کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب ابرو

اگر جوانی خواب ببیند که ابروی او سفید شده است، نشانه این است که او جوانی عاقل و دور اندیش است. ابروهای سفید و پر پشت، شان و شخصیتی است که بر مبنای علم و دانش تحصیل می نمائید. اگر در خواب، ابروی کسی از میزان طبیعی در حالت سنی موجود، کاسته شده باشد، از اندیشه و عقل او کاسته شده است.

اگر ببیند که ابروهایش ریخت، انجام کاری که نیت انجام آن را در بیداری داشته، منتفی شده و اگر به انجام آن کار اقدام کند، باعث بدنامی وی خواهد شد. نداشتن ابرو درخواب، هتک حرمت و خدشه به آبرو و حیثیت بیننده خواب است. داشتن یک ابرو، زیان مالی است. تراشیدن ابرو، نشانه کاری است که روی جهالت و نادانی انجام می دهد که با دخالت عقل می تواند مانع زیان و خسران گردد. ابروهای پر پشت و سیاه احترامی است که مردم برای شما قائلند.

محمد ابن سیرین می گوید: دیدن ابروها در خواب تعبیرش دین است. اگر ببیند که ابروهایش تمام است و هیچ نقصان در آن نیست، دلیل است که دین وی در کمال است. اگر دید که ابروهایش فرو ریخت، تاویلش به خلاف این است.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که ابرو نداشت یا موی ابرویش فرو ریخت، دلیل است که قصد دارد چیزی را به دست بیاورد و آن چیز برایش حاصل می گردد و اگر به خلاف این ببیند، دلیل میکند که از آن چیز برای او بدنامی حاصل گردد. اگر دید که ابروهایش سفید گشته بود، دلیل که علم وی زیاد گردد ولی از مالش کم می شود.
جابر مغربی می گوید: اگر یک ابروی خویش را ریخته و دیگری را کنده دید، دلیل که در مال و جاه وی نقصان افتد و بعضی گفته اند که دین او کم می شود.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

132 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

آسمان‌

آسمان‌ : سلام برادرم . با تشکر

پاسخ
لینک۲۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۱۲:۰۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما نسبت به مسئله ای متعجب هستید و یا شک دارید. کم کم احساس واقعی تان را نسبت به مسائل به صورتی واضح بروز می دهید هر چند که چیزی هست که در ذهنتان تلاش می کنید که آن را مخفی نگه دارید و نسبت به آن پیوستگی و وابستگی خودتان را حفظ کنید. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۲۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۵۲:۰۱
Baran

Baran : سلام

وقت بخیر لطفا متن خواب نمایش داده نشود.

مجرد هستم

پاسخ
لینک۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۲:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما یاد خواهید گرفت که بسیار با سیاست رفتار کنید و احساس تان را تا اندازه ای بروز دهید که به نفعتان باشد. شما وجهه ی بهتری از خودتان خواهید ساخت و در انجام کاری که پیش رو دارید، با موفقیت عمل خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۵۲:۰۳
عبدالله یزدانی

عبدالله یزدانی : سلام خانم گرامی. من در واقعیت بعضی وقتها یک یا دو موی ضخیم در میاد لا به لای موهای ابرو راست که این رو میکنم. خواب دیدم یک مو از آبرو کندم که صدای بسیار زیادی تولید کرد و این مو خیلی سیاه بود و رنگ زیاد ترشح میکرد. سر انگشتام سیاه شد. ممنون

پاسخ
لینک۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۱۵:۲۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما به خاطر مسئله ای بسیار شگفت زده شده و تعجب خواهید کرد و موضوعی را می شنوید که باورتان نمی شود یا نسبت به آن شک و سوء ظن دارید. وقتی شما از این مسئله با خبر شوید، احساس تنفر یا کینه و یا احساس خطر و سوگواری خواهید داشت و این احساس روی مهارت های ذهنی و فیزیکی شما تاثیر خواهد گذاشت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۵۶:۴۳
مه شاد

