تعبیر خواب کشتن (قتل)
اگر کسی خواب ببیند که او را کشتند، عمرش طولانی می شود و اگر ببیند که دشمن خود را کشت، بر دشمن پیروز می شود.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید ستوری یا جانوری یا چیزی دیگر را بکشت، دلیل که بر خصم غالب شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر درخواب ببیند که او را بکشتند، دلیل که عمرش دراز شود. اگر دید کسی را بکشت بی آن که سرش را از تن ببرد، دلیل که منفعتی بدان کس رساند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دید او را گروهی بکشتند، دلیل منفعت است. اگر دید شخصی او را بکشت به ظلم، دلیل که بیننده مظلوم است و حق تعالی کسی را به او بگمارد تا مکافات آن باز کند.
جابر مغربی می گوید: اگر دید فرزند خود را بکشت، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آسمان : سلام علیکم خانم هراتی. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. صدا بیانگر ضمیر ناخودآگاه یا قلمرو معنوی شماست. شما در ذهنتان برای خودتان تحلیل می کنید که اگر این اقا بخواهد تهدیدات خودش را عملی کند، شما شهید می شوید و او شما را می کشد! من عرض کردم قصد آزار شما را دارد چون اگر نداشت مثل آدم صحبت می کرد و شما را تهدید نمی کرد. اما این خواب نمی گوید که او قطعا برای شما مزاحمت ایجاد می کند یا شهیدتان می کند. من با شما صحبت کردم که به تنهایی این بار را به دوش نکشید و از روحانیونی که با شما آشنا هستند بخواهید که کمکتان کنند نه صرفا به خاطر اینکه روحانی هستند بلکه به خاطر این که مرد هستند و مردها بهتر می توانند زبان تهدید را در همنوعانشان خفه کنند!! اگر شما بخواهید خودتان با او بحث کنید و او را متقاعد کنید، او این صحبت شما را می گذارد پای ناز کردنتان و بیشتر تحریک می شود که به شما خودش را تحمیل کند چون فکر او مریض است! باید یکی دوتا مرد قوی و خشن بروند سروقت این دیوانه تهدیدش کنند که اگر یک بار دیگر مزاحم شما شود آنقدر بلای بزرگی به سرش می آورند که اسمش را هم از یاد ببرد. آنوقت متوجه خواهید شد که چنان از زندگی تان بیرون می رود که اصلا انگار یک بار هم به زندگی شما وارد نشده بود! آیت الله حق شناس که گفته اند راضی اش کنید منظورشان همین است که من عرض کردم !! با همین روش بنده متقاعدش کنید. راضی کردن یک دیوانه این نیست که بیاید بگویید اقای محترم من برای اینکه شما راضی شوید خودم را تقدیم شما می کنم! شما اصلا نباید مطلقا با او صحبت کنید. اینکه گفته اند که فشار روحی روی شماست غیبت نکنید هم اشاره به این دارد که بیشتر ترس شما بیخود است. اما اگر می خواهید که مشکلاتتان حل شود، و او به کل گورش را گم کند، 2 نفر آقای ذیصلاح مثل پاسدار را بفرستید سروقتش تا نشانش دهند که تهدید یعنی چه! تهدید جرم است و باید با مجرم محکم برخورد کرد. تشکر از همراهیتون.
Almighty : سلام این خوابو تقریبا یه سال قبل دیدم . نگاه کردم تعبیر خواب خودکشی نبود واسه همین اینجا می نویسم. خواب دیدم یه مراسمی بود که هر سال کسی خودشو رو قربانی می کرد. توی کوهستان و روی جاده راه می رفتیم. مادرم خودشو قربانی کرد خودشو از لبه ی جاده انداخت . نمی دونم چرا این کارو کرد.
فریبا هراتی
: سلام. هر دوره، یکی برای رسیدن به موفقیت بیشتر، مجبور می شود از خودش مایه بگذارد و از انگیزه اش یا شور و اشتیاق اش یا از هدف خودش چشم پوشی کند تا بتواند برای کارهای مهمتر و اهداف عالیتر، از وقت و انرژی خودش مایه بگذارد. مادر شما هم با چالشی بزرگ در مسیر زندگی اش مواجه است و او می خواهد خودش را نادیده بگیرد و انرژی اش را وقف خوشبختی شما کند. تشکر از همراهیتون.
Almighty : خواب دیدم نمی دونم خودم بودم یا کسه دیگه ای دوپسر کم سن و سال که خیلی اذیتم کرده بودند کشتم و جسدشون رو تو اتیش انداختم بعد احساس کردم که مردم می دونن که من قاتل بودم.
فریبا هراتی
: سلام. شما از کوره دررفته و کنترلتان را از دست می دهید و تصمیم می گیرید که برای همیشه به مشکل و نگرانی هایی که ناراحتتان می کرده، پایان دهید. شاید مردم شما را بی احساس یا بی تفاوت تلقی کنند. تشکر از همراهیتون.
