تعبیر خواب گاو
اگر کسی ببیند که صاحب گاو فربه و چاقی است، مال و نعمت به او می رسد ولی اگر گاو ضعیفی را داشت، سود اندک می برد و اگر بر گاو سوار بود، مرادش حاصل می شود. اگر گاو برای او شخم می زد، فراوانی محصول او خواهد بود (اگر کشاورز است). اگر کشاورز نیست، ازخرید و فروش محصولات کشاورزی خصوصا صیفی جات، سود فراوان خواهد برد.
پوست گاو داشتن، میراث است. اگر شخص ضعیف و ذلیلی در خواب دید گاو فربه ای دارد، قوی و دارای حرمت می شود. اگر کسی در خواب دید گاو تنومند و شیردهی خرید، با زنی ثروتمند پیمان زناشویی می بندد. سخن گفتن با گاو درخواب به باز شدن درهای نعمت بر روی بیننده خواب تعبیر شده است. اگر کسی ببیند که گاو مفیدی را کشتند و گوشت آن را بین ثروتمندان تقسیم کردند، بزرگان قوم به ظلم و ستم می پردازند و اگر بین فقرا و مستمندان تقسیم شد، بزرگان قوم به عدل و انصاف روی خواهند آورد. نوشیدن شیر گاو، رهایی از بیماری و ضعف جسمانی است.
گاو وحشی و مهاجم که بیننده خواب از مشاهده اش دچار وحشت شود، دشمنی است که اصالت ذاتی دارد و می توانسته خوب و مهربان باشد ولی در شرایطی قرار گرفته که خطر می آفریند و زیان می رساند. اگر در خواب ببینید بر گاو نری سوار هستید و آن حیوان مطیع و فرمان بر است، در انجام کاری دشوار توفیق حاصل می کنید و تسلط می یابید.
اگر ببینید سوار گاو نر می شوید، ارتقا مقام می یابید و اگر از گاو پایین بیایید،موقعیت و نعمت را از دست می دهید بخصوص اگر ببینید گاو پس از پیاده شدن شما، به راه خویش می رود یا کسی آن را از شما می گیرد و می برد دراین صورت از کار معزول می گردید. اگر گاو را بفروشید و در عوض آن پول بگیرید، نعمت و روزی را از دست می دهید.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن ماده گاو درخواب بر شش وجه است:
- فرمانروایی،
- مال،
- بزرگی،
- ریاست،
- سال نیکو،
- منفعت بسیار.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
b1 : سلام وقت بخیر.
خواب دیدم یه گاوداری خیلی کوچیک دارم که توش گاوهای زیادی هستن . درواقع اکه ظرفیت گاوداریم پنج راس گاو هست توش ده راس گاو وجود داشت . گاوها همه شیرده بودن و درحال علف خوردن بودن. توش البته دوتا گوساله تقریبا تازه به دنیا اومده هم بودن که اونها هم در حال خوردن علف بودن . یه چیزی بود که توی ذوق میزد و اونم این بود که سر و بدنشون غرق در فضولات خودشون بود . چون حداقل دو برابر ظرفیت گاوداری توش گاو بود شدیدا کمبود جا برای گاوها احساس میشد و برداشتم برای این وضعیت سر و بدنشون بخاطر کمبود جا بود .
تشکر از بابت وقتی که میزارید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما ایده ی کوچک یا امکانات کمی دارید ولی فرصت های بسیار بزرگی پیش روی شماست که هنوز از دسترس شما خارج است . شما امکانات بسیار قوی برای احیای زندگی تان و رشد و ترقی در اختیار خواهید داشت ولی تا اندازه ای بی تجربگی شما در کارها ممکن است باعث ایجاد تضادها و دوگانگی هایی در کارتان شود و به همین دلیل شما نیاز دارید که ویژگی های خاصی را در کارتان گسترش و رشد دهید تا به موفقیت بسیار زیاد برسید. انشالله بسیار متمول خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
مسعود : سلام و عرض ادب
اگر میشود در سایت نشان داده نشود.با تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما و برادرتان می خواهید اقدام به انجام کاری کنید که زمینه ی رشد و پشرفت شما در زندگی تان فراهم شود. اما یک مرد متمول و خودسر و خودرای و لجباز در زندگی شما وجود دارد که اگر بر خلاف میل او کار کنید، با شما مخالفت می کند و می خواهند حرف خودش را به پیش ببرد. شما ناگزیر از همکاری با او اجتناب می کنید و زمینه ی کاری دیگری برای خودتان فراهم می کنید. عموهای شما با سختی توانسته اند به ثروت و موفقیت برسند ولی در ظاهر اعتراض می کنند که اوضاع بد است و هیچ چیز نداریم و همه اش ضرر بوده است. تشکر از همراهیتون.
