تعبیر خواب سفره
دیدن سفره در خواب نشانه نعمت گسترده شده است. اگر کسی ببیند که سفره ای پر از خوردنی های ماکول و نوشیدنی های گوارا دارد، خوبی و نیکویی به او می رسد. خوردنی ها و آشامیدنی های بد طعم و بد مزه دلیل غم و اندوه و خوردن سیر و پیاز تعبیر خوبی ندارد. اگر سفره از نان پر بود، نعمت فراوانی است که به بیننده خواب می رسد.
اگر سفره خالی بود، نشانه اندوه است. اگر سفره ای کثیف ببینید که بر آن غذاهای نیکو نهاده اند، از راه غیر صحیح سود می برید و چنانچه سفره تمیز و درخشنده باشد و غذایی کثیف بر آن نهاده باشند تعبیر خلاف آن است. چنانچه سفره را بتکانید مالی را هدر می دهید حتی اگر چیزی در آن سفره نباشد.
تعبیر خواب سفره نذری
اگر کسی خواب ببیند که سفره نذری انداخته، انشالله حاجت روا شده و به ثروت و منفعت خواهد رسید ولی باید نیت و نذر کند که در راه خدا نذری به اندازه وسع خود بدهد تا نفع و سود او نیز به دیگران برسد. رساندن خیر و برکت به دیگران حتی اگر به اندازه دانه ای برنج یا قاشقی نمک باشد، اما با داشتن نیت رضای خداوند، موجب می شود تا خود شما حاجت روا شوید. هر کسی باید به اندازه وسع خود در راه خداوند انفاق کند تا انشالله گشایش مالی و کاری برای خود او چندین برابر انفاقی که در راه خداوند کرده است حاصل شود.
تعبیر خواب سفره انداختن
اگر خواب ببینید که سفره تمیز و نو انداخته اید و در آن غذاهای خوبی گذاشته اید تا خود شما و دیگران از آن تناول کنند، به نفع و ثروت و مال خواهید رسید.
انداختن سفره خالی و جمع کردن آن قبل از اینکه دیگران یا خود شما از آن تناول کنید، به ضرر و زیان مالی تعبیر می شود.
تعبیر خواب خریدن سفره
اگر خواب ببینید سفره جدیدی خریده اید، موقعیت جدیدی برای شما پیش می آید که از طریق آن به نفع و سود مالی خواهید رسید.
تعبیر خواب سفره عقد
اگر خواب ببینید که سر سفره عقد نشسته اید، و در آن سفره گل و شیرینی و چراغ و قرآن قرار دارد، سفید بخت خواهید شد. اگر ببینید که کسی براش شما خطبه عقد می خواند، اگر مجرد هستید ازدواج خواهید کرد. اگر متاهل هستید یا تمایلی به ازدواج ندارید، کسی موجب خواهد شد تا برای شما کار خیری صورت گرفته و به منفعتی برسید.
جابر مغربی می گوید: اگر کسی ببیند خطبه ازدواج می خواند، دلیل که از او خیر و صلاح پدید آید و با همه احسان کند و کارها به مصلحت کند. اگر این خواب را برای دیگری ببینید هم او به موفقیت خواهد رسید و شما در شادی او شریک خواهید بود.
تعبیر خواب سفره ابوالفضل
اگر خواب دیدید که سر سفره حضرت ابوالفضل (ع) به خوردن غذا مشغول هستید، انشاالله حاجت روا خواهید شد.
اگر خواب دیدید که به شما می گویند این سفره را بیانداز، خوب است که اگر حاجتی در دل دارید، برای برآورده شدن آن نذر کنید که به اندازه وسع خود سفره ای در راه خدای متعال و با توسل به حضرت ابوالفضل عباس بیاندازید تا با دعای خیر ایشان، حاجت روا شوید.
