تعبیر خواب ابر
-
امام صادق(ع) می فرماید: ابر بر نه وجه است:
- حکمت،
- ریاست،
- پادشاهی،
- رحمت،
- پرهیزگاری،
- عذاب،
- قحطی،
- بلا،
- فتنه.
ابن سیرین می گوید: اگر کسی خواب ببیند که تکه ای از ابر را گرفت و خورد یا در سینه و لباس خویش پنهان کرد، با علما یا بزرگان، مصابحت پیدا می کند یا از فهم و دانش بهره مند می شود و یا مالی بدست می آورد که بزرگی سبب بدست آوردن آن می شود. اگر پادشاهی خواب ابر را ببیند، سفیران و خبر آورانی را به اطراف کشور خود می فرستد.
تعبیر خواب ابر سفید، سیاه
از دانیال نبی نقل است که دیدن ابر در خواب به شش گونه امکان پذیر است. ابر سفید، سیاه، زرد، سرخ و ابر بارنده و ابر خشک یعنی ابری که باران ندارد. اگر کسی خود را زیر ابر سفید بارنده ببیند بسیار خوب است و این خواب، خبر از خیر و برکت می دهد یا علم و دانش فرا می گیرد. ابر زرد بیماری است و بعضی معبران نوشته اند که بیننده خواب، زنی می گیرد که آن زن به او رنج و بلا می رساند و چنان چه ازدواج کرده باشد از سوی زنی به او زیان می رسد.
تعبیر خواب ابر سرخ
ابر سرخ مصیبت و بلا است. ابر سبز خرمی و بزرگی و امارت و فرمانروائی است. ابر سیاه نیکو نیست و نشانه خشم الهی و تندی سرنوشت است. ابر با برق تنها، عذاب است و ابر با رعد بیم و هراس می تواند باشد. چنان چه دیدید ابری از جانب دریا به سوی شما آمد غنیمتی است که نصیب شما می شود و از جایی سود می برید که انتظارش را ندارید. ابری که باران ندارد خوب نیست بخصوص اگر ابر تاریک و گسترده باشد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
aminhoseini : سلام خواب دیدم توی یک کشور خارجی سوار مترو شده بودم و یکدفعه مترو وارد تونلی شد که از زیر دریا عبور میکرد ولی من احساس میکردم زیر دریا هستیم در حالیکه چیزی که من در خواب میدیدم مربوط به بیرون بود و اون چیزی نبود جز منظرهای بسیار زیبا که مقابلم ابرهای خیلی سفیدی را بالای دریایی میدیدم و دریا آنقدر آرام و زیبا بود که موجهای کوچک آن میدرخشیدند و برق میزدند ولی در خواب داد میزدم و میگفتم واقعا منظرهی زیباییست ولی راستش تا حالا نه در خواب و نه در رویا چنین منظرهی زیبایی را حتی در نقاشی و عکسها هم ندیدهام .
فریبا هراتی
: سلام. در زندگی فعلی شما هرج و مرج وجود دارد و نیاز به تغییر شرایط زندگی دارید و می خواهید که زندگی تان یک تغییر اساسی بکند. و البته تغییر هم خواهد کرد!! شما خیلی ناخودآگاه به اهداف خودتان می رسید. توانایی های شما زیاد است و تصمیمی عجولانه می گیرید و احساس شما به شما غلبه می کند. شما جنبه های مختلف یک مسئله را درنظر می گیرید و درکتان نسبت به آن بالا خواهد رفت تا عمیقا بتوانید روی زندگی تان کنترل داشته باشید. علیرغم تصمیمی که به نظر غیر عقلانی می آمد، و بیشتر از روی احساس گرفته اید، شما به صلحی درونی و آرامش و هماهنگی در زندگی خواهید رسید. مسائل و راه ها برای شما روشن خواهند شد و قوت قلب خواهید یافت. امید و چشم اندازی جدید و نگاهی مثبت به زندگی خواهید داشت.
ایلیا : بسیارممنون وسپاسگذارم.
