تعبیر خواب شیرینی
اگر کسی در خواب شیرینی خورد و یا کسی به او شیرینی داد، شادی و روزی حلال و خشنودی و رضایت او را در بر خواهد داشت.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن شیرینی ها، دلیل شادی و روزی حلال باشد. اگر ببیند کسی شیرینی به وی داد، دلیل که راحتی به وی رساند.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن شیرینی به خواب بر شش وجه است:
- مال حلال،
- منفعت،
- علم و حکمت،
- فرهنگ،
- ثنای نیکو،
- کنیزکی خوبروی.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
shabnam : سلام امیدوارم سلامت و شاد باشین
من دوران دانشگاه چادر میذاشتم، خواب دیدم سر کلاس دانشگاهم ،چادر سرمه، کلاس تموم شده باید پاشم برم ولی بیحال و مریضم نمیتونم و لفتش میدم ، چند تا پسر سال بالایی میان انتهای کلاس، صندلی های نزدیک من میشینن ، پیش خودشون پچ پچ میکنن که طفلی مریضه ، یکیشون میگه اره دخترا پریود که میشن از نفس میفتن . من از اینکه این اقا این همه ملاحظه گر شرایط خانوماست از توجهش خرسند میشم و بهش میگم اره بالاخره یکی ما خانوما رو فهمید( نمیدونم ولی فک کنم پریود نبودم ولی گذاشتم پسره اینجور فک کنه )بعد از کلاس ک اومدم بیردن دیدم ورودی دانشگاه انگار میلادیا شهادت حضرت زینب یا حضرت زهرا باشه کیک یزدی و خرما و شیرینی روی میز گذاشته بودن من از همشون چند تا برداشتم، شیرینی قطاب هم میخواستم اما انگار تموم شده بود .توی مسیر دلم پیش قطاب مونده بود که خیلی دلم میخواست بخورم.گفتم بی حالم ،بشینم یکم کیک یزدی بخورم حداقل بتونم راه برم نیفتم، بقیه روبردم خونه به خانوادم بدم، بعد به خودم گفتم من که الان چادری نیستم ، دیوانه ام دوباره میخوام چادر بذارم به خودم زحمت بدم، از فردا دیگه دانشگاه میرم چادر نمیذارم ( نگران نگاه همکلاسیهای قدیمیم بودم که گفتم بیخیال میخوان هرجور فکر کنن)بعد دیدم پریود شدم ، پدم پر از خون بود
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما درک بالایی دارید و زمانی که فکرتان راحت نیست و استرس دارید، دیگران باورشان نمی شود که شما از روی افسردگی و ناراحتی فعالیت تان کم است بلکه خیال می کنند که شما کلا از روی خوشی زیاد و بی نیازیست که فعالیت هایتان را کم کرده و برای رسیدن به موفقیت بیشتر تکاپو نمی کنید. شما هم می خواهید که همه فکر کنند که خیلی خوشبخت و بی غم هستید. شما هم حاجاتی دارید که برای رسیدن به آنها باید متوسل به حضرت زینب س یا حضرت فاطمه س شوید. حاجتتان را خواهید گرفت و از غم رها می شوید. اجازه می دهید که همه افکارتان را بدانند و از خوشبختی تان با خبر شوند ولی دیگر مانند گذشته برایتان مهم نیست که دیگران چه فکری راجع به شما داشته باشند. تشکر از همراهیتون.
shabnam : دقیقا همینطوری هست که تعبیر کردین
فاطمه : سلام.من خواب ديدم همراه مادرم و زندايي ام و دختر داييم بيرون رفتيم خريد.تا وقتي هوا تاريك شد بيرون بوديم و وقتي رسيديم به دم خونمون ،خونه ي قبليمون بود،بغل اش يك شيريني فروشي بود (كه در واقعيت وجود نداشت)و من به دختر داييم گفتم بيا بريم من اينجا شيريني بخرم نيم كيلو،شيرينى فروشي قديمي بود و صاحب اش يك پيرمرد بود،من چند مدل شيريني انتخاب كردم و اون اقا برام تو جعبه ميچيد اما بعضي از شيريني هاش خيلي بيش از حد بزرگ بود ولي اون اقا همه رو در جعبه جا داد و من تو خواب خيلي اشتها به خوردن شيريني ها داشتم و خوشحال بودم از اينكه خريدم.
