تعبیر خواب کشتن (قتل)
اگر کسی خواب ببیند که او را کشتند، عمرش طولانی می شود و اگر ببیند که دشمن خود را کشت، بر دشمن پیروز می شود.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید ستوری یا جانوری یا چیزی دیگر را بکشت، دلیل که بر خصم غالب شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر درخواب ببیند که او را بکشتند، دلیل که عمرش دراز شود. اگر دید کسی را بکشت بی آن که سرش را از تن ببرد، دلیل که منفعتی بدان کس رساند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دید او را گروهی بکشتند، دلیل منفعت است. اگر دید شخصی او را بکشت به ظلم، دلیل که بیننده مظلوم است و حق تعالی کسی را به او بگمارد تا مکافات آن باز کند.
جابر مغربی می گوید: اگر دید فرزند خود را بکشت، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
زهرا : سلام.من خواب دیدم که به یه. کشتارگاهی میرم که آدم هارو میکشن .و خون اونها رو در دیوار فشفشه میزنه .تو یه قسمتی سر انسان هارو جدا میکنن .و قسمت دیگ از کمر اونها رو نصف میکنن و خونشون فشفشه میزنه رو دیوار .و من خیلی میترسم .اول که وارد شده بودم حیوونارو میکشتن .داخل تر که رفتم .آدم هارو دیدم که میکشتنشون و آلت تناسلیشونم قطع شده بود .
فریبا هراتی
: سلام. شما شاید مجبور شوید که جنبه هایی از زندگی تان را عوض کنید کما اینکه شاهد این ماجرا هستید که هر روزه مردم مجبور هستند جنبه هایی از زندگی شان را قطع کنند و به این دلیل دچار استرس می شوند. در ابتدا مردم نفسشان را قربانی می کنند، فکرشان را عوض می کنند، عاداتشان را کنار می گذارند و بعد ارتباطاتشان را از دست می دهند تمایلات جنسی شان کم می شود اقتدارشان را از دست می دهند... و این ها همه نتیجه ی فشارهای بیش از حدیست که به مردم و روحیاتشان وارد می شود. تشکر از همراهیتون.
علی : سلام ، امروز ساعت ۱۰ صبح الی یک ظهر یه خوابی دیدم که متوجه شدم معنی دارد ، یک نفر که معلوم نبود چه کسی بود و حتی تصویر و اسمش هم توی خواب نیومد، افراد مختلفی را میفرستادند که پدرم را بکشند و موقعیتی پیش نمی امد ک به پدرم بگویم این جریانو ، ولی خودم همه ی اون خطراتو دفع میکردم ، نمیکشتمشون ولی نمیدونم چجوری کاری میکردم که دیگر حمله نکنند ، تا اینکه شب من و دو خواهرم در طبقه بالای خونمون بودیم و یک کارگر طبقه پایین بود ، امده بود بالا برای خداحافظی و من تا در رو باز کردم متوجه شدم که یکی از افرادیست که سعی کرده پدرم را با چاقو بکشد و درو قفل کردم و هرچقدر با گوشی های مختلف ب پلیس زنگ میزدم زنگ نمیخورد تا اینکه پدر و مادرم خودشان امدند و من دنبال پنجه بکس ام گشتم و نبود من قفل در طبقه بالا را باز کردم که بگویم این ادم این جاست ولی دیدم پدر و مادرم در طبقه پایین روی مبل نشستند و اون مرد که قصد کشتن پدرم را داشت یواشکی فرار کرده بودم وقتی ایم جریان را به پدر و مادرم گفتم ، گفتند دیدیمش ، فقط لبخند زدیم تا بره و اصلا برایشان نگران کننده نبود
فریبا هراتی
: سلام. شما نگران هستید که پدرتان در زندگی با مشکل و موانعی مواجه شود و روحیه اش خراب شود و یا در کارش شکست بخورد و همه جوره سعی دارید که از پدرتان حمایت کنید. اما نگرانی های شما بی مورد است. پدر شما شخصیتی قوی دارد و جایگاه خودش را حفظ خواهد کرد. هیچ خطری متوجه ی او نیست و اگر هم با مشکلی در زندگی اش مواجه شود، با تامل و خونسردی و آرامش آن را حل خواهد کرد. پدر شما شخصیتی قوی دارد. تشکر از همراهیتون.
Dalir : سلام خواب دیدم خواهرم که یکسال از من بزرگتر هست رو کشتم و به پانزده سال زندان محکوم شدم. عده ای آمدند مرا ببرند.