محسن : سلام وقت بخیر،
من دیشب خواب دیدم که کنار یه ساختمون خیلی بزرگ با چند تا از دوستام ایستادم و یه دفعه از خیابون گروه خیلی زیاد از گاو های غول پیکر و فوق العاده بزرگ به سمت ما می آیند، ما به داخل ساختمان می رویم و من در ها را محکم می بندم ولی یکی از گاو ها وارد ساختمان می شود، گاوی که وارد می شود بسیار بزرگ و به رنگ قهوه ای بود، آن ساختمان فوق العاده بزرگ و چند طبقه بود من به طبقه های پایین رفتم و با مردمی روبه رو شدم که انگار برای یک سخنرانی دور هم جمع شدند وسط آن جمع یک مکانی به شکل دایره وجود داشت که داخل آن آب جمع شده بود، وقتی من رفتم راجع به من صحبت می کردند و دیگر خبری از گاو ها نبود. و من در این خواب احساس نسبتا خوبی داشتم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما ایده های خیلی بزرگ یا روحیات تازه ای پیدا می کنید و احساس می کنید که چیزی در زندگی تان دارد از کنترلتان خارج می شود. احتمالا به خاطر مسائل اقتصادی فکرتان ناراحت است و کنترل اوضاع را از دست داده اید. شما با جمعیت به پیش می روید و می خواهید مثل باقی مردم مشکلاتتان را حل کنید. معتقدید که باید مشکلات را به صورت زیربنایی حل کرد و نظرات خودتان را در این رابطه با دیگران به اشتراک می گذارید. احساسات زیادی بین شما و مردم رد و بدل می شود و نظرات شما را تحسین و تصدیق می کنند. شما سعی می کنید که مشکلاتتان را حل کنید و به کمال برسید. شما می خواهید با سرسختی بیشتر، قدرت و اراده ی قوی تری فعالیت کنید؛ برای رسیدن به خواسته هایتان ایستادگی کنید و به ثروت و موفقیت برسید. تشکر از همراهیتون.
Namiyaaa.s : با سلام خواب دیدم در ایوان خانه پدرم هستم( یه خونه روستایی در شمال دارند) یه گاو گوشه ایوان خوابیده بود فکر کنم رنگ قهوه ای بود مادرم گفت ما گاو هارو که میدوشیدیم گاهی اوقات از سینشون خون میامد رفتم سمت گاوه به مادرم گفتم خوب چرا این کارو میکردید گفت چون گاو سینش خالی میشد راحت میشد زخم بعدا خوب میشد منم سینه گاو رو رستم گرفتم دیدم سفته کمی ماساژدارم ازش شیر جاری شد انگار گاو اولین بار بود شیر میداد یه لیوان شیشه ای برداشتم زیر سینه گاو گرفتم گاوه به پهلو لم داد با لذت پاهاشو بالا گرفت تا بقیه سینه هاشو بدوشم دیدم گاوه شلوار پاشه! به سبک زنهای روستایی شلوار نخی آبی پوشیده یه جورابزنانه هم روش کشیده! پیش خودم گفتم بهتر اینجوری سینش تمیز میمونه از روی شلوار دوشیدم و لیوان کمی پر شد با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما باید نسبت به مادرتان احساس محبت بیشتری از خودتان نشان دهید و استرس و نگرانی را از وجود او دور کنید چون او سعی می کند که شما را با گذشت و فداکاری و آرامش، تغذیه کند و از نظر احساسی و مالی حمایت تان کند. کما اینکه مادرتان هم به مادرش احترام می گذاشته و می دانسته که یک مادر چقدر باید با استرس و سختی ها مواجه شود تا بتواند حامی فرزندش باشد. شما فرصت های بزرگی را پیش روی خودتان خواهید داشت و با استقامت و پشتکار، سرانجام به موفقیت در اهدافتان خواهید رسید. شما به آرامش خاطر و سعادت خانوادگی می رسید و باید روابط خودتان را با مادرتان قویتر کنید. تشکر از همراهیتون.
