کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب دوست

اگر در خواب دوستان خود را شاد و سرحال ببینید درحالی که قهقهه خنده به راه انداخته اند، نشانة آن است که بزودی از طرف دوستان اخبار ناخوشایندی به دست شما می رسد. اگر در خواب دوستان خود را درمانده ببینید ، علامت آن است که دوستانتان بیمار و پریشان خواهند شد.

اگر در خواب چهره دوستان خود را سیاه ببینید ، نشانه آن است که بیماری یا حادثه بسیار بدی برای شما یا دوستانتان اتفاق خواهد افتاد . اما اگر آنها را در هیئت ببینید ، علامت آن است که دشمنان ، شما را از دوستان و نزدیکان جدا خواهند کرد.

اگر خواب ببینید دوستانتان چون مجسمه روی تپه ای ایستاده اند ، نشانة آن است که عقاید خود را مبنی بر داشتن انصاف و آگاهی حفظ خواهید کرد . اگر سکویی که پیکر دوستان بر آن قرار گرفته، بلند نباشد، علامت آن است که پس از پیشرفت و ترقی در کار، دوستان قبلی خود را از یاد می برید.

اما اگر پیکر دوستانتان بر سطح زمین قرار گرفته باشد، نشانه آن است که برای رسیدن به درجات بالاتر شکست می خورید. اگر درخواب بخواهید از کنار مجسمة دوستانتان بگذرید، نشانة آن است که دوستی را مورد سرزنش قرار می دهید و او را وادار می کنید تا در زندگی خود تغییراتی بدهد .

اگر خواب ببینید با دوستی که در حق شما بد کرده، دست می دهید و او بی اعتنا و غمگین به راه خود می رود، نشانة آن است که با یکی از دوستان خود اختلاف پیدا می کنید و ممکن است نسبت به هم دلسرد بشوید.
ملاقات با یک دوست در خواب و گفتگو با او، نشانة آن است که کارهایتان به شکل دلخواه انجام خواهد گرفت.

اگر در خواب با دوست خود جرو بحث کنید و سر او فریاد بکشید، نشانة آن است که دچار حقارت و تزلزل و نگرانی خواهید شد ولی رابطه شما با دوستتان گرم و صمیمی خواهد شد.
اگر در خواب با دوست از دیدن دوستی احساس شرمساری کنید یا او را در وقت نامناسبی ملاقات کنید، دلالت بر آن دارد که به خاطر مرتکب شدن خلافی، گناهکار شناخته خواهید شد و هم دستان شما همه چیز را لو می دهند.

اگر زن جوانی خواب ببیند دوستان فراوانی دارد، نشان می دهد که به منافع زیادی دست خواهد یافت . و محبوبش ارزش تصاحب دارد. اما اگر خواب ببیند دوستانی اندک دارد، از محبوبیت اجتماعی نصیبی نخواهد برد.

لوک اویتنهاو می گوید : دیدن دوست خوب در خواب، نشانه رسیدن خبرهای شادی بخش است. دیدن کسانی که به ظاهر دوست هستند، اعلان خطر و هشدار به شماست که مراقب اطرافیان خود باشید. اگر خواب ببینید با دوستی، دیدار اتفاقی دارید، اتفاقی غیر منتظره در پیش رویتان قرار می گیرد.
اگر خواب ببینید دوست خود را ترک می کنید، از سختی به شادی خواهید رسید. آشنا شدن با دوستان جدید نشانه خوشبختی و مرگ یک دوست نشانه رسیدن خبری غیر منتظره است.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

793 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

علی

علی : اگه میشه فقط واسه خودم بفرستین تو دیدگاه نذارین

پاسخ
لینک۱۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۰۲:۲۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : متاسفانه امکان پاسخ از طریق ایمیل مقدور نیست و متن خوابتان ویرایش شد تا دیدگاه شما برای عموم مشخص نباشد.

