تعبیر خواب گل رز
اگر باغی پر از گل های رز رنگارنگ ببینید، به محیطی وارد می شوید که مردمی خوب دارد و شما از دیدار و مصاحبتشان متنفع می گردید. اگر ببینید که یک بوته رز در خانه خود کاشته اید که قبلا نبوده، زنی در مسیر زندگی شما قرار می گیرد. اگر همسر ندارید ازدواج می کنید و اگر همسر دارید و با او قهر هستید آشتی می کنید و اگر با زن دیگری نیز اختلاف دارید رفع کدورت می شود.
اگر این خواب را زنی ببیند صاحب دختری می شود که در زیبایی و حسن خلق و طراوت و صباحت انگشت نما می شود. اگر این خواب را پسر جوانی ببیند عاشق می شود و ازدواج می کند. رز زرد گویای زنی است بیمار گونه ولی خوش قلب و نیک منظر. رز سرخ زنی است با نشاط. رز صورتی زنی است که مصاحبتش مغتنم است. رز خشکیده غمی است که از جانب یک زن به شما وارد می آید و خود آن زن نیز بلا و آسیب می بیند. اگر رز را در خواب پرپر کنید به یک زن آسیب کلی می رسانید و زندگیش را در مخاطره قرار می دهید.
محمد ابن سیرین می گوید: رز در خواب، دلیل بر زنی نیکوکار و کریمه کند. اگر ببیند رزی داشت و برگ های سبز و پاکیزه در اطراف او است، دلیل کند که زنی نیکوکار بخواهد و از او خیر و منفعت ببیند. اگر ببیند که برگ درختهای رز نبود، تاویل به خلاف این است. اگر ببیند که برگ درختها زرد گشته بود، دلیل است که بیمار گردد. اگر ببیند که رز ملک او نبود، تاویلش از خیر و شر به صاحب رز بر می گردد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن رز در خواب بر سه وجه است:
- زن،
- منفعت رسیدن از جانب زن،
- رنج و غم و اندوه. اگر رز را خراب ببیند، دلیل کند بر بدی احوال صاحب رز و تاویلش به خدمتکار یا زن خانه بر می گردد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آرمی : سلام روزتون بخیر. من خواب دیدم یکی از دوستان قدیمی من که خارج از کشور زندگی میکنن و آقا هستن منو به خونشون دعوت کردن و به محض ورود من شروع کردن بعنوان سورپرایز گلبرگ های گل رز سرخ روی سر من ریختن انگار بارون گلبرگ روی سرم میریخت اما کم کم تکه های کاغذ سفید هم قاطی این گلبرگ ها شد. علاوه براینکه در ادامه خوابم دائما سعی داشتن نزدیک من بمونن و از من محافظت کنن. ممنون از پاسخگوییتون.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست شما به شما فکر می کند و شاید حتی تمایل داشته باشد که با او ازدواج کنید. شما انتظار دارید که از او عشق و مهربانی ببینید ولی چیزی که از او خواهید دید، تظاهر به عشق است و خیلی زود متوجه خواهید شد که عشق او به شما بسیار بی دوام و مردنی است! کم کم سو تفاهمات و مسئولیتهای استرس زایی سرتان خراب می شود و راجع به اشتباهات گذشته که باعث شد به او اعتماد کنید، پشیمان خواهید شد. اما او با این وجود شما را در زندگی خودش می خواهد اما احتمالا شکاک و مشکل آفرین است. مراقب باشید. تشکر از همراهیتون.
الياس : سلام خانم هراتی
خواب دیدم دختر مورد علاقم تو اینستاگرام استوری گذاشته
رو یه بک گراند شبیه کاغذ دیواری گل گلی شبیه رز قرمز شاید کمی هم خشک یا مچاله شبیه قاب گوشیش انگلیسی یه چیزی نوشته بود که به نظرم معنیش این بود که ما رفتیم بیرون اما خیلی دوست داشتیم که فلانی و بهمانی هم با ما بیان و به نظر نرفته بودن یاد یکی از هم کلاسیام افتادم من خیلی وقته چون می دونم چندان تمایلی به من نداره سعی می کنم خودمو بی توجه نشون بدم و حتی خیلی وقتا فضای مجازی بهش توجه نمی کنم با اینکه هنوز دلم براش پر می کشه
می دونم ممکنه مسخره باشه اما این تعبیری داره؟
فریبا هراتی
: سلام. این خانم سعی می کند خودش را عاشق و دلشکسته نشان دهد و اینکه جلوی همه این شخصیت را به خودش می گیرد و اینطور خودش را معرفی می کند، برای شما قابل درک و هضم نیست. این خانم احتمالا هنوز از لحاظ روحی تکامل پیدا نکرده و فقط دوست دارد به او توجه کنند و از این توجهات لذت می برد. کار خوبی می کنید که به او بی توجهی می کنید. اصلا هم مسخره نبود. این خوابها به شما می گوید که شخصیت او و طرز فکرش چگونه است. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام خسته نباشید من خواب دیدم شخصی که خاستگارم هستن و هر جفتمون همو خیلی دوس داریم و ۴ سال باهمیم منو خواستن سوپرایز کنن توی یه سبدهای مختلف(که سبدا بسیار خوشگل و سلطنتی بود انگار) چیزای جدا برام گذاشته بودن توی یک سبد پر بود از گلای رز قرمز بزرگ توی یک سبد دیگه یه ظرف مرواریدی بود که توی خواب میدونستم توش حلقس و سبدهای مختلف که چیزای مختلف بودن تو خواب خیلی خوشحال بودم اما کلن تو این مدت خودشون حضور نداشتن و نمیدونم برای سوپرایز بود یا چیز دیگه ای و با من پشت تلفن در ارتباط بودن.اینم بگم که تو خواب مامانم میگف فقط همینا چه قد کم من میگفتم خب حلقه هم اوورده که بعد ساکت میشدن.تعبیرش چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. کسی که دوستش دارید واقعا عاشق شماست و سعی خواهد کرد شرایط رسیدن به شما را به صورتی غیر منتظره برایتان فراهم کند و از شما خواستگاری کند. انشالله مادرتان هم با ازدواج شما موافقت خواهد کرد و خبرهای خوشی در راه دارید. تشکر از همراهیتون.
