کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب زلزله

دیدن زلزله در خواب نشانه رسیدن آسیب و بلا به مردم آن سامان است. اگر کسی خواب ببیند که زلزله شد و او به زمین افتاد، تعبیرش تنزل مقام و شکست در کارها یا اهداف اوست. اگر کسی ببیند که زلزله شد ولی او سالم است و مقاومت کرد، نشانه مقاومت در مقابل سختی ها در بیداری و رفع بلا است. اگر کسی دید زلزله شد و فقط خانه او لرزید، در زندگی خانوادگی او اتفاقی می افتد که باعث ترس و ناراحتی او خواهد شد.

امام صادق (ع) می فرماید: زلزله و حنف و زمین فرو شدن، این جمله در خواب، محنت و بلایی عظیم است از جانب پادشاه یا قحط و بیماری خواهد بود. به همه حال زمین لرزه در خواب ، عقوبت و علامت بد است بر اهل آن دیار.

محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند زلزله بود و زمین می جنبید، دلیل که مردم آن دیار را از پادشاه یا حاکم رنج و بلا رسد به قدر جنبیدن زمین.

بعضی ازمعبران می گویند: اگر ببیند زمین می جنبید، دلیل است که آفت به مردم رسد و بیماری خواهد بود در آن دیار. اگر ببیند که زمین برگردید و جانب زیرسوی بالا شد، دلیل که فتنه و بلای عظیم به اهل آن ولایت رسد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند زمین آهسته بجنبید و یک جانب فرو رفت و یک جانب به حال خود باقی بماند، دلیل که پادشاهی یا حاکمی به آن زمین آید و اهل آن دیار را عذاب کند و مال ایشان را به تاراج برد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

195 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

AlirezaMokhtari

AlirezaMokhtari : باعرض سلام وخسته نباشید خدمت خانم هراتی.
این خوابو من 12یا 13ربیعالولدیدم. توخواب ما سه نفر بودیم یکی از اونا را یادم نیس ولی اویکی دوستمه. پای دوستم آسیب دیده بود و من اونو کول میکردم. ما میدونستیم زلزله میاد و داشتیم میرفتیم جایی پناه بگیریم مثل یه پیاده روی جمعی مردم هم میرفتن. من و اون ناشناس دوس زخمیم رو گذاشتیم یه جایی مثل دامنه کوه تا بریم یه جای امن پیدا کنیم. رفتیم یه جای بلند که زمین کلا زیر پای ما بود. من از اون بلندی دیدم که زلزله داره میاد وبه رفیقم زنگ زدم که آماده باشه و پناه بگیره. کل زمین زیر پای ما مثل دریاموج برمیداشت و یه چیزایی مثل چاهای نفت ترکیدن و از زمین دو سه جایی مثل فواره نفت زد بیرون و رفت روهوا. صحنه خیلی باعظمتی بود و ما وایستاده بودیم نگاه میکردیم.یه جواریی از دیدن این صحنه با عظمت لذت میبردم. صحنه خیلی باعظمتی بود که زمین موج برمیداشت. بعد از زلزله رفتیم و اون رفیقمو پیدا کردیم که روش چندتا سنگم افتاده بود و اونا رو کنار زدیم و اون هم سالم بود. خوابم فکر کنم اونجا دیگه تموم شد.
خیلی ممنون.

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۱۰:۱۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما گشایش کار می یابید و سعی می کنید که به دوستتان که از لحاظ اقتصادی به مشکلی برمی خورد کمک کنید. شما به اوج موفقیت خواهید رسید و بالا پایین های اجتماعی تاثیری در موفقیت شما نخواهد داشت. نفت خام بیانگر موفقیت و غنی بودن شماست. شما به ثروت می رسید و مشکلات مالی دوستتان هم با کمک شما برطرف خواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۶:۱۳
محیا

محیا : سلام و عرض احترام! بین ساعت۷_۸خواب دیدم حرم امام‌رضا هستم و حرم خیلی ابهت داره اما ساختمون بتونی‌ و محکم هست، و شلوغ بود. داشتم فکر می‌کردم چی‌ می‌شد اگه زلزله می‌یومد‌ که بعد چند دقیقه صدای هیاهوی جمعیت بلند شد و زمین داشت می‌لرزید، من به سقف نگاه کردم و خوشحال گفتم، چه خوب که من توی این زلزله داخل حرم می‌میرم. ممنون میشم تعبیر بفرمائید.