Sami : سلام من نزدیکای صبح خواب دیدم با یکی از دوستام تو یه خیابون خلوت راه میرم چند تا سگ سفید دیدیم من دستمالی از دستم افتاد سگا فکر کردن غذاست دستمالو گرفتن بعد یهو دیدم جلومون پر اشغال همه چیز بود از پای مرغ تا لاشه گاو تو دلم گفتم چرا سگا اینا رو نمیخورن بعد یه لاشه گاو یه گاو در حال مرگ دیدم دوستم از اونا رد شده بود اما من می ترسیدم رد شم از روی گاو در حال مرگ خواستم بپرم گاو پاشو اورد بالا اما من جوری پریدم که به من نخوره بعد با دوستم ار اونجا رفتیم که بیدار شدم خانم هراتی خیلی میترسم
فریبا هراتی
: سلام. قدرت شهود و بینش و احساس وفاداری، سخاوت، حفاظت و راستی در وجود شما قویست. شما و دوستانتان در دوستی هایتان نسبت به هم خالص و درستکار هستید. سعی می کنید که در اجتماع زندگی کنید و از خانواده تان حمایت کنید. اگر سگ ها پارس می کرده اند، شاید به این تعبیر باشد که شما از دیگران زیاد تقاضا می کنید یا به آنها دستور می دهید. مسائلی در زندگی تان هستند که شما را ناراحت می کنند و شما از ترسها و نگرانیهایتان با هم صحبت می کنید. در باره ی گاوی که جان می کنده، تعبیر این است که شما باید سعی کنید که در موقعیت های ریسکی و پر خطر، درست فکر کنید. شاید کسی در زندگی شما هست که نسبت به شما خیلی با احساس برخورد نمی کند و شما نمی توانید به خوبی با او درددل کنید و یا صمیمی شوید. شما سعی می کنید که زندگی تان را متحول کنید و با سنت ها و فرهنگ خیلی قدیمی و دمده زندگی نکنید. زندگی شما متحول خواهد شد. خوابتان تعبیر بدی نداشت ولی اگر خودتان آن را بد تعبیر کرده اید لطفا برای دفع شر صدقه بدهید که تعبیر خودتان باطل شود. تشکر از همراهیتون.
فرشته : باسلام خواب دیدم مهمونی خونه خانم برادرم دعوت شدیم با خواهرم میرم توی راه یه ابگیری سمت راست جاده هست یک گاو سفید بزرگ ریلکس از پهلو درون ابگیر خواب بود. بقدری سرش و خودش بزرگ بود میبینم فرو میره در ابگیر و من نگران میشم خفه نشه اما سرو بدن متوازن نگه میداشت تا کامل فرو نره و خرو پف هم میکرد با لبخند، گمان کردم سر گوزن هست نزدیکتر شدم گاو بود با لذت و عشق خوابه، تکون که میخورد انگار از پستان هاش شیر در ابگیر جاری میشد که اب اطراف سر، سفیدی شیر بود.،سوار ماشین میشم و درخانه برادرم ، خانمش فایل ها و صدای پدر مرحومم را میذاره و هر جا میرم پدرم هست،فقط من میبینم و بقیه نمیدیدن، با حالت مریضی داشت مسواک میزد، گفتم بذار پشت شمارو ماساژ بدم، چند بار ماساژ میدم ناگهان روح پدرم جوان و روشن و سبز نورانی کمرنگ از بدنش بیرون میاد و روح پدرمو هم ماساژ میدم، میگم بابا! این بغلیت رو ببین، پس این کیه! پدرم گفتن روح، پس روح اینه، و سرش رو به بالا گرفت و ارام ارام از پا ناپدید شد من فریاد کشیدم نور نور بسوی نور برو،ممنون از تعبیر شما
فریبا هراتی
: سلام. خانم برادر شما شخصیتی مهربان و کمک رسان دارد و شما نیز سعی می کند که درست و منطقی رفتار کنید. شما شخصیتی باکرامت صادق مهربان و بی خیال دارید و معمولا ماهیتی منفعل و مطیع دارید و در حالی که عاقل هستید؛ اما در بعضی مسائل بدون چون و چرا از خانواده تان پیروی می کنید. تمایل شما به مراقبت کردن از دیگران زیاد است و گاهی آنقدر دیگران را با روابط قوی و دوستی هایتان سیراب می کنید که می دانند در کنار شما بودن، برایشان فرصتی بزرگ است و می توانند به شما اعتماد کنند. شما در عین حال نیاز به این دارید که آنان هم از شما حمایت کنند و به شما آرامش ببخشند. خانم برادرتان از پدرتان به خوبی یاد می کند و حرف او را می زند. روح پدرتان شاد، البته که او همه جا هست و فقط حضور فیزیکی او در این دنیا در کنار شما قطع شده اما روح او زنده است و مثل شما زندگی می کند و در کنار شماست. اما دیگران قادر به درک این واقعیت حضور روح او نیستند. اما کسی در مورد پدرتان علیرغم همه ی خوبی هایی که داشته، حرفی می زند و از او انتقاد می کند و از دوگانگی ها و تضادهایی که در رفتار او وجود داشته حرف می زند. پدر شما این حرفها را هم می شنود و ناراحت می شود و می خواهد از خودش دفاع کند. شما از او حمایت می کنید و پشت سرش از او تعریف مثبت می کنید. این باعث می شود که روح پدرتان به آرامش بیشتری برسد و شما می خواهید که او همیشه در آرامش باشد. تشکر از همراهیتون.
