تعبیر خواب جنگ کردن
دیدن جنگ در خواب، تعبیرش نگرانی هایی است که پیش رو داریم. اگر خواب ببینیم دو نفر در جنگ شرکت می کنند، هر کدام از طرفین جنگ که پیروز شد، در واقعیت نیز پیروز می شود.
محمد ابن سیرین می گوید: در جنگ هر کسی پیروز شود، در جنگ و جدال زندگی و در بیداری نیز پیروز و برنده است. اگر در خواب زره پوشیده بودید و شمشیر و سپر داشتید یا در سنگر بودید و اسلحه و مهمات به قدر کفایت در اختیارتان قرار داشت، خواب شما می گوید که جهت رو به رویی با غم ها و رنج ها و نگرانی ها مجهز خواهید بود.
در نفایس الفنون آمده که جنگ در خواب، اضطراب و فتنه است. اگر جنگی در خواب شما بود و شما در آن جنگ شرکت داشتید اما فاقد زره و سنگر و سلاح بودید، تنها می مانید و در مشکلی که پیش می آید هیچ کسی به شما کمک نخواهد کرد. مجروح شدن در خواب، نجات و رهایی از غم و رسیدن به امنیت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Fateme : سلامبیدارشدم .شرمنده طولانی شد
فریبا هراتی
: سلام. شما به گذشته فکر می کنید و می خواهید که خردمندانه رفتار کنید. شما شرایط لغزنده و بی ثبات قدیمی را با صحت و سلامت پشت سر گذاشته اید و نمی خواهید که دوباره اشتباه کنید. شما تصمیماتی برای زندگی تان گرفته اید که خیلی هم راحت نبوده است. مسئله ی عاطفی درهم شکننده ای مقابل شما بوده که دیگر نمی توانسته اید از آن اجتناب کنید یا آن را مدیریت کنید. شما سعی می کرده اید که خودتان را کنترل کنید و کاری نکنید که بعدا مادرتان غصه تان را بخورد و موفق به اینکار هم شدید. شما سعی کرده اید که با تبعیت از ایمانتان از مشکلات رها شوید ولی شما به خاطر کسانی که نمی توانستید درکشان کنید، خشم درونی و موقعیت انفجاری بالقوه ای را در زندگی تان تجرب کرده اید و دیگر جرات نداشتید که ایده ی جدیدی را برای عوض کردن روحیه تان اعمال کنید. شما از دشمنی کسانی که شما را آزار دادند و حمایتی که از همدیگر می کردند به شدت متاثر و ناراحت بوده اید و نمی دانستید که دیگر جایگاهتان در اردبیل کجاست و اصلا متعلق به آنها هستید یا خیر. شما تصمیم گرفتید که بر خودتان مسلط باشید و اعصابتان را کنترل کنید و قوی باشید. تصمیم گرفتید که خونسرد باشید و اجازه ندهید که نگرانی ها به مغزتان حمله کند. شما از این احساسات سردی که با آن مواجه بودید اما نگران بودید که بی عاطفه شوید و روحتان بمیرد. اما دوست شما به شما کمک کرده تا این دوران سخت را پشت سر بگذارید. تشکر از همراهیتون.