پاسخ
لینک۲۴ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۱۱:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احترام متقابل. قلب شما پیش امام رضا ع است و به ایشان اعتقاد دارید. امام رضا ع به اصول سفت و سختی معتقد هستند که اگر از این اصول پیروی نکنید، پیرو او نیستید. برای او آرایش دنیایی و زرق و برق مادی مهم نیست بلکه سفت و سخت بودن در پیروی از این اصول بسیار مهم است. به زودی بالا پایین های اجتماعی رخ خواهد داد و تنها کسانی که پیروان واقعی او باشند از خطر مصون خواهند بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۵۵:۱۸
Mari

Mari : سلام، من این خوابو دیروز دیدم ولی چون صفحتون بسته بود الان نوشتم و مجبورم خواب امروزمو فردا بنویسم و این خوب نیست اصلا...
خواب دیدم بالای یه ساختمون بزرگ و بلند بودم و تعداد زیادی آدم اطرافم بود که دوستو آشنا و فامیل بودن.. از دور داشتم کوهی که کنار این ساختمون بودو میدیدم که همون دماوند بود.. یک دفعه گفتن زمین داره میلرزه ولی من لرزیدنو احساس نکردم فقط صداشو شنیدم ، از لبه ی پشت بام پایین رو نگاه کردم که زمین پر از شکاف های بزرگ شده و ماشینها و مردم که نمیشناختم توش گیر افتاده بودن و لای شکافها مواد مذاب بود و بعد خواهرم و همسرش از تو غاری که تو دل کوه بود بیرون اومدن و اومدن روی پشت بام کنار من با اون که راهی نبود بیان... من نگران مادرو پدرم بودم که چند لحظه بعد دیدم کنارم هستن و میدونستم خطر همرو تحدید میکنه و میگفتن زلزله بعدی تو راه هستشو من میدونستم جایی که ایستاده بودیم ایمن بود.. طرف دیگه ی بامو نگاه کردم پله می خورد به حیاطی که اقوامم پایینش با یک تناب که همشون گرفته بودنو لای گلو خاک داشتن چیزیرو میکشیدن که نجات پیدا کنن که پسر خالم اون وسط سعی میکرد شوخی کنه تا روحیه بده و بخندونه.

پاسخ
لینک۱۷ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۵:۴۱:۱۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست عزیز شما جمعه ها به اداره بروید راهتان نمی دهند چون تعطیل است!! هر چیزی یک قانونی دارد و بنده هم اینجا ربات نیستم که تمام روزهای هفته و 24 ساعته کار کنم و حق خودم می دانم که هفته ای دو روز تعطیل داشته باشم. حتی این محبت را به کاربران کرده ام که جمعه ها که همه تعطیل هستند من اینجا حاضر باشم و برای کاربران عزیز که فرصت دارند خوابهاییشان را در روز تعطیلشان ارسال کنند، کار کنم. اینهم به نظر شما خوب نیست اصلا؟؟!! شما حق خوابتان را برای یک ماه می توانید محفوظ نگه دارید و ربطی به روزهای هفته ندارد. شما از نظر احتماعی در رتبه ی بالا و در رفاه قرار دارید و درکتان هم نسبت به مسائل بالاست. بالاپایین های اجتماعی که قبلا به وقوع پیوسته و آن اضطراباتی که در شرف وقوع است، مردم را مضطرب کرده و زندگی ایشان را تحت تاثیر قرار داده و بسیار در سختی زندگی می کنند. اما زندگی شما و خانواده تان کاملا راحت است و متاثر از این عوامل منفی قرار نخواهید گرفت. ولی فامیلتان و پسرخاله تان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند و سعی می کنند که خودشان را از سختی ها برهانند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۷ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۳۸:۲۴
Mari