Almighty : خواب دیدم نمی دونم خودم بودم یا کسه دیگه ای دوپسر کم سن و سال که خیلی اذیتم کرده بودند کشتم و جسدشون رو تو اتیش انداختم بعد احساس کردم که مردم می دونن که من قاتل بودم
فریبا هراتی
: دوست عزیز شما خوابتان را 10 بار ثبت کرده اید و من باید 10 بار از سایت حذفشان کنم که 10 دقیقه از وقت بنده هدر می رود!!! لطفا وقتی سرعت انیترنتتان کم است تند تند کلیک نکنید. ضمن این که شما باید در 24 ساعت 1 خواب ثبت کنیدنه بیشتر.
Almighty : خواب دیدم نمی دونم خودم بودم یا کسه دیگه ای دوپسر کم سن و سال که خیلی اذیتم کرده بودند کشتم و جسدشون رو تو اتیش انداختم بعد احساس کردم که مردم می دونن که من قاتل بودم
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام خواب دیدم هر جایی ک بودیم چند نفر ب اونجا حمله کرده بودند ومیخواستن همه رو بکشن،منم قایم شده بودم اما بالاخره جام لو رفت مجبور شدم بیام بیرون،وقتی ک بیرون اومده باشم اون آدمهارو ک دیدم دیگه ترسی نداشتم حتی با اعتماد ب نفس کامل با شکستن گردن، سه تا از اونارو کشتم بعدش خیلی آروم بودم آخه فک میکردم دیگه نمیتونن آسیبی ب ما بزنن.بعد دیدم رفتم دستشویی. ک اژ سوراخ دیوار یه موجودی ک بیشتر شبیه مار بود (فک میکردم ماره اما فقط همون درازیش شبیع مار بود)بیرون اومد،رفت تو سوراخ دوبارع اومد بیرون.منم ترسیدم و سعی کردم با فشار آب شیلنگی ک تو دستم بود اونو از خودم دور کنم.اونقد فشار آب زیاذ بود ک بدنشو نصف کرده بود و دیدم ک سرش مونده همونم فرستادم سمت بیرون تا اردکها بخورنش..ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما قادر خواهید بود با استرس ها و نگرانی هایتان به صورت مثبت مبارزه کنید و از مواجهه با مشکلات فرار نکنید. شما خواهید توانست افکار منفی را دور بریزید و محدودیت هایتان را از بین ببرید. از تجاربتان استفاده می کنید و به نشاط و سرزندگی خواهید رسید. شما همه ی افکار منفی را از زندگی تان پاک می کنید و موجی قوی از انرژی مثبت به زندگی تان وارد می کنید. شما خونسرد و خوش خیال و انطباق پذیر و انعطاف پذیر خواهید بود. تشکر از همراهیتون.
هلیا : با سلام واحترام وتبریک سال نو خدمت شما
من دیشب خواب دیدم یک کت لی پوشیده بودم بعد دیدم کت نامزد
م را پوشیدم این کت را در واقعیت نامزدم داره ویک کت قدیمی است که من ازکت خوشم نمیاد بعد نامزد م دست کشید روی اون کت که پوشیده بودم ودوست داشت اون کت را که پوشیده بودم.بعد یک صحنه تو خواب دیدم نامزدم از یک شماره تلفن دیگه به گوشیم زنگ زد من مونده بودم این شماره کیه،شماره را قشنگ تو خواب دیدم عددهاش واضح بود، گوشی را برداشتم میدونستم صدای نامزد مه ولی خواستم مطمئن بشم ،وقتی مطمئن شدم صدای نامزد مه و اسمم را گفت باهاش حرف زدم وگفت سریع بیا ،منم تلفن را قطع کردم وسریع کتاب ولباسام را جمع کردم ورفتم داخل مکانی شدم اون مکان را در واقعیت نمیشناسمش از پله ها بالا رفتم،و وارد اون مکان شدم بانامزدم حرف میزدیم بعد دیدم عده ای ناشناس رفتن بالا سر نامزدم که روی تخت چوبی نشسته بود به نامزدم آمپول زدن و میخواستن نامزد را بکشنش ونامزدم را برداشتن وبردن،من ترسیده بودم میخواستم ببینم نامزدم زنده اس یا مرده یک خبری ازش پیدا کنم ،رفتم روی همون تخت چوبی نامزد م چند تا عکس بود که افتاده بود زمین ،همون عکسهای نامزد م با دختری که دوسش نداشت بود که قبلا این عکسها را در واقعیت دیده بودم نمیخواستم اون آدمها این عکسها راببینن وبه دختره اطلاع بدن ،ناراحت بودم از این قضیه ،گفتم کاشکی اون آدمها این عکسها را ندیده باشن.بعد تو اون مکان دنبال نامزدم میگشتم فهمیدم نامزدم زنده اس ولی نمیذاشتن اون آدمها ،من نامزدم را ببینم و خودشونم ترسیده بودن که من نرم بگم این بلا را سر نامزد آوردن وبهم گفتم وسایلمو جمع کنم برم منم الکی معطل میکردم هر دقیقه یک وسیلمو از استرس جا میذاشتم نمیدونم چرا همه وسایلم در ساکم جا نمیشد در حالی که موقع اومدن به اون مکان تو ساک مقوایی.دسته دار جا شده بود ،هی میرفتم از پله ها پایین و دوباره میومد م بالا تو اون مکان و به زور لباسام را توساک جا کردم پر شده بود کتابها هم رو زمین یک گوشه بود کتابهامو برداشتم خیلی استرس داشتم تو خواب ،نگران ومضطرب بودم بعد از خواب بلند شدم ،ممنون میشم تعبیرشو بگید باتشکر،از همکاری شما.