فریبا هراتی
: سلام. شما به فرصت ها و گزینه هایی که پیش رویتان دارید نگاه می کنید و مایل هستید که تمایلاتتان برآورده شود. به سنت ها و اعتقادات خانوادگی تان پایبند هستید و سعی می کنید که خردمندانه برای زندگی تان تصمیم بگیرید. از این چهت شما به خواسته های خوبتان خواهید رسید و احساس خوشبختی و موفقیت خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
masumehh : سلام عزیزم.وقتتون بخیر.خداقوت.من ماه پیش شب تولد حضرت زینب به حضرت زینت متوسل شدم و شبش خوابی دیدم که همه برام تولد سورپرایزی گرفتن و کلی کادو و ... که برای شما فرستادم خوابمو و زحمت کشیدید تعبیر کردید و گفتید به حاجتم مربوطه و نذرم قبوله و ....
دیشب که شب شهادت حضرت زینب بود مجدد یاد تعبیر خواب شما افتادم و دوباره توسل کردم شب شهادت ایشون به حضرت زینب.جالب اینجاست که باز بعد از توسلم خوابی شبیه خواب شب تولد ایشون دیدم.گفتم براتون بفرستم ببینم این خوابمم ربطی به نیت و حاجتم داره یا نه.دیشب خواب دیدم که خونوادم برام تولد گرفتن و پدرم کیک خریده برام.وقتی کیک و آورد قبل از اینکه عکس بگیریم و تولد بگیریم مامانم شروع کرد برش زدش کیک و تقسیمش کردن به قطعات کوچیک که هرکسی از مهمونا یه تیکشو ورداره بخوره.خونمون هم مهمون بود.اولش که من تا دیدم به شدت گریه کردم و به مامانم میگفتم چرا بریدی.میزاشتی من عکس میگرفتم بعد میبریدی.البته یه تیکه از تقسیمای کیک رو هم خوردم.خیلی گریه کردم تو خواب خانم هراتی.انقد گریه کردم که مامانم خودش کیک درست کرد و برش داد و با اون برشا یکی کرد و کیک کامل کرد و روش هم خامه ی صورتی مالید که یکدست شه و معلوم نباشه.ویک تکه ی بزرگ آناناس گذاشت کنار کیک مادرم.منم از طرفی تو ذهنم به دوست پسرم که عاشق هم بودیم و الان از هم جدا هستیم فکر میکردم.میگفتم تولدم شده پس چرا نیومد.که یه هو به تقویم نگاه کردم دیدم عه امروز 5 ام برجه.به مامانم گفتم مامان امروز پنجم هست.امروز که تولد من نیست.5 روز زودتر گرفتین.که مامانمم تعجب کرد گفت فکر میکردم امروزه.که اینجا بود که دیگه گفتم اشکال نداره این کیک و امروز تولد میگیریم باز تولدم میخریم.که خوشحال شدم از اینکه دیدم 5 امه برجه.و گفتم تا تولدم مونده.تا اون موقع هنوز زمان هست که تا دوست پسرم بخواد برگرده.و سن من چیز دیگه ایی هست.ولی شمع هایی که میدیدم برام خریده شده بود یک عدد 14 دیدم و یک شمع دایره ایی تک.که گفتم فقط عدد 1 رو میزارم رو کیکم یا اون شمع دایره ایی تکه.گفتم امروز میخوام فقط یک شمع تک رو کیکم باشه.در کل تولدی بود که زودتر از موعد برام گرفته شده بود و هیچ کدوم نفهمیده بودیم.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زندگی شما متحول خواهد شد و انشالله حاجت روا خواهید شد و انشالله خبر خوش و شیرینی به همه خواهید داد. مادرتان امیدوار است که همه ی کسانی که برای خوشبختی شما دعا می کنندو امیدوار هستند که حاجت روا شوید، خودشان هم به حاجاتشان برسند. شما بسیار خوشحال خواهید شد و اعتماد به نفستان بالا تر می رود. با مهربانی و آرامش بیشتری رفتار خواهید کرد و در کارتان قطعا موفق خواهید شد. مسیر زندگی تان عوض می شود و باید حواستان را بیشتر جمع کنید و انسانی تر و جسورتر و قویتر عمل کنید. به صورت غیر منتظره ای زودتر از موعدی که انتظارش را دارید به موفقیت خواهید رسید. همه چیز در حال تغییر است و شما باید سعی کنید که خویشتندار باشید و تمرکزتان روی اهدافتان باشد. شما می خواهید به کمال برسید و فقط یک هدف برایتان خیلی مهم است. خواب شما بیشتر از احساسی که راجع به دوست پسرتان نوشته اید، چیزی در مورد او نمی گوید و شاید هدفتان فقط اوست. تشکر از همراهیتون.
