تعبیر خواب گوسفند (میش، بز)
اگر در خواب ببینید که گوسفند دارید، غنیمتی به دست خواهید آورد. اگر گوسفندان را به چرا برده بودید، به گروهی فرماندهی خواهید کرد. خوردن گوشت پخته گوسفند، منفعت و سود است. خوردن گوشت خام گوسفند، خوردن غم و اندوه است. اگر ببینید گوسفند فربه ای دارید و آن را می فروشید، کفران نعمت می کنید و به همین علت نعمت و روزی شما تنگ و گرفته می شود ولی اگر گوسفند چاقی را در خواب بخرید بسیار نیکو است و نعمت بر شما زیاد می شود.
دیدن میش در خواب، دلیل بر زنی صالح یا مردی بزرگ است. اگر کسی دید میشی داشت، از جانب بزرگی منفعت یابد. اگر ببیند پوست از میش جدا کرد، دلیل که بر شخصی غالب شود و مالش را بگیرد. میش به تعبیری به پیدا کردن همسری بزرگ و سرشناس معنی می شود که کار با او به ازدواج می انجامد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن میش بر چهار وجه است:
- امام،
- خلیفه،
- امیر،
- رئیس.
-
و دیدن گوسفند در خواب بر پنج وجه است:
- مهتری،
- زنی بزرگ،
- مال،
- فرمان روا،
- جاه و منفعت یافتن.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دید با میشی جنگ کرد، دلیل که زنی با او حیله کند. اگر ببیند میشی را به وی بخشیدند، دلیل که او را فرزندی آید. اگر کسی شاخ میشی را قوی دید، قدرت و توانایی پیدا می کند. اگر در خواب ببیند که بز و میشی داشت، دلیل که از بزرگی مال حاصل کند. اگر ببیند که شاخهای بز و میش قوی بود، دلیل که بیننده خواب توانا شود. اگر ببیند که بز و میش بسیار داشت و دانست که ملک اوست، دلیل است به قدر آن منفعت یابد.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن گوسفند در خواب، دلیل غنیمت است. اگر ببیند که گوسفند می چرانید، دلیل که بر قومی مهتری یابد. اگر دید که گوسفند بسیار داشت و دانست که ملک اوست، دلیل است که نعمت بسیار حاصل کند. اگر ببیند که گوشت گوسفند پخته می خورد، دلیل که به قدر آن غنیمت یابد. اگر ببیند که گوسفند بکشت، دلیل که بر دشمن ظفر یابد و مال او را بخورد.
جابر مغربی می گوید: دیدن میش در خواب، دلیل بر زنی بزرگ است. اگر ببیند که ماده میشی داشت، دلیل که زنی بزرگ زاده بخواهد. اگر ببیند که گوسفند با او سخن گفت، دلیل است روزی بر وی فراخ شود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
reza : سلام وقت بخیر.