Mari : ممنون از تعبیرتون خدا به شما سلامتی و خیر بده.. از نظر خواهی من ناراحت نشین، بله من هم جمعه ها سر کار هستم و این رو درک میکنم، اما اینکه نمیتونیم ۲ روز رو بگیم وقتی هم که میتونیم نمیشه ۲ خواب رو بگیم و حتما باید ۲۴ ساعت بگذره خب باعث میشه آدم کمی درگیر خوابش بمونه و دل نگران، البته این از لطف شماست که علم تعبیر خوابتون شامل حال ما شده اینجوری از هر ۲ خوابم میمونم... و اینکه خواب دیدن دست آدم نیست که بدونه در ماه حتما میبینه یا نه، مثلا ماه پیش من ۴ بار دیگه داشتم اما چون جز یک بار خوابی ندیدم که نیاز به تعبیر باشه کلش سوخت شد.. باز هم تشکر از شما

پاسخ
لینک۱۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۱۸:۴۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. برای همین است که پکیج های 2 خوابه 5 خوابه و 10 خوابه گذاشته شده تا اگر مطمئن نیستید مجبور نباشید 10 خواب بخرید ولی یک خواب ببینید! ضمن اینکه روزانه صدها نفر خواب ارسال می کنند و چنانچه هر کسی بخواهد 2 خواب ارسال کند یعنی من باید روزی اقلا کم کم 250 خواب تعبیر کنم! که اگر کامپیوتر هم باشد می سوزد چه برسد به یک انسان. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۳۹:۴۳
Mehdi

Mehdi : با سلام و احترام،دیشب خواب دیدم که وارد مکانی(قدیمی) شدم که تعدادی در آنجا حضور داشتند یک خانواده یا بیشتر،ورودی محل یکم ارتفاع داشت و باید از کنار یک خانواده رد میشدم بهم راه دادن و رد شدم جایی شاید شبیه یک سالن برای دیدن چیزی مثل یک نمایش،بعد وارد مکانی از همان جا شدم که سقف آن با تیرهای چوبی پوشیده شده بود مانند خانه های روستایی یک مرد هم در آنجا بود ،زمین شروع به لرزیدن کرد شاید بار دوم بود که سقف داشت پایین می آمد که من یک تیر یا چیزی شبیه یک ستون را زیر سقف گذاشتم که از ریزش سقفی که مقداری پاییم آمده بود جلوگیری کنم که چند لحظه بعد بیدار شدم.تشکر

پاسخ
لینک۱۹ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۰۴:۵۲:۱۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احترام متقابل. ایده ها یا افکاری قدیمی در زندگی شما وجود دارد که برایتان به نظر خیلی با ارزش می رسد ولی شما نیاز دارید که این ایده ها و افکار را عوض کنید. شما اهداف بالایی برای خودتان وضع کرده اید که باید این اهداف را عوض کنید و یا در مورد انتظارات و اهدافی که برای خودتان در نظر گرفته اید، مجددا فکر کنید چون ایده آلهای شما روی سرتان خراب می شود و با این بالاپایین های اجتماعی امکان رسیدن شما به خواسته هایتان وجود ندارد. با این وجود وقتی که شرایط سخت برای شما پیش می آید سعی می کنید که با ثبات و پایداری و قدرت و سخت کوشی از اهدافتان حمایت کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۴۰:۵۶
فاطمه عابدی