خدیجه جورابیان : سلام.شب بخیر.صبح خواب دیدم شیرینی میخورم خیلی هم خوشمزه بودنوع شیرینی ها خاص بودروشون یه ژله خاصی بود که خیلی خوشمزه شده بودیادمه تقریباچندتاگندشوخوردم وبرای غذادیگه سیر شده بودم هنوزم طعمشون توی دهنم جوری که حس میکنم واقعا اون شیرینی هاروخوردم .ممنون میشم وتعبیرکنید.
فریبا هراتی
: سلام. انشالله زندگی به کامتان می شود و شاد و شیرین زندگی خواهید کرد. حاجتتان را می گیرید و رابطه ی شیرینی را که در زندگی برایتان مهم است را حفظ می کنید. تشکر از همراهیتون.
پریماه : سلام من دیشب خاب دیدم دو تا از دختر خاله هام که ساکن شهر دیگه هستن اومدن خونه ما (خونه پدریم بودیم )من تو آشپزخونه بودم یهو دیدم دخترم اسم نامزدم وبرد انگار زنگ زدن داشتن میومدن داخل من جلو دختر خاله ها نمیخاستم اسم بیاره رفتم تو پذیرایی مادرم هم بود تو حات زن جوان زیبایی چشم درشت داشت میومد با ظرف شیرینی اما من شیرینی به رنگ آبی دیدم البته یک دست نبود شاید اما شیرینی آبی هم داشت بعد مادرم داشت اسم خاهر م ومیبرد که برای ازدواج اونه من تعجب کردم چرا مادرم اسم خاهرم ومیگه اما بعد جلو خالم اسم من وبرد ( اون لحظه خالمم دیدم ) اون خانم نگاهش میکردم نشناختم اما از طرف اونا بود فقط دیدم دندون نداره ( شایدم دندو ناش عین معتادها وسط خالی بود فقط دو دندان جلوی دهان دو طرف دهان داشت . بیدار که شدم یک ساعت به اذان صبح بود تشکر
فریبا هراتی
: سلام. دنیا به شما رو می آوردو به امنیت و آرامش می رسید. نامزد شما احتمالا یا پدرش فوت شده و یا حمایتی از جانب خانواده اش ندارد و یا ارتباط او با پدر و برادرش قطع شده است. همینطور بی دندان بودن این خانم می تواند اشاره به شرایط اقتصادی ضعیف نامزد شما داشته باشد. اما او می خواهد که شما خوشحال باشید و درک بالایی نسبت به شما دارد. او فداکار و خردمند است و از خود گذشتگی و آرامش در شخصیت او مشاهده می شود. تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام.من دیشب خواب دیدم که رفتم تو خیابان بعد رسیدم به ساختمانی رفتم داخل توی یه اتاق خیلی خوراکی بود پر از خوراکی ،از یکی پرسیدم اینا چیه گفت بردار بخور برای روز دختره،گفتم آخه پولش گفت بعدا می دیم به اون مغازه! من خوراکی ها رو نگا کردم یه تیکه کیک شکلاتی ورداشتم فوق العاده خوشمزه بود ولی انگار یه چیزی مثل مو توش بود ولی مو رو وراشتم انداختم دور و شیرینی رو تا آخر خوردم بعدش برگشتم داخل خوراکی یه لیوان آب خنک که یخ هم توش بود ورداشتم خوردم.اگه این خواب تعبیر داره بهم بگید ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما انشالله با توسل به حضرت معصومه س به خواسته ی خودتان خواهید رسید. یک موضوع احساسی هست که فکرتان را تا اندازه ای مشغول و ناراحت کرده ولی این موضوع به راحتی حل و فصل خواهد شد. عشق و رضایت به زندگی تان راه می یابد. احساس آرامش خواهید کرد و اضطراب و نگرانی از وجودتان پاک خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
Irannn : سلام خانم هراتی عزیز روزتون بخیر
امروز صبح بعد از خواندن نماز صبح و خواندن سوره یاسین و انجام یک سری عبادات و مستحبات و توسل به امام زمان برای رسیدن به حاجتم دویاره خوابیدم