توی روستامون بودم که یکی از اقوام یه گله گوسفند بهم داد و گفت حواست به اینا باشه منم داشتم گله رو جمع میکردم که در این حین یه گله ای از کنار گله من رد شد و باعث شد گله رم کنه و منم سنگ و چوب پرت میکردم اطراف گله تا گله رو جمع کنم و نزارم گله از هم جدا بشن که در این حین چندتا از گوسفند ها فرار کردند و منم به دنبالشان دویدم و انگاری غایم شده بودن که من با چوب بیرونش آوردم و اونم فرار کرد و چند تا چوب به صورتش زدم انگار یه گوسفند بزرگ با سر کوچک وسیاه بود و رفت داخل گله ای که از کنارمان رد شد و منم دویدم دنبالش و انگاری داشتم جفت پا می پریدم و از زمین فاصله داشتم انگاری داشتم پرواز میکردم رفتم جلوتر دیدم اثری از گله نیست و اونجا زن وبچهام کنار ساحل داشتم بازی میکردن (در ضمن من تو بیداری زن ندارم). ممنون از تعبیرتون.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما برای راهنمایی و حمایت عده ای که صرفا آدمهای ساده ای هستند و از جمعیت تبعیت می کنند و فکرشان را به کار نمی اندازند اقدام می کنید و نظرات متفاوتی نسبت به نظریات شما بیان می شود. شما سعی می کنید که با سیاست و حتی با بیان تند کلمات دوستانتان را به همفکری و همسویی با خودتان ترغیب کنید. شما اجازه نمی دهید که حرص و طمع و وسوسه، در بین دوستانتان قوی شود. شما آرمانگرا و بلند پرواز هستیدو درکتان بالاست. برای عملی کردن اهدافتان نهایت سعیتان را می کنید تا به خواسته هایتان برسید. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام خانم هراتی.دیشب در خواب گوسفندی به شکل مردی می دیدم.به من لبخند میزد.من روی یک لبه دیوار نشتم.و به گوسفند اشاره کردم که بیا کنار من بشین.او هم آمد و کنارم نشست مثل یه آدم.و به من احساس داشت.و به بدن من دست میزد.برای خودم هم جالب بود...ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. اگر گوسفند سفید یا کرم بوده شما شخصیتی آرام و مطیع و دلسوز دارید و اگر سیاه بوده نمادی از حرص و وسوسه و یا طمع است. ثروت به شما رو می آورد و بر موانع و مشکلات زندگی تان غلبه می کنید. کارهای شما بر وفق مرادتان پیش خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.
Lale : با عرض سلام وادب
من دیشب در ابتدا خواب دیدم در یکمکانی شبیه صحرای خرمن کوبی هستیم .من و پدرومادرم وخواهرام هم فکر کنند بودن .بک موجود خیلی بزرگ و عجیبی بود که فقط به فرزندان آسیب میرسوند. پدرم ناگهان من رو در مکانی شبیه کرسی قایم کردند که خیلی جای گرم و با آرامشی بود . پشتم چند تا سوزن بود که دو تا رو خودم در آوردم و یکی روپدرم در آوردن (عشق ومحبت عجیبی بین من وپدرم در جریان البته بدون حرف زدن ومن کاملا احساس میکردم )
ناگهان طوفان شدیدی شد . ما همه چیز روجمع کردم و به داخل خونه پناه بردیم و من به پدرم کمک کردم و تمام حیوونات وگوسفندان رو از اغل بیرون آوردیم و به داخل ساختمان مسکونی بردیم .در روقفل کردیم و دیدم دیوار کوتاه روبرو نصفش به خاطر باد شدید افتاد .. یک گراز یا گاومیش از قبل وارد حیاط شده بود که پدرم یا خودش صدای گاو دراورد و یا یک گاو آورد کنار پنجره تا اون حیوون با شنیدن صدای گاو فرار کنه که کرد و از قسمتی که دیوار افتاده بود تونست از حیاط خارج بشه .. پدرم درو باز کردن و تا اون دیوار رفت جلو تا از رفتن گراز مطمئن بشه یهو از اغل سمت راست دوباره گوسفند های قهوه ای رنگی بیرون پریدن .
به پدرم گفتم مگه شما نگفتین همه حیوونا روجمع کردیم گفت ازینا فراموش کردم. دو تا رو تونستم بگیرم و ببرم داخل .. یکی هم پدرم گرفت و میخواستم بشمارم ببینم کلا چند تا هستن که دیگه بیدار شدم ..(در کل خواب پدرم در ذهنش من رو تحسین میکرد و من این روکامل احساس می کردم )
ممنونم از شما
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما در دنیا مثل باقی مردم نتیجه و تقاص و پاداش کارهایتان را خواهید دید و هر کسی که به دیگری بد کند، به زندگی خودش در تقاص کار بدی که کرده، آسیب خواهد رسید و نتیجه ی زحماتش ( فرزندش) به باد خواهد رفت تا همانطور که دل کسی را سوزانده حالا دلش بسوزد و بفهمد که نباید دیگری را بیخود آزار می داد. اینکه پدر شما، شما را مخفی کرده و احساس آرامش می کنید اشاره به این دارد که پدرتان در حق کسی بد نکرده است و 2-3 مورد کوچکی هم که خواسته ناخواسته دل کسی را سوزانده، خداوند او را می بخشد و شما را از خطرات در پناه خودش مصون ومحفوظ نگه می دارد. در هنگام بلاها و سختی ها شما و خانواده تان با اتحاد هوای همدیگر را داریدو به هم کمک می کنید و پدرتان با سرسختی و لجاجت زحمت می کشد و نمی گذارد که کسی حق او را ضایع کند. شاید ضرر مالی کوچکی به زندگی تان وارد شود ولی آرامش به زندگی تان راه خواهد یافت. ولی پدرتان باید بعدا به شکرانه ی سلامت خود و خانواده اش و برای دفع خطرات نذر کند که انشالله بلا از خانواده تان دور باشد و به اندازه ی وسعش یک گوسفند چاق قربانی کند و گوشتش را به فقرا ببخشد و اصلا خودتان از این گوشت نخورید. تشکر از همراهیتون.