Ghoncheh : سلام
لطفا خواب دیده نشود
ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. شما زیاد کار می کنید و یا کشمکشی بین احساس و عقلانیت شما در زندگی بیداری تان رخ می دهد. موقعیت یا رابطه یا مسئله ای وجود دارد که شما نیاز دارید آن را حل و فصل کنید و به آن مشکلات غلبه کنید. شاید مسئله ی عاطفی زندگی شما را دچار هرج و مرج کرده و خرد و عقلانیت به شما نهیب می زند که باید نشان دهید که قوی هستید. شما برای حمایت از خودتان سعی می کنید که افکارتان را از دیگران بپوشانید و نشان ندهید که احساساتی هستید بلکه قوی و مقاوم به نظر بیایید. شخصیتی مصمم و مستقل و خردمند دارید. تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام.خسته نباشید❤خانم هراتی
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خواب شما گویای این است که حضرت عباس ع و امام حسین ع از کسانی که باعث ناراحتی مردم می شوند و زندگی را به آنان زهر می کنند و فقر و بیچارگی را به دیگران تحمیل می کنند راضی نیستند و مثل این است که همانطور که به آنان ظلم شد، حالا به شیعیان آنان و مردم مظلوم دارد دوباره ظلم می شود. درست است که شما از سپاه او نیستید ولی به ایشان که اعتقاد دارید و شیعه ی ایشان که هستید!! پس ظلم به شما و همه ی مردم در اصل نوعی ظلم به ایشان است چون با اهداف ایشان مغایرت دارد. آنان نمی خواستند که ظلم برقرار باشد و می خواستند که با مردم فقیر عادلانه رفتار شود. تشکر از همراهیتون.
Mahdis : سلام خانم هراتي عزيز
خواب ديدم دارم جنگ يه پادشاه بزرگ رو ميبنم انقدر واقعي بود كه تمام كساني كه ميجنگيدن از كنارم عبور ميكردم و من محو اون همه عظمت شده بودم ،فقط احساس ميكردم كه ميخوان كسي رو بكشن و اون لشگر با اون عظمت به يك نفر حمله داشت ميكرد
داخل لشگر خرس هايي خيلي خيلييي بزرگ و گرگ هاي قوي و خيليييي بزرگ ميديدم ،كه حمله كردن و اون نفري كه بايد ميگرفتنش رو گرفتن
سپاس از شما
فریبا هراتی
: سلام. تحولاتی بزرگ در دنیا در جریان است و قدرت های بزرگ بر سر مسئله ای با هم در کشمکش هستند و در نهایت تصمیم واحدی خواهند گرفت و مشکلات از بین خواهد رفت. چرخه ی زندگی با تحولی مثبت و رستاخیزی بزرگ مواجه خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
نیلوفر : سلام، خواب دیدم با ۳نفر میجنگم بر سر ۳ حلقه طلا که به هر حلقه یه زنجیر وصل بود و اونها متعلق به من بود قدری ارزش داشت که فقط وقتی من دورشون دستامو نگهمیداشتم دیده میشدن وگرنه نامرئی بودند و ۳ نفر شدیدا دنبالش بودند میخواستند از من بگیرن و اونها قوی بودند و زور من بهشون نمیرسید خمیر نان درست میکردند و جاهای داغ مینشستند و آدمهای بدی بودند و من از جایی بالای اتاق اونهارو میدیدم که اونا منو نمیدیدن همینجا باخودم فکرمیکردم که چیکار کنم موفق نمیشم که یکدفعه دیدم مادرم(که سالهاس فوت شدن) از در اتاق خودم وارد شد و خیلی ترسناک بود و اونها وحشت کردند و من هم حتی خیلی ازش ترسیدم و بلند گفتم مامان و از خواب پریدم،عبا و شال سفید پوشیده بود و موهای بلند سفید داشت و قسمتی از موهاش رو حنا زده بود، کمک من اومده بود و من از ابهت مادرم هم ترسیدم. ممنونم.
فریبا هراتی
: سلام. روح مادرتان شاد. شما به خاطر تعهداتی که نسبت به عقایدتان دارید، که خودتان فقط از این تعهدات با خبرید و یک ایمان قلبی نسبت به آن احساس می کنید، و می خواهید در این تعهدات در "گذشته و حال و آینده" متعهد باقی بمانید، می خواهید بجنگید و مبازه کنید و شیطان سعی می کند که به "جسم و ذهن و روح" شما نفوذ کند و این تعهدات را به بهانه ی ارزاق شما و رساندن شما به نعمت های دنیایی، از شما بگیرد. و در اینصورت شما قادر نخواهید بود که روح تان را متعالی کنید و تعهدات تان را زیر پا خواهید گذاشت. اما مادرتان، روحش زنده است و همیشه در کنار شماست. عزم و اراده ی راسخ او به تعهداتی که مانند شما به "پدر، مادر و فرزندش" ( یا فرزندانش) داشته، بسیار قویست و او الان هم که حضور فیزیکی اش را در دنیا از دست داده، با اراده ای قوی، برای حفظ تعهداتش نسبت به آرمانهایش، در کنار شماست و دعای خیر او در حق شما، شیطان را از شما دور می کند. تشکر از همراهیتون.