اگر خواب ببینید که خود شما سفره حضرت ابوالفضل انداخته اید، حاجتی در دل دارید که با دعای حضرت ابوالفضل و توسل به ایشان حتما مستجاب شده و انشالله حاجت روا خواهید شد. خوب است در این صورت حتما بنا به وسع خود به مستمندان خیرات برسانید یا سفره ای ترتیب دهید و به دیگران با نیت خوشنودی خداوند و برای دوستی و تشکر از نظر و دعای حضرت ابوالفضل در راه خدا انفاق کنید.
تعبیر خواب غذا دادن به دیگران
اگر خواب ببینید به دیگران غذا می دهید، خیر و برکت به زندگی شما وارد خواهد شد و ثروتمند خواهید شد و دیگران نیز به واسطه شما به منفعتی خواهند رسید.
برای تعبیر خواب مهمانی بزرگ دادن و تعبیر خواب غذا خوردن در مهمانی لطفا تعبیر خواب مهمانی را بخوانید.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن خوان آراسته درخواب بر پنج وجه است:
- غنیمت حاضر،
- مردی شریف،
- قوت دین،
- نظام کار،
- عز و خرمی.
برخی از معبران می گویند: تکاندن سفره بذل و کرم است. سفره گستردن برای دیگران سودرسانی است و اگر کسی پیش روی شما سفره گسترد، به اندازه وسعت سفره، به شما سود می رساند و اگر کسی سفره را از پیش روی شما جمع کند، تعبیرش این است که او مانع سود بردن شما می شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند سفره نو داشت، دلیل است مال و نعمت یابد. اگر ببیند که خوانی داشت و بر آن نان ها بود و از آن می خورد، دلیل که به قدر آن غنیمت یابد. برداشتن خوان از پیش چون طعام نخورده بود، پیدا کردن بیماری باشد و بیکاری.
ابراهیم کرمانی می گوید: دیدن سفره درخواب، دلیل بر سفر با منفعت است و هر چند سفره در خواب نیکوتر و بزرگتر ببیند، دلیل که منفعت آن بیشتر خواهد بود. اگر کوچک و تهی ببیند، دلیل است که منفعت آن کمتر باشد.
جابر مغربی گوید: خوان آراسته درخواب نیکو و قوت دین باشد و چون طعام ناخورده خوان بردارند، دلیل غم و اندوه باشد و بسیار خوردن طعام بر خوان، دلیل بر درازی عمر کند. اگر ببیند که بر خوان از سه گونه طعام بود، دلیل روزی او بود که به او و فرزندان او رسد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Behnaz : سلام خانم هراتی عزیزم
خاله ام خواب دیدن که من و خواهرم با کمک همدیگه داریم یک سفره عقد میچینیم
پیشاپیش ممنونم از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. شما یا خواهرتان ازدواج می کنید یا هر دویتان :))))) و سفید بخت می شوید و یا به موفقیت های زیاد خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
dina : سلام وقتتون بخیر من تقریبا ده روز پیش خواب دیدم که با یکی از دوستانم در مشهد هستم و دوستم در حال خرید سوغاتی (نقل و نبات) برای خانوادش هست و من که دیدم دوستم داره خرید میکنه توی فکرم میگفتم دینا تو فقط ۱۲۰ هزار تومن داری و اشکال نداره تو هم نبات بخر بعدش کلی شاخه نبات با طعم های مختلف خریدم . بعد از اون خواب دیشب دوباره در خواب دیدم که مشهد هستم و در طبقه دوم یه ساختمون هستم و از پنجره سفره نذری افطاری بزرگی رو که احساس میکردم توی حیاط حرم امام رضا هست رو میدیدم و سعی میکردم ازش با گوشیم عکس بگیرم، در واقعیت من و خانوادم حاجتی داریم که به امام رضا متوسل شدیم و از عید امسال که ا مشهد برگشتیم بارها خواب حرم را دیدم میشه لطفا تعبیرش رو بفرمایید ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و دوستتان کاری خیر انجام می دهید که برایتان ثواب زیارت امام رضا ع را می نویسند و خیرتان به دیگران می رسد و از آنان حمایت معنوی می کنید. نصایح و دعاهای خیر شما باعث بالا بردن قدرت معنوی و شانس خانواده هایتان خواهد شد. دوست عزیز طبق قوانین سایت شما فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت هستید و در هر کامنت هم که ارسال می کنید فقط مجاز به ثبت یک خواب هستید و نباید همه ی خوابهای مرتبط با خوابتان را یکجا بنویسید. این کار شرعا حرام است و مدیون سایت خواهید شد. من این خوابتان را با هزینه ی خودم تقبل می کنم که تعبیر کنم ولی لطفا هرگز اینکار را تکرار نکنید. شما و خانواده تان به برکت دعای خیر امام رضا ع انشالله حاجت روا خواهید شد و تصویر ذهنی شما از این موفقیت برایتان یادگار خواهد ماند. تشکر از همراهیتون.
