تعبیر خواب کفش
دیدن کفش در خواب به بخت و بالین و همسر تعبیر شده و یا به اینکه بیننده خواب، به راهی تازه و مفید قدم می گذارد که سود خواهد برد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن کفش درخواب بر هفت وجه است:
- زن،
- خادم،
- کنیزک،
- قوت،
- معیشت،
- مال،
- سفر. دیدن کفاش درخواب، دلیل بر مردی است که میراث قسمت کند.
منوچهر مطیعی تهرانی می گوید: کفش در خواب ما زن است و همسر. برای زنان دیدن کفش در خواب زندگی زناشوئی است که شوهر اصل کلی آن است. اگر زن دارید و در خواب کفش ببینید خواب شما به همسرتان بر می گردد و نوئی و کهنگی و رنج و راحت آن اشاره ای است به روابط بیننده خواب و همسرش. ولی اگر بیننده خواب ازدواج نکرده باشد و در خواب ببینید کفشی جدید و نو پوشیده ازدواج می کند. اگر مردی در خواب ببیند کفش هایش لنگه به لنگه پوشیده از همسرش جدا می شود و چنانچه مرد مجردی این خواب را ببیند زنی کج خو و بد خلق نصیب او می شود ( تعبیر خواب کفش لنگه به لنگه پوشیدن).
اگر مردی در خواب ببیند کفش تنگ است و پایش را می زند با همسرش اختلاف پیدا می کند. اگر ببیند کفش برای پایش کوچک شده همسرش از او تقاضائی می کند که قادر به بر آوردن آن نیست. اگر مردی در خواب ببیند کفشش سوراخ شده زنش به او خیانت می کند و اگر ببیند کفشش آن قدرکهنه و پاره و فرسوده شده است که نمی تواند بپوشد همسرش بیمار می شود. این تعابیر برای زنان نیز هست با این تفاوت که کفش زن به زندگی خانوادگی او نیز اشاره می کند و تنها شوهرش مطرح نیست.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن کفش درخواب، دلیل زن است. اگر ببیند کفش نو در پای کرد، دلیل که زنی بخواهد. اگر درخواب کفش خود را سیه ببیند، دلیل که زن او توانگر خواهد بود. اگر کفش را سبز ببیند، دلیل که آن زن مستوره و با حجاب است. اگر کفش را سرخ ببیند، دلیل که آن زن معاشر است. اگر زرد ببیند، دلیل که آن زن بیمارگونه است.
حضرت یوسف (ع) می فرماید : دیدن کفش نشانه سفری است که در آن با همسر آینده تان آشنا خواهید شد.
تعبیر خواب کفش نو یا جدید
تعبیر کفش نو ازدواج است.(مخصوصا اگر خرید کفش قرمز یا سفید یا مشکی باشد). خریدن كفشهای نو در خواب، نشانه آن است كه تغییراتی سودمند در زندگی شما رخ خواهد داد. اگر خواب ببینید كفشهای نو، پای شما را می زنند، نشانه آن است كه دوستان هم كار و خوشگذران، شما را مورد تمسخر و ریشخند قرار خواهند داد.
تعبیر خواب هدیه گرفتن کفش
هدیه دادن یا هدیه گرفتن کفش نیز در از نظر اول ازدواج است اما معمولا برای نزدیکان مانند برادر و خواهر.
تعبیر خواب رنگ کفش
رنگ سفید در کفش به سفید بختی و شادمانی تعبیر شده است. اگر کفش سیاه باشد، نشانه عزت است. اگر خواب ببینید به كفشهایتان واكس سیاه زده اید، علامت آن است كه امور زندگی به خوبی پیش خواهد رفت و واقعه مهمی باعث رضایت خاطر شما خواهد شد. و کفش قهوه ای، نشانه آراستگی دینی است. کفش سرخ برای زنان، شادمانی و سرزندگی است. دیدن کفش طلایی در خواب نشانه محبت و همدلی خانواده هست و دیدن کفش طلا در خواب نشانه زندگی عالی با همسر ایده آل با رفاه کامل.