محمد علی : سلام وقتتون بخیر
خواب دیدم که تو یه منطقه بودم و فضایی وجود داشت و کسایی بودن که قصد داشتن منو دستگیر کنن و به من اسیب برسونن... یه نفر هم همراه من بود که اسلحه هم داشتیم... به طور خیلی سخت و پیچیده از دستشون فرار کردیم و در اخرش پنجره ای بود که از اون پنجره رفتم بیرون و از در اصلی اون فضا،رفتم بیرون و سوار به ماشین ناشناس شدم و گفتم منو سوار کنین ببرین و سوار شدم رفتم بعد از خواب بلند شدم.... حدودای ساعت 6-7 صبح دیدم... درضمن تو بیداری دشمنی دارم که علیه من مرتب حیله گری می کنه و قصد اسیب زدن به منو داره... با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. ذهن شما به خاطر دشمنی های این شخص ذهنتان بسیار ناراحت است و می خواهید از خودتان دفاع کنید. شما سعی می کنید که مستقل و قوی و خردمندانه رفتار کنید و علیرغم همه ی مشکلاتی که در راه دارید، اما از طریقی غیر معمول، از شر او رها خواهید شد و خدای مهربان شما را از مشکلاتتان نجات خواهد داد. او قادر نخواهد بود که بر شما غلبه کند و شکستتان دهد. تشکر از همراهیتون.
م ح : سلام و وقت بخیر
خواب دیدم توی درگیری نظامی هستم
انگار روسیه بود.سعی می کردیم از داخل جنگل که کناره جاده ای که به موازات پایگاه نظامی بود به دروازه پایگاه نظامی برسم وارد پایگاه بشم .
دیوار پایگاه بیشتر از فنس فلزی بود.
تو راه چند درگیری کوچک پیش اومد ولی به دروازه رسیدیم چند نفر بودیم. پشیمون شدیم از وارد شدن به پایگاه ولی بعد از یه صحبت تصمیم گرفتیم وارد پایگاه بشیم. برگشتم کمی عقب تا از یکی شخصی که درگیر داشتیم و به سختی کشته بودیم
لباسش بر دارم و توی داخل پایگاه استفاده کنم تا شناسایی نشم وقتی به شخص رسیدم دیدم لباسش بدرد نمی خوره ولی گلوله های که برای شلیک استفاده کرده بود شبیه تیغ ژیلت ولی فلزی بود و جنس خوبی داشت ولی مو بدن که خیس بود چسبیده بود می خواستم یه گلوله رو برای نمونه بردارم پشیمون شدم
به راحتی وارد پایگاه شدیم و خیلی عجیب بود.
صحنه بدی خودم توی یه ساختمان داخل پایگاه دیدم که می خواستیم کسی بکشیم که درجه بالای داشت و نیروی امنیتی نظامی بود توی یه اتاق بود که درش نیمه باز بود
حالش هم خوب نبود.
اولش ترسیدیم که نکنه افسرای محافظش ما رو شناسایی کنند ولی دیدیم عکس العملی نشون نمیدن
خیالمون راحت شد ولی مشکل اینجا بود که نمی تونستنیم وارد اتاق بشیم چون افسرا متوجه می شدن. من رفتم کمی جلوتر توی راهرو وایستادم یه تیشرت سبز لجنی ساده با شلوار نظامی و پوتین پوشیده بودم
و بدن ورزیده داشتم و بلوند بودم
و منتظر یه فرصت برای کشتن اون شخص.