خواب دیدم جایی هستیم و شیرینی میدن من از شیرینی ها خوردم بعد دیدم شیرینی ها رو چند تا چندتا داخل نایلون گذاشتن و دست مردم میدن من همراه مادرم بودم و رفتیم هرکدوممون از این بسته ها گرفتیم بعد آقایی که اونجا شیرینی میداد به بقیه مردم گفت شیرینی دیگه تمام شد و یک جعبه شیرینی که تعدادی شیرینی داخلش بود داد دست من منم شیرینی ها رو جلوی مردم تعارف میکردم و جلوی مادر خودم هم گرفتم و بهشون گفتم برا خواهرم بردار و خودم هم باز یه شیرینی گردویی که وسطش خامه بود برداشتم. ته جعبه فقط چندتا شیرینی باقی مانده بود و من جعبه رو وسط مجلس گذاشتم اما نمیدونم چرا دوباره جعبه رو پر از شیرینی خامه ای دیدم یکدفعه دیدم شیرینی ها تکان میخورن و یک دفعه یه کرم سفیدرنگ تقریبا اندازه یه کف دست از یکی از شیرینی ها اومد بیرون اومد سمت من و تو اون بلوشو زیر پای من مث اینکه کشته شد و من داشتم میگفتم این شیرینی هارو کجا خریدین برین بگید اینجوریه. بعد از مجلس که اومدیم بیرون شوهرمو دیدم یه جایی روی زمین دراز کشیده بود بهش گفتم تو چه جوری تونستی به این راحتی خیانت کنی و یکی دیگه رو بزاری جای من گفت من یه کاری دست خودم میدمو اون جای تو نیومده
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما حاجتتان را از خدای بزرگ با دعای خیر امام زمان خواهید گرفت و باید انشالله وقتی که حاجت روا شدید خودتان هم به شکرانه ی آن، شیرینی بخرید و بین مردم پخش کنید. دشمن شما که می خواهد از زندگی شما سو استفاده کند، از زندگی تان بیرون خواهد رفت و در مقابل شما خوار و ناتوان خواهد شد. شر او از زندگی تان دفع می شود و همسرتان متوجه اشتباهش خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام خانم هراتی عزیزم. همین تازه خواب دیدم در یک خیابان طول و دراز در کناره خیابان با یک موادی پیاز میکارم. دامادمون اونجا بود منو دید گفت اینکار زحمت داره باید سه ماه هر روز آبیاری کنی بری بیای تا رشه بزنه پیازهات. انگار من میدونستم زحمت من از دامادمون کمتره ولی ترسیده بودم آیا واقعا ریشه میزنه یا نه یهو دیدم همراه خواهرانم به شیرینی سرا رفته بودیم یه جعبه شیرنی خامه ایی فکنم(یک یا دو )کیلویی خریدیم.شیرینی خامه ایی رنگارنگ. چندتا از شیرنی ها را به شکل تابلو روی بوم چسبونده بود(مثل تابلو رنگ روغن).خودمون ایطور سفارش داده بودیم.از یک چهارراه که چراغ راهنما داشت عبور کردیم و پیش یک دکه(ازین باجه روزنامه فروشی که همه چی میفروشن)رفتیم. انگار باجه در یکطرف چهارراه و نبش خانه ویلایی معشوقم سعید(فامیلن) بود(درواقعیت خانه سعید آپارتمانی و در یک خیابان فرعی است).منم به بهانه احوالپرسی رفتم داخل که سعید ببینم. همه بودن سعیدم بود از دیدنم خوشحال شد کلی تعریف تابلوشیرینی رو هم داد. زدم بیرون دیدم خواهرام هنوز دمه باجه هستن و خواهر بزرگم میخواد تمام شیرینی که در جعبه هستن رو بفروشه یا فقط پولشون بگیره یادم نمیاد چکار میکرد فقط یادمه با صاحب باجه در حال چانه زنی بود. من از شیرینی ها عکس گرفتم که بقیه شون خودم در تابلو درست کنم و اضافه کنم.یهو دیدم سعید با کت و شلوار شیک از خونه زد بیرون اومد سمتمون احوال پرسی. میدونستم دوباره بخاطر من اومده بیرون و اینهمه تیپ شیک زده.