فاطمه عابدی : با مادرم و پدرم و برادرم رفتیم اهواز یا شایدم یه شهر دیگ تو جنوب کشور برای مسافرت..بعد رفتیم تو یه خونه که تقریبا شبیه خونه خودمون بود بعد علاوه بر ما یه خانواده اهوازی دیگ هم اونجا مستقر بودن..فک کنم یه زن و یه پسربچه و یه مرد بودن بعد دقیق یادم نیست ولی دوره خونه هه تقریبا دریا و اب گل الود و اینا بود یه حجم زیادی اب کل الود دور خونه بود..بعد یه روز زمین به شدت شروع کرد به لرزیدن و خیلی بد میلرزید و ما فهمیدیم ک زلزله اومده..ولی هیچ خسارتی بهمون وارد نشد.بعد اونایی ک با ما زندگی میکردن سریع خونه رو ترک کردن اما نمیدونم چرا مامان بابا و بردادر من همینطوری خونسرد نشسته بودن هی من داد میزدم بریم بیرون ولی اونا گوش نمیکردن..بعد اخرش به زور بردمشون بیرون از خونه از همون راهی رفتیم ک اون خانواده قبلا رفته بودن بعد گفتم ک دور خونه ابلای گل الود بود سوار قایق شدیم بعد دوتا مردم تو یه قایق دیگ بودن بعد بابام ازشون یه سوال پرسید نمیدونم چی بعد اونا قایق مارو با تیر زدن بعد یهو همون خانواده اومدن ک مارو نجات بدن..بعد یکیشون برگشت گفت هیچ وقت تیر زدن یه اهوازی رو جدی نگیر

پاسخ
لینک۸ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۱:۴۶:۳۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما و خانواده تان در شرایط بسیار سختی زندگی می کنید و نمی توانید کنترل و اداره ی زندگی تان را به راحتی و با تصمیم خودتان به دست بگیرید. احساس شما این است که تمام سعی خودتان را صرف راضی کردن دیگران می کنید و آنها هستند که برای زندگی شما تصمیم می گیرند. می خواهید چشم انداز تازه ای در زندگی داشته باشید و می دانید که شما تنها کسانی نیستید که این شرایط بد را دارید بلکه احساسات منفی شدیدی در جریان است و خیلی های دیگر مثل شما فکر می کنند. تکان های شدید اجتماعی در جریان است ولی شما از این تکان های شدید و تغییرات و بالا پایین های اجتماعی متضرر نخواهید شد. اما به هر حال نمی توانید دست روی دست بگذارید و تماشا کنید درست است که اوضاع شما بد است و ممکن است که فکر کنید بدتر از این نخواهد شد ولی شما هم باید سعی کنید که زندگی تان را خوب کنید و از افکار منفی و شرایط بد خودتان را دور کنید. شما هم احساساتی خواهید شد و دست به کار می شوید و عده ای به مخالفت با شما می پردازند. اما شما بیدی نیستید که از این بادها بلرزید و آنقدر سختی کشیده اید که شجاع شده اید و دیگر از هیچ چیز نمی ترسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۸ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۳:۵۴
Atena

Atena : سلام روزتون بخیر
دیشب خواب دیدم رفته بودیم رو یه تپه خیلی بلند خیلیا اونجا بودن پایین یه دریاچه خیلی بزرگ بود که همه میخواستن شنا کنن از اون فاصله بسیار زیاد خودشونو مینداختن تو آب حتی خواهرم گفتم وای چقد نترس موقع رسیدن تو آب پاش خورد تو شکم پسر خالم گفتم دختر نمیگی میکشی بچه مردمو خب فاصله رو رعایت میکردی دیگه تقریبا همه پریدن ولی من اینکارو نکردم خواهر اونیکه دوستش داشتم با چندتا از بچه هاشون هم اونجا بودن همون لحظه یه صدا و جیغا وحشتناکی اومد دیدیم همه دارن از روبه رو فرار میکنن ولی اینقد فجیع بود که مردم با خودش میبرد زلزله وحشتناکی اومده بود کوه همینطور میلرزید انگار آخر الزمان شده بود گفتم خدایا منکه هنوز گناه دارم توبه نکردم خدا نکنه بمیرم دختر کوچیکه خواهرمو بغل کردم و فرار کردم که زلزله بهمون نرسه بلاخره خودمو نجات دادم تمام حواسم هم به دختر خواهرم بود که طوریش نشه
خودمو پیش اونیکه دوستش داشتم دیدم دختر کوچیکش بغلش بود گفتم بده من بغلش کنم ببینم چه حسی بهش دارم(تو واقعیت هم یه دختر داره) یه لباس سفید هم تنش بود داد بغلش کردم ولی دیدم حس خاصی بهش ندارم ولی خیلی خوب نگهش داشتم تو بغلم شلوارک پاش بود پاهای تپل و نازی داشت خوشم میومد از پاهاش گفتم حالا میگه چقد بچه بهش میاد