ساعت ۵.۲۰ دقیقه دیروز صبح خواب دیدم
با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. احتمال دارد این خواب مربوط به اینده باشد ولی من تمام افعال را در زمان حال صرف کرده ام. شما زمانهای سخت و سردی را تجربه می کنید. فکرتان به خاطر مسائلی ناراحت است ولی سعی می کنید که از طریقی معقول و با آرامش مشکلاتتان را حل کنید. شما به دلائلی احساس محدودیت می کنید و باید تغییراتی در زندگی تان به وجود بیاورید. با شما سرد و بی روح برخورد می شود. شما می خواهید زندگی تان را متحول کنید و فرصت ها و احتمالات جدیدی را به زندگی تان راه دهید. شما برای رسیدن به اهدافتان باید سعی کنید که شرایط قدیمی را عوض کنید. شما به شدت عصبانی هستید و ممکن است از کوره در بروید. از خیانت و فریب می ترسید و نمی خواهید که حرفتان را به هر کسی بزنید و تقریبا مادیگرایانه فکر می کنید. در ظاهر نشان می دهید که خونسرد و بی خیال هستید ولی خودتان را آماده کرده اید که در رسیدن به اهدافتان تمام موانع و مشکلات سر راهتان را کنار بزنید. تشکر از همراهیتون.
سامان : سلام خانم هراتی لطفا خوابمو نمایش ندید ..
فریبا هراتی
: سلام. ذهن شما خسته است. شما می خواهید که کنترل زندگی تان را به دست بگیرید و خیلی کار می کنید. اما برای مبارزه با چالشهای زندگی به اندازه کافی آماده نیستید. بین عقل و دل شما کشمکش وجود دارد و تمایلات خودتان را سرکوب می کنید. بنابراین احساس می کنید که در زندگی بیداری تان هرج و مرج وجود دارد. نوعی کشمکش درونی یا عاطفی را تجربه می کنید که از درون به روحتان فشار و استرس وارد می کند. شما می خواهید که آزاد باشید و کسی محدودتان نکند و تمایل دارید که مشکلات همه خود به خود حل شوند. تشکر از همراهیتون.
ساناز : سلام بانو جان،تشکر و قدردانیِ فراوان از تعابیرِ بی نظیرِ شما فرشتهٔ مهربانم.،ممنون میشم نمایش داده نشه.
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. اول از همه اینکه اگر شما نخواهید بخش هایی از خوابتان مشخص باشد، کافیست بفرمایید تا مثلا داخل پرانتز نشان داده نشود. بعضی از کشورها و شهرها و مکان های خاص در تعبیر موثر هستند. تعبیر خوابتان این است که کشوری که شما آرزوی پیروزی اش را دارید، موفق خواهد شد که اهدافش را به کرسی بنشاند و دیگری صرفا ضرر خواهد کرد و مردم به جان هم خواهند افتاد و یا افسرده و بی رمق خواهند شد. شما چشم انداز تازه ای در زندگی تان بدست خواهید آورد و ارتباطات شما با مردم قویتر خواهد شد. اینکه شما تست هوش می دادید بیانگر حس نا امنی و نگرانی شما در مورد عملکردتان در یک موقعیت در زندگی بیدار یتان است. ولی هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد. تشکر از همراهیتون.
shamim : سلام خسته نباشید. خواهش میکنم خوابم رو بعد از تعبیرتون پاک کنید. ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به این بینش و آگاهی رسیده اید که حضرت علی اکبر ع که بسیار شجاع و با اراده و قوی عمل می کرده اند، بسیار خردمند تر و مجرب تر از دیگران رفتار می کردند و عصبانیت شان را کنترل می کردند و از روی خشم و غضب با مردم برخورد نمی کردند و نیز حضرت عباس ع هم به همینطورت سرشار از رئوفت و مهربانی هستند. و حالا به این فکر می کنید که آیا کسانی که می خواهند از ایشان تبعیت کنند، همین خصلت ها را در واقع دارند؟؟؟ آیا درک درستی از کربلا دارند و آیا واقعا از ایشان پیروی می کنند؟ تشکر از همراهیتون.