تعبیر خواب آلت تناسلی مردان (ذکر، قضیب)
اگر کسی در خواب آلت تناسلی خود را مشاهده می کرد، آدمی بی چشم و رو و بی حیا است. ولی اگر اتفاقی نظرش به ذکر خود افتاد، و آن را بزرگ دید، به شهرت می رسد و اگر کوچک بود به حقارت می رسد. اگر کسی خواب ببیند از کنار آلت مردی او شاخه های درخت روئیده بود، صاحب فرزند خواهد شد.
اگر کسی ببیند از آلت او ماهی بیرون آمد، صاحب فرزند دختر، و اگر گربه بیرون آمد، صاحب فرزند پسر دزد و فاسد خواهد شد. بیرون آمدن موش از آلت مردی در خواب، تعبیرش فرزند دختری است که هیچ سودی به حال وی ندارد و بیرون آمدن مار، فرزند بد خواه و دشمن است.
اگر کسی خواب ببیند که آلت او توسط آدمی معروف بریده شد، تعبیرش این است که آن مرد زنا کرده است و اگر فضولات و سرگین از آلت او بیرون آمد، بیننده خواب به عمل لواط تمایل دارد. جدا شدن ذکر از بدن، ضرر مالی و یا از دست دادن فرزند تعبیر شده است. اگر کسی دید ذکر در داخل بدنش فرو رفت، در شهادت کتمان می کند. خون آمدن از ذکر، زیان مالی است و اگر دید گروهی به ذکر او ضربه وارد کردند، وضعش خراب می شود.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن قضیب در خواب بر هفت وجه است:
- فرزند،
- اهل بیت،
- مال،
- عزت،
- بزرگی،
- طاعت،
- گرو یافتن.
محمد ابن سیرین می گوید: بزرگیِ قضیب، دلیل بر فرزند و بزرگی و ناموری کند و کوچکیِ آن، دلیل بر حقارت و کم نامی وی. اگر ببیند که از قضیب، قضیبهای دیگری مانند شاخه درخت پدید آمد، دلیل کند بر بسیاریِ فرزندان. اگر ببیند که از قضیب او ماهی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی دزد و راهزن پدید آید. اگر ببیند که از قضیب او مرغی پدید آمد، تاویلش آن است که جواهرات یابد.
اگر ببیند که از قضیب او موش بیرون آمد، دلیل که او را دختری نابکار پدید آید، که در او هیچ خیر نباشد. اگر ببیند که از قضیب او مار یا کژدم بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید که دشمن او باشد. اگر ببیند که کرم و مور بیرون آمد، دلیل است فرزندش ضعیف و دون همت و فرومایه خواهد بود.
اگر ببیند که از قضیب او نان بیرون آمد، دلیل که مفلس و تنگدست گردد. اگر ببیند که کنجد بیرون آمد، دلیل که عیالش کسی را به پنهان دوست دارد. اگر ببیند که خون بیرون آمد، دلیل که با زنی حائض جماع کند. اگر ببیند که ریم بیرون آمد، فرزندی معلول خواهد آورد.
اگر ببیند که آب صافی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید مصلح و پارسا. اگر ببیند که آب تیره بیرون آمد، تاویلش به خلاف این است. اگر ببیند که منی بیرون آمد او را به قدر آن مال و خواسته حاصل شود. اگر ببیند که آتش بیرون آمد، یک نیمه به جانب مشرق و یک نیمه به جانب مغرب شد، دلیل که او را فرزندی آید که پادشاه مشرق و مغرب گردد، مانند ذوالقرنین. اگر ببیند که سرگین بیرون آمد، دلیل که میلش به لواط است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که قضیب او راست گردید و سخت شد، دلیل است بخت و اقبال او قوی شود. اگر ببیند که قضیب او سخت دراز گردید، دلیل که او را فرزندان بسیار باشد. اگر ببیند که قضیب خویش را بدست گرفت و ازجای خویش بیرون آورد و باز به جای خود نهاد، چنانکه بود دلیل که فرزندش بمیرد و فرزند دیگرش به جای آید. اگر ببیند که بر قضیبش موی رسته است، دلیل است به جهت فرزندان شادمان گردد.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند که قضیب از وی جدا شد، دلیل که فرزندش بمیرد یا مال او تلف شود و حرکت قضیب درخواب، دلیل بر فراخی نعمت و قوت بخت کند. اگر ببیند قضیبش در میان او شد، دلیل است که گواهی که داده، بازگیرد. اگر ببیند که قضیبش بشکافت و از وی خون بیرون آمد، دلیل بر زیان مال و مرگ فرزند است.