پاسخ
لینک۶ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۴:۰۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما و خیلی از مردم به مشکلاتتان و مسائل احساسی که با آن مواجه هستید فکر می کنید. خیلی ها با سر به درون احساساتشان می پرند و کلی راجع به این مسائل صحبت می کنند. خواهر شما به احساس پسر خاله تان نه گفته و به او بی محلی کرده و بهتر بود که با فاصله تر نسبت به او رفتار می کرد که او عاشق خواهرتان نشود. اما شما اینطور رفتار نمی کنید و سعی می کنید که منطقی باشید در این صورت در بالا پایین های زندگی و در تکان های شدیدی که زندگی گاهی به همراه می آورد، قادر خواهید بود با وجدان راحت زندگی کنید و بلایی سرتان نمی آید چون بد طینت و بدقلب نیستید و بی رحمانه به زندگی دیگران لطمه ای وارد نمی کنید. کسی که دوستش دارید هم به دخترش فکر می کند و اینکه او خوشبخت باشد و آرامش داشته باشد و حاضر نیست چیزی را به آرامش دخترش ترجیح دهد چون هیج کس حتی شما نمی تواند عشق واقعی را به دختر او بدهد به جز پدرش. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۶ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۵۱:۱۹
سایه

سایه : سلام، خوابی دیدم که به شدت استرس گرفتم. من تنها زندگی می کنم و در طی یک هفته گذشته اطراف ما 4 دفعه زلزله آمد و آخریش شدیدتر بود. توی خواب، خواب دیدم روی تختم خوابیدم که با شدت از تخت پرت شدم پایین و دیدم داره زلزله میاد، در اصل انگار کسی منو پرت کرده باشه پایین که خواب نمونم و یه چیزی توی گوشم گفت بیدار شو پناه بگیر ...، اما تنها بودم. یک گوشه پناه گرفتم. تکان ها به قدری شدییید بود که اگه توی واقعی بود، ساختمان پودر شده بود اما توی خواب خانه و تمام وسایل سالم سالم موند. حتی جابجا هم نشدن، فقط آینه قدی داشت می افتاد که توی همون اوضاع نگهش داشتم، افتاد ولی نشکست. زلزله تمام شد و بلافاصله بعدش باران شروع کرد به باریدن، باران تند و خیلی لذت بخش. من رفتم توی بالکن که ببینم اوضاع بیرون چطوره که دیدم باران شدتش کم شد و به طور همزمان هم خورشید توی آسمون بود و هم ماه! اصلا نمیدونم داشت روز می شد یا شب ولی عجیب اینجا بود که خورشید کاملا در غرب بود و ماه کاملا در شرق. فکر میکنم خورشید داشت از غرب طلوع میکرد و ماه از شرق بالا می اومد. دارم از استرس می میرم.