تعبیر خواب پاشنه کفش
اگر خانمی در خواب ببیند پاشنه کفشش کند شده شوهرش بیکار می شود و اگر زنی ببیند که کفش مردانه پوشیده صاحب پسر می شود.
ابن خلیل می گوید: دیدن کفش پاشنه بلند در خواب نشانه همسری هست که شما را به اوج موفقیت می رساند.
تعبیر خواب انواع کفش
کفش عروسی : اگر ازدواج نکرده باشید نشان از ازدواج برای شماست اگر ازدواج کرده باشید سفر یا کار یا موقعیتی مناسب برای شما پیش می آید.
تعبیر خواب گالش: گالش هم تعبیر کفش را دارد، یعنی این نیز همسر است با این تفاوت که گالش زنی است با قابلیت انعطاف زیاد و در عین حال آسیب پذیر و کم مقاومت.
کفش پاشنه بلند: همسری که شما را به اوج موفقیت می رساند.
کفش دخترانه یا بچگانه: یعنی اینکه بچه دار می شوید.
کفش چرمی: داشتن کفش چرمی نشانه این است که بیننده خواب در راهی که در پیش دارد، ثابت قدم است و اگر کفش چرمی او نو و براق باشد، نشانه ازدیاد ثروت و اگر کهنه و فرسوده باشد، نشانه ضرر و زیان است.
دیدن کفش کتانی ، کفش اسپورت ورزشی ، کفش اسکیت ، صندل و کفش تابستانی و شیشه ای و چوبی بیشتر نشانه سفر و یا شادی برای شماست.
تعبیر خواب کفش پاره
اگر خواب ببینید كفشی كثیف و پاره دارید، نشانه آن است كه با رفتار ناآگاهانه و انتقادات نادرست خود از دیگران، دشمنانی برای خود خواهید ساخت. کفش های کهنه و پاره در خواب، نشانه فقر و تنگدستی است. اگر ببیند کفشش سوراخ شده، همسرش به او خیانت می کند و اگر ببیند کفشش آن قدر فرسوده است که نمی تواند بپوشد، همسرش بیمار می شود.
تعبیر خواب کفش تنگ
اگر کسی در خواب ببیند کفش پایش را می زند با همسرش اختلاف پیدا می کند. اگر ببیند کفش برای پایش کوچک شده، همسرش از او تقاضائی می کند که قادر به بر آوردن آن نیست.
تعبیر خواب دزدیده شدن کفش
حضور یک شخص که در زندگی زناشویی شما اختلال ایجاد می کند.
تعبیر خواب گم شدن یا گم کردن کفش (گمشده)
نشان از طلاق و جدایی می باشد. اگر بیننده خواب ببیند که کفش کسی دیگر را به پا کرده یعنی در رابطه ای هست که این رابطه از بنیاد اشتباه هست و باید مسیر زندگی خود را تغییر دهد.
تعبیر خواب لنگه کفش یا کفش لنگه به لنگه یا تا به تا
اگر کسی در خواب ببیند کفش های لنگه به لنگه پوشیده، از همسرش جدا می شود و ازدواج مجدد برای خود یا نزدیکان. چنانچه شخص مجردی این خواب را ببیند، همسری کج خو و بدخلق نصیب او می شود.
تعبیر خواب جا گذاشتن کفش
نشان از غافل بودن شما از همسراتان است. ( به همسرتان بی توجهی می کنید و این امر لطمه های بزرگی بعدها به خانواده تان وارد می کند – باید با همسرتان مهربان باشید و توجه بیشتری به او داشته باشید).