اگر ببیند که قضیبش آماس داشت، دلیل کند که مالش زیادت گردد. اگر ببیند که گرهی بر قضیب او زدند، دلیل است که عیش بر وی تباه شود. اگر ببیند که قضیب بر میان بسته است، دلیل است که گواهی که داند ندهد. اگر زنی ببیند که او را قضیب بود، اگر آبستن است پسری آورد، لیکن آن پسر نماند.
اگر آبستن نباشد و پسر ندارد، مالش زیاد شود. اگر ببیند که قضیب او باریک بود، همین دلیل باشد. اگرببیندکه برخی از قضیب او بریده است، دلیل است که او را فرزند آید کم، یا بعضی ازمال و جاهش کم شود. اگر ببیند که از سوراخ قضیب او مروارید بیرون آمد یا گوهر، دلیل کند که او را فرزند آید عالم پارسا.
حضرت دانیال می گوید: قضیب در خواب فرزند و بزرگی و ناموری است. اگر ببیند که او را دو قضیب است یا بیشتر، دلیل است که او را هم فرزند خواهد بود، هم بزرگی در میان مردم. اگر ببیند که ذکر او بریده شده، دلیل که فرزندش نباشد. اگر ببیند که قضیب خویش را ببرید، او را فرزندی نیاید. اگر ببیند که قضیب وی ضعیف است، دلیل که فرزندش بیمار گردد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Somy : سلام. وقت بخیر.
خواب دیدم برادرم در بیمارستان است و میخواهند آلتش را ببرند و این کار را هم کردند و او بسیار درد میکشید و ناراحت بود در عالم خواب میدانستم که خودش مسبب این امر است و احساس میکردم قبلا به او تذکر داده م و خودش بی توجهی کرده و انگار همه پذیرفته بودند که باید این اتفاق بیفته و من هم نمیتوانستم مانع شوم.
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما 2 تعبیر می تواند داشته باشد. اول اینکه برادر شما باید یک سری از عادت های خودش را در رابطه با مسائل جنسی از زندگی اش بریده و حذف کند. او نمی تواند به اندازه ی کافی روی امیال خودش تسلط داشته باشد و بلکه برعکس، این امیال شهوانی او هستند که روی مغز او تاثیر گذار هستند و او را وادار می کنند که به صورتی غیر عاقلانه و افراطی رفتار کند. تعبیر دوم این است که برادر شما مشکلات مالی دارد که روی اعتماد به نفس و اقتدار او تاثیر منفی گذاشته است. برادرتان امیدوار است که این مشکلات مالی از بین بروند و او بتواند اقتدار و شخصیت حمایتگرایانه و مردانه ی خودش را در همه ی زمینه ها اثبات کند. تشکر از همراهیتون.
Marjanehhhhh : ببخشید شاید اینو باید مینوشتم که فراموش کردم اون لحظه که درباز شد دکتر هم به من خیره نگاه میکرد(شاید نگاه مضطربانه) و هم اون جوان که در پاگرد بود.در ضمن این پزشک مجرد هستن و تقریبا ۴۵ ساله
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
Marjanehhhhh : سلام وقت بخیر من دو شب پیش خواب عجیبی دیدم واقعا نمیدونم تعبیر داره یا نه.
