تعبیر خواب روسری (چارقد)
روسری نیز مانند چادر برای زنان نشانه عفاف، بخت و عزت بیننده خواب است. دیدن چارقد در خواب برای مردان، بی ارزشی و سبک شدن در اجتماع و اهانت تاویل شده است. اگر زنی ببیند چارقد کثیف و پاره ای دارد در محیط خانواده برایش ناراحتی به وجود می آید. اگر ببینید کسی چارقد شما را به زور گرفت، مورد اهانت قرار می گیرید و پاره کردن چارقد، بی احترامی به آبروی اوست.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Yasaman : با سلام و احترام
خواهرم خواب ديده بود كه در ميزنن، ميره درو باز ميكنه ميبينه چند نفر ازخانمهاى فاميل كه روسرى مشكى سرشون بوده با بى محلى به خواهرم وارد منزل ميشن، خواهرم ميره كه روسرى كهنه اى رو كه سرش بوده رو عوض كنه، يه روسرى نو مشكى از كيف مادرم در مياره ميره جلو آينه كه سرش كنه ميبينه روسرى رنگى روشن كه با اون خيلى شيك به نظر ميرسه سرشه، تصميم ميگيره همونو بزاره، برميگرده كه روسرى مشكيه رو سر جاش بزاره كه ميبينه كيف خودش و مادرم پر از سوسكه ، حشره كش ميريزه رو سوسكها كه بميرن، بعضيها شون پرواز ميكنن ، بعضيها شون نيمه جون ميشن.خواستم ببينم تعبيرش چى ميشه.(خواهرم مدتيه كه مريضه والآن احتياج به عمل داره).
متشكرم.
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. خواهر شما فکر می کند که دیگران از سلامت او ناامید هستند و خودش هم افکار بدی در مورد خودش دارد که فکرش را خسته کرده است. اما حقیقت چیز دیگریست!!! خواهر شما احتیاج ندارد که نگران باشد. روحیه او به زودی خوب خواهد شد. حالش خوب می شود و فکرش روشن و شاد و امیدوار خواهد شد. اصلا نباید نگران چیزی باشد. سوسکها همین نگرانی هایی هستند که در سر خود خواهرتان و مادرتان وجود دارند و اینکه سوسک ها را سم پاشی کرده است یعنی نگرانیها می میرند و نابود می شوند و از فکر و مغز خواهرو مادرتان بیرون می آیند. عمل خواهرتان با موفقیت انجام خواهد شد و نگران هیچ چیز نباشید. تشکر از همراهیتون.
نسترن سیاه : با سلام.
با تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. شما افکاری راجع به عشق و رمانتیک و مهربانی در سرتان آمده و موقعیتی را در دست دارید که می توانید آن را عملی کنید. می دانید که چیزی که در فکرتان هست را می توانید در واقعیت هم داشته باشید. این موقعیت عشقی برای شما از قبل هم وجود داشته ولی درگیر آن نشده اید و رابطه ی عشقی خودتان را نساخته اید. تشکر از همراهیتون.
لیلا : سلام وقتتون بخیر
امروز صبح من خواب دیدم: میرم یه مغازه کلی چیزای گرون و خوشگل داره، از مانتو شلوار، کیف کفش. من میگم خوب بزار بهتریناشو انتخاب کنم تا کسی نیومده ،
یه مانتو خوشگل خیلی گرون قهوای یکمی هم ب سبز میخورد با شلوار و یه روسری همون رنگی دیدم برداشتم و یه کیف مشکی خیلی قشنگم هم برداشتم و ازش خیلی راضی بود، پیش خودم سبکه دیگه میشه برا دانشگاه کلی وسیله توش بزارم، آخه تو واقعیت هم چنین کیفی میخوام، ولی یه دفعه مغازه کلی آدم توش ریخت من ترسیدم وسایلی ک دوست دارم رو بردارن ، بهشون گفتم دعا میکردم مغازه خلوت باشه نمیدونم چرا اینجور شد یه دفعه ، بعد نمیدونم لباسا چی شدن خیلی ناراحت شدم، رفتم یه شعبه دیگه همون مغازه دیدم یه گوشه ای همون لباسام هستند البته این دفعه همشون رو رنگ سبز دیدم برشون داشتم که بعدنا بپوشمشون.
