آموزد. اگر مصحفی بخرید، دلیل که طالب علم شود. اگر مصحف را به آتش بسوخت، دلیل بر فساد دین او است.
-
دیدن مصحف بر پنج وجه است:
- علم،
- میراث،
- امانت،
- روزی،
- مال و نعمت.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر مصحفِ گشاده بر سرنهاد یا بر دیده می مالید، دلیل که والی شهر شود. اگر دید ورقهای مصحف می خورد، دلیل که قران بسیار خواند. اگر دید ورقهای مصحف پاره می کرد، دلیل که نماز نگذارد. اگر قران را تفسیر می کفت، دلیل که کاری شروع کند و آن کارِ ناروائی بود. اگر ببیند مصحف داشت و چون بگشاد هیچ ننوشته بود، دلیل که دل و زبانش راست نباشد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Av : سلام وقتتون بخير من خواب ديدم مهمون داريم سر سفره ناهارمون كم اومد بلند شدم برم يخچال ي چيزى بيارم درست كنم ولى هرجا دست ميزدم جز كتاباى كنكور چيزى نبود .لطف ميكنيد تعبير كنيد
فریبا هراتی
: سلام. شما برای حل مشکلات دوستانتان به تجربه های زیادی احتیاج دارید که اگر از زندگی درس گرفته باشید، قدرت کمک به آنان را خواهید داشت و در غیر اینصورت نه.
Delsa : سلام خسته نباشيد
خواب ديدم دوستم به اسم ناهيد ١ ماه زودتر از موعد تولدم برام جشن گرفته و منو سوپرايز كرده و كادو بهم يه كتاب عاشقانه از فرغ داده و جشن تولدم توى باغ يكى از اقواممون كنار استخر پر از اب بود كه اكثر مهمونا توو استخر بودن و از طرفى يكى از دوستاى مشتركمون با نامزد من دوست شده بود و من اين موضوع رو فهميده بودم
فریبا هراتی
: سلام. سلامت باشید. زندگی شما متحول خواهد شد و اتفاقاتی برای شما می افتد که دگرگونی در روش شما در رابطه با عشق و افکار عاشقانه شما به وجود می آید. دوست شما باعث ناراحتی شما خواهد شد و سعی دارد تا به شما بفهماند که گول خورده اید و مورد ملامت دیگران قرار می گیرید. مشکلات فراوانی در نظر شما جلوه خواهند کرد در حالیکه این مشکلات از نوع مالی نیستند و رفاه اقتصادی برای شما و اکثر دوستانتان وجود دارد. لطفا برای دفع ناراحتی صدقه بدهید و خیلی احساسی فکر نکنید و منطق را جلو و اول از هر فکری قرار دهید.
بی نام : خواب دیدم توی یک اتاق هستم و یک کتابخونه دارم که خیلی کتاب توشه . کتاب های مرجع مثل فرهنگ لغت و ... . و من داشتم نگاشون میکردم و بعد داشتم یک کتاب را می خوندم .تعبیر میکنید لطفا .
فریبا هراتی
: تجربیات زیادی در زندگی به دست خواهید آورد و هنوز هم در حال کسب تجربیات جدید هستید.
ر : سلام من طی چند سال خواب یکی از همکلاسی های دانشگاهم رو که یک پسر هست رو میبینم در خواب اول دیدم که چند سال بعد از تموم شدن دانشگاه من به سراغ اون پسر میرم و ازش میخوام که کتاب ها و کوله پشتی من رو پس بده و اون کتاب هام رو به من پس داد ولی کوله پشتی رو نه. در این خواب چهره اون پسر در خواب تغییر کرد و به ادم دیگه ای تبدیل شد چند سال بعد دوباره خواب اون پسر رو دیدمکه باز هم به سراغش رفتم و کتاب هام رو ازش گرفتم ولی در راه که میومودم صابون های اون پسر رو شکوندم این بار در خواب قیافش تغییر نکرد و خودش بود ولی از شکستن صابون هاش ناراحت شد ولی یکی از دوستاش گفت کمک میکنه صابون هاش جمع شه راستش من دختر هستم و در طول دوران تحصیلم اصلا با این پسر صحبت نکردم ولی از حرفهای بعضی دختر ها حدس میزدم به من علاقه داشته باشه ولی در اون زمان برای من مهم نبود وبه اون علاقه ای نداشتم چند وقت پیش دوباره خواب دیدم که دو ازدواج ناموفق داشته راستش من بعد از این همه سال به او دسترسی ندارم ونمیدانم این خواب ها چه پیامی برای من دارد مخصوصا کتاب که از او پس میگیرم ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
فریبا هراتی
: سلام. انسان سرتاسر از امواج الکترو مغناطیسی تشکیل شده مانند یک آنتن عمل می کند. به همین جهت، زمانی که در خواب هستید و خودتان به چیزی فکر نمی کنید، می توانید امواجی را که با شدت بیشتری به سوی شما هستند، حس کرده و در خواب بصورت رویا آنها را مشاهده کنید. به همین جهت وقتی کسی به شما فکر می کند، شما می توانید خواب او را ببینید حتی اگر شما به او فکر نکنید. اینکه کتاب هایتان را پس گرفته اید یعنی به او کاری ندارید که چه برسرش می آید هدایت می شود یا نه، خوب زندگی می کند یا نه. اما اینکه او کیف شما را پس نمی داد، به این فکر می کند که اگر شما متعلق به او بودید، شرایط چگونه می توانست باشد. شکستن صابون ایشان در خواب توسط شما، به این تعبیر می شود که با داشتن افکاری نسبت به شما گناه می کند و شما راضی نیستید که او این افکار را داشته باشد. ازدواج ناموفق در خواب به شکست مالی او تعبیر می شود. کافی است از ته دلتان نسبت به او بی تفاوت باشید و حتی از او بدتان بیاید تا دیگر افکار او را جذب نکنید.
