تعبیر خواب بچه
اگر خواب بچه اى را دیدید، در انجام کارها فرصت مناسبى را به دست خواهید آورد. دیدن بچه ى لاغر، نشانه دچار شدن به مشکلات است. بچه چاق، موفقیت در انجام کارهاست. اگر در خواب ببینید که بچه اى خوابیده، زندگى خوبى خواهید داشت. اگر ببینید که بچه اى را به قتل رساندید، به یکى از اشتباهات خود پى خواهید برد. بازى کردن با بچه ها نشانه موفقیت در همه کارهاست.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
امین خلیق : سلام 25 سالمه خواب دیدم کنار بچکی 8،9ماهگی خودم هستم و دیدم بچگیم داره مامانم که قران یادم داده بود سوره قران میخوند بعد بلند شد بچگیم رفت اینور اونور بعد بچگی خودمو بغل کردم بوسش کردم بهش محبت کردم مامانم بهم میگفت خیلی باهوش بودیو اینا تعبیرش چیه محبت کردن به بچگی خودم
فریبا هراتی
: سلام. غرایز و شهود در وجود شما قویست و زندگی تان در مسیر درست و سازنده ای قرار دارد. شما به مادرتان و روش تربیتی او روی خودتان، و نیز به خودتان افتخار می کنید. شما شخصیتی بی گناه، خالص، ساده و بی خیال دارید و در زندگی تان احساس امنیت می کنید؛ با هوش و با احساس و مهربان هستید و دوست دارید خودتان هم همینطور فرزندتان را تربیت کنید و از مادرتان الگو برداری کنید. تشکر از همراهیتون.
Camelia : با سلام و خسته نباشید
شنبه ظهر خواب دیدم با آقایی که در حال حاضر، دوست هستیم، با واتساپ ، تماس تصویری گرفتیم و داریم صحبت می کنیم و ایشون پسر بچه ۵،۶ ساله ی همسایشون رو نشون میده که دارن باهم بازی می کنن و خیلی شاد و خوشحال هستن ، در ادامه دیدم ایشون برای صرف ناهار به منزل ما آمده و با خود سه عدد حوله حمام سفید و نو ، در سایزهای مختلف آورده و قصدِ حمام رفتن ، دارد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. این آقا گشایش کار پیدا می کند و در کارهایش به شدت موفق خواهد شد. شما بیشتر او را خواهید شناخت و به روحیاتش واقف خواهید شد. او راجع به مسائل شخصی و احساساتش و حتی شاید راجع به ازدواج با شما صحبت خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
Ommolbanin : سلام شهره هستم. دارم میرم سمت مترو و یه دختر بچه هم چهار دست وپا داره به طرف مترومیاد لباسش کثیف و خیس بود ولی سبزه خوشگل و تپل با موهای مجعد مشکی . صورتش هم کثیف بود
من وارد ایستگاه شده و از پله ها پایین میرفتم که می بینم اون بچه هم چهار دست وپا داره از پله ها میاد پایین یهو پله ها یه طوری میشه انگار بینش فضای خالیه و احتمال افتادن هست و کنارش پله بتونی محکمی هست که من میرم اونجا و به بچه میگمبیاد سمت من تا نیفته بعدش بچه رو می گیرم بغلم وقتی بغلش می کنم احساس خیلی خوبی داشتم خیلی با احساس بغلم کرد و حس امنیت داشت محکم بغلم کرد کثیف بود ولی بغلش کردم خیلی بامزه و خوشگل بود ازش پرسیدم کجا میره گفت میره دنبال خواهرش . رسیدیمبه مترو و منتظر بودیمترن بیاد خانمی جوان و شیک و خیلی تر تمیز پیشمون اومد و کمی بچه رو ناز کرد و بهش چیزی داد.