تعبیر خواب کفاش (پینه دوز)
اگر در خواب دیدید که خودتان پینه دوزی می کنید، خرابی های کارتان را جبران می کنید. اگر دیدید که دیگری پینه دوزی می کند و کفشی که در دست دارد متعلق به شماست، کسی به شما یاری خواهد رسانید و کمکی به شما می شود که نگرانی هایتان را رفع می کند. دیدن کفاش درخواب، دلیل بر مردی است که میراث قسمت کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Ahmad : با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما خانم هراتی.خواب دیدم که تو اتوبوس با پدر و یکی از همسایه ها داریم از شهرستان برمیگردیم که نصف شب میرسیم به مقصد.با پدر یا نمیدونم فامیلمون بود پیاده میشیم و از اتوبان رد میشیم میرسیم به ی پادگان نگهبانی که من رو یاد پادگان خدمتم میندازه.میریم داخل ی کیوسک نگهبانی که داخلش ی خانمی رو دیدم.من روم به پشت بود که داشتم میشنیدم که انگار دوستم داره معامله کتونی میکنه و میگه من این کتونی رو بالای ۴۰۰ میفروشم و پایین تر هم نمیام.ممنون میشم که تعبیر خوابمو بگید.
فریبا هراتی
: سلام. زندگی شما همگی بهتر خواهد شد و حاضر نیستید که در سختی ها ناامید شده و جا بزنید. شما سعی می کنید که با نظم و دیسیپلین در کارهایتان به موفقیت برسید و دوست شما زندگی راحتی دارد و با موانع کمی در زندگی اش مواجه است و برای خودش اعتبار زیادی قائل است. دور دور اوست و اوضاع به نفع او به پیش می رود و حاضر نیست که زندگی اش را مفت و مجانی از دست بدهد. سختی ها را پشت سر خواهید گذاشت. تشکر از همراهیتون.
Leilakhazaei : سلام من مجردم .یکی از اشنایان در گیرو دار طلاق با همسرشون هستن .من خوابدیدم یه مجلسی بود داشتنراجب زندگی اونشخص حرف میزدند که جدا بشن منم اونجا بودم موقع رفتن کفشی که تازه گرفته بودم نبودش خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم عمم گف یه بچه ای بردش مادرش گفته میارش ...ممنون از تعبیرهای هوشمندانتون ...
فریبا هراتی
: سلام. کفش شما به نگرش های شما، رویکردتان به زندگی و اعتقاد شما به باورهایتان اشاره می کند و اینکه بچه ای کفش شما را برده گویای این است که شما مهربان و خالص، آسیب پذیر و بی گناه هستید ولی در عین حال، شما با توجه به روابط تلخ آشنایتان و همسرش، نظرتان راجع به ازدواج عوض می شود! شما متوجه می شوید که این رویکرد خالص و عاشق و مهربان شما همیشه صحیح نیست و ازدواج همه اش عشق و عاشقی نیست. شما به عنوان یک شخصیت حمایتگرایانه و خردمند در زندگی تان می توانید ازدواج کنید منوط به اینکه همه چیز زندگی را ببینید و فقط فکر نکنید ازدواج کنید همه اش مهربانیست و عشق است. چشمانتان را باز کنید!! مردم را ببینید!! حالا دوباره با بینشی قوی و اعتقادات تازه ای به ازدواج فکر کنید. تشکر از همراهیتون.
Leilakhazaei : سلام .من مجردم .یکی از اشنایان در گیرو دار طلاق با همسرشون هستن من خوابدیدم یه مجلسی بود داشتن راجب زندگی اون شخص حرف میزدند ک جدا بشن منم اونجا بودم موقع رفتن کفشی ک تازه گرفته بودم نبودش خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم عمم گف یه بچه ای بردش مادرش گفته میارش ...
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را پس فردا ارسال کنید. سایت روزهای دوشنبه و پنج شنبه تعطیل است . تشکر از همراهیتون.
Faranak : سلام ،وقت بخیر.من خواب دیدم که خونمون مهمونی داریم و کلی تدارک دیده بودیم و چند مدل غذا و دسر و ..و خونمون خیلی بزرگ شده بود و همه اعضای خانواده خیلی به خودمون رسیده بودیم ...ولی شب شد و مهمان ها نیومدن...و مادرم توی خواب میگفت خالم از ما ناراحته بخاطر همین نیومده..خلاصه من توی خواب دیدم چند مهمان غریبه اومده ..که یک آقا و خانم بودند که دوتا دختر داشتند...بعد کلی کفش دیدم نزدیک۲۰جفت که اکثرا مشکی بودند ..تمامی کفش ها نو بودند و کفش های زنانه پاشنه بلند بودند بین کفش ها یک جفت قهوه ای و کرم هم بودو من داشتم کفش هارو جفت میکردم.و اون آقا که پدر بچه ها بود به من گفت کفش هارو با فاصله بچین ...بعد من توی خواب دو جفت کفش بچگونه پاشنه بلند دیدم که صورتی و گلبهی بودند،و برق میزدند و آنها رو جدا از بقیه کفش ها گذاشتم...