الهام : سلام , خواب دیدم که دو سه تا سفره هست و من دارم پاکشون میکنم به نظرم یکی داخلش خیس شده بود و یکی دیگه هم خشک بود و داخلش چند تا برنج بود که من اونو بردم و داخل باغچه تکاندم که پرنده ها بخورن و حدر نره و اون یکی رو سعی بر پاک کردن داشتم , توی خواب انگار بهم یه خونه ای رو نشون دادن که بخرم ولی من اصلا خوشم نیومده بود ولی نمیدونم چرا از وسایل اونا داخل کیف من مونده بود و صاحب اون خونه از اقوام دختر دایی من بود که من.اون وسایل و بهش دادم که ببره و به خودشون بده , توی خواب میگفتم این وسایل از راه درست نیومده و حرام هستش و منم استفاده نمیکنم در خواب اینجوری بود که اون خونه که من خوشم اومد اونم از راه درست نبوده و منم اصلا خوشم نیومد.
فریبا هراتی
: سلام. شما از خیر انجام کاری می گذرید و نمی خواهید که روزیتان حرام باشد و یا حتی بخشی از حرام در آن مانده باشد. ایده های جدیدی به ذهن شما می رسد که شما آنها را نمی پسندید و نمی گذارید که عملی شوند مضافا به اینکه اگر هر ارتباطی با کسی داشته باشید که بخواهد از مال حرام سودی به او برسد، شما این بخش از روزی تان را که با ثروت حرام او آلوده شده باشد را دور خواهید ریخت و صدقه می دهید. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام.یکی از دوستان من در حال آشنایی با یک پسری هستند و قرار آذر ماه عقد کنن.خواب دیدم داریم میریم عقد این دوستم .سر سفره عقد میگن عقد ایشون الکیه. دوستم بلند میشه و من به جای ایشون میشینم که عقد کنم ولی پسری که کنارم نشسته یک فرد به نسبت توپر و چاقی هستن و نامزد دوستم نیستن.
فریبا هراتی
: سلام. شما به انجام کاری متعهد می شوید و گشایش کار می یابید. تشکر از همراهیتون.
حسین ب : سلام خواب دیدم تو یه جایی مهمونی هستیم یه سفره بزرگ پهن شده بود،وداشتیم غذا میخوردیم بعد از اونجا رفتیم یه جای دیگه انگار مجلس زنونه اونجا بود من خوشحال بودم میگفتم اینجا چقد خب و روشنه،بعد دیدم خواهر دوست دخترم به گوشیم زنگ زد دادم خواهرم جواب داد،بعد خواهر گفت دوست دخترت به گوشی دیگت پیام داده،الان نزدیک یک سالی هست با دوست دخترم کات کردیم
فریبا هراتی
: سلام. روابط دوستانه شما با دیگران قویتر خواهد شد و خیر و برکت و محبت زیاد به شما خواهد رسید. خبرهای خوشی به شما می رسد. دوست دختر شما احتمالا به شما فکر کرده و اگر می خواهید مطمئن شوید که هنوز دوستتان دارد و دلتنگ شماست یا نه نباید مستقیم از او بپرسید بلکه همانطور که در خوابتان دیده اید، از طریق خواهرتان باید این موضوع را پیگیری کنید. تشکر از همراهیتون.