فریبا هراتی
: سلام. شرایط مالی شما نسبتا خوب است و گاهی از "بالا" به دیگران نگاه می کنید. دوست دارید که همیشه امنیت مالی تان را حفظ کنید. اما شما دارید مرتکب اشتباهی می شوید و تصمیم عجولانه ای برای زندگی تان می گیرید که ادامه ی این روند، باعث ضرر مالی شما خواهد شد. شما باید بیشتر مراقب اقتصادتان باشید چون در غیر اینصورت، از پس هزینه هایتان برنخواهید آمد و مجبور می شوید که استانداردهایتان را پایین بیاورید. اما اگر مدتی این شرایط اقتصادی نامطلوب را تحمل کنید و مراقب دخل و خرجتان باشید، کم کم شرایط شما بهتر خواهد شد و اوضاع اقتصادی تان بهبود پیدا می کند. تشکر از همراهیتون.
D : سلام روزتون بخیر خانم هراتی بزرگوار لطفا خوابم مشخص نشه
منتظرم تا اثر کنه
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. شما نیاز به استراحت دارید، می خواهید مستقل و بی نیاز باشید در عین حال می خواهید که از شما حمایت شود. کار و پروژه ای به شما واگذار می شود که می خواهید به بهترین صورت آن را انجام می دهید و مراقب هستید که اوضاع را بخوبی کنترل کنید. شاید در ابتدا کمی دلشوره داشته باشید ولی برای پیشبرد کارتان از جان و دل از خودتان مایه خواهید گذاشت. شما سعی می کنید که رفتاری آرام داشته باشید و تندخویی نکنید. به این منظور باید به خودتان مدتی استراحت بدهید تا آرامشتان را دوباره بدست بیاورید. شما یک حق خواب بیشتر نداشتید. لطفا برای دفعه ی بعد بفرمایید که یک خواب اضافه از شما کسر کنم. تشکر از همراهیتون.
Mitra : سلام من متاهل هستم خواب دیدم با شوهر عمه ام که فوت شده ازدواج کردم و یک نوزاد پسر دارم بعد دیدم عمه ام اومده دیدن من و بچم خوشحالم بود اما من نگاران بودم که بچه های عمه ام بچه منو به عنوان برادرشان قبول می کنن یا نه بعد بابام اومد ازم می پرسید که شوهرت اذیتت نمی کنه منم می گفتم نه بابا تو که میشناسی مرد خوبیه اما انگار فکرم همش درگیر یک مرد دیگه بود تو خواب لطف می کنید بگید تعبیرش چیه
فریبا هراتی
: سلام. شما تحت تاثیر افرادی با باورها و فرهنگی منفی هستید و دارید کار اشتباهی را مرتکب می شوید و یا اینکه نسبت به موضوعی باور دارید، که غلط است، و یا هدف و پروژه ای را قبول می کنید که زندگی شما را به سمت منفی متحول می کند. همچنین شما باید برای سلامتی تان و برای دفع شر و رفع ناراحتی هایتان صدقه بدهید و بگویید به اندازه ی وسعتان گوسفند یا مرغ برایتان قربانی کنند تا انشالله خطر و بلا و تصمیمات اشتباه از شما دور شوند. تشکر از همراهیتون.
Moonnight : سلام، لطفا خوابم مشخص نشه.
فریبا هراتی
: سلام. او کار یا پروژه ای را به دست خواهد گرفت و سعی خواهدکرد که مهارت های لازم را برای انجام این کار بیاموزد و ورزیده و کاربلد شود. یکی از آشنایان او از پس انجام پروژه ای که در دست دارد، بر نمی آید و فکر می کند که در انجام کارش شکست خورده است. اما دوست شما با قبول اینکار، خواهد توانست این پروژه را با موفقیت عملی کند. تشکر از همراهیتون.