مه شاد : سلام. من بیشتر از این نتونستم خلاصه ش کنم اگه میتونید تعبیر کنید و ۲ تا از حق خوابام کم کنید اگر هم نمیتونید ایرادی نیست.با چند نفر کارمند یه اداره اشناشدم یکی از اونا آقایی با چهره سیاه و زشت و یونیفورم نارنجی شبیه پاکبانها بود ( سمتش پایین بود)خیلی مهربون و خیرخواه بود چون رشته م اصلا به اونا نمیخورد داشت بهم یه چیزایی رو یاد میداد که بتونم تو اداره شون استخدام شم و  خیلی هوامو داشت بعد مامان و بابام به اینا یه چیزی گفتن که من خجالت کشیدم و اینم توجهش بهم کمی کمتر شد. بعد رفتیم دانشگاه سر کلاسشون . این اقا این واحدو با نمره خوب گذرونده بود ولی از علاقه دوباره اومده بود و بقیه بچه های کلاس ازش راهنمایی میگرفتن ، اینجا یونیفرم نداشت و بهم کمتر توجه میکرد و من کمی  حس ناراحتی و غریبه بودن داشتم (درس خیلی سختی بود و بچه ها خیلی استرس داشتن) این اقا پشت سرم نشسته بود. بعد بعضی از شاگردا میرقصیدن و دورو برم رفت و امد و رقص بود، این اقا صندلی منو که بزرگ هم بود کشیدعقب کنار دیوار و گفت بیا اینجا بشین اونجا اذیتی. بعد این اقا پیش استاد رفت که زیبایی چهره ش  بخصوص زیبایی و پرپشتی ابروهاش (سیاه) توجهمو جلب کرد، به خودم میگفتم فقط قدش کوتاهه. اون اقا دید نگاهش کردم (اینجا بی تفاوت بود نسبت به من) و من ناراحت بودم که چرا کسیو که قبلا (توواقعیت) دوسش داشتم فراموش کردم و اینو دوس دارم!(همزمان هم اونو دوس داشتم هم این) و میدونستم خیلی دخترا دوسش دارن. بعد گفتم این درسا به درد من نمیخوره و خواستم برم خونه( البته ارتباطم با اونا تموم نمیشد)، رفتم یه قسمت انگار ابدارخونه ی اونجابود یه عالمه نقل ( نقلهای سفید و ریزی که قدیم رو سر عروس و دوماد میپاشیدن )تو یه پلاستیک خیلی بزرگ و یه عالمه قند قهوه ای روشن تو یه پلاستیک دیگه بود انگار با این نقلها که مال اون اقا بود ولی دست مامانم بود از مردم پذیرایی میکردن و منم انگار یه حس مالکیتی داشتم که میتونستم هر چی بخوام بخورم ولی فقط یه نقل سفید خوردم ( مامانم یه قند قهوه ای هم بهم داد ولی نخوردم). بعد خواهرم ازم پرسید بچه اون اقا خوب شده (مشکل قلبی داشت)؟ گفتم نه هنوز . یک دختر چادری از همکارای اون آقا همونجا بود و گوش میداد. از اون دختر خوشم نمیومد خیلی فضول بود و  خیلی هم دور و بر اون اقا میپلکید، با اینکه اون اقا توجهش فقط به من بود و با این دخترا فقط ارتباط کاری داشت.[نمیدونم صحنه نقلها و مامانم اول بود یا خواهرم و سوالش]
در ضمن من مطمئنم اون اقا همون اقایی هست که تو واقعیت دوسش دارم ولی تو خواب ۲ تا میدیدمشون. فقط ابروهاش اینقدر مشکی و پرپشت نیست. اون اقا تو واقعیت استاد رشته سختی هست.

پاسخ
لینک۱۱ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۳۹:۱۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما می خواهید روی جنبه هایی از خودتان کار کنید و شروعی تازه داشته باشید. می خواهید که اشکالات خودتان را از بین ببرید و شخصیتی موفق از خودتان نشان دهید. اقایی که دیده اید پاکبان است با شخصیتی اجتماعی و برونگرا سعی می کند که مشکلات همه را رفع کند و خودش را بی احساس و قصی القلب یا سخت گیر نشان می دهد ولی در واقعیت او اینطور نیست و فقط ظاهر اوست که اینطور بی احساس خودش را نشان می دهد تا دیگران از او سو استفاده نکنند. اما در عمل او بسیار اجتماعی و برونگراست و خیلی هم احساساتی و بلندپرواز و آینده نگر است. او به شما علاقه دارد و می خواهد که شما در کارتان پیشرفت کنید ولی به دلائلی شاید به خاطر نگرانی از عکس العمل پدر و مادرتان یه به خاطر اینکه فکر می کند که شاید شما سنتی فکر کنید و نمی خواهد برایتان مشکلی به وجود بیاید، احتمالا او سعی می کند که جدی تر و خشک تر رفتار کند و احساس واقعی اش را از شما مخفی کند. این آقا باعث خواهد شد که شما به موفقت برسید ( او به موفقیت همه کمک می کند و اگر از تجربیات و نصایح او در درسها استفاده کنید همگی می توانید به ثروت و موفقیت برسید. مادر شما می خواهد که شما رفاه مالی قویتری داشته باشید ولی شما به کرامت و آرامش و بزرگی شخصیت خود این آقا فکر می کنید نه به امکانات مالی قوی او. بچه ی او در خواب در واقع هدف اوست و اینکه مشکل احساسی برایش پیش آمده و نمی خواهد احساسات او جریحه دار شود. کسانی دیگر هم هستند که نسبت به شما حسادت و کنجکاوی می کنند. شما آنها را 2 تا می بینید چون او سعی می کند که شخصیت اصلی خودش را مخفی کند و نوعی دوگانگی شخصیت از خودش نشان می دهد. احساسات اصلی و واقعی اش را مخفی می کند تا ضربه ی احساسی نخورد. از شما فقط یک حق خواب کسر شد و تشکر از کوتاه نویسی و همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۱ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۶:۱۹
مه شاد