دیدم عکس خودش اندازه برگه(آ۴) تو دستشه. گفت میخواد بره عکسش چاپ کنه گفتمش دوتا چاپ کن یکیش برای من. همدیگه روی لب بوسیدیم و گفت باشه رفت. دیدم مادرم پیش باجه تو ماشین نشسته منتظر. تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید در مورد یک موضوع کنکاش و کنجکاوی کنید تا از مسائلی که مدتهاست ذهنتان را مشغول کرده، سردر بیاورید و از این مسائل الهام بگیرید. شما امیدوار هستید که بتوانید به این موضوع پی ببرید و خوش بین هستید که درک بیشتری نسبت به زندگی پیدا کنید. شما به زندگی نگاه مثبتی دارید و به ثروت رسیده و شیرینکام خواهید شد. سعی می کنید که در زندگی تان خلاقیت داشته باشید و تصمیمات درستی راجع به آینده تان بگیرید. شما می خواهید که اطلاعات بیشتری نسبت به سعید پیدا کنید و به دنبال راهنمایی و نصیحت هستید. او از خوش بینی شما نسبت به آینده خوشحال است و خواهر بزرگتان سعی می کند که آگاهانه تر در کارها اقدام کند. سعید حالتی حمایتگرایانه و نگاهی مثبت به شما دارد. او می خواهد که به خودش و احتیاجاتش توجه بیشتری بکند و شما هم می خواهید که به او توجه بیشتری داشته باشید. هردوی شما از هم خوشتان می آید. مادر شما منتظر است که شما نگاهی کلی به مسائل داشته باشید، انتخابتان را بکنید، بعد با او مشورت کنید. تشکر از همراهیتون.
سارا : باسلام خدمت خانم هراتی عزیز من دیشب همش خواب میدیدم که رفتم مسافرت با دوستام و در اونجا هر دم دقیقه بهمون شیرینی یا کیک خامه ای میدن اونقدری ک مزه اش تو دهنم انگاری مونده بود
فریبا هراتی
: سلام. شما چشم انداز تازه ای از زندگی تان خواهید داشت. شرایط زندگی شما متحول می شود و آرامش و ثروت و رفاه و خوشی های زیادی به زندگی تان وارد خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
طاهره : سلام خانم هراتی.چند ماهیه که خیلی ناراحت هستم به شهدا وائمه خیلی متوسل شدم.اول ماه شعبان ساعت 7صبح به بعد خواب دیدم با مادر وپدرم اماده شده ایم برویم عروسی .عروسی یکی از فامیل بود به من خیلی خوش گذشت وخوشحال بودم اخر عروسی منتظر مامانم بودم تالباس عوض کندبیاید بعد شروع کردم به شیرینی خامه ای خوردن خیلی میخوردم وسیر نمیشدم وهیچ کس چیزی به من نمیگفت،من هم مودبانه به شیرینی خوردنم ادامه دادم وبعدمامانم امدوباپدرم از تالار به سمت خانه براه افتادیم بین راه ازپدرم پرسیدم به کسی رازم را نگفته وباهم بحث میکردیم که یک مادر شهیدی که میشناختمش از کنارمان رد شد و به نظرم به مالبخند زد.(من در زندگی مشترکم به مشکل برخوردم ودر منزل پدرم هستم اما کسی نمیداند ) من بغیر این دو خواب،5خواب از حسابم کسر شد چند روز پیش فرمودید یاداوری کنم.از خدا سلامتی وطول عمر وعاقبت بخیری برایتان خواهانم.
فریبا هراتی
: سلام. دوست گلم لطفا این مسائل مربوط به کسر خواب را به بخش پشتیبانی یادآوری کنید نه به من. من فقط تعابیر را انجام می دهم و مشکلات مربوط به پرداخت هزینه ی سایت را باید با واحد پشتیبانی و آدرس ایمیل سایت و یا از طریق @yotaabcom با تلگرام یوتاب برای واحد پشتیبانی ارسال کنید. من هیج کاری در رابطه با پرداخت ها نمی توانم برای شما انجام دهم . تعبیر خوابتان این است که اگر عروسی ساز و آواز داشته، برای کسی مشکلی به وجود می آید و شما به خاطر او نگران می شوید ولی خودتان مشکلاتتان حل شده و به ثروت خواهید رسید. اگر عروسی ساز و آواز نداشته، کسی در فامیلتان به موفقیت در کارش می رسد و به خاطر او ذوق می کنید و باز مشکل خودتان حل خواهد شد. دنیا به شما رو می آورد و خوشحال می شوید. تشکر از همراهیتون.