فریبا هراتی
: سلام. شما مشکلات خواهرتان را حل می کنید، شرایط سخت زندگی او را از بین می برید و باعث می شوید که تحولی بزرگ در زندگی او بوجود بیاید. او دیگر مثل سابق نخواهد بود. شما مسئولیت کارهایتان را به عهده می گیرید و افکار و احساستان را به زبان می آورید. مشکلات خودتان هم حل و فصل خواهد شد و خیالتان راحت می شود. تشکر از همراهیتون.
Mahsano : سلام
خواب دبدم ک رفتم تو شهر ساری برم دانشگاه رئیس دانشگاه فرم های منو میبینه میگه برو کارمندا ببینن اگه اسمت بود ینی تو این دانشگاهی رفتم دوستم اونجا نگاه کرد فامیلی منو پیدا کرد خوشحال شد ولی دید اسم فرق داره ناراحت شد من از اینکه اشتباه خوشحال شد انقدر خندیدم دلمورفته بود رو زمین نشستم و میخندیدم یهو دیدم فضا مث تکیه بزرگ شده کلی ادم خانما نشستن من میرم بیرون ببینم تو جمعیت چ خبره میپرسم یکی میگه طبقه پایین راه رو بستن ک اب کامل طبقه رو بگیره و بعضی ادمارو انتخاب میکردن ک بندارن تو اب بمیرن دوتا خانم مامور بودن پسر عمه منم اونجا بود ک میگفت من برام مهم نیس اینچیزا بعد ی خانم واقا نوبتشون بود خانمه با ترس نمیخواست بره بمیره ولی انگار مجبور بود و نمیتونست اعتراض کنه من ترسیدم و اومدم تو اون فضای قبل تکیه مانند و گفتم چ غلطی کردم اومدم اینجا من نمیتونم ببینم اینا میمیرن و رفتم نشستم سمت چپم عمه کوچکم نشسته بود و میگفت نگران نباش با تو کاری ندارن انشالا و راست مادرم حتی بعضی از اشناها هم بودن بعد اون دختر مسئول اومد صدام کرد ک تو بیا گفتم با من چکار دارید گفت تو بیا حالا من تا نصف راه رفتم ولی برگشتم گفتم من نمیام مگه دیوونم تو جام نشستم پرسیدم کی تموم میشه یکی گفت الان نوبت پسر عمت هست اونو ک بندازن تو اب دیگه تموم میشه من انقدر گریه کردم ناله کردم ب حالت نوازش دادن ک چرا من اینجام اگه عمم بفهمه پسرش مرده خواهراش بفهمن سکته میکنن چ حالی میشن پاهامو دراز کرده بودم اروم اروم با خودم حرف میزدم و گریه میکردم تا ک بالاخره تموم شد و سریع از ی راهرو رفتسم هرکدوم دنبال کفشامون میگشتیم ک زودتر از اونجا خارج بشیم تو شهر هم همه پر از اب بود
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما به شما هشدار می دهد که نباید به خاطر مسائل کوچکی که در دنیا پیش می آیند، الکی فکرتان را ناراحت کنید و غصه بخورید! اینکه چرا فلانی بیشتر از من ثروت یا مقام دارد و یا جای بهتری استخدام شده است مهم نیست. همیشه باید به زیردستان خودتان نگاه کنید. کسانی که تا گلو در سختی ها و مشکلات فرو رفته اند و غرق در این مشکلات، روحیه شان افسرده شده و ناراحت هستند. کسانی که شاید حتی در فامیل خودتان مشکلات زیادی دارند و شما الحمدلله سلامت هستید و زندگی نرمالی دارید. پسر عمه ی شما شاید به چنین شرایطی دچار شود و مسئله ای روحیه ی او را خراب کند ( برای دفع شر صدقه بدهید) و اینقدر حرص نخورید! خداوند از کسانی که ناشکری می کنند خوشش نمی آید. تشکر از همراهیتون.
Nasim : سلام سال نوشما مبارک.خواب دیدم دیشب که توی جایی مث بیابون یا دشت که تپه هم داشت گیر افتادیم. چندتا داعشی اونجا بودن که میخاستن ما رو باتیر بزنن. یکیشون من و نشونه گرفت با اسلحه اما من جا خالی دادم تیر بمن نخورد. رفتم پشت دیواری قایم شدم وقتی مرد داعشی اومد با چیزی شبیه چاقو زدم کشتمش با عصبانیت تمام شکمش و تیکه پاره کردم و احساس قدرت بهم دست داد. بعد هر دو دستهام رو به خونش آلوده کردم و رفتم سمت بقیه که تهدیدشون کنم دیدم اومد مارو نجات بدن اونا روهم دستگیر کردن.