پاسخ
لینک۱۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۱:۴۷
علی

علی : سلام خواب دیدم بکشن،

پاسخ
لینک۱۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۲۴:۱۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست دختر شما به همان اصول و قوانین اخلاقی و سنتی و اعتقادات شما پایبند است و از نظر سطح عقیدتی یا اجتماعی در یک ردیف قرار دارید. شما می خواهید او را به خانواده تان معرفی کنید و او شما و خانواده تان را درک می کند و می خواهد که به اهدافتان برسید. خانواده ی شما به خاطر مسائلی که پیش رو دارید دلشان شور می زند و نسبت به اینکه شما بخواهید با او ارتباطتان را قوی کنید بدبین هستند ولی این به خاطر این نیست که این خانم، بد باشد ولی خانواده تان دلشوره به خاطر مسائل دیگری پیدا می کنند و شاید فکر می کنند که در این اوضاع و شرایط از پس یک سری تعهدات و کارها برنیایند. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۱۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۰:۰۳
Amir

Amir : سلام خانم هراتی.خواب دیدم با دوستم(البته تو واقعیت یه بازیگر معروف خارجیه تو خواب یادم بود کی بود ولی الان یادم نیست)که خیلیم صمیمی و رابطه نزدیکی داشتیم از وسط یه جور جنگل که کاملا هم غیر انبوه بود نور داشت(فضای خوای اصلا دارک نبود)رد می شدیم.یه جوی آب داشت از وسط جنگل رد میشد.خواستیم از جوی آب رد بشیم که دیدم یه عده آدم حدود 10_20نفر دور و بر جو وایساده بودن.انگار یه قبیله بومی همونجا بودن.راهمونو کج کردیم که نزدیکشدن نشیم و خواستیم دورشون بزنیم که من گفتم طوری نمیشه دوباره برگشتیم تو راه خودمون و من جلو تر رفتم اونم وقتی دید من دارم میرم وسطشون دنبالم اومد.وقتی داشتیم از وسطشون رد میشدیم همشون بهمون زل زده بودن ولی چیزی نمیگفتن.دو نفرشون به ناخونا و کون منو مسخره کردن(تو واقعیتم ناخونام همیشه بلنده و دوستام به شوخی همین دو جارو مسخره میکنن منم پسرم)ولی به رو خودم نیاوردم.صحنه بعدی که یادم میاد وسط روستاشون بودیم. داشتیم خارج میشدیم یا یکم عجله که یکی از روستاییا یه مرد درشت هیکل و با اخم نگامون میکرد و داشت از سمت خروجی روستا بهمون نزدیک میشد(یهو جلو راهمون در اومد و داشت نزدیک میشد)و حس بدی داشتیم یه دوستم یه نیزه(همون شخصیت معروفه)که تو زمین بود و بداشت و پرت کرد تو شکمش و یارو افتادو مرد(خونم بود ولی زیاد نبود درحدی که لباسای اون یارو قرمز شد)بعد دویدیم طرف خروجی وروستاییا دنبالمون کرده بودن بعد اون سریعتر رفت و من کلی عقب افتادم و انگار راه رو بسته بود دوستم و من گیر افتادم.یه حسی داشتم که اون با روستاییا یه معامله کرده بود و به من خیانت کرده بود(در حالی که خیلی بهش اعتماد داشتم).صحنه بعدی تو یه انباری کوچیک که دستشویی هم بود بیدار شدم.دستشور دستشویی رو جوری گذاشته بودن پشت در که نتونم بازش کنم.بعد یادم اومد که اون جنگلی ها هم منو به دشمنام تو شهر فروخته بودن.اون موقع یادم اومد که خودم خیلی آدم مهمی بودم و کلی دشمن داشتم.یادم اومد که دوستم خیانت بدی بهم کرده بود.صحنه بعدی بیرون اون در وایساده بودم و رو سقف یه ساختمون خیلی بلند بودم.احساس ناراحتی یا عصبانیت نداشتم و در واقع داشتم به همه این چیزا میخندیدم و انگار یه نقشه خیلی بزرگ کشیده بودم و انتظار تغییر داشتم(یعنی تغییرات بزرگی که نقشم قرار بود ایجاد کنه)وهمونحا فاتحه همه دشمنامو خوندم و میخندیدم.ببخشید خیلی طولانی شد.خواهشا هرچه جاداره کامل بگین مثل همیشه.ممنون.(البته میدونم شبیه فیلم سینمایی بود)