Mahya : سلام. روزتون بخیر باشه
خواب دیدم در بازاری هستیم و از جلو کله پزی رد میشویم. هوس کله پاچه کردم که ناگهان یک گوسفند و یک بره را در حال فرار از مغازه و تلاش برای خارج شدن دیدم. گویی گوشت این دو نیم پز شده بود و صورتی رنگ بود. فقط پوست بدون پشم.صاحب مغازه انها را به زور داخل برد و درون کوره انداخت.متوجه شدم جهت خوشمزه تر شدن ابتدا گوسفند ها را زنده با حرارت کم نیم پز میکند.به شدت دعوا کردم که ابتدا حیوان را بکشید و او را زجر ندهید. صاحب مغازه در کنار کوره به من نگاه کرد و حرفم را رد کرد. او مردی بسیار کریه بود که در خواب هم مرا خیلی ترساند. بالای سرش کچل اما اندکی موی فر قهوه ای بدون هیچ دندان که هنگام حرف زدن تمام لثه هایش پیدا میشد و یک سوراخ در لثه اش داشت و با چشمان از حدقه بیرون زده با من حرف میزد. کاملا لخت بود و نه تنها هیچ عورتی نداشت بلکه در ان قسمت اندکی فرورفتگی داشت و تنها یک پیشبند چرمی را به کمرش از پشت بسته بود یعنی جلوی بدنش کاملا لخت و باسنش اندکی پوشیده میشد .تا حدی به دلیل ترس و با ناراحتی شدید انجا را ترک کردم و به فکر نهادی بودم که بتواند جلوی او را بگیرد.یک گوسفند و بره سالم دیگر به اختیار خود در حال رفتن به داخل مغازه بودند. با تمام توانم جلوی انهارا گرفتم ولی انها تقلا میکردند تا به داخل بروند.صاحب مغازه و ان دو گوسفند سابق به دم در مغازه امدند و با من دعوا میکرد که انها گوسفندان من اند رهایشان کن. انها را به دو گوسفند سالم نشان میدادم و میگفتم اگر بروند داخل چنین عاقبتی دارند.
ممنون از راهنمایی شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید درکتان را بالاتر ببرید و بتوانید مسائل را بهتر هضم کنید و رفتاری پخته تر و بالغانه تر از خودتان نشان دهید. حقیقت این است که در دنیا بسیار سفر باید تا پخته شود خامی, صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی!!! تا کسی کسب تجربه نکند و سختی نکشد، پخته نمی شود و پخته شدن و به درک بالا رسیدن هم هزینه دارد. آدمهایی که مظلوم و ساده دل و خام باشند و زود فریب بخورند و آدمهایی که مثل گوسفند فقط بچرند و از باقی مردم تبعیت کنند ولی عقلشان را به کار نیاندازند، چنین تجربه ای را کسب خواهند کرد که گیر یک آدم بی رحم بی وجدان خونسرد مال پرست و نامرد می افتند تا پدرشان را درآورد و آنقدر عذابشان بدهد که پوستشان قلفتی کنده شده و آنوقت مجرب شوند!! این رسم روزگار است و خواب شما به شما گوشزد می کند که اگر می خواهید زندگی تان راحت باشد، باید درکتان را بالاتر ببرید و ساده دلی به خرج ندهید و فکرتان را به کار بیاندازید. تشکر از همراهیتون.
majinaz : باسلام خدمت خانم هراتی بزرگوار . وقت بخیر. ممنون میشم متن خواب مخفی بماند.
. باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. پدر شما قبلا احساس می کرده که شرایط زندگی او یکنواخت بوده و انگار دور باطل می زده ولی الان اوضاع کمی عوض و متحول شده و زندگی برایش مفهوم تازه تری پیدا کرده است. نگرش های تازه تری به ذهن افراد خانواده خطور می کند و آنها احساس آزادی بیشتری می کنند که آنجور که دوست دارند فکر کنند و احساس بی خیالی بیشتری می کنند. البته همه ی افکار مثبت نیستند و بعضی از افکار منفی هم وجود دارد که در صورتی که افراد خانواده تان بدبین و منفی نگر باشند، به ذهن ایشان خطور کنند. شما از این زمینه ی فکری جدیدی که در بین خانواده تان شیوع پیدا کرده خوشتان نمی آید و نمی خواهید که طرز فکرشان را عوض کنند. کسی با ظاهری مهربان سعی می کند که به ذهن افراد خانواده تان مسلط شود و از رازها و افکارشان سر دربیاورد و مثلا فالشان را بگیرد و شما خانواده تان را از این کار نهی می کنید. شما بینش و درک بالایی دارید و به خانواده تان وفادار هستید ولی افراد خانواده تان ساده دل و زود باور و مطیع هستندو هرچه به آنها بگویند باید انجام دهید یا هر چه که همه انجام دهند- را آنها هم انجام می دهند و ابتکار و نبوغشان را به کار نمی برند. شما مترصد هستید که به عشقتان یا اقلا کسی که مثل او باشد و به سنت ها و قوانین خانوادگی تان وابسته باشد و رفتاری شایسته مطابق با نورم فکری شما داشته باشد، ازدواج کنید، درامد خوبی کسب کنید، با همه مهربان باشید و پدرتان هم باعث خواهد شد که به شما ثروت و سرمایه ای برسد یا به نحوی باعث موفقیت شما در زندگی خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
مینا : سلام و عرض ادب خدمت شما
خواب دیدم با همسرم سوار یه مینی بوس به رنگ ابی اسمانی هستیم و تو خیابون محله مامانم اینا که یه محله قدیمیه چندتا گوسفند به رنگهای مختلف قهوه ای و کرم و کرم قهوهای و سفیدجلوی ماشین ما بود که همسرم با ماشین با یکی از گوسفندا که به رنگ سفید و پشمالو خیلی تمیز بود وخیلی پروار وچاق بودتصادف کرد و یکی از پاهای گوسفند شکسته بود چندتا مرد تو کوچه بودن که انگار صاحب گوسفندا بودن وقتی گوسفندو دیدن دوتایشون اوردنش کنار جوب و سرش و با چاقو بریدن شوهرم برای اینکه نفهمن که ما به گوسفنده زدیم تو یه مغازه خواربار فروشی کنارخیابون رفته بود و منم یه کاسکه بچه دستم بود که توش یه پلاستیک بود که دقیق نمی دونم چی بود انگار مربوط به ماشین بود مثلا شاید چادر ماشین بود
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما و همسرتان سعی می کنید که از خودتان و خانواده تان حمایت کنید و زندگی آرام و غنی را برای خودتان و خانوده تان فراهم کنید. اما شوهر شما برای رسیدن به ثروت بیشتر در زندگی دست به خطا و اشتباهی می زند و برای صداقت ارزش قائل نخواهد شد. او از نظر ذهنی و احساسی خسته است و به انتخاب های پیش روی خودش نگاه می کند و معتقد است که اگر خیلی بخواهد با مردم روراست و صادق باشد نمی تواند در زندگی اش پیشرفت کند. شما هم هنوز به هدفتان نرسیده اید و سعی می کنید که شیوه ی کنترل زندگی تان را از دیگران مخفی کنید و از همسرتان حمایت و پشتیبانی کنید. تشکر از همراهیتون.