Khatoon : سلام خواب دیدم من وبرادرم میخوایم وارد یک خونه بشیم که تو بیداری نمیشناختمش اما تو خواب گویا منزل مادرشوهرم بود یه خونه ساده و معمولی که وقتی در باز میشد فضای خونه بود و مادرشوهرم تو آستانه در دراز کشیده بود و نمیشد داخل شد جوری که پشیمون شدیم و خواستم برگردم که شوهرم از راه رسید و گفت برید تو و نذاشت که برگردم بالاخره داخل شدیم صحنه بعد دیدم که سفره ای پهن و مهمانای زیادی دورشن غذا مثل اینکه باقالی پلود که من خیلی دوس دارم ولی مثل اینکه مهمونا ناخونده اومدن و کم بوده کنارم برادر داره میخوره و بشقابش پره من که میشینم میگن باقالی پلو تموم شده من خیلی ناراحت شدم من که میام پای سفره انگار داشتم تو آشپزخونه کمک میکردم دیرتر اومدم پدرشوهرم بهم میگه برنج بکش بجاش نگا میکنم میبینم دیس های برنج سفید فقط تو سفره هست میگن بیا ازین بکش و چند تکه گوشت مونده اونارو هم میریزه تو بشقابم ولی من خیلیییی ناراحتم که برام باقالی پلو نگه نداشتن
بعد دیدم داریم سفره رو جمع میکنیم یکی از فامیلا داره به دروغ تو گوش شوهرم میخونه که بازنت جدی باش کمکش نکن و ازین چیزا من شنیدم و زنش هم شنید زنش بهم گفت داره دروغ میگه تو خونه خودمون خیلی بامن خوبه و کمکم میکنه اینارو توگوش شوهر تو میخونه بعد دیدم شوهر اومد و با بداخلاقی سفره رو که توش پراز خورده برنج بود تکوند روی سرم از دستش عصبانی شدم گفتم بس کن این چه کاریه بعد دیدم روی روسریم یه شال دیگه با گیره وصل بوده یعنی دوتا شال و روسری روهم سرم کرده بودم که تو خواب میدونستم اجبار شوهرمه وقتی سفره رو رو سرم خالی کرد اون شال رو از روی سرم جدا کردم و بهش گفتم اصلا خستم کردی با این کارات و با ناراحتی گذاشتم رفتم از خونه
فریبا هراتی
: سلام. سما می خواهید از افکار مادرشوهرتان و روحیات او با خبر شوید ولی او به شما اجازه این کار را نمی دهد و با شما صمیمیت نشان نمی دهد. اما به اصرار شوهرتان سعی می کنید که از لحاظ روحی با مادر شوهرتان نزدیک شوید. شما سعی می کنید از مادر شوهرتان حمایت کنید و حمایت او را بپذیرید ولی او به غریبه ها بیشتر از شما محبت می کند. آنها به شما محبت می کنند و از شما حمایت می کنند ولی نه به گونه ای که شما انتظارش را دارید. شما احساس می کنید که فامیل شوهرتان می خواهند علیه شما حرفی بزنند که رابطه شوهرتان با شما سرد شود. شوهر شما برای شما پول خرج می کند ولی نه آنقدر که شما دوست دارید و فکرتان را ناراحت می کنید. شوهرتان می خواهد که شما هر چه در فکرتان هست را برای کسی نگویید و رازدار باشید و دوبرابر دقت کنید که فامیلش از افکار و زندگی شما سر درنیاورند ولی شما گوش نمی کنید. تشکر از همراهیتون.
Vahideh : سلام.