مه شاد : ببخشید من یادم رفت بگم قند سبزارو مامانم تو بچگیم واقعا درست میکرد هرچند رنگشون زرد بود ولی بهش میگفتم قند سبز! و اینکه اون اقا تو واقعیت استاده و چون درسش سخته شاگرداش خیلی تو اون درسا میافتن(اون کلاسی که من رفتم خیلی نزدیک به رشته واقعی این اقا بود).

پاسخ
لینک۱۱ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۵:۵۳:۱۱
majinaz

majinaz : با سلام خدمت خانم هراتي بزرگوار.وقت بخير . ممنون ميشم متن خواب مخفي بماند . خواب به دليل  طولاني بودن به دوقسمت تقسيم شد كه حضورتان تقديم ميگردد

  . باتشکر

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۴۴:۳۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام مجدد. شما شروعی تازه خواهید داشت و زندگی شما متحول خواهد شد. در شرایط حاضر فامیل شما روی شما حساس شده اند و با ورود موفقیت های بیشتر به زندگی تان، و احساس خود کم بینی دیگران، باید مراقب باشید که با ملاحظه تر از گذشته رفتار کنید چون ممکن است مسئله ی پسر خاله تان در واقعیت تکرار شود و یا اینکه به عنوان نمونه ای و هشدار از این ماجرا باشد. خواهرتان هم هدفی در سر دارد که می خواهد عملی اش کند ولی خیلی هدف بزرگی نیست. شما نگرانی هایتان را از بین می برید. عموی شما رفتاری از خودش نشان خواهد داد که شما انتظارش را نداشتید و نیاز به کمک پدرتان دارد. پسر خاله شما سعی می کند که با نظم و دیسیپلین رفتار کند و او هم به مقام بالایی برسد. سعی می کند که نگرش درستی داشته باشد و برجسته و ممتاز به نظر برسد. مسیری که پسر خاله تان برای زندگی خودش انتخاب کرده با سختی های زیاد و زحمات زیادی همراه است و کارهایی که درک آنها برای او سخت است، برایش پیش خواهد آمد. اینکار توام با استرس و فشار زیادی است و او باید خونسرد باشد. شما فکرتان به خاطر او خیلی مشغول خواهد شد. اگر پسر خاله تان نتواند جلوی خشم خودش را بگیرد، به استیصال دچار خواهد شد. او باید سعی کنید که آرام و خونسرد باشد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۱۱:۲۴
majinaz

majinaz : با سلام خدمت خانم هراتي بزرگوار.وقت بخير . ممنون ميشم متن خواب مخفي بماند .  اين خواب به دليل  طولاني بودن به دوقسمت .باتشکر

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۴۱:۴۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. پدر شما می خواهد که سطح اعتماد به نفس، سخت کوشی و قدرت شما را با همدیگر مقایسه کند و شما سعی می کنید که احساس واقعی تان را بروز ندهید. مادر شما می خواهد که شما با او درددل کنید و از او چیزی را مخفی نکنید. دوست شما که شرکت دارد پیش شما از توانایی کمتری برای کنترل زندگی اش برخوردار خواهد بود. او می خواهد که ثروت و سلامتی به زندگی اش بیاید و امیدوار است که درامدش بیشتر شود. روزی شما زیاد خواهد بود و خیلی زود به ثروت می رسید. شما ترسها و نگرانی هایتان را کنار خواهید گذاشت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۳:۴۵
Zahra