Sahar : سلام خسته نباشید
خواب دیدم دارم با دوست پسرم تو اتاق صحبت میکنم بعد پشت پنجره که مثل در باز میشد یه گله گوسفند بودن بزور ۲تاشون میان تو اتاق خیلی چاق بودن بعد من به مامانم میگم بیرونشون کنه بعد میرم با دوست پسرم اتاق بغلی شروع میکنم صحبت کردن انگار داشتیم به تفاهم میرسیدیم که آشتی کنیم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و دوست پسرتان شخصیت هایی مطیع و بی آزار دارید که اجتماعی و دلسوز هستید و تمایل دارید با جمعیت پیش بروید و کاری نکنید که خلاف نورم های اجتماع باشد. از لحاظ اقتصادی شرایط شما خوب است و یا به ثروت خواهید رسید و شرایط اقتصادی تان خوب می شود. صلح و آرامش به زندگی شما راه می یابد. تشکر از همراهیتون.
سمانه : عرض سلام و وقت به خیر. خواب دیدم که چند گوسفند خریدم به عنوان کار و سرمایه گذاری.به نظرم بره بودن.که میخواستم بزرگشون کنم و بفروشم و کسب درآمد کنم. ولی مطمئن نیستم بره بودن.فقط میدونم که این گوسفندارو برای سرمایه گذاری و کسب درآمد خریدم.بعد یه خانومی اومد که احتمالا تو خواب میشناختمش ولی الان نمیدونم کی بود.بهش گفتم بیا تو این کار سهیم شو.اونم سهیم شد.من میخواستم انگار محبتی به اون آدم بکنم تا اونم سودی ببره.منظور که من ازون شراکت سود خاصی نمیبردم فقط میخواستم به اون هم منفعتی برسه.بعد اومدم دیدم گوسفندا نیستن و فقط چهار پنج تاشون مونده.اون خانم کلاه منو برداشته بود و گوسفندامو برده بود و هرکاری که میکردم نمیتونستم ثابت کنم که گوسفندای من بیشتر ازینا بودن.خیلی ناراحت بودم.بعد یهو یادم اومد از طریق پولی که بانکی برای خرید گوسفندها دادم با ارائه حساب میشه ثابت کرد من چه تعداد گوسفند خریده بودم.رفتم دفتر آقایی که قبلا رای به نفع اون خانم داده بود چون من نتونسته بودم حرفمو ثابت کنم.رفتم و منتظر بودم که آبدارچیش اومد و یکم اشکام ریخت و گفتم قضیه رو بهش درد و دلی کردم و منتظر بودم اون آقای اصلی بیاد که دیگه بقیه ش یادم نیست که چی شد.شاید از خواب بیدار شدم نمیدونم... ممنونم و عذرخواهم که طولانی شد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شخصیتی خلاق، دلسوز، آسیب پذیر و مهربان دارید. به ثروت و سرمایه ای خواهید رسید. مطیع بودن و دلسوزی زیاده از حد ممکن است باعث شود که دیگران در مورد شما طمع کنند و وسوسه شوند که سرتان را کلاه بگذارند. خدای مهربان برای صداقت شما اعتبار قائل است و پاکی شما انشالله راه گشای شما خواهد بود ولی باید از سادگی و بی فکری دست بردارید و قبل از اقدام به هر کاری تمام جوانب کارتان را در نظر بگیرید. در قرآن کریم آمده است که هر گاه خواستید معامله ای کنید یا شراکتی.... قرارداد بنویسید و شاهد بگیرید و هرگز در خفا اینکارها را نکنید. خواب شما هشداری به شماست که سرتان را کلاه نگذارند. تشکر از همراهیتون.
شاهان عبدالهی : خانم دکتر سلام، وقت بخیر.