خواب دیدم دارم میرم مطب یه پزشک متخصص پوست(این پزشک از پزشکهای مطرح و معروف هست ولی تو شهر ما نیست)و اصلا نمیدونم کارم چی بود که رفتم اونجا(تا حالا مطبش رو ندیدم)بعد از پله ها رفتم طبقه دوم و یهو در مطب باز شد دیدم ی تخت مثل دندونپزشکا اون وسط هست و ی پسر جوان لخت دراز کشیده و خود دکتر هم لخت ایستاده سرپا و متعجب شدم و برگشتم دیدم ی پسر جوان دیگه هم تو پاگرد هست و اونم لخت هست بعد ی لحظه چشمم به الت دکتر و اون پسر جوان که تو پاگرد بود افتاد به صورت ناخواسته،ولی بعد دیگه خودم عمدا نگاه نکردم بهشون گفتم زشته،بعد پیش خودم گفتم اهااا اینا نوبت لیزر دارن و امروز نوبت لیزر اقایونه.راه پله و مطب(کلا اون ساختمون)طرح چوب بود و قشنگ بود خوشم اومد ازش.ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
Mehdi : خوردن الت عمو توسط برادرزاده پسر
فریبا هراتی
: لطفا خوابتان را درست تعریف کنید . سن برادر زاده ی پسر و نیز عمو مهم است. شرایط جانبی خواب در تعبیر موثر است و ممکن است اشتباه در تعبیر بوجود بیاید. بابت این کامنت از شما حق خواب کسر نشد. تشکر.
طاهره : سلام خانم هراتی.خواب دیدم دنبال حمام میگردم فقط لباس زیر داشتم وخجالت میکشیدم .به خانه ای قشنگ وسنتی رسیدم واز دوستم خواستم چادر بدهد اوچادری اورد وسرم کردم .دیدم دختری امد که دو جنسی بود والت مردانه داشت بسیار بلند .من به التش خیلی دست زدم گرم و خیلی بلند وسفت بود. بعد از ان خانه رفتم در حالیکه چادر مشکی سرم بود وخوشحال ازاینکه حجاب دارم ولخت نیستم.آرام وباوقار بودم.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید نگرانی هایتان را بشویید برود، شروعی تازه داشته باشید و از غم رها شوید. از اینکه دیگران از رازهایتان با خبر شوند، خوشتان نمی آید و می خواهید که حریم خصوصی تان حفظ شود. شما طرز فکری سنتی و پاک دارید و می خواهید که احترامتان محفوظ بماند. می خواهید که زندگی تان را حفظ کنید. جنبه های زنانه ی شما صدمه دیده و نمی توانید یک زن مطلق باشید بلکه باید مثل یک مرد قوی باشید و اراده تان را استوار و راسخ نگه دارید تا آنچه را که می خواهید بدست بیاورید. باید اشتیاقتان را برای رسیدن به اهدافتان زنده نگه دارید و در عین حال، با ظاهری آرام و متین و دلنشین برخورد کنید تا از رقیبتان برتر باشید. شما این افکار را که باعث بالا رفتن حرمتتان می شود را در ذهنتان نگه می دارید و از نقشه هایتان برای کسی نمی گویید. خونسرد و با آرامش اهدافتان را دنبال خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام روزتون بخیر
خواب دیدم همسرم با نزدیک ترین دوستم میخاد نزدبکی کنه بعدمن دوستم رو بغل کرده بودم در حالی که شده بود یه دختر بچه ومنتظر بودم همسرم کارشو انجام بده والت شوهرم رو میدیدم که سفت شده بود و انگار بتادین روش ریخته بودن واز خواب بیدارشدم این ینی چی
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خواب شما چند تعبیر می تواند داشته باشد. اول اینکه ممکن است شوهرتان از بعضی رفتار دوستتان بدش می آید و می خواهد نظرات خودش را به او تحمیل کند و او را متقاعد کند که اشتباه می کند و دوستتان در مقابل شوهرتان احساس می کند که اعتماد به نفسش کم است ( خودش را باور ندارد و یا کم عقلی می کند) و نیاز به حمایت شما دارد. تعبیر دوم این است که همسرتان می خواهد از منابع مالی دوست شما استفاده کند و از او کمک بگیرد. دوست شما به خاطر شما حاضر می شود این کمک را به او بکند. همسر شما چه در مورد اول و چه در مورد دوم نیت بدی ندارد. تشکر از همراهیتون
Sahar : سلام خسته نباشید
لطفا نمایش داده نشه ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. اگر به دوست پسرتان هنگام خواب فکر کرده اید و تمایل به رابطه با او داشتیدو این خواب را دیده اید، یا عادت به اینطور رابطه با او دارید، خوابتان کلا باطل است و بازتاب افکار و یا خاطرات شماست. اما اگر مطلقا چنین رابطه ای با او ندارید تعبیر خوابتان این است که شما تمایل به ارتباط نزدیک تری با او دارید و از این بابت که این رابطه را برقرار نکرده اید ناراحت هستید. روح و بدن شما چنین تمایلی به ایجاد این رابطه دارد. شما عصبانی هستید که این امکان برای شما فراهم نیست و دوست پسرتان هم عصبانیست که نمی تواند احتیاجات شما را فراهم کند. به خاطر ملاحظات اجتماعی هردوی شما از مخفی کردن رابطه تان احساس ناراحتی می کنید. شما دوست ندارید او از احساسات و روابطش با شما، برای کسی چیزی بگوید. تشکر از همراهیتون.