پاسخ
لینک۲ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۰۸:۲۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. بالا پایین های اجتماعی تاثیری روی زندگی شما نخواهد داشت و نباید نگران چیزی باشید. تصویر ذهنی شما از خودتان به عنوان شخصیتی قوی برایتان باقی خواهد ماند و احساس مثبتی به زندگی تان راه می یابد. جریان قدرت در جامعه دگرگون خواهد شد و احساساتی تازه در بین مردم جریان خواهد یافت. ولی اینها در زندگی شما تاثیر چندنی نخواهد داشت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۱۹:۰۸
Sepidesamimi

Sepidesamimi : سلام وقت بخیر
من خواب دیدم با خانوادم در منزل زیبایی هستیم که تو بیداری با منزل خودمون فرق داره و بی خیال و آسوده ایم که خونه یهو میلرزه...همه اولش بی خیالیم ولی بعدش تلاش میکنیم فرار کنیم و من ما بین این دویدن ها میرم سراغ وسایل مهم و ضروریم که برشون دارم و برم بیرون....ولی زلزله یکدفعه وایستاد و بعد مدتی دوباره شروع کرد با لرزیدن...ولی هیچ ترسی توی دلمون نبود

پاسخ
لینک۲۰ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۲۱:۱۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما روحیه ای جدید خواهید داشت و به امنیت و آرامش می رسید. طرز فکر شما باعث خواهد شد که شما در مقابله با چالشها و کمبودها و فقدان در زندگی تان، همچنان در آرامش و امنیت باقی بمانید. تکان های شدید و بالا پایین های اجتماعی تاثیری روی ثبات و امنیت شما نخواهد داشت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۰ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۲۶:۴۱
Shima

Shima : سلام وقت بخیر
خواب دیدم که زلزله اومده ابتدا بی تفاوت بودیم ولی بعد از مدتی شدت گرفت همه اعضای خانواده زیر ستونی جای پناه گرفتن بجز یکی از داداشم من چهارچوب در واستادم ازش خواستم پناه بگیره و نگرانش بودم ولی اون بی تفاوت خوابید،حسی که اون لحظه نسبت بع داداشم داشم که خوشبحالش دنیا واسش ارزشی نداره، در انتها دیوار و سقف شکاف زیادی گرفت اما همگی سالم بودیم ممنون از اینکه وقت می گذارید.

پاسخ
لینک۲۴ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۳۵:۲۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما نسبت به بالا پایین های زندگی نگران هستید که روز زندگی تان تاثیر منفی نگذارد و همه ی شما سعی می کنید که با تکیه به منابعی که در دست دارید زندگی و پایه اساس محکمی برای خودتان داشته باشید. برادر شما اما بی خیال و خونسرد است و یا اصلا مثل شما آینده نگر نیست و دلش شور نمی زند. به گونه ای معتقد است هر چه پیش آید خوش آید. اما با وجود تمام مشکلات زندگی هیچ کدام از شما متضرر نخواهید شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۱:۴۱
Xanum

Xanum : سلام این خوابو یه آقایی در مورد دوس دخترش دیده میخواستن براش تعبیر کنید ممنون... خواب دیدم تبریز زلزه اومد و من یه لحظه ای خودم رو رسوندم به دوس دخترم که اون افتادنی دستش رو که گرفتم تصویر عوض شد توو ماشین همین طور زمین داشت میلرزید گفتم اینجا خطرناکه باید ببرمت یه جای امن، تو راه بودیم که همه چراغای خیابون داشت منفجر میشد که به یه جای بالا تر میروندم که مثل کوه باشه توو راه دستش رو گرفته بودم میحرفیدیم میگفتم نگران نباش زلزله تموم شده بود ما اون بالا کوه بودیم بیدار شدم

پاسخ
لینک۲۱ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۲۵:۱۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تصویر ذهنی شما نسبت به زلزله آذربایجان بر روی افکارتان باعث شده که این خواب را در رابطه با زلزله ببینید ولی به هر جهت شما می خواهید دوست دخترتان را کمک کنید که تصمیم درستی در باره ی زندگی تان بگیرد و با چالشی بزرگ در زندگی تان مواجه می شوید. شما با سخت کوشی به موفقیت و پیشرفت مهمی در زندگی تان می رسید و نگرانی های شما رفع خواهند شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۵۱:۵۱
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.