نگار : خواب دیدم منتظرم همسرم بیاد خونه، دیدم سایه اش افتاده رو دیوار رفتم پیشش دیدم برام کادو خربده روش هم گل رز قرمز هست اما همسرم داره اون و به عنوان دسته گل به من میده و کادوم اون طرفه. بعد به من گفت قول میدم هر چی که بگی و همیشه نگه دارم. من بهش نگاه کردم گفتم : من و نگه دار. یه نگاه معنی دار و با محبت کرد و بغلم کرد
فریبا هراتی
: سلام. شما عاشق همسرتان هستید و او سایه اش بر سر شما برقرار است. برای شما ارزش قائل است ولی از نظر همسرتان ارزش اصلی کادو، عشقی هست که او به شما دارد و سعی می کند با مهربانی با شما رفتار کند. کادوی اول عشق اوست و بعد کادوهای مادی. شما هم از لحاظ فکری با همسرتان در یک خط فکری هستید و هردوی شما درکتان بالاست. انشالله همیشه کنار هم خوشبخت باشید و عشقتان برقرار باشد. تشکر از همراهیتون.
Shamim : سلام
این خواب رو مادرم دیده و از زبان خودش تعریف میکنم
دیشب خواب دیدم که رفتم یه شاخ گل رز سفید و مصنوعی خریدم که همون یه شاخه به اندازه ی یه درختچه بود و هفت یا هشت شاخه گل دیگه بهش وصل بود که بعضی از گلاش سفید و بعضیاش صورتی کم رنگ بود و این گل رو برای پسرم که فوت شده خریدم و میخواستم برم خونه ی پسرم و فکر میکردم که خونه ش توی یک شهر دیگه ست .
رفتم خونه ش ،کسی تو خونه نبود و فکر میکنم طبقه ی دوم یه خونه دو طبقه بود .رفتم توی یه اتاقی و گل رو گذاشتم گوشه ی اتاق و اومدم
ممنون واسه تعبیر
فریبا هراتی
: سلام. شما به پسرتان ابراز عشق می کنید ( روحش شاد) و پسر شما در قبر نیست. درکتان را باید بالا ببرید تا مکان او را متوجه شوید. او به عالم بالا تعلق دارد و نه به زمین خاکی. تشکر از همراهیتون.
shamim : سلام و خسته نباشید خانم هراتی،حدود چهل روز پیش خواب دیدم که در حال پیچیدن ساقه گل رز خوشه ای قرمز رنگ به دور انگشتان اشاره هر دو دست (و یا شاید انگشت اشاره یک دست . دقیق یادم نیست) به شکل انگشتر بودم و در این حین با مادر و خواهر و خاله و دخترخاله هایم در حال عبور از خیابان بودیم، خارهای ریز ساقه گل رز انگشتانم (انگشتم) را اذیت میکرد و من ازین موضوع ناراحت و اذیت شده بودم و تمام مسیر درباره بله برون صحبت میکردیم(یعنی چیزی شبیه اینکه بله برون خراب شده یا بهم خورده و چرایی این مساله) و در صحنه ای از خواب یکی از زنان همسایه که باهاشون قهریم رو دیدم. و صدایی به من میگفت که بله برونت چهل است. ولی الان چهل روز گذشت... من مجردم خواستگاری حدود یکسال پیش داشتم دیگه حرفی نزدند اما اثاری از توجه و تحقیقشون متوجه میشم. ممنون میشم از تعبیرتون.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما کسی را که نشان کرده اید یا نشانتان کرده است را عمیقا دوست دارید و از بعضی مسائل به خاطر او ناراحتید. عدد 40 بیانگر این است که دور دور شماست و اوضاع به نفع شماست. دوره ی تذهیب، مهیا شدن و رشد رسیده است. به این معنی نیست که تا 40 روز دیگر قرار بوده که بله برون داشته باشید. بلکه به این معنی است که شما باید خودتان را آماده کنید و شخصیتتان را قویتر کنید. شما نگران این هستید که بله برونی در کار نباشد و به هم بخورد. خواستگاری که یک سال پیش داشته اید که اگر شما را می خواست تا الان 40 بار آمده بود خواستگاری مجدد!! منتظر او هستید که یک سال است دارد تحقیق می کند؟ زیاد برای من قابل درک نیست. تشکر از همراهیتون.
shamim : با سلام و خسته نباشید خیلی متشکرم.