فرشته : سلام خواب دیدم منو خواهرم گوساله زنده رو شکم کردیم وخواهرم داخل شکم گوساله کلی گوشت های تمیز هریک اندازه یه مرغ می اندازد، گوساله خندان و ایستاده و یک گاو کوچک با شاخ طلایی مثل گوزن زایید،قصد داشتیم گاو را زیر گوساله ببریم و شیر بخورد که گوساله کلی دفع تمیز و یک شکل کرد( بدونکثیفی وخون)همان گوشت هایی بودن که در شکمش خواهرم انداخته بود، بخواهرم میگم دفع داشته اما گوشتهای تمیزن که تو انداختی؟ خواهرم نشسته بود و چاقو تیز میکرد گفت گاوه دیگه، یعنی طبیعیه! میگم چرا اینکارو کردی گفت حالا ظرفارو میشورم میگم، کلا کار غیر عادی میکرد بنظرم بیهوده،با گوشت کوب جناق سینه مرغو میکوبید میگم چرا؟ میگه حالا میگم برات.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما و خواهرتان شخصیت هایی ساده و بی تجربه دارید و باید سعی کنید که ویژگی های خاصی را در وجودتان گسترش دهید. شما باید سعی کنید که احساساتی پاک داشته باشید و با سرسختی و تلاش زیاد کاری کنید که به موفقیت برسید. شما باید برای رهایی از غم، نذر کنید که به فقرا به اندازه ی وسعتان اطعام کنید و با فقرا با سردی و بی عاطفگی برخورد نکنید. آنوقت نگرانی هایتان از بین خواهند رفت و شما برای آینده تان برنامه ریزی خواهید کرد. خواهرتان با اینکار، تغییرات مثبتی در زندگی تان بوجود می آورد و ناامیدی و ترسهایتان از بین خواهد رفت. جشن و شادی و امید به زندگی تان بر می گردد و اگر مجرد هستید ازدواج می کنید. تشکر از همراهیتون.
sarakazemi : سلام ببخشید من خواهرم ازدواج کرده ام اس داره دو تام بچه داره
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر به شما بر میگردد و آرزوی خواهرتان در قبال شما براورده می شود.
sarakazemi : سلام خانمی خاب دیده که یه خانم و یه آقا که خانم شال سبز گردنش بوده اومدن تو حیاط ما وگفتم ما مریم و دوس داریم ویه گاو که کوچیک بوده سفید مشکی بوده گذاشتن تو حیاطمون رفتن
فریبا هراتی
: سلام. برای شما خواستگار خواهد آمد و احتمال دارد که خواستگارتان سید باشد. شما با کسی ازدواج می کنید که ساده و رام و مهربان و ثروتمند است . تعبیر دوم این است که نذری که کرده اید مستجاب می شود و به ثروت خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
Adrian : سلام من تو خواب گاو دیدم که گاو داشت فرار میکرد صاحبش دوسد دنبالش از موهای پوستش گرفت و موهاش کنده شدواز پوستش گرفت پوستشم کنده شد ولی تونست گاو رو بگیره و سوارش بشه
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.