پاسخ
لینک۱۶ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۲۴:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. زندگی شما دارد وارد فاز تحول می شود و شما می خواهید که غرایز خودتان را دنبال کنید. شما جلوی بعضی از غرایز خودتان را گرفته اید و آنها را مهار کرده اید و حالا می خواهید که خودتان را بهتر درک کنید و اجازه دهید که هر چه که دوست دارید را انجام دهید. این باعث می شود که در زندگی شما هرج و مرج بوجود بیاید و احساسات منفی جلوی پشرفت شما را بگیرد. کسی از دوستانتان هست که برای شما نقش و فیلم بازی می کند و وانمود می کند که دوست شماست ولی شما اهداف واقعی او را درک نمی کنید و برای او خیلی احترام قائلید. او با شما مهربان صحبت می کند و دلتان را به دست می آورد و یک رفیق تمام عیار می شود ولی فقط هدفش این است که شما مسخره خاص و عام شوید و دیگران به شما بی احترامی کنند. منابع مالی تان را از چنگتان در آورند و یا حساب و کتاب مالی تان را بررسی کنند و وقتتان را الکی هدر دهید و اخر سر به ریشتان بخندند. این شخص به ظاهر دوست به کسی می خواهد نظرات خودش را با زور تحمیل کند و این آدم را عصبانی کند و بعد فرار کند و همه ی تقصیرها را بیاندازد گردن شما. شما نباید گول او را بخورید. در این صورت با دردسر بزرگی روبرو خواهید شد. شما باید سعی کنید که دوست و دشمنتان را بشناسید و این خواب هشداری برای شماست و شما به درک بالایی خواهید رسید!! حالا فکر کنید و ببینید که چه کسانی دوست شما هستند و چه کسانی دشمنتان هستند و نقشه های آنها را با عقلانیت خودتان نقش بر آب کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۶ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۴۵:۵۹
Amir

Amir : بیخشید. یه سوال درمورد این خواب داشتم.من قبلا به خاطر همچین چیزی همه دوستامو زدم کنار و فقط یکیشونو نگه داشتم و میدونم که خیلی آدم باهوشیه و بهش خیلی اعتماد دارم و یکی دیگه هم هست که من بهش زیاد اهمیتی نمیدم ولی اون هرچی که من پسش میزنم دوباره برمیگرده و احساس بدی دارم ولی اینو بهش اعتماد ندارم و زیاد دوست خودم نمیدونم.شما هم فک کنم دفعه سومه که بهم میگین دوست و دشمنتو نمیشناسی و یه دعانویسم پارسال همینو بهم گفت.میشه با توجه به چیرایی که در مورد این دو نفر گفتم یه نظر بدین و راهنمایی کنین.خیلی ممنونم ازتون.

پاسخ
لینک۱۷ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۱:۰۹:۰۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. من فکر می کنم که اینکه به شما در خوابهایتان گفته می شود که اعتماد به دوستانتان نکنید به این معنی نیست که با آنها قطع رابطه کنید. آدم باید سعی کند با مردم تعامل کند ولی باهوش باشید و رازهای خودتان و افکاری که دوست ندارید که کسی از آنها مطلع شود را برای هر کسی بازگو نکنید. شما باید سعی کنید که محتاط باشید و به خودتان احترام بگذارید و رازدار خودتان باشید. اما اعتماد کردن به این معنی که تمام نقشه های خودتان را برای آنها مطرح کنید و یا اینکه ساده دلی کنید و حسابی از سیر تا پیاز آرزوهایتان را تعریف کنید بسیار اشتباه و غلط است. از قول من بشنوید و هرگز به هیچ احدی تمام رازها و آرزوهایتان را نگویید!!! کم کم تجربه کسب خواهید کرد و بیشتر متوجه منظور من می شوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۷ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۲۵:۲۰
b