سارا : سلام خسته نباشید خانم هراتی خواب دیدم خونه هستم و یه کتبخانه که الان هم داریم توی کتابخانه یه کتاب خیلی نمایان بود و خوشم اومد و اون تاریخ پیامبر ص بود و گفتم به همسرم بیا اینو باهم بخونیم بفهمیم ولی مادرشوهرم گفت در مورد پیامبر ص دیگه همه بلدیم دنبال یه کتاب دیگه بگرد و منم رفتم زیر یه عالمه لباس بود کنار زدم دیدم شوهرم یه چند جلدی کتاب بسیار بزرگ و قطور و جالب داره گفتم اینو بیا بخونیم
فریبا هراتی
: سلام. سلامت باشید. شما به امور دینی اهمیت می دهید ولی مادر شوهرتان دین را ساده می گیرد. شوهر شما تجربیات زیادی اندوخته و علم و روزی او زیاد است و شما به کار دنیایی مشغول خواهید شد ...که از جانب شوهرتان برایتان فراهم شده است.
سعید : اون ورقی که توش برنامه هفتگی نوشته بود تعبیر خاصی نداره ؟مثل برنامه هفتگی که دانش آآموزان مدرسه بود.
فریبا هراتی
: برنامه هفتگی تقدیر است که خارج از توان ما انسان ها عمل خواهد کرد.
سعید : یا سلام
خواب دیدم توی یک محیط (انگار دانشگاه) بودم و داشتیم نیومدیم بیرون دانشگاه . رسیدیم به دم در که درختانی هم داشت . سرسبز بود (شاید گردو) .یک بنده خدایی که تو دوره دبیرستان توی مدرسه ما بود و سه سال از من بزرگتر هم بود.(یعنی زمانی که من اول دبیرستان بودم ، ایشون سال چهارم دبیرستان بود. و دانش آموز بسیار زرنگ و تیزهوش بود.) . انگار ما دوتا از سر یک کلاس برمیگشتیم . کلی کتاب دستش بود و داشتیم از استادمون حرف میزدیم . بعد کتاباشو داد دست من و خودش نمی دونم کجا رفت . لای کتاباش یک برنامه هفتگی درسی بود . مثل برنامه هفتگی دوره مدرسه . من برنامه رو داشتم نگاه میکردم .و حس من این بود که باید خیلی تلاش کنم تا در این کلاس ها موفق باشم . به نظرتون تعبیرش چی میتونه باشه . ( من هم دوره درس و تحصیل شاگرد اول مدرسه بودم ) .( قابل ذکر اینکه در واقع ما اصلا هیچ وقت با هم دوست نبودیم ) .
فریبا هراتی
: سلام. با توجه به اینکه ایشان فوت شده اند، کتاب به تجربیات و علومی تعبیر می شود که باعث می شود زندگی شما خیلی بهتر شود و به نوعی آگاهی و درک بالاتری خواهید رسید. شاید بستگی به کتابهایی که به شما داده اطلاعات شما بیشتر شود و شاید معنی کلی علم و درک زندگی باشد. به هر حال از مرده چیزی گرفتن خیلی خوب است.
کاظمی : سلام من خواب دیدم منو دوستم رفتیم کتابخونه دانشگاه و کلی کتاب سفارش میدیم و برامون در میاره،یه 7.8 تا کتاب سر هم میزاره برامون و از رو برگه مبخونه چی میخوایم میره تو کتابخانه برامون در میاره
فریبا هراتی
: کتاب علم و معرفت است ولی دوست عزیز هر خوابی که تعبیر ندارد. ذهن انسان همه خاطرات را به صورت تصویر و در عالم خواب نشان میدهد.
م : عزیزم من خواب دیدم یه اتاق دارم پراز کتاب مقل یه کتابخونه قفسه هایی تا سقف بود که پرازکتاب بود ولی نفهمیدم چ کتابهایی ممنون ازتعبیرت
فریبا هراتی
: شما همه گونه تجربه و پند در زندگی گرفته اید و فقط این تجربیات را در انبار خاطره و ذهن خود قرار داده اید اما حالش را ندارید که آنها را مرور کنید یا ببینید که اصلا چه هستند و به چه دردی می خورند. به عبارتی به حرف هیچ کسی کاری ندارید و کاری را می کنید که دوست دارید حالا غلط و یادرستش برایتان انگار مهم نیست.
محمد : سلام.در خواب دیدم که داخل یک اتاق بزرگ میان جمع شلوغ و درهم و برهم هستم و هرکسی به طرفی میرود. یک کتاب داشتم که بنظرم میاد انگلیسی بود و خیلی برام مهم بود و همون موقع گمش کردم طوری بنظرم رسید که دزدیدنش. راستش اصلا اهل کتاب نیستم ولی اون کتاب در خواب خیلی برام مهم بود و از گم شدنش پریشان بودم. ممنونم از بابت کمک و تعابیر شما.
فریبا هراتی
: سلام. در مرحله ای از زندگی خود هستید که دلخوشید به دوستی یکرنگ و از هیاهوی مردمی که نمی شناسید و خود را دوست می نامند، فراری هستید. گویا این دوست شما اصلا از فرهنگی دیگر است و زیاد صمیمیت و وابستگی عاطفی مانند فرهنگی که شما در آن بزرگ شده اید از خود نشان نمی دهد و شما از این بابت ناراحت می شوید. تشکر از همراهیتون.