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی مهمان نواز و اجتماعی دارید و دوست دارید از خانواده تان حمایت کنید. ولی در زمانهای سخت ، دوستان شما به فکر شما نیستند و محبت هایتان را مقابله به مثل نمی کنند. مادر شما فکر می کند که کار بدی کرده که خاله تان تحت تاثیر آن کارها الان ناراحت است و اشتباهات خاله تان را به گردن خودش می اندازد. برای شما خواستگار خواهد آمد و اوضاع مالی زندگی تان بهتر خواهد شد. صحبت های زیادی برای حمایت از شما مطرح خواهد شد و با خانواده ای متمول و ثروتمند که محافظه کار و مادیگرا هستند آشنا خواهید شد. در این خانواده کسی در کار کسی دخالت نمی کند و امکانات رفاهی زیادی در اختیار فرزندانشان قرار می دهند. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام. روزتون خوش. عزیزم من قبلا یک کفشی داشتم که گمش کردم. دیشب تو خواب اون کفشو پیدا کردم ولی اون کفش پاره شده بود و به درد پوشیدن نمیخورد. ممنونم از وقتی که میگذارید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. کفش قدیمی شما به رویکرد شما به زندگی، اعتقادات و باورهای قدیمی شما، نقشی که در گذشته در زندگی تان ایفا می کرده اید یا حتی کسی که دوستش داشتید اشاره می کند. هر کدام از این موارد که در گذشته به آن علاقه یا اعتقاد داشته اید، الان دیگر به آن اعتقاد ندارید یا مورد علاقه تان نیست و دیگر به دردتان نمی خورد. تشکر از همراهیتون
Irannn : سلام خدمت شما بانوی بزرگوار
دیروز صبح من بعد از خواندن نماز صبح خوابیدم و خواب دیدم با شوهرم(به علت خیانت ایشان در حال طلاق هستیم) رفته بودیم برای اجاره خانه ببینیم خانه طوری بود که در دسشویی حمام و اتاقها در کنار همدیگه داخل سالن باز میشد و من یکی یکی درها رو باز میکردم تا داخلشونا ببینم در دستشویی را که باز کردم بوی خیلی بدی میداد .شوهرم روی زمین دراز کشیده بود و میگفت خونه ی خوبیه ازش پرسیدم واقعا پسندیدی گفت نه رو مسخره بازی میگم خوبه. یکدفعه گفتن صاحبخانه که مادر دوستم بود منتظره تا با ما صحبت کنه از ساختمان که اومدم بیرون دیدم کفشهام که سفید بندی بود و من در واقعیت همچین کفشی ندارم جلوی در جفت شده بود من رو عادتی که وقتی میخوام وارد حیاط بشم دمپایی میپوشم دیدم یه تا از دمپاییهای آبی رنگم هست ولی یکیش نیست اون یه دونه دمپایی را پوشیدم و یه تا هم از کفش پوشیدم تا نزدیک صاحبخانه که چندقدمی من بود بشم و یادمه به دوستم میگفتم اون یکی دمپایی منو پیدا کنید
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید از مادر دوستتان مشورت بگیرید و مادر دوستتان در کارتان دخالت می کند و هدفش این است که شما را آشتی دهد. شما از همه ی مسائل زندگی تان در حضور دیگران صحبت می کنید و درددل می کنید و حرفهایی که در این رابطه می زنید، ناخوشایند و ناراحت کننده است. همسرتان وانمود می کند که حرفهای مادر دوستتان در او تاثیر گذار بوده ولی در اصل همه ی شرایط و حرفهای او را مضحکه می کند. مادر دوستتان سعی دارد شما را متقاعد کند که به زندگی تان پایبند باشید ولی شما خسته شده اید و می خواهید راحت باشید. دوست دارید وقتتان را صرف خودتان بکنید و آرامش داشته باشید و خلاقیت های خودتان را در جهت رسیدن به خوشبختی دنبال کنید. شما تمایلی به آشتی ندارید. تشکر از همراهیتون.