b : سلام روز بخیر خانم هراتی نازنین.
خواب دیدم دیوار به دیوار ملک صنعتیمون ، دوستم با شوهرش و دوست شوهرش و خانمش اومدن ویلاشون . ولی اونجا ویلا نداره و فقط زمین کشاورزی سادس تو بیداری.
مت ابتدا رفتم یکم سرک بکشم ا همسر دوستم منو ندید ولی متوجه شد کسی داره اونهارو چک میکنه .یکم جابجا شد و منم ازونجا کاملا جابجا شدم و منو ندید. بعد از مدتی دیدم تلفنم زنگ میخوره و دوستم پشت تلفن به طور ضمنی داشت منو دعوت میکرد برای کمک درسی برم پیشش و من جواب سربالا دادم بهش و گفتم خوابم میاد و میخوام برم بخوابم. وقتی تلفنم قطع شد دیدم از تاریکی داره منو نگاه میکنه وقتی داره تلفنی حرف میزنه این لحظه همزمان دیدم تو ملکمون جشن و پایکوبی هست . داداشم که وکیله بهمراه خانومش و خواهر کوچیکمم بود.داداشم روی یه صندلی نشسته بودو خانمش یکم اونورتر وایساده بود .دوستم رو دیدم که بعد از چشم وایسادن موقع تلفن حرف زدن با من، اومد داخل و رفت سمت برادرم راجب یه موضوع وکالت باهاش حرف زد و چنتا لیوان یکبار مصرف که توهم بودن، گرفت داد دستم و تو دستش ویسکی زرد بود برام ریخت و ظرفش رو روی میز جلوم گذاشت . حال خودشم مست و یکم عصبانی و خراب بود . من یکم خوردم دیدم خیلی خوبه برای همین ظرفش رو برداشتم و برای خودم ریختم . یک لیوان کوچک بود روی میز که دوستم ریخته بود و خواهر کوچیکمم بدون مکث سرکشید .
من ارتباطم با این دوستم یکم بهم ریخته هست تو بیداری. نمیدونم با این قضیه ارتباطی داره یا خیر.
ممنون از وقتی که میزارید.

پاسخ
لینک۱۵ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۲۹:۱۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. دوست شما گشایش کار می یابد و تصمیم دارد به انجام کاری دست بزند که باعث توسعه و پیشرفت زندگی او شده و به آرامش برسد. دوست شما ابتدا شما را در جریان کارش قرار نمی دهد ولی بعد نیاز پیدا می کند که شما او را در موردی راهنمایی کنید و شما هم از اینکه از ابتدا مخفی کاری کرده ناراحت هستید و بنابراین خودتان را به بیخیالی می زنید. دوست شما به مشکلی برخورده و نیاز به راهنمایی دارد و می خواهد که اگر نه حتی از شما بلکه از یک وکیل کمک بگیرد. ممکن است بین برادر شما و کسی مشکل و اختلافی پیش بیاید و برادرتان جایگاه قرص و محکم خودش را حفظ خواهد کرد. دوست شما ، دوست واقعی نیست و دوستی شما را برای نفع یک بار مصرف ( موقتی) می خواهد. شما هم از این دوستی باید همینطور استفاده کنید و تا جایی که برایتان سود داشته باشد از ارتباطتان با او منتفع شوید. خواهر شما هم به ثروت خواهد رسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۵ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۱:۱۳
b

b : سلام و روز بخیر .
خواب دیدم یکی دوتا شهر بالایی توی خواب شورش یا جنگ شده و دارن تمام ادمایی توی خیابون رو میکشن . من فرار کردم اومدم به دوستم خبر دادم . دیدم دوستم درگیر دخترشه و به من و حرفام محل نمیده . من دوبار بهش اطلاع دادم ولی هردوبار با بی محلی و بیعلاقگی به حرفم از روی اجبار گوش داد . من بعدش سوار ماشینم شدم و تخته گاز ازون جا فرار کردم..
البته اینم بگم اخیرا روابط من با این دوستم به تیرگی گراییده .
ممنونم از وقتی که خالصانه مثل همیشه میزارید .