و نمیدونم بیدار شدم یا نه وسطش دیدم که بعدش جلو آینه وایسادم و یه مانتو ک تازه خریدم با یه روسری سفید که رو یه روسری مشکی پوشیدم ست کردم و یه لحظه سفید رو در میارم نگا خودم میکنم میبینم مشکی هم خیلی بهم میاد و صورتمو حسابی قشنگ میکنه ولی میگم بعدا سفید رو هم درمیارم ک تنوع تو تیپم ایجاد بشه فعلا این سفید ب مانتوم میاد ولی تو این فکرم هستم ک بعدا بعدنا هم اون لباس خیلی گرونامو هم می پوشم
ممنون میشم تعبیرشو بگین
فریبا هراتی
: سلام. شما کلی ایده های تازه به ذهنتان می رسد و به انتخابهایی که پیش رو دارید نگاه می کنید. سعی می کند که رفتار با پرستیژی داشته باشید و محافظه کار و آرام و صلح طلب و مثبت اندیش به نظر بیایید. سعی می کنید که نگرش و طزز فکری مشابه همین رفتار را داشته باشید و ذهنتان را قوی کنید. حیلی ها هستند که فکر می کنند این رفتار بسیار عالیست و شما شاید نتوانید به اندازه ای که دوست دارید به مادیات برسید یا حس مادیگرایی در وجودتان قوی باشد ولی به اهدافتان خواهید رسید. شما سعی می کنید که آرام و پاک و با کرامت باشید. تشکر از همراهیتون.
نرگس : سلام خانم هراتی
خانم هراتی خواب دوران تجرد خواهرم رو میدیدم دیدم چادر مشکی بسرشونه و با مادرم دارن میرن برای قرار ملاقات خواستگار من از پشت پنجره داشتم نگاه میکردم مامانم بهم گفت روسریش خوب نیست من رفتم تمام روسری های که داشتم رو اوردم تا یکی رو انتخاب و به سر کنه مادرم روسری های منو ورق میزد بیشترشون ابی بودن ولی قشنگ بودن مامانم یک روسری ساتن سفید که حاشیه ابی داشت رو با من انتخاب کردن وخواهرم سر کرد و با مادرم رفتن برای محل قرار با خواستگار
در واقعیت خواهرم الان سالهاست متاهل هستن و من مجردم
فریبا هراتی
: سلام. خواهر شما می خواسته که ازدواج کند و برای خواستگاری مادرتان می خواسته که خواهرتان طرز فکر خوبی داشته باشد و افکار منفی و بد را از سر او دور کند. شما به خواهرتان همفکری داده اید و راهنمایی اش کرده اید که چطور رفتار کند و در نهایت خواهرتان به راهنمایی شما و مادرتان رفتاری با کرامت و صلح طلبانه و مهربان و نرم از خودش نشان داده و باعث شده که او را بپسندندو ازدواج کند. روسری طرز فکر است عزیزم و اینطور نیست که شما خیال کنید که خواهرتان چون روسری شما را برده شما قرار است تا ابد مجرد بمانید!! هیچوقت منفی فکر نکنید. شما هم ازدواج خواهید کرد انشالله. تشکر از همراهیتون.
منیره : سلام خانم هراتی روزتون بخیر و شادی من خواب دیدم در حالیکه در حال خوردن بستنی قیفی هستم (من عاشق بستنی قیفی هستم)یه روسری همینطور که از آسمون می افتاد چرخید و افتاد رو سر من و من در حالیکه بستنی مو میخوردم یه گوششو دور سرم چرخوندم و یه گره بهش زدم یادمه زنداییم و دخترش با نگاه پر از حسرت و حسادت به اون روسری نگاه میکردن بعد از چند تا پله آهنی که نرده داشت خودمو از حیاط به ایوون طبقه اول رسوندم ،روسریم رنگ زمینه اش آبی بود
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما پیشرفت ناگهانی و موفقیت زیادی در زندگی تان خواهید داشت و چنانچه مجرد باشید، بختی خوش خواهید یافت که نسبت به شما وفادار است و شخصیتی آرام و از خودگذشته دارد. خوردن بستنی در خوابتان بیانگر خوش شانسی، خوشی، موفقیت در عشق و رضایت از زندگی است. تشکر از همراهیتون.