yas : با سلام. خواب دیدم چند جفت کفش خوشگل و سفید دارم که دوتاشون نگین داشتن و دوتاشون که سفید وبلوری بودن لنگشون نبود. برده بودم سرکارم بپوشم و هرچی میگشتم لنگه اون کفشم نبود. پاشنه هم داشت. یکی از همکارهامم که رابطش باهام خوب نیست سلام کرد و فقط بهم نگاه میکرد که یک لنگه کفش پامه و رفت
فریبا هراتی
: سلام. شما رویکردهای مثبتی به زندگی تان دارید و می خواهید که همیشه موفق باشید و بدرخشید. شما می خواهید که زندگی تان متحول شود ولی در مورد کارتان، امکان این تحول در شرایط حاضر وجود ندارد. نقشی که شما انتظارش را دارید که به شما بدهند و موقعیت و مقامی که انتظارش را دارید را نخواهید یافت. از اینجهت اعتماد به نفستان کمی پایین می آید و نمی توانید حرفتان را به کرسی بنشانید تا حقوقی که دوست دارید را به شما بدهند. همکار شما هم مراقب تفکرات و عملکرد شماست. تشکر از همراهیتون.
IRAN : سلام خواب دیدم خونه قبلیمون هستیم انگار هم مزون لباس بود هم خونمون من میخواستم یه جفت کفش مشکی براق پاشنه بلد نوک باریک رو با یه شلوار ست کنم از خانومه نظر خواستم با بی میلی یه شلوار جین داد من اصلا اعتنا نکردم به حس اون و برداشتم وکفش و شلوار رو پوشیدم خیلی هم شیک شده بعدش هم یه پیراهن ساتن کوتاه صورتی یا مشکی یه زنجیر مروارید هم روی پیراهن آویزون بود پوشیدم مادرم پسندید بعد دیدم برادرزادم که الان 15سالشه با عرض معذرت مای بی بیش خرابکاری زیادی کرده دادمش بغل زنداداشم بعد دیدم خونه مادربزرگمم یه پسر بچه تو حیاط بود بهم گفت تو میتونی از فلان خواننده بخونی گفتم نه این جدیدا رو بلد نیستم بعد پسره تو حیاط مدفوع میکرد خیلی زیاد خواهرش اومد و گفت باید بهش کمک کنیم نمیتونه راحت مدفوع کنه دستش پشت برادرش بود پاکش میکرد من از کنارشون رد شدم بعد دیدم خاله زنداییم مادرم و همه فامیل تو یه اتاق جمع شدند از پشت شیشه منو اون پسره رو نگاه میکنند یه دفعه زنداییم اومد بیرون در حیاط رو باز کرد بالای در حیاط درخت مو بود ولی انگوری ندیدم چند تا از همسایه ها جمع شده بودند از درخته گوشواره بچینند یا تو خواب انگاری یکی گوشوراشو گم کرده بود لای درخت مو بود زنداییم فوری متوجه شد رفت چادرشو برداره نزاره مردم دست بزنند ممنون از تعبیرتون.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید به ایده هایی که از گذشته داشتید، جامه ی عمل بپوشانید و خواسته هایتان را برآورده کنید. شما می خواهید بدرخشید و جاپای قرص و محکمی در زندگی تان داشته باشید و نقشتان برازنده و شخصیتی خوب از خودتان نشان دهید و به ثروت و امنیت مالی برسید. کسی به شما می گوید که سخت بکوش و حسابی کار کن تا به خواسته ات برسی. ولی شما اهمیتی نمی دهید که دیگران چه می گویند و بلد هستید که چطور رفتار کنید که احساس خوشبختی کنید. شما می خواهید رفتاری مهربان و رمانتیک و خردمندانه از خودتان نشان دهید. برادر زاده ی شما که اگر درست نوشته باشید 15 ساله هست، خیلی مورد حمایت خانواده اش قرار دارد و همه ی خواسته های مالی او را فراهم می کنند. اگر 15 ماهه است و اشتباه تایپی کرده اید، برادرتان به ثروت می رسد. شما به هارمونی و هماهنگی در زندگی تان می رسید و ثروت زیادی به دست خواهید آورد که آوازه ی موفقیت تان را همه می شنوند. دیگران که موفقیت شما را می بینند به فکرشان می رسد که آنها هم راهنمایی شده و نصایح خوبی بشنوند که به موفقیت و ثروت برسند. تشکر از همراهیتون.