پاسخ
لینک۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۰۳:۰۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما نگران جریانات اخیر هستید و حتی نسبت به کسی که با شما رابطه اش خراب شده احساس دلسوزی و حمایت دارید. اما وقتی کسی به شما و افکار و نظراتتان اهمیت نمی دهد، مسئولیت و عواقب کارهای او به عهده ی شما نیست. شما دقیقا همین احساس را روی کسانی دارید که نسبت به شما بی تفاوت هستند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۵۴:۲۹
masuumee

masuumee : سلام خانم هراتی عزیزم،وقتتون بخیر باشه،من همونطور که در خواب قبلیم هم بهتون گفتم با دوست پسرم که چند سال باهم بودیم و برناممون هم برای ازدواج بود کات شده رابطمون و جدا شدیم دو ماهه،مادرم دیشب خواب میبینن که مامانم به نظر تو خونمون بوده و از پنجره بیرون و نگاه میکنه یک منظره ی خیلی سرسبز و و قشنگی و میبینه رو به روش،بعد میبینه من (دخترش)پشت پنجره بیرون نشسته بودم و دوست پسرم بیرون کمی اونورتر ایستاده بود و میدید من و اون داریم باهم حرف میزنیم،بعد مادرم میبینه که از دور قطاری در حال حرکت هست و داره عبور میکنه،و وقتی من(دخترش)قطار و میبینم اعصابم بهم میریزه و میگم که هروقت قطار و میبینم یاد خاطره های بد میفتم،و ب دوست پسرم ناراحتیمو ابراز میکنم،و بهش پرخاش میکنم،پدرم که در منزل بوده صدای من و دوست پسرمو میشنوه و میاد دم پنجره،تو این فاصله دوست پسرم قایم میشه و بابام با ناراحتی ب من میگه معلوم هست داری چیکار میکنی؟بعد دوست پسرم از پشت دیوار که قایم شده بود خم میشه تا مارو نگاه کنه بابام سرشو میبینه،و مامانم تا میبینه بابام دیدش بهش میگه بیا بیرون ازون پشت،فرار نکن،بعد اومد جلو دوست پسرم.و مامانم به بابام میگه من در جریان همه چیز هستم و اینا دارن باهم اشنا میشن برای ازدواج،و دوست پسرم میاد جلو و مادرم موهاش و کمی و مقداری بلند تر از حد معمول میبینه و هیکلشو توپل تر از واقعیتش میبینه،و بعد بابام بهش میگه بریم طبقه بالا(که یعنی صحبت کنیم).تا اینجای صحنه اش رو دیده مادرم و احساسش در خواب از اینکه پدرم اون و دیده و احتمالا میخاد باهاش حرف بزنه در خواب مادرم از درون راضی بوده و حسش خوب بوده.

پاسخ
لینک۶ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۴۹:۵۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. مادر شما به شما فکر می کند و اینکه نگران هستید که سرنوشت تان به کجا می رود و هر وقت شما به زندگی فکر می کنید و گذران عمر را می بینید ناراحت می شوید که دوست پسرتان رابطه اش را با شما خراب کرده است. او هم فکرش ناراحت است و مشکلاتی دارد که می خواهد به آنها رسیدگی کند ولی در عین حال توانایی مالی یا احترام او نسبت به قبل بالاتر رفته و قویتر شده است. پدر شما هم کمابیش از شرایط روحی شما با خبر است یا متوجه خواهد شد و سعی می کند که موقعیت را درک کرده و به شما کمک کند تا با دوست پسرتان به توافق برسید. سبزی محیط بیرون اخباری خوش است و انشالله که تعبیرش زود عملی شود چون خواب دیشب 29 ماه از خوابهای راست است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۶ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۵۳:۰۰
masuumee