رعنا : سلام مهربونم. ديشب خواب ديدم وارد مكاني شيك شدم كه پر از اجناس لوكس براي خريد بود، يكي از سكوريتي هاي پاساژ كه مردي بود بور، پوست سرخ و عينك طبي، بالبخند جلو اومد و پرسيد: خانوم تمايل داريد اين روسري رو براتون بخرم؟ با شك و تعجب جواب دادم باشه. خيلي خوشحال شد و روسري و چندتا چيز دخترونه ديگه برام خريد كه همشون گرونقيمت بودن. روسري فوق العاااااااده شيك و زيبا بود با قيمت بسياااار بالا. جنسش عالي، زمينه سپيد با طرح هايي به رنگ قرمز و ابي و طلايي. در پايان گفت "اين اجناس هديه اقاي ارمين رضاييان به شماست، تمايل دارن باهاتون اشنا بشن. ميشناسيدشون؟"
در خواب فكر كردم بسكتباليست يا ورزشكار باشه و ج دادم: اسمشون برام اشناست. اما وقتي ديدمش اصلا نشناختمش و به نظرم معروف نمي اومد. پسري جوون ، قدبلند و خوش تيپ بود. كت شلوار شيك به تن داشت و فكر ميكنم ريش سيبيل داشت. ممنونم از تعابيرتون
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. شما گشایش کار می یابید و زندگی بسیار لوکس خواهید داشت. کسی احتمالا شما را تحت نظر دارد و احتمال دارد واقعا ازدواج کنید!! شاید هم گشایش کار شماست و مورد حمایت قرار می گیرید و مقام بالایی می یابید و زندگی خواهید داشت که به چشم همه بیاید. مبارک است :)))) تشکر از همراهیتون.
Raziye16 : سلام.خواب دیدم یه روز بارونی بود .بارون تند میزد یه پارچ آب هم دستم بود هوا هم سرد بود یه گرمکن سبز تنم بود بعد بارون قطع شد دیدم تو یه ساحل که نمیدونم کجا بود دوچرخه سواری می کنم ولی هوا باز حالت مه گرفته و حالت بعد از بارون رو داشت بعد وارد مغازه شدم یه شال بنفش دیدم خیلی خوشم اومد خواهرم هم داخل مغازه بود شال بنفش و یه سجاده سبز رنگ با یه تسبیح سفید خریدم. بعد اومدیم تو یه باغ انگار باغ مال پدرم بود .بعد بابام گفت برو نون بگیر. رفتم از نانوایی نان خریدم وهمون موقع یه سکه طلا پیدا کردم.
فریبا هراتی
: سلام. شما احساساتی هستید و سفره ی دلتان را جلوی همه باز می کنید ولی شخصیت پاک و بی گناهی دارید. رفتاری آرام و صلح طلبانه دارید و منطقی فکر می کنید. سعی می کنید که تعادلتان را در زندگی بدست بیاورید. کم کم برای شما شرایط و حقایقی روشن خواهد شد. شما به انتخاب هایی که پیش رو دارید فکر می کنید و می خواهید مهربان باشید. ایمانتان قویست و صحت و سلامت و تندرستی و رفاه از رزق پاک می خواهید. پدرتان می خواهد که شما غنی باشید و به موفقیت و ثروت خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
روژان : سلام وقتتون بخیر. خواب دیدم میخوام یه شال بخرم که رنگهای سورمه ای و سبز داره . انگار از دستفروش میخوام بخرم. شال شبیه شالی هست ک درواقعیت خواهرزاده ام داره با خودم میگم رنگهای روشنش رو نداره ولی اینم قشنگه با مانتو سبز و سورمه ای میتونم بپوشمش .قیمت میپرسم میگه 25 هزارتومن. من گفتم چطور. انقدر ارزون. فروشنده گفت قبلا میدادیم سیصد و ... هزارتومن میگفتن چقدر گرونه . در ادامه خوابم دیدم تو یه خونه ای هستم با خواهرم یه باغ بزرگ داره با درخت های بزرگ سرو. به خواهرم میگم چه خونه خوبیه بخریدش. گفت باید وام بگیریم تا بخریمش.
ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زمان گذشتن از یک مسئله یا موضوع رسیده و شما باید مثبت اندیش و صلح طلب باشید و منیت نداشته باشید. خواهر تان مشکلاتی دارد و می خواهد به موفقیت برسد ولی با آدمهای خودخواه و خود پسند و مغروری سرو کار دارد که مجبور می شود زیر منت کسی برود تا کارش راه بیافتد. تشکر از همراهیتون.
سوگندم : سلام ،روزتان به خیر در خواب انگار مهمان داشتم همه غذا اماده بود ومن داشتم سالاد درست می کردم دوتا از دخترعموهایم انجا بودند یکی دماغش کوچک شده بود واز او در مورد باغش می پرسیدم که در واقعیت هم دارد. بعد انگار همه روسری داشتند جز من،که معذب شدم رفتم شالی بر سرم گذاشتم به رنگ زرد با گل های قرمز ونارنجی وراه راه سفید که خودم را در اینه می دیدم بعد انگار صحنه عوض شد وعروسی بود.وهمه به عنوان کادو پول داده بودند جز من صاحب عروسی دو تا از همسایه ها بودوباید پول را به مادر عروس می دادیم من داخل کیفم دو تا پاکت نامه بود که داخل هر کدامشان صد هزارتومان پول گذاشته بودم به رنگ ابی وزرد بودند پاکت نامه ها، که دیدم پاکت زرد پاره شده بود ومی خواستم پول ها را یکی کنم وداخل یکی از پاکت ها بگذارم ولی نمی دانم چرا دنبال پاکت نامه دیگری می گشتم که پول را داخلش بگذارم که انگار کسی یک کیف پول مشکی زنانه به من داد کوچک بود وزیپ داشت من فکر کردم پاکت نامه باید داخل ان باشد من می خواستم هر دو تا صد هزار تومانی را بدهم چون می گفتم یکی کم است ممنون از زحمتی که می کشید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به همه محبت می کنید و خیرتان به همه می رسد و به فکر سلامت دیگران هستید. دختر عموی شما کم عقلی می کند و فکرش را خوب به کار نمی اندازد. همه کسانی که در خواب دیده اید، سیاست به خرج می دهند و افکارشان را از باقی مخفی می کنند به جز شما و شما هم تصمیم می گیرید که به دیگران نشان دهید که خردمند و زیرک و با نشاط و اجتماعی و مهربان و پاکدامن هستید. اگر مسئله ی کمک به کسی مطرح باشد شما دلتان نمی خواهد که جوری کمک کنید که دل کسی بشکند و سعی می کنید که تمام همت و سعی خودتان را بکنید تا دوگانگی ها و تضادهای زندگی کسی که با مشکل مواجه شده از بین برود و شخصیتی عاقل با وقار از خودتان نشان خواهید داد. شما رازدار و فداکار و مهربان هستید. تشکر از همراهیتون.
Sahar : سلام خسته نباشید
خواب دیدم شال شیری رنگ گیپورم سر یک دختری هست که انگار توی خواب میشناسمش ولی نمیشناسمش ازین حرکتش خوشم نمیاد و بهش میگم استفاده کردی بزار سر جاش اونم میگه باشه عین همون شال زرد رنگشم گرفته بود ازم گفتم بزارشون سر جاش..
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما نمی خواهید که کسی مثل شما فکر کند و خلوص و کرامتش یا بی طرف بودنش در مسائل و یا زرنگی و ذکاوتش و نگاهش به مسائل را از شما تقلید کند. تشکر از همراهیتون.