خواب دیدم که وارد خونهای شدم.با مانتو و شلوار و شال نخی و سفید. که کیف گلیم مانند و کرم رنگ راهراهی هم به صورت کج انداخته بودم(شبیه کیف قدیمی همسرم)وارد خونه شدم و مردی قد بلند اونجا بود با پیرهنی آبی و بچهء کوچیک دختر(۴-۵ساله)بچه هم سفید تنش بود،یه لباس عروسکی با دامن پفکی و بازی میکرد با خودش. با خودم گفتم انگار همیشه باید بچهدار باشه(همسرم) . سفرهای اونجا بود که تا شده بود حدودا و فکر میکنم نزدیک چندمتری میشد. بین آبی و سبز بود رنگش.گفتم این خیلی برای ما بزرگه باید کوچیکش کنیم. آقا یک سمت از عرضش رو گرفت،من هم سر دیگهاش رو.. و اندازه یه سفره٣نفره حدودا ١×١ بریدم ازش که رنگش روشن شد (سفید و درخشان تقریبا)
(در دوران عقد هستم و شرایط بیرونی خیلی پیچیده شده.دختری هستم که همسرم ٢فرزند داره. و خانوادهم به شدت مخالفن و من با وجود مخالفت عقد کردم و الان همه چیز پیچیده شده)
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیت قاطع و سرسختی داریدو از اینکه نظراتتان را ابراز کنید و حرفتان را بزنید نمی ترسید. فکرتان با کرامت و صلح طلب و بی گناه است و می خواهید که شروعی تازه داشته باشید. تجاربی از گذشته دارید که می خواهید در زندگی تان از آن استفاده کنید. گشایش کار خواهید یافت و به ثروتی نسبی می رسید و سعی می کنید که مثبت اندیش و بی خیال باشید. شما انتظارات زیاد و توقعات زیادی از زندگی ندارید ولی برایتان مهم است که در زندگی اعتماد به نفس و اصالت و استقلال داشته باشید و بتوانید زندگی تان را با توکل به خداوند و بنا به تصمیماتی که خودتان می گیرید با موفقیت به پیش ببرید. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام خانم هراتی ..
دیشب یا نزدیکای صبح خواب دیدم که همسرم که ازش جدا شدم ....یه سفره خیلی خوشکل سفید پارچه ایی که تور سفید هم وصل هست خریده برای زندگیمون و من بهش میگم که خوشحالم که به فکر زندگیمون افتادی و انگار متعهدتر شده بود و میخاست برگرد که من به مامانم میگفتم که من که حلقه اش را فروختم حالا چی بهش بگم و بعدش یادم نیست و یه صحنه ایی یادم میاد که همسرم برمیگرد یا یکی دیگه و ابراز پشیمانی میکنه و سوئیچ ماشینی رو که ازش گرفته بود بهش پس میده ....ولی در واقعیت پدرم کلید آپارتمانی که برامون خریده بود ازش گرفت ...میشه تعبیرش را لطف بفرمائید ...
فریبا هراتی
: سلام. همسر شما از اینکه ناز و نعمت را از دست داده پشیمان است و فکر می کند که اگر یک مقدار سیاست داشت و با شما بیشتر روراست بود برای هر دوی شما بهتر بود. اگر همسرتان به شخصی غریبه ای ابراز پشیمانی می کرد و سوئیچ او را پس می داد، از کاری که با شما کرده و اینکه طلاق گرفته پشیمان اشت. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام خانم هراتی عزیزم. بعد از نماز صبح خواب دیدم پدر و مادر معشوقم که (یکساله رضایت به اومدن خواستگاریم نمیدن) اومدن خونه قدیمی مون. نمیدونم سر زده اومدن یا دعوت بودن چون چندساله در واقعیت پا تو خونمون نذاشتن تعجب کردیم که اومدن! (بخاطر مطرح شدن خواستگاری پسرشون قطع رابطه کردن)من غذا درست کردم فکنم شام بود. احتمال زیاد سالادالویه بود. سه تا سفره پهن بود یکی روبرو پدرم و پدرمعشوقم که (پیرهن و شلوار مشکی به تن داشت)و(اصلا در واقعیت مشکی پوش نیست) پدرم و پدرمعشوقم روبرو هم نشسته بودن و داشتن غذا میخوردن. پشت سر پدر معشوقم به حالتی که کمر پدرش پشت به مادرش بود، مادرش تنها نشسته بود پا سفره. (انگار از رو عمد سفره شو جدا کرده بود که بفهمونه مارو نمیخواد سر لج )تعجب کردم سرسفره تنها نشسته. و روبرو مادرمعشوقم سفره من و مادرم پهن بود. به حالت کینه به من و مادرم نگاه میکرد اما انگار مجبور بود سکوت کنه. غذا خوردن و بدون حرف رفتن. و انگار تو خواب خودشون زده بودن به اون راه که انگار ما هیچ مشکلی نداریم. تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. آنها به خواستگاری شما می آیند هر چند که پدرش از مادرش کینه گرفته و با او مخالف است که نمی خواهد به خواستگاری شما بیاید و مادر او هنوز هم سر حرف خودش هست ولی چون شوهرش مخالف اوست، او مجبور است سکوت کند. شما هم ساده دل و بی شیله پیله هستید و در نهایت با سماجت دوست پسرتان خانواده اش مجبور می شوند از شما خواستگاری کنند. تشکر از همراهیتون.