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون
yas : سلام وقت بخیر
دیشب تمام مدت توی خواب توی موقعیت های مختلف کنار شخص معروفی بودم که انگار تو عالم خواب برای من دوست و آشنا بود ، با حرکات خیلی عاشقانه بهم ابراز علاقه میکرد ، برای مثال شاخه گل رز صورتی نه چندان شادابی رو بهم داد ، و یا اینکه مدام اصرار به گرفتن دستم داشت و من عشق دو طرفه ی عمیقی رو بینمون احساس میکردم ، البته که دیدن این شخص در عالم واقع امر سختیه حداقل نه به عنوان معشوق ، با ذکر این نکته که قبل از خواب به ایشون فکر نکرده بودم
ممنون میشم برای تعبیر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. کسی سعی می کند که به زندگی شما وارد شود و برایتان نقش بازی کند، گولتان بزند و به شما ابراز عشق کند و اگر مراقب نباشید و ساده دلی به خرج دهید، سرتان را کلاه خواهد گذاشت. احتمالا این شخص از نظر شخصیتی شباهتهایی با آن آدم مشهور دارد یا حتی از نظر ظاهر. تشکر از همراهیتون.
Zahra : سلام. من فکر کنم شب قبل بود خیلی زمانش یادم نیست شب بود یا روز خواب دیدم با اونی که دوستش دارم رفته بودم بیرون بعد یهو یه باغ گل دیدم گفتم من میرم اونا کار دارم رفتم یه باغ خیلی قشنگی بود برای اون آقایی که بهش علاقه داشتم گل رز و یه گل سفیدی بود چیدم گل سفید شبیه شکوفه ها بود اما روی زمین بود گل ها یه ذره خیلی کم پلاسیده شده بودن اما باز خوب بودن اخرش یادم نیست بهش دادم یا نه فقط تا چیدنش یادمه و تزیین کردنش. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما برای کسی که دوستش دارید احترام قائلید و او را تایید می کنید. دوستش دارید ولی به خاطر مسائلی از او کمی ناراحت و تا اندازه ای نگران هستید. ابراز محبت شما نسبت به او صادقانه و همراه با احساس واقعی تان است. تشکر از همراهیتون.
Zahra : سلام. قبل از اذان صبح روز جمعه خواب دیدم انگار یکی از همکارام می خواد منو سوپرایز کنه وقتی وارد شدم یک طرف مسیر پر از گلدونهای گل رز صورتی و زیبا بود که از دیدنشون به وجد اومدم بعد داخل شدم اون شخص که آقا هستند رو دیدم خیلی از دیدنشون خوشحال شدم و انگار در خواب به ایشان تمایل قلبی داشتم . ایشون یه کیسه بهم داد پر از کاغذ خرد شده و لاشون یک انگشتر و یک مهره بود. انگستر نگین آبی داشت و مابقیش نگین های ریز سفید. مهره هم سبز بود. انگار نمی خواست خانوادم ببینند چون مادرم توی اتاق بود من و اون شروع کردیم به جمع کردن کاغذها تا مامانم نبینه متوجه شدم روی هر کاغذ یه نوشته هست که یکیشون که دیدم نام علی روی اون نوشته شده بود. خلاصه همش دنبال فرصت بودم که کاغذها رو بخونم و انگشتر رو درست ببینم که موفق نشدم. ایشون هم انگار می خواست چیزی بهم بگه ولی بدلیل اینکه دورمون شلوغ بود نتونست بگه. لطفا خواب منو تعبیر کنید.
فریبا هراتی
: سلام. همکار شما به شما علاقه دارد ولی او در زندگی اش اشتباهاتی انجام داده و نسبت به بعضی مسائل پشیمان است و دلش می خواهد که ریز ریز این مسائل را با شما درمیان بگذارد و اگر با هم به توافق رسیدید، آنوقت موضوع را به خانواده تان بگویید چون الان او نمی داند که در نهایت شما دو نفر چه احساسی به هم خواهید داشت. این ها مسائلی است که در ذهن او می گذرد و هنوز نتوانسته هدفش را عملی کند و با شما صحبت کند. تشکر از همراهیتون.
Zahra : ممنون واقعا از تعبیرتون لذت بردم تاکنون کسی به این خوبی خواب های منو تعبیر نکرده بود. خوشحالم که با شما آشنا شدم. در مورد نام علی اشاره ایی نکرده بودید مفهوم خاصی داشت؟
فریبا هراتی
: خواهش می کنم. با توجه به این که من از جزئیات زندگی همکارتان با خبر نیستم، در این مورد چیزی عرض نکردم. اما شاید منظور به این است که او باید توسل به حضرت علی ع را در زندگی اش به کار ببرد و در این مورد کوتاهی نکند.