تشکر میکنم از کار خوبی که انجام میدید.
خواب دیدم مادرم از اونطرف خیابون داره میاد اینطرف و یک گوسفند دستش هست و داره میاره، اما یک سگ از قسمت سر گوسفند رو گاز گرفته و نمیزاره مادرم گوسفند رو بیاره، مامان به زور گوسفند رو میکشید و میاورد و سگ سر گوسفند رو گاز گرفته بود و مانع میشد، اومد اینطرف خیابون، من رفتم کمک مادر، سگ رو گرفتم یا ترسوندم که سگ ول کرد و مامان گوسفند رو راحت آورد، چشمم افتاد به گوسفند، انقققدر لاغر بود که تمام استخوانهاش زده بود بیرون، پوست و استخوان بود گوسفنده، زشت بود اصلا از شدت لاغری، به مادرم گفتم اینکه گوشتی نداره که میخوای بکشیش، مادرم گفت مدت کمی میخوایم شمال بمونیم، کافی میشه، بعد دوباره اون سگ اومد و کله گوسفند رو گاز گرفت و نگه داشت، ماهم گوسفند رو بردیم سمت خونه، که بیدار شدم...
روح پدر بزرگوارتون قرین مغفرت الهی باشه خانم دکتر. ممنونم از زحمات شما.
فریبا هراتی
: سلام تشکر. مادر شما می خواهد مسیر زندگی و طرز تفکرش را نسبت به موضوعی عوض کند. او شخصیتی تابع، مطیع و متواضع دارد و در کارها از خودش خلاقیت به خرج نمی دهد. او شخصیتی دلسوز و مهربان دارد و تمایل دارد که همیشه با گروه پیش برود و هر چه اکثریت گفتند، همان را انجام دهد. اما کسی از دوستان مادرتان هست که با بینش و خرد زیادی که دارد، می خواهد رشته ی افکار مادرتان را بدست گرفته و مانع از این شود که مادرتان نسبت به مسئله ای تغییر موضع دهد و فکرش را عوض کند. شما می توانید با همفکری با مادرتان جهت درستی در زندگی را به او نشان دهید و او را کمک کنید که درست تر فکر کند. مادرتان خیلی ساده دل است و نمی تواند به تنهایی از پس خودش بربیاید. او احساس ضعف می کند و قدرتی در تصمیم گیری هایش نسبت به همان مسئله ی خاص را ندارد و نمی تواند روی پاهای خودش به تنهایی بایستد و مستقل عمل کند. او بسیار منطبق با محیط و شرایط رفتار می کند. مادر شما دلشوره دارد و فکر می کند که موفقیت شما در زندگی خیلی زود تبدیل به شرایط سخت خواهد شد. مادر شما از دوستش که در گوش او افکار منفی را زمزمه می کند، تبعیت می کند و تحت تاثیر اوست و شما سعی می کنید که او را همفکر خودتان کنید. تشکر از محبت شما دوست خوبم.
zahra : سلام خانم هراتی عزیز خواب دیدم درروستاییمان هستیم و خانه ای داریم من وهمسرم کنار پنجره اتاق نشسته بودیم پنجره بزرگی بودوباز بود منظره بیروم نگاه میکردیم بیروم سرزمین هند بود منطقه ای سرسبز بود ویک خانواده هندی درحال انجام مراسم عقد بودند ودرسمت دیگر یک اسب قهوه ای روشن وزیبا بود و چند تا گوسفند سفید که اوبه اندازه گاو بزرگ بودند ومن از بزرگی انها تعجب کرده بودم.
فریبا هراتی
: سلام. شما و همسرتان نسبت به زندگی چشم انداز مثبتی دارید و احساس خوبی نسبت به زندگی تان دارید ولی فضای خارج خانه تان سرشار از تباهی و ناراحتی است و مردم مرتب با هم دعوا دارند. از لحاظ مالی شما ثروت و سرمایه ی زیادی دارید و یا ثروت و سرمایه ی زیادی بدست خواهید آورد و خوش اخلاق و آرام هستید. تشکر از همراهیتون