تعبیر خواب کفتار
داشتن کفتار در خواب، به ازدواج با شخصی بد صورت و سیرت تعبیر شده است. کفتار حیوانی پلید و زشت است که دیدنش خوش یمن نیست. اگر ببینید کفتار به طرف شما می آید، حادثه بدی در شرف وقوع است و اگر ببینید که پشت کفتار به طرف شما است و از شما دور شود خوب است چون خطری از شما دور می شود.
نگاه کردن در چشم کفتار نیز یمن ندارد. اگر در خواب کفتار را بکشید بر دشمنی مرگ آفرین چیره می شوید و اگر کفتار از شما بگریزد، خطری را دفع کرده اید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Noora : سلام وقت بخیر
برادرم رو تو خواب دیدم که قدش نسبتا کوتاه شده بود و لاغرتر رفت از سطل زباله خیابون یه کفتار بزرگ کثیف و سیاه رو در آورد بیرون بعد من اونو وقتی دیدم که انگار مادرم تیکه تیکشو داشت تو حیاط میشست که بعدا بخوریم به مادرم گفتم که این خوردنی نیست و گوشتش حروم ولی مادرم کار خوشو میکرد تازه در جواب به من گفت آبجی بزرگت میگه اشکال نداره منم ناراحت نگاهش میکردم.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. لطفا برای دفع شر صدقه بدهید. برادر شما کاری می کند که از مقام و منزلت او کم می شود و احساس می کند برای اینکه به ثروت برسد باید دست به کاری بزند که روزی حرام برایش درآورد. مادرتان هم شاید از روی استیصال زیاد به حرام و حلال فکر نمی کنند و نه حتی خواهر بزرگترتان. تشکر از همراهیتون.
Leilakhazaei : سلام .خاهرم عقد کرده است و مدتی لست با شوهرش اختلاف پیدا کردند جوری ک بحث جداییشون جدی هست خاهرم چن شب پیش خاب دیده ک در روستای محل سکونت همسرش بوده ب همراه من و مادرم و همسرش ..ب یکباره ان روستا تبدیل ب بیابانی میشه و دو کفتار ب دنبال من و مادرم میوفتن ک من و مادرم فرار میکنیم و کفتارها بدنبال ما .خاهرم ب شوهرش میگ ک ی کاری بکنه اما اون هیچکاری نمیکنه و خاهرم خودش ب دنبال کفتارها میره ک ما رو نجات بده ک میبینه من و مادرم خیلی دور شدیم و کفتارها ب ما نرسیدن ومن و مادرم رو رها کرده این بار کفتارها ب دنبال خاهرم میوفتن و با خاهرم در میوفتن و بهش حمله میکنن و خاهرم مدام از خودش دفاع میکنه و با سنگ بهشون میزنه هر وقت با سنگ بهشون میزنه دو تا کفتار تبدیل ب دو زن خوبرو میشن و هروقت نمیزنه دوباره شکل کفتار میشن در نهایت خاهرم کفتارها رو میکشه و در این بین شوهرش فقط نظاره گر بوده ..چ تعبیری میفرمایید ؟
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب خواهرتان این است که رابطه او و همسرش به سمت منفی می رود و از نظر احساسی آنها نسبت به هم خشک و خالی و بی یاور هستند و شما و مادرتان نمی توانید در این رابطه به خواهرتان کمک کنید بلکه آدمهای بد و بدذات و بد دهن شما را مورد حمله قرار می دهند. اما خواهرتان در رابطه با خانواده شوهرش اگر هر وقت با ملایمت با آنان صحبت کند، آنها می خواهند به او حمله کنند و هر وقت که با موضعی قاطع و محکم و قوی با آنان صحبت کنذ، آنها کوتاه می آیند و ظاهری خوب از خودشان نشان می دهند. در نهایت خواهرتان موفق می شود دشمنانش را از سر راهش بردارد ولی این ازدواج به درد نمی خورد چون شوهر او اصلا حامی خواهرتان نیست و کاملا منفعل می نشیند. تشکر از همراهیتون
faty : سلام خانوم هراتی،خواب دیدم داداشم (که در واقعیت زیادباهم ارتباط خوبی نداریم) از پشت سر منو محکم بغل کرده و تویه مسیری بودیم بعداینکه بغل کردنش خیلی طول کشید و احساس میکردم حس دوست داشتنش مثل برادر به خواهر نیست و داره تبدیل به حس مرد به زن میشه که خودم خجالت میکشیدم و مدام میگفتم اااا داداش ولم کن زشته مردم نگاه میکنن همه اینا زمانی بود که دورو برم یه سگ و روباه و کفتار نزدیکم بودنو داشتم بهم نزدیک میشدن و داداشم اومد و این شکل که گفتم محکم بغلم کرده بود،اما اون حیونا باهام کاری نداشتن فقط نگام میکردن و انگار قصدشون حمله هست اما داداشم منو بغل کرده بود
فریبا هراتی
: سلام. برادر شما به تظاهر به حمایت کردن از شما دست شما را بسته و درکارتان دخالت می کند و اجازه پیشرفت در کارهایتان را مطابق میلتان به شما نمی دهد. او هم به نظر می آید که دوست شماست ؛ هم بسیار مکار و آبزیرکاه و حیله گر است و هم بسیار بد طینت. بین قلب های شما بیشتر از قبل جدایی خواهد افتاد. تشکر از همراهیتون.
hoseiny : سلام در خواب دیدم چند کفتار بودند یکی از انها به طرف برادرم رفت میخواست دستشو گاز بگیره من دستشو کشیدم و کفتار نتونست گاز بگیره به برادرم گفتم که من به شما گفتم که مواظب باش
فریبا هراتی
: سلام. برادر شما از رابطه با افراد بد دوری خواهد کرد و خطری از او دفع خواهد شد. برای دفع شر هم صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.