masuumee : نه خانم هراتی عزیزم،بخدا اینجور نیست،من خیلی التماسش حتی کردم که جدا نشیم،مادرم باهاش صحبت کرد که زندگی و اسون بگیر،خودش میگفت من نمیتونم،خودش خواست بره،خیلی تلاش کردم با حرف،ولی گفت از خودم بدم اومده.مادرم حتی باهاش حرف زد ک نمیخاد خونه بخری یه جای کوچیک اجاره کنید زندگیتونو شروع کنید ولی حالش خوش نبود و ب من گفت برو

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۳۶:۴۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : دوست خوبم در اینصورت شماباید باز هم با محبت با او روبرو شوید و او را از افسردگی و این احساس خجالت و سرخوردگی که دارد بیرون بیاورید. مبارزه کنید و با او حرف بزنید. او شرمنده است و شما باید به او قوت قلب بدهید. حقیقت این است که در بدن هر مرد یک بُعد زنانه و در بدن هر زن یک بُعد مردانه وجود دارد. مردها هم گاهی نیاز دارند که دلداریشان بدهید. برای او مبارزه کنید و انشالله به آرامش کنار هم خواهید رسید.

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۰۲:۳۰
masuumee

masuumee : شرمنده فراموش کردم بگم تو واقعیت ایشون سیبیل نداره ولی تو خواب ک شبیه پدرم دیدمشون سیبیل هم تو صحنه اخر خوابم یک لحظه دیدم داره.ممنون

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۳۲:۲۷
masuumee

masuumee : سلام خانم هراتی گل.دیشب خواب دیدم اول تو یک خیابون بودم ک مغازه دار اب گذاشته بود ک مردم بخورن،منم اب خوردم و بعد یارو افتاد دنبال من و اسممو صدا میزد که فلانی کیه چرا بدون خرید از مغازه اب خورده،در ب در دنبالم بود،هیکلی بود و قیافه بسیار ترسناک داشت،منم از ترس داشتم سکته میکردم ولی میدویدم و فرار میکردم و ب برادرم گفتم خب اینکه جنبه نداشت چرا اب گذاشت برا مردم تا رسیدم بالاخره ب یک جای امن،
(من و عشقم ۸ سال باهم بودیم و الان یک ماهو نیم کات هستیم و از هم جداییم،قلبم شکسته شده و ازش ناراحتم،برناممون ازدواج بود ولی گفت کم اوردم بس کار کردم و پول ندارم ک بتونم زندگی و بسازم و ترکم کرد گفت زندگیتو خراب کردم هی دنبال خودم کشوندمت و هیچی پول ندارم ک بتونم خونه بگیرم و ...)و رفت. بعد صحنه بعد خوابم دیدم خونمون بودم،و خودم زنگ زدم دوست پسرم،درجا جواب داد،و گفتم زنگ زدم حالتو بپرسم،اونم باهام کلی حرف زد و گفت همون روز ک انقد فشار روم بود خواهر زادمو دزد برده بود و الانم هنوز پیدا نشده و شاید بکشنش(من تو خواب دوس پسرم ک اینارو میگفت تو دلم میگفتم مثلا منظورش اینه ک چقد اتفاقای بد براش افتاده و برای همین نبوده این چند وقت،بعد دیدم یه هو خونمون بود خودش،چهره اش بسیار ناراحت و برافروخته و قرمز بود،و شبیه پدرم دیدمش،بعد سرشو گذاشت پشت من و گفت بزار گریه کنم اروم شم،منم گفتم باشه.بعد من جلوش بودم و اون پشتم و همونطور سرشو گذاشت و به شدت گریه میکرد،شدید و بلند.بعد با اینکه باور نداشتم ک خواهر زادش گم شده و فک میکردم الکی میگه ولی تو خواب بهش گفتم ب امام رضا متوسل شو،یا به امام حسین متوسل شو و امام حسین و به حضرت رقیه دختر سه سالش قسم بده ک پیدا شه بچه.بعد ما خانوداگی شام دعوت بودیم خونه عموم و اونم اومد باهامون،همچنان چهره اش و شبیه پدرم و بسیار بهم‌ریخته و قرمز و اشفته میدیدم.شام برنج بود همه خوردیم و مامانم تا دوست پسرم و دید سریع شروع کرد که باید رسمی کنی و عروسی و بگیری،اونم جواب خاصی نمیداد و گفت خودتون بگیرید و ناراحت بود.منم با دست ب مامانم اشاره کردم ک هیچی نگو دیگه خودم و کوچیک نمیکنم اگه خواست خودش باید بیاد،تو نگو.بعد رفتم ب دختر عموم گفتم پیگیری کنه ببینه واقعا راست گفته و خواهرزادش واقعا دزد برده؟ممنون