محمدحسین : عرض ادب ، من از دختری خوشم میاد و هنوز اقدامی نکردم توی خوابم حضور اوشون رو هم حس کردم اما ندیدمشون فقط خاطرم هست که توی ذهنم بودن، چند شب پیش خواب دیدم که به یک کفش فروشی رفتم و یک کفش اسپرت و خیلی راحت و زیبا خریدم که توی ذهنم بود با فلان شلوار ست میشه ، خاطرم هست که تقریبا گرون هم بود اما پولش رو داشتم...
فریبا هراتی
: سلام. کفش در خواب علاوه بر رویکرد شما و روش شما برای پیشبرد زندگی تان، به شغل و کاری جدید یا ازدواج هم اشاره می کند. شما می خواهید زندگی ساده و راحت ولی با پرستیژ داشته باشید، برای شما اعتبا زیاد قائل باشند یا برای همسرتان اعتبار زیاد قائل باشید، می خواهید جاپایتان در موقعیتی که در آن قرار دارید قرص و محکم باشد و احتمالا نظرتان این است که این خانم با نقشی که شما به عنوان یک مرد و همسر در زندگی تان می خواهید اجرا کنید، ست هستند. تشکر از همراهیتون.
Taraneyman : سلام خانم هراتی عزیز.
من دیشب خواب دیدم که نامزدم به من یک کفش مشکی که کمی پاشنه داشت و جلوی کفش قسمت انگشتانش کوچک بود و خود کفش از نظر اندازه برای طول پای من بزرگ بود داد. گفت این کفش رو بپوش.گفتم این چیه برای چیه و در نگاه اول کفش برام خیلی زشت بود و خوشم نیومد.نامزدم گفت که این کفش مال نامزد قبلیش هست.گفتم نو؟گفت نه استفاده کرده و آوردم ببینیش توی پات چطور و منم کفش رو پوشیدم گفتم خیلی زشت و واسه من که بزرگ و جلوی انگشتهاش هم که واسه من تنگ و گفت آره پای تو لاغر تر از اونه و گفت کفش شیکی هست نه؟و من گفتم نه به نظر من که خیلی زشت و گفت خوب برم بهش بدم کفشش رو و من از خواب بیدار شدم.
فریبا هراتی
: سلام. شما نمی توانید مثل نامزد قبلی نامزدتان باشید. شما دوست دارید که استقلال تان را حفظ کنید و بتوانید راحت روی پای خودتان بایستید و شما را به خاطر کارهایتان تحت فشار نگذارند. دوست دارید که ارزشتان را بدانند و شما را کوچک و ناتوان حساب نکنند. دوست ندارید که مسیر زندگی تان سخت و پر زحمت باشد. شما دوست ندارید اشتباه کنید و باید اهدافتان را دوباره زیر سوال ببرید. اینکه کمی از نظر مالی حمایتتان کنند، برای اینکه احساس خوشبختی کنید کافی نیست. نامزد شما شما را نسبت به نامزد قبلی اش ضعیفتر می داند و انگار که او استقامت و اعتماد به نفس بالاتری نسبت به شما داشته. شما نمی خواهید که رفتاری که نامزد شما با نامزد قبلی اش داشته با شما هم داشته باشد ولی باید توجه کنید که آدمها هر اخلاقی دارند، نمی توانند خودشان را عوض کنند. تشکر از همراهیتون.