فریبا هراتی
: سلام. سال نوی شما هم مبارک. شما احساس می کنید که مستاصل هستید و گیر افتاده اید. کارها برایتان بد پیش خواهند رفت و فکرتان ناراحت است. اما شما خردمندانه رفتار می کنید و تسلیم ناامیدی نمی شوید. به زودی خواهید دید که قادر هستید بر خشم و نگرانیهایتان غلبه کنید و نیروهایتان را در جهت بازسازی و بهبود شرایط خودتان به کار خواهید برد. شما انرژیهای منفی را دور می ریزید و احساس قدرت خواهید کرد. از شما به خوبی در مقابل مشکلاتتان حمایت خواهد شد و احساس استیصال و تنهایی نخواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
Nasim : سلام. روز بخیر.خوابم رو نمایش ندیدین.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما یک خواستگار خوب و موفق را رد می کنید و سعی می کنید به ازدواج با پسر عمه تان فکر کنید. شاید او هم تمایل به ازدواج با شما و تغییر مسیر زندگی اش را داشته باشد. در این صورت عمه ی شما از اینکه خواستگارتان را رد کنید دفاع خواهد کرد و اگر کسی بخواهد دلیل این کارتان را بداند که چرا خواستگار به این خوبی را رد کردید، مادرتان جای شما جواب خواهد داد. ولی اگر واقعا در بیداری این اتفاق افتاد، بهتر است از مادرتان بخواهید که با عمه تان مشورت کند و نظر او را در واقعیت بدانید و مطمئن باشید که پسر عمه تان به شما قلبا تمایل دارد یا خیر. چون بعضی از خوابها ممکن است منوط به شبی که دیده می شوند تعبیر برعکس داشته باشند و اشتباه نکنید که خواستگار خوبتان را رد کنید و از دنیا رانده از عاقبت مانده شوید! تشکر از همراهیتون.
Nasim : سلام. وقت بخیر.ممنون از تعبییر های دقیقتون.بله بیست و هفتم ماه قمری بود اگر تعبیر عکس باشد چه طور خواهد بود؟
فریبا هراتی
: سلام. در آنصورت نباید خواستگار خوبتان را به خاطر پسر عمه تان رد کنید. به قلبتان رجوع کنید.
yas : سلام و سپاس از شما. لطفا مخفی باشه.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. پدرتان در مقابله با دوستش، عصبانی می شود و از کوره در می رود و جنبه هایی از شخصیت خودش و خصوصیات خودش را می کشد. شما از اینکه پدرتان خلاف اخلاقیات خودش رفتار می کند ناراحت می شوید. پدرتان به خاطر اینکه احساس می کند که به او خیانت شده است، قسمتی از عادات و عملکردها و خصلت های خوب گذشته اش را در وجودش می کشد. اما خداوند پدرتان را می بیند و اینکه برای رسیدن به موفقیت، به اخلاقیات و باورها و اعتقاداتش پشت پا بزند، از نظر خداوند مخفی نیست هر چند که پدرتان به موفقیت های زیادی هم در کارش خواهد رسید. تشکر از همراهیتون.
saba : سلام.صبح خواب میدیدم همسر سابق ،همسر سابقم که فوت کرده اند را به قتل رسانده ام.و جای شلوغی همراه مادرم نشسته بودیم و منتظر بودیم که یک نفر جنازه را برایمان بیاورد.و از آمبولانس خواستیم که او را سوار کند ولی اون آقا بدون گواهی قوت قبول نکرد و من مثلا رفتم براشون گواهی بیارم..رفتم خونه و تمام وسایل شخصی ام رو جمع کردم که بعد از برگشت همسر سابقم و خانواده اش چیزی از وسایل من جا نمانده باشد و منتظر دستگیری و حکم اعدام بودم.توی خواب من میدونستم اون خانم قبلا فوت کرده ولی کاری نمیتونستم بکنم.داشتم وسایل رو میبردم دیدم خانواده اش اومدن و پسرش از توی پنجره میگفت ما اومدیم سراغت بیا بیرون.منم رفتم که برم بیرون.دوست داشتم جلوه بدم قتل غیر عمد بوده.ولی میدونستم نمیشه و همسر سابقم خوشحال بود ازینکه من زیر دستش افتاده ام.خیلی ترسیده بودم توی خواب
فریبا هراتی
: سلام. شما بعد از فوت همسرتان به خاطر اختلافاتی که بین شما وجود داشته، به افسردگی دچار شده اید و از خودتان به نحوی عصبانی هستید. شما سعی می کنید که به یک عادت قدیمی و طرز فکر قدیمی تان در رابطه با او پایان دهید. مادرتان از شما حمایت می کند و شما می خواهید هر چه زودتر این قضیه از ذهنتان پاک شود و احساستان را بیشتر از این آزرده نکند. می خواهید به این افکار دراماتیک پایان دهید. بعد از فوت همسرتان، جنبه ای از شما از درون مرده و شما احساس خودتان را خفه کرده اید و نمی توانید به راحتی آن را به زبان آورید. می دانید که باید مراقب خلق و خو و رفتارتان باشید. می خواهید که خیلی زود زندگی تان را تغییر دهید ولی می بینید که نمی شود. پسر همسر سابقتان، شما را به نوعی در رابطه با فوت مادرش مقصر می داند. او از اینکه بین شما اختلاف وجود داشته و این اختلافات به نحوی مثل درگیری فکری یا بیماری به فوت مادرش منجر شده، ناراحت است. شما احساس می کنید که روح همسر سابقتان از این که شما عذاب بکشید خوشحال می شود. تشکر از همراهیتون.