فریبا هراتی
: خواهش می کنم.
ایلیا : عین این اتفاق وصحبتهاقبلا افتاده .بااین حساب خواب من چه تعبیری خواهد داشت.؟
فریبا هراتی
: هیچ . خوابها گاهی راجع به گذشته هم هستند.
ایلیا : سلام.خواب دیدم باچند نفر از خانواده شوهرم بودیم که یک دفعه خواهر شوهر وشوهرم دادزدند که مادرشون گم شده ولی من همچین احساسی نداشتم واورا در جایی بطور ساکن ایستاده میدیدم.دیدم اونا دنبالش میگردند منم همینکار رو کردم تا دیدم از یه جایی اومد وبه همه گفت من اونو کتک زدم(یعنی به همین خاطر ول کرده رفته)ولی کلی قسم خوردم که کتکش نزدم وفقط دستم رو برای آرامشش روی کمرش گذاشته بودم،ولی فایده نداشت ،خیلی ناامید ومستاصل سرمو رو به آسمون کردم ودر حالیکه با صدای خیلی بلند خدا رو صدامیکردم وازش کمک میخواستم دیدم آسمون به رنگ سرخ وخاکستریه وچندتا ابر هم یه گوشه بود ،بعد که کلی ناله کردم وباخدا درد ودل کردم هواتاریک شد ،سرخی آسمون رفت وابرا سیاه شدندوسیاهیش سایه انداخت رو زمین جایی که این اتفاقات افتاده بود ومن وقتی این تغییرات رو دیدم دست از ناله وفریاد برداشتم وبی رمق دو دستم رو به زمین گذاشتم وسرمم رو به زمین بود(حس کردم خداجواب کمک خواهیمو داد)تعبیرش چی میش؟ممنون.
فریبا هراتی
: سلام. بین خواهر شوهر و شوهر شما و مادرشان مسائل و حساسات حل نشده ای وجود دارد که آنها مادرشان را تایید نمی کنند و نمی توانند همدیگر را درک کنند. شما در حالی که اصلا چنین حسی نسبت به مادر شوهرتان ندارید، در صحبت ها پابه پای دیگران می نشینید و به آنها گوش می دهید و شاید به شوهرتان ابراز می کنید که بله تو درست می گویی و... شاید حتی حرفی بزنید که شوهر شما فکر کند که از مادرش در مورد خاصی حمایت هم کرده اید! شما حق گویی را با حمایت یکی نمی دانید و می گویید من فقط این حرف را جهت آرام کردن بحث و موضوع مطرح کردم ولی دعوا راه می افتد و شما بسیار دل شکسته و عصبانی خواهید شد. ولی بعد افسردگی و خشم شما فوران می کند و عاجز و مستاصل احساس خواهید کرد که فقط خدا می تواند جواب قضاوت های اشتباه دیگران را بدهد. این خواب به منزله هشداری به شماست !!! در چنین مواردی فقط سکوت کنید و در بحث ها هم نظر ندهید.
melika : سلام من خواب ديدم البته به صورت كامل يادم نمياد اما دقيقا يادمه هوا روشن بود ولي افتابي نبود و من به يكباره به اسمون نگاه كردم هيچ جا ابر نبود ولي دقيقا جايي كه من نگاه كردم ديدم با ابر سفيد نوشته شده الهم عجل الوليك الفرج
فریبا هراتی
: سلام. ابر سفید به صلح درونی و هماهنگی روانی اشاره دارد و انشالله ظهور امام زمان ع نزدیک است و خیر و برکت به دنیا می رسد.
maryam : ببخشيد بالاتنه لخت نبود لباس معمولي كه تن امون بود پوشيده بوديم يه لباس رنگي كه البته رنگش يادم نمياد .لباسي كه توي خونه ميپوشيم ! ولي دامني كه پوشيده بوديم دامن عروس بود .