Zahra : سلام روزتون بخیر خسته نباشید.متن خواب نمایش داده نشه لطفا

پاسخ
لینک۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۳۸:۵۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. همسر شما روحیه ی خیلی بدی برای شما و بچه هایتان فراهم کرده و نسبت به شما بی عاطفگی از خودش نشان می دهد و با شما با فریب و دروغ رفتار می کند. او بی فکری می کند و غیر عاقلانه رفتار می کند و متکبر و مغرور شده. شما احساس می کنید که جاپای قرص و محکمی در زندگی تان ندارید و بختتان دزدیده شده و عوض اینکه حمایت مالی شوید، با مشکلات مالی مواجه هستید. شما اینطور زندگی را نمی خواهید و می خواهید که رویکردتان را نسبت به زندگی عوض کنید و شرایط خودتان را متحول کنید. شما حامی و همسری اینگونه را نمی خواهید. این خانم خودش هم جاپای قرصی در زندگی اش ندارد ولی امروز خبر ندارد که دارد چه کار می کند. از قدیم گفته اند کسی که با مادر خود زنا کند، با دیگران چها کند؟!! کسی که همسر جوان و فرزندانش را به خاطر شهوت کنار بگذارد، به زنی که تازه چند وقت است به زندگی او آمده وفادار می ماند؟ اگر هم بخواهد وفادار باشد، آن خانم دو روز دیگر به خاطر شهوت یک مرد جوانتر او را فراموش خواهد کرد. تقاص در همین دنیاست. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۳۳:۱۶
نیوشا

نیوشا : سلام خانم هراتی خسته نباشید
من جدیدا شخصی در محیط کار به من علاقه مند شده
ولی من مطمئن نیستم.از حس این اقا
من ۲۰ سالمه وهنوز ابروهامو بر نداشتم خیلی ها بهم میگن بردار ولی من هنوز به فکر این کار نیستم البته دوست دارم این کارو انجام بدم ولی هنوز دنبالش نرفتم
دیشب خواب دیدم با یه دختری در یه اتاقی هستیم. و دیدم برام ابروهام رو برداشته با موچین من اول یکم جا خوردم و خوشم نیومد ولی دوباره که نگاه کردم خوشم اومد و خیلی خوب شده بود

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۴۶:۲۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب :
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۳۰:۳۶
Zahragh

Zahragh : سلام خانم هراتی عزیز.من باردارم. با خانواده همسرم رفت وآمد ندارم.دیشب خواب دیدم باهمسرم دست در دست هم توی تاریکی در حال حرکت هستیم گوشه ی جای خاکی یک فروشگاه صنایع دستی دیدیم که همسرم گفتن بریم اونجا.به محص بالارفتن از دوتا پله دیدم همسرم جلو تر ازمن هستن وب یکی تو کارگاه میگن آره اومد.دیدم جاریم اومد وبا خوشرویی باهام احوال پرسی وروبوسی کرد بعد از اونم خواار شوهرم که باهاش قهرم اومد در حالی که ابرو نداشت اصلا اومد وروبوسی کرد بعد از روبوسی بامن نگاه کردم خیلی کم ابروهاش دیده شد.بعدم دیدم جلوم دراز کشید ومن به ابروهاش دست میکشیدم وبا خودم میگفتم دور ابروهاش رو تمیز کنم ابروهاش دیده میشه موهای ابروهاش خیلی کوتاه بود مثل پرز.

پاسخ
لینک۴ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۳۸:۱۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. به سلامتی. شما سعی می کنید که در شرایط نامعلومی که پیش رویتان قرار دارد با تکیه به همسرتان و متحد با او، به مشکلات قدیمی و نگرش هایی که کنارشان گذاشته اید دوباره رجوع کنید و او می خواهد که شما روابط تان را با خانواده اش ترمیم کنید. جاری شما به شما احترام خواهد گذاشت و خواهر شوهرتان نمی خواهد که احساسات خودش را نسبت به شما بروز بدهد. شما با موشکافی در باره ی روحیات او سعی می کنید که احساسات واقعی او را متوجه شوید. دوست خوبم برای تعامل و رفت و آمد با مردم شما مجبور نیستید که قلبا کسی را دوست داشته باشید ولی به خاطر شوهرتان سعی کنید که با سیاست با فامیل او ارتباط داشته باشید تا همسرتان متقاعد شود که شما واقعا به او اهمیت می دهید و آرامش او را می خواهید. این به نفع شماست!! تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۳۷:۱۵
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.