ستاره : سلام عزیزم لطفا خوابم پنهان بمونه
فریبا هراتی
: سلام. شما ذهنی پاک و معصوم دارید که به تمام جوانب کارها فکر نمی کنید بلکه برای ارضای ذات معصوم درونی و کودک درونتان با سر به درون احساساتتان شیرجه می زنید! شما در واقع خودتان را دیده اید که چطور احساساتی و خام و از روی سادگی رفتار می کنید. با توجه به اینکه ارتباط مستقیمی با او ندارید، دوست داشتن کسی که اصلا با او ارتباطی ندارید اسمش نه عشق است و نه دوست داشتن چون شما شناخت کافی از او ندارید که بخواهید دوستش داشته باشید. بلکه اسمش خوش آمدن است. کسی که دوستش دارید هم قطعا همین سوال به ذهنش خطور می کند که از چه چیز او خوشتان می آید و این که آیا به همه ی مردم به راحتی می توانید ابراز عشق کنید یا خیر. تا زمانی که او حس متقابلی به شما نداشته باشد، پاسخی هم از او نخواهید شنید مگر اینکه او بخواهد باری به هر جهت بیاید خوش باشد و برود! اما اگر او عاقل باشد، اول فکر می کند و شما را بررسی می کند و اگر کسی دیگری در زندگی او نباشد، شاید به شما پاسخ مثبت هم بدهد. تشکر از همراهیتون.
Nila : سلام. خواب دیدم مردی کهالان 5سال هست مرده وبچه دار نمیشدن صاحب فرزند دختر شده.خیلی خوشحال بود. یه تکه ازخوابم دیدم که من با اون رد درحال شوخی ویه جور عشق بازی هستیم. ولی کاملا لباس تنم بود
فریبا هراتی
: سلام. خوابتان را بیش از حد خلاصه کرده اید و ارتباط شما و او برای من مفهوم نیست که بخواهم تعبیرش را دقیق عرض کنم و ممکن است در تعبیر اشتباه بوجود بیاید چون خوابها را بر حسب تعاریف شما تعبیر می کنم و علم غیب ندارم که زندگی شما را از حفظ باشم. اما به همین صورتی که شما نوشته اید احتمالا همسر او چیزی را برای او وقف کرده و یا خیرات زیاد برایش داده است. عمر شما طولانیست. تشکر از همراهیتون.
Ramin : سلام وقتتون بخیر، خواهرزادم یه خواب دیده میفرستم تعبیرشو برام بفرستید...
بنده یک دختر مجرد هستم ک خواب دیدم انگاری چند روز بود بچه آوردم و الان میخواستم تو اتاق برم اونو ببینم بعد ک رفتم بچهم زنده بود و بزرگ دقیق نمیدونم دختر بود یا پسر ولی پتو زدم کنار دیدم چهار یا سه تا دیگه هم بچه داشتم همشون ساکت بودن جز یکیش ک اومد طرفم راه میرفت بهم میگقت مامان گشنمه انگشت پامو گاز گرفت ول نمیکرد منم در بستم و فرار کردم اومدم تو اتاق خودم و به دوسپسرم زنگ زدم ک میخوای بچهاتو ببینی اون گفت ک میترسم اتفاقی براشون بیوقته نیارشون... در کل خیلی ذهنمو مشغول کرده.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما اهداف و پروژه هایی در سر دارید که می خواهید این اهداف را عملی کنید و در رابطه با دوست پسرتان، مسئولیت ها یا وظائفی در دست دارید که این مسئولیت ها مانع از این می شوند که شما بتوانید برای رسیدن به خواسته های خودتان تلاش کنید و به سمت اهدافتان بروید. دوست پسرتان مسئولیت کارهای خودش را نمی پذیرد و همه ی بار این مسئولیت ها را به گردن شما انداخته و شما هم احساس می کنید که نمی توانید از خودتان بیشتر از این برای دوست پسرتان مایه بگذارید. تشکر از همراهیتون.
Akram : سلام خسته نباشید دختر ۱۴ سالم دیشب برای من خواب دیده که من دارم زایمان میکنم بچه ها به دنیا اومدن و دوقلو هستن و میگه به چشم ندیدم ولی میدونستم ک پسر هستن . اینم بگم ک دخترم هروقت خواب میبینه یه نشونه هست ک بعدا برامون به نوعی تعبیر میشه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما گشایش کار خواهید یافت و در انجام کاری که الان فکرتان را ناراحت کرده به شدت به موفقیت و دستاوردهای خوبی خواهید رسید. شما از غم رها می شوید و اهداف و یا کار و پروژه هایی به شما واگذار می شود که در انجامشان موفق خواهید بود. تشکر از همراهیتون.