Pegah : سلام خانم هراتی وقتتون بخیر.
این خواب برادر من هست ممنون میشم تعبیرش کنید.
من پیج اینستاگراممو فروختم همراه با گوشی و موقع فروش همه چیو خالی کردم اما بعد چند وقت دیدم اومده تمام فیلم ها و عکس های شخصی منو گرفته میزاره استوری و هرچی پیام میدم کیه جواب منو نمیده و همچنان حس میکردم با گوشی من داره اینکارا رو میکنه
بعد رفتم پیش اون کسی که تو ذهنم بود فروختم بهش گفت من ک نخریدم فامیلم خرید اما اونم هرچی زنگ میزد جواب نمیداد
کلا تو فکرم بود مرد باشه اما با کلی پرسجو پیدا کردم طرفو اما زن بود که وقتی گفتم چرا داری با من اینکارو میکنی و از کجا میاری خندید و ی دفعه رفتم با چاقو کشتمش اما حس ابرو رفتنم داشتم تو خواب
قبلا هم این خوابو دیدم دقیقا همین اما تا نصفش بود ادامه نداشت اما الان کاملش رو دوباره دیدم
با تشکر از شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به چیزی که در اینستاگرام با مردم به اشتراک می گذارید، توجه کافی نمی کنید، به کسانی که با آنان در ارتباط هستید، توجه کافی ندارید و این موضوع را به کل، دست کم گرفته و بی اهمیت تلقی می کنید. در حالی که همین افرادی که امروز با آنها مطالبتان را به اشتراک می گذارید، اگر دستشان برسد، از همه ی کارهای شما ایراد خواهند گرفت و شخصیت شما را زیر سوال می برند، غیبت تان را می کنند و با آبرویتان بازی می کنند. آنوقت شما عصبانی می شوید و می خواهید با کسانی که با حرمت شما بازی کرده اند، دعوا کنید! دوست عزیز!!! چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟؟!! زندگی شما، عکس های شما، افکار شما، مال شماست!! نه مال دنیا. اجازه ندهید که مردم همه سر و رازهای شما را بدانند و راجع به شما قضاوت کنند. تشکر از همراهیتون.
Z : سلام وقت بخیر یک نکته و خواب مشخص نشه
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما به خاطر شرایط موجود، غصه می خورد و نگرانی هایش را در دلش نگه می دارد و راجع به آن زیاد صحبت نمی کند. او امیدوار است که از غم رها شود و مشکلاتتان تمام شود. احساس طرد شدگی شما در خواب، موازی احساس شما در بیداریست که به خوابتان هم کشیده شده. اما مادرتان همه ی فکر و ذکرش شما هستید. شما هیچ کمکی یا پیشنهادی را از جانب خانواده ی پدری تان قبول نمی کنید. پدر شما می خواهد که شما روش زندگی تان را عوض کنید و زندگی تان را متحول کنید. شما احساس ناامیدی و افسردگی دارید و به همین دلیل دیده اید که خودتان را می کشید. اما راه مبارزه ی شما در خوابتان بسیار خودخواهانه است چون شما به این روش، نه تنها مشکلی از مشکلات مادرتان حل نمی کنید، بلکه روح و روان او را هم تا ابد آزرده خاطر می کنید و اگر به خدای بزرگ توکل داشته باشید، هرگز احساس تنهایی و ناامیدی نخواهید کرد. وقتی که جلوی شما دیوار وجود دارد، به جای کوباندن سرتان به دیوار، برای باز کردن راه، از یک نردبان استفاده کنید و خودتان را بالا بکشید! مشکلاتتان را منطقی حل کنید و نه از روی استرس و با روشی غیر عقلانی. تشکر از همراهیتون.