بشارت : بشارت
سلام وقت بخیر
من با آقایی در ارتباط بودم و این رابطه برای من بسیار مهم بود
این آقا رابطه رو تمام کرد
روز شنبه 5 مرداد ماه بعد نماز صبح ذکر گفتم و از خداوند یاری خواستم برای بر طرف شدن این مشکل
خوابیدم
در خواب دیدم که وارد خونه ی این آقا شدم(خونه کوچیک بود...در واقعیت این آقا خونه ی بسیار بزرگی داره)
ی سفره پهن شده بود (در خواب میدونستم خودش این سفره رو پهن کرده)و در خونش مهمونی و جشن بود.. همه جای خونه شیرینی گذاشته بودن
جشنی که معمولا برای سید ها گرفته میشه در تولد امام حسن
این آقا سید نیست ولی در خواب من به خودم میگفتم خوب سید هست ... جشن گرفته
روی سفره سبزه های بسیار بود(سبزه عید) با شیرینی
بغلم کردم و در خواب بسیار به من علاقه نشون میداد
یکدفعه گفت که (بببخشید) ارضا شده و باید بره حمام..(ما هر دو لباس تنمون بود)
یادم نیست به چه دلیل از خونه بیرون اومدم و سعی می کردم از ی در دیگه وارد خونه بشم
در خواب انگار همسرش بودم .. چون رفتم دم حمام و پرسیدم چیزی نیاز نداره
و از شیرینی ها خوردم و چقدر دوست داشتم
یکدفعه جمعیت زیادی برای بازدید از خونه و خرید خونه وارد شدن
و من اعتراض کردم که برای بازدید یک نفر یا دو نفر باید بیان نه این جمعیت
و اونها هم شروع کردن به خوردن شیرینی
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. قبل از تعبیر خوابتان از شما استدعا می کنم برای دفعات بعد خوابتان را پشت سر هم بنویسید و اینطور سطر سطر ننویسید چون هنگام تعبیر آن نمی توانم همه ی خوابتان را یکجا مشاهده کنم. خانه ی شما در خواب، به امنیت، نیازهای اولیه، ارزشها و روح انسان اشاره می کند. اینکه خانه ی او کوچک بوده به این اشاره دارد که او نیاز چندانی به شما ندارد و روح او بزرگ نیست. شاید شخصیتی مذهبی و دست و دلباز داشته باشد و هدفش این باشد که زندگی شادی داشته باشد ولی او بیشتر فکر خودش است و ارضای او در لباسش به این اشاره دارد که او می خواهد ثروتش را خرج خودش کند. شاید او نگران بوده که بخواهد برایتان پول خرج کند یا از لحاظ مالی احساس خطر کرده. شما او را دوست دارید و اینکه او به حمام رفته به این اشاره می کند که او می خواهد اشتباهاتش را بشوید و شروعی تازه داشته باشد. نذر امام حسن ع کنید که اگر شما را دوست دارد خودش زود برگردد و شما شیرینی بدهید. اما اگر شما را دوست ندارد و نمی خواهد با شما زندگی کند خداوند مهرش را از دلتان بردارد. او شخصیتی دارد که خیلی ها می توانند دوستش داشته باشند و دوستان زیادی می تواند داشته باشد. تشکر از همراهیتون.