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۱۲:۳۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. اینکه مغازه دار اول خوابتان به شما گفته که بدون اینکه خرید کنید آب خورده اید، ودنبالتان افتاده به این تعبیر است که شما بدون اینکه دوست پسرتان را با شرایطی که دارد ( شرایط واقعی اش) بپسندید، او را وابسته و عاشق خودتان کرده اید و از احساس او خورده اید ( حمایت احساسی شده اید- عشق از او گرفته اید) و حالا چیزی نخریده اید! ( شرایط او را نپسندیده اید- گذاشته اید برود) . حالا این سختی ها شما را دنبال می کنند ( به صورت مردی زشت و آینده ای نگران کننده). دوست عزیزم شما به اندازه ی دوستتان مقصرید. شما شرایط همدیگر را می دانید و هردو با این شرایط با هم مانده اید. حالا گیرم او خسته شده که نمی تواند عروسی بگیرد و خانه بخرد و رفته. اما شما که او را دوست دارید چرا گذاشتید برود؟ در خواب هم مادرتان گفته که باید عروسی بگیری... و این یعنی افکار شما در بیداری اینطور است که او خودش را تحت فشار می بیند. 8 سال یک زندگی است!!! یکی دو روز نیست که زود بشود فراموشش کرد. حرف مردم مهمتر است یا عشق شما به هم؟ بروید با هم زندگی کنید و بی خیال تمام قوانین سخت و دست و پاگیری باشید که برای خودتان وضع کرده اید. باور کنید که اگر هر 8 سال بخواهید تحمل کسی را امتحان کنید بعد از 80 سال هم با این شرایط بد اقتصادی، کسی نمی تواند مثل گذشته رویایی ازدواج یا زندگی کند مگر اینکه از ابتدا پولش از پارو بالا برود و شرایط اقتصادی خوبی داشته باشد. سبیل گذاشتن او به مخفی کردن احساساتش اشاره می کند. او پشت سر شما گریه می کند و ناراحت است و انتظارش این است که شما نمی گذاشتید که برود. شکست اقتصادی او نباید مانع از این می شد که شما او را دوست داشته باشید. اگر دوستش دارید از این باید فلان کنی باید ... دست بردارید. بروید کنار هم زندگی تان را بکنید! عمر در گذر است و شما خوابید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۲۶:۰۳
Maya