Rozz : سلام وقت بخیر خواب دیدم روبروی همسرم نشستم وهمسرم میگه بیا التمو با قیچی ببر قیچی رونزدیک بردم ترسیدم وگفتم اگر قیچی کنم بر اثر خونریزی میمیری واینکارو نکردم
فریبا هراتی
: سلام. همسر شما می داند که اگر شما از او جدا شده و با او قهر کنید، تمام قدرت و توانایی ها و مردانگی او ( احساس غرور و قدرتش) به خطر می افتد و شما حاضر نیستید که او را تحت فشار و استرس زیاد قرار دهید. تعبیر دوم این است که شما از اینکه او به قدرت و ثروت برسد ناامید نیستید و اجازه نمی دهید که همسرتان هم ناامید و افسرده و منفی باف باشد. تشکر از همراهیتون.
يحيى : سلام: امروز خواب در خصوص دندونم دیدم که تو قسمت مربوطه ازتون پرسیدم "پیرو اون خواب چند روز پیش خواب دیدم که تو یه خونه ای هستم که نمیدونستم خونه کیی هستش و چندتا مرد به اتفاق داییم که ایشون کشیش هستش و چند ساله ندیدمشون لخت بودن "منم همینطور و التهاشونو نشون میدن (معذرت میخوام )الت هاشون همه کوچیک بود خیلی کوچیک و پر از مو و فقط من التم بزرگتر از همه بوده و میخندیدن جزییات بیشتری یادم نمیاد ممنون میشم تعبیر کنین
فریبا هراتی
: سلام. قبل از تعبیر خوابتان لازم به ذکر می دانم بعضی از خوابها، در زمانهای خاصی، تعبیر درست یا برعکس دارند (نه همه ی خوابها) و دانستن زمان خواب می تواند به صحت تعبیر کمک کند. اما تعبیر خواب شما این است که شما در آینده در شرایطی قرار می گیرد که امروز نمی دانید که چگونه، ولی روحیات شما عوض خواهد شد و ایده های تازه ای به ذهن شما می رسد. شما و عده ای دیگر راجع به مسائل مالی تان رک و پوست کنده با هم صحبت خواهید کرد و نظراتتان را صراحتا" در این موارد بیان می کنید. دایی شما مانند خیلی از مردم دیگر، شرایط مالی خوبی ندارد و مجبور است که با همین شرایط زندگی کند و همینطور او احتمالا قدرت و اقتدارش هم برای کمک به خودش یا دیگران کم است. کوچک بودن آلت تناسلی در مردان می تواند به نداشتن فرزند، کم شدن عزت، فقر و یا نبود قدرت و توانایی برای پیشبرد اهداف تعبیر شود. اما در این میان، شما احساس خواهید کرد که از همه خوشبخت ترید، توانایی تان بیشتر خواهد شد و از زندگی تان راضی تر خواهید بود. تشکر از همراهیتون.
يحيى : سلام: امروز خواب در خصوص دندونم دیدم که تو قسمت مربوطه ازتون پرسیدم "پیرو اون خواب چند روز پیش خواب دیدم که تو یه خونه ای هستم که نمیدونستم خونه کیی هستش و چندتا مرد به اتفاق داییم که ایشون کشیش هستش و چند ساله ندیدمشون لخت بودن "منم همینطور و التهاشونو نشون میدن (معذرت میخوام )الت هاشون همه کوچیک بود خیلی کوچیک و پر از مو و فقط من التم بزرگتر از همه بوده و میخندیدن جزییات بیشتری یادم نمیاد ممنون میشم تعبیر کنین
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.