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. سال نوی شما هم مبارک. سما سخت کوش هستید ولی نامزدتان می خواهد که خودش از شما حمایت کند. همانطور هم او به حمایت شما نیاز دارد و می خواهد که او را باور کنید و اگر کسی خواست در زندگی او انرژی منفی وارد کند، شما مانع شوید. شما سعی می کنید رفتار مناسبی از خودتان نشان دهید و سطح آگاهی تان را نسبت به نامزدتان بالا ببرید تا هیچ جای شبهه و شکی برایتان نماند. تشکر از همراهیتون.
Yasi : سلام وقتتون بخیر
دو ساعت پیش خواب میدیدم یه نفر میخواد بکشم اولش اومدم فرار کنم ولی اصلا بدنم حس دویدن نداشت بهم رسید یه سرنگ پیدا کردم گفتم بزار با این بترسونمش ولی طرفم اومد نمی تونستم بدنم اصلا توانایی دفاع و یا حمله به اون طرف و نداشت اون اومد که سرنگ و بزنه به خود من داشتم مقاومت میکردم که از خواب پریدم خیلی حالم بد شده بود
با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که کسی می خواهد انرژی منفی به شما تزریق کند و احساس بدبینی را در ذهنتان به وجود آورد. شما احساس بی یاوری می کنید یا قادر به فرار از مشکلات و استرس های زندگی تان نیستید. شما می خواهید از مواجهه با مشکلات خودداری کنید. تشکر از همراهیتون.
ninaa : سلام. در خواب دیدم یه دختر جوان چاقو به دست به خونه ما حمله کرده و تحت عنوان انتقام، مادرم رو کشت. من فرار کردم. اونم برای کشتنم دنبالم کرد. رفتم توی بغالی سر کوچه. اونم اومد؛ ولی در آخر گرفتنش یا چی شد نمی دونم. من گریه شدید بابت قتل مادرم می کردم. اشکهامو پاک کردم و و از بقالی وارد خیابون و کوچه شدم تا برم خونه. و از بین جمعیت زیادی که برای این صحنه جمع شده بودند گذشتم...تشکر
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما نگرانی های مالی دارد که زندگی او را تحت تاثیر قرار خواهد داد و شرایط او عوض خواهد شد. شما ایده های زیادی در سرتان هست که این مشکلات را حل کنید و به انتخاب های پیش رویتان نگاه می کنید. با شرایط بغرنج دست و پنجه نرم می کنید و اجازه نمی دهید که افکار منفی شما را از پا دراورد. تشکر از همراهیتون.
ریحانه : سلام خانم هراتی جان، ان شاءالله که حالتون خوبه، من با فاصله دو شب یه خواب رو برای دو تا از دوستام دیدم، دومی رو تعریف میکنم
خواب دیدم که ما خونه دوستمون هستیم که تو واقعیت خونه شون اصلا این شکلی نیست ولی من تو خواب چندبار همین صحنه و محله رو به عنوان خونه اونا دیدم، بعد من تو خواب انگار میدونستم که دوستم یه نفر رو کشته و اینم انگار میدونستم که مقصر نیوده، یکی از دوستای مشترک مون هم بود که از ما پرسید قاتل این بنده خدا پیدا نشد؟ ولی هم من هم دوستم که اینکار رو کرده بود اصلا به روی خودمون نیاوردیم که میدونیم کیه
ممنون از زحمات همیشگی تون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به روحیات جدید دوستتان واقف خواهید شد. او دل کسی را شکسته و باعث شده که کسی ناامید شود و یا زندگی اش به سمت منفی متحول شود. ولی شما که از واقعیت با خبر می شوید یا خود دوستتان راجع به اصل ماجرا برای دیگران صحبتی نخواهید کرد. تشکر از همراهیتون.