Maya : عرض سلام و ادب و احترام
این خواب رو دوستم دیدن و فقط یک جاهایز از این خواب رو به یاد داشتن
ایشون خواب دیدن با مردی که بهش علاقه دارن به سمت یه مغازه میرن نزدیک اون مغازه که میشن می بینن سه نفر از دوستان صمیمیشون منتظرشون هستن (دوستان خانمی که خوابو دیدن و همه دختر هستن) که فقط یکیشونو یادشونه این دوستشون مشکلات زیادی دارن و از لحاظ مالی اوضاع مناسبی ندارن وقتی با مرد مورد علاقشون به اون مغازه میرسن انگار قراره باهم با ماشبن مرد مورد علاقشون جایی برن اون سه نفر میرن سمت ماشین و دوستم و مرد مورد علاقش کنار مغازه می مونن و مرد مورد علاقش کمی شیرینی خریداری می کنه و به دوستم میده( انگار که اون اقا از اوضاع بد مالی اون خانم آگاهه و برای اون خانمها می خرن) بعد میرن سمت ماشین تا سوار شن داخل ماشین دوستم شیرینیهارو به اون سه نفر میده و همون خانمی که اوضاع خوبی نداره انگار با دیدن شیرینی گریش میگیره وقتی دوستم می پرسه چی شده با بغص میگه هیچی ولی انگار گریش بخاطر این بود که از اون شیرینی ها خیلی دوست داشت ( اون آقا دوستان اون خانمو اصلا ندیده تا بحال) در جای دیگه خوابش دوستم و مرد مورد علاقش تنها هستن انگار اون اقا پیشنهادی به دوستم میده (پیشنهادی مثل ازدواج) که دوستم در برابر پیشنهاد ایشون یه بله میگه و مرد مورد علاقش خیلی خوشحال میشه انقدر که با یه دسته بسیار زیاد از مردای غریبه شروع می کنه به رقصیدن و پایکوبی سنتی( رقص کردی) ولی موسیقی نبود در جای دیگه دوباره دوستم و مرد مورد علاقش در رختخواب دراز کشیدن کنار هم( ظاهر دوستم در کنار این آقا طوری بود انگار محرم هم هستن چون پوششش با بقیه مواقع و در بیداری کنار این آقا متفاوت بود موهاشون باز و لباس راحتی به تن داشت) و دوستم ازش می خواد که به زبون بگه بهش دوستش داره و اون میگه نه ( در بیداری هم این اقا تمایل دارن دوستم از روی عمل متوجه دوست داشتن و علاقه ایشون نسبت به خودشون بشن) و جای دیگه هم خواب دیدن که یک بیمار بی بصاعت دفترچه یا نسخه داروشونو به دوستم دادن و ایشون قصد داره دفترچه رو به مرد مورد علاقش بده تا داروهاشو تهیه کنه ( در خواب طوری بود که انگار این چندمین باره به یک بیمار بی بضاعت کمک می کنن) سپاسگزارم

پاسخ
لینک۱۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۲۵:۵۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. عرض ادب متقابل. دوست شما و آقایی که به او علاقه دارد، به ازدواج و انتخابهایی که پیش رو دارند دقت می کنند و هدفشان نسبت به زندگی چدی است. این آقا می خواهد که دوستتان نسبت به اینده اش خوشبین باشد و می خواهد که دوستتان این خبر خوش را به دوستانش هم بدهد که می خواهد رابطه ی جدی و خوبی با دوستتان داشته باشد. دوستان دختر دوست شما نسبت به خوشبختی دوستتان غبطه می خورند و یکی از آنان بیشتر از همه غبطه می خورد که کاش او هم کسی را در زندگی داشت که از او حمایت می کرد. این آقا از دوستتان خواستگاری خواهد کرد و دوستتان هم به پاسخ او بنا به شروطی پاسخ مثبت می دهد و این آقا هم کمی دلشوره می گیرد که نکند نتواند خواسته های دوست شما را برآورده کند و در عین حال خوشحال هم می شود و سعی می کند که وسائل لازم برای رسیدن به اهداف دوستتان را فراهم کند. دوست شما و این آقا تمام افکارشان را باهم رک و پوست کنده مطرح می کنند و نسبت به خواسته هایشان و اعتقاداتشان صریح و صادقانه با هم صحبت می کنند. برای رسیدن به خواسته های دوستتان ، او باید به فقرا در راه خدا زیاد کمک کند تا خودش هم مشکلاتش به اراده و خواست خداوند از بین برود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۱۷:۲۸
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.