و اينكه به آن آرزو كه مشتاقش هستيم ميرسيم يا نه؟
فریبا هراتی
: خواب شما می گوید که به آرزویتان که برسید میبینید که خیلی هم مثل آن چیزی نیست که آرزو کرده بودید. اینکه واقعیت ها با رویاها فرق دارد. انشالله به آرزوی خود برسید. دقیق از خوابتان مشخص نیست.
maryam : ببخشيد اينكه لباس عروس كامل تنم امون نبود و فقط دامن لباس عروس پوشيده بوديم و بالا تنه امون لباس معمولي بود و اينكه ابر ها وقتي اومدن پايين خيلي كم و پراكنده شدند و به عبارتي حالت ابر بودن و قشنگي خودشون رو از دست داده بودن تعبير بدي ندارد؟(تقريبا مثله مه يا بخار كه يهو محو بشه!) ممنونم ازتون
فریبا هراتی
: نه تعبیر بدی نداره. ابر صلح درونی است ولی وقتی آدم به چیزی می رسد؛ برایش کمتر از زمانی که به آن چیز هنوز نرسیده بود، جلوه می کند. یعنی همیشه وقتی به چیزی رسیده ای به نظرت نمی آید و قدرش را نمی دانی در حالی که زمانی که آرزو بود، خیلی مشتاقش بودید که به آن برسید. دامن افتخار است و بالاتنه لخت یعنی فعلا به آن نرسیده اید. تشکر از همراهیتون.
maryam : سلام و وقتتون بخير
خواب ميديدم داشتم يك ابر رو توي آسمون نگاه ميكردم و دوست داشتم بياد پايين و ابر از آسمان اومد پايين و من و دوستم هر دو دامن لباس عروس پوشيده بوديم .يك خانمي هم پاي ما رو با يك تيكه پارچه داشت به هم ميبست .با خودم گفتم كاش لباس عروس كامل تنمون بود كه رقصمون قشنگتر ميشد !!.يك رقص آروم و ملايم ولي يادم نمياد كه رقصيده باشيم ! ولي تصميم به رقصيدن داشتيم . وابرها وقتي اومدن پايين تيكه تيكه و پراكنده دورمون بود و با خودم گفتم وقتي اومدن پايين شكل ابر بودن خودشون رو از دست دادن!!
ممنون ميشم تعبير بفرماييد .
فریبا هراتی
: سلام. شما و دوستتان به صلح درونی و هماهنگی روانی می رسید و دوستی شما پایدار خواهد بود. هر دو انشالله خوشبخت و سفید بخت خواهید بود. تشکر از همراهیتون.
کاظمی : سلام من خواب دیدم از پله ها رفتم بالا وارد یه مزون مانتو فروشی شدم که خیلی شیک بود و آدمای اونجا رو نمیشناختم جای عجیبی بود مثل اینکه این مزون توی یه جای باستانی مثل مثلا کوه قرار داشت بعد رفتم از پله ها بالا و ابرای سفید اومدن پایین روی سرم هوای مه آلود و خنک بود و انگار من به ابرا میرسیدم ولی ابرا خودشون اومدن پایین روی سرم. چه تعبیری داره
فریبا هراتی
: سلام. شما برای رسیدن به مقام بالایی نزد خداوند تلاش می کنید و دنبال بختی هم هستید که درستکار و نزد خداوند محبوب باشد. در زندگی به مقام بالایی خواهید رسید و خوشبختی و رحمت و ثروت خودش به دلیل ایمان شما، به شما خواهد رسید.
Sara : سلام خواب دیدم یجایی هستم همش ابره یعنی نمیدونم تو اسمون بودم یا زمین ولی یادمه دوروبرم همش ابره سفید روشن هستش که یه حالت خاصی دارن همشون به نظم و ترتیبن و شکل همن یه پیچ خاصی تو ابرا دیدم که در همین یادم بود
فریبا هراتی
: سلام. در وجود شما و در زندگی تان صلحی درونی و هماهنگی روانی وجود دارد. مسئله ای در زندگی شما در حال روشن شدن است و حقیقت را خواهید فهمید.