کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب مهمانی

اگر کسی خواب ببیند در اجتماعی به مهمانی رفته، و به خوردن شیرینی مشغول است، درگفتگویی به رفع اختلافات مردم می پردازد. اگر ببیند او را در باغی به مهمانی بردند و در آن باغ میوه بسیار بود، دلیل که در جنگ شهید شود. اگر کسی ببیند که در ضیافتی با شکوه شرکت دارد، تعبیرش این است که دوستان با محبتی دارد که در صدد لطف و ابراز محبت به او هستند.

اگر ببینید کسانی که در آن ضیافت هستند همگی لباس های شاد و رنگی بر تن کرده اند و در ظروف گرانبها غذا می خورند، نشانه این است که در هر راهی که قدم بر می دارید، نیکی و خیر و منفعتی برایتان وجود خواهد داشت و دوستان شما نیز انسان های خوب و با محبتی هستند.

اگر ببینید در ضیافتی حضور دارید که همه در آن به قهقهه مشغول هستند و رقص و پایکوبی می کنند، تعبیرش رسیدن مصیبت به کسی است که آن ضیافت را ترتیب داده است و اگر ببینید که دیگران در آن ضیافت، افرادی نا آشنا هستند و روی میز ها خالی از ظروف زیبا و غذا است، موردی نا خوشایند مانند سوء تفاهم یا نا امیدی، در بیداری پیش خواهد آمد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دید مهمانی با چنگ و چغانه و نای و رقص بود، دلیل مصیبت است.

تعبیر خواب مهمان امام صادق (ع)

اگر کسی در خواب ببیند که به مهمانی رفته، به رفع اختلافات مردم می پردازد و اگر خواب ببیند که برای او مهمان آمده، خیر او به دیگران خواهد رسید.
اگر در مهمانی غذای خوبی مانند شیرینی بین مهمانان پخش شود، بین آنان صلح و صفا قرار خواهد گرفت و دوستی و یاری آنان به یکدیگر زیاد خواهد شد و مشکلات آنان حل خواهد شد.

اگر در مهمانی به رقص و پایکوبی مشغول شوند، ناراحتی و مشکلی برای آن جمع پیش خواهد آمد که بهتر است با صدقه دفع بلا شود.

تعبیر خواب مهمان داشتن

اگر خواب ببینید به منزل شما مهمان آشنا آمده و صحبت های آنان مهربانانه و دوستانه است، دوستان زیادی خواهید داشت. اگر مهمانان شما غریبه بودند، و صحبت های آنان مهربانانه بود، در کاری با دیگران به توافق خواهید رسید.

اگر رفتار مهمانان با شما به صورت اغراق آمیزی با خوش و بش و شادمانی همراه بود، دشمنانی دارید که بر علیه شما رفتار سویی در سر می پرورانند.
اگر خواب ببینید در مهمانی، دیگران با شما دعوا کردند، از رفتار و اعمال شما در بیداری تمجید خواهد شد و شما را به نیکویی یاد خواهند کرد.

تعبیر خواب مهمان سرزده

مهمان سر زده به دوست یا خواستگار تعبیر می شود و کاری پیش خواهد آمد که موجب می شود از زندگی و کار روزمره خود، کمی عقب بمانید.

اینکه رفتار مهمان سر زده با بیننده خواب چگونه باشد، در تعبیر خواب بسیار موثر است. اگر مهمان سرزده، مرتب به بوسیدن و فشار دادن شما در آغوش خود پرداخت، از جانب شخصی که انتظار آن را ندارید، با شما رفتاری خواهد شد که باعث آزردگی شما از او شده و سعی خواهید کرد که از او دور شوید.

اگر مهمان سرزده، کاملا آرام و با متانت با شما برخورد کرد، دوستی های جدیدی در زندگی شما برقرار خواهد شد که پایدار و طولانی مدت خواهد بود.
اگر مهمان ناخوانده با شما دعوا کرد و یا با شما به فحاشی و زد و خورد پرداخت، دیگران در بیداری به تعریف و تمجید از شما خواهند پرداخت و به شما لطف و محبت و یاری خواهند رسانید.

تعبیر خواب پذیرایی کردن و غذا دادن به مهمان

اگر به مهمان خود غذا می دهید، بسته به نوع غذایی که می دهید به دیگران خیر و برکت خواهید رساند.

اگر خواب ببینید از مهمانان خود با غذاهای خوب و شیرینی و میوه پذیرایی می کنید، از جانب شما به دیگران محبت و خیر و نیکویی خواهد رسید.
اگر به مهمان خود نان بدهید، روزی پاک و تمیز و برکت به آنان خواهد رسید.
اگر غذای چرب و پر روغنی به آنان بدهید، موجب خواهید شد تا دیگران به ثروت و مال فراوان برسند.
پذیرایی با غذاهای گوارا و نوشیدنی های شیرین نشانه رسیدن خبرهای خوب و شاد کامی و نوشیدنیهای تلخ یا غذاهای شور نشانه خبرهای بد و رسیدن اختلافات با کسانی است که در خواب دیده اید.

تعبیر خواب پذیرایی شدن و غذا خوردن در مهمانی

تعبیر غذا خوردن در مهمانی مانند تعبیر غذا دادن به مهمان است.
اگر غذای چرب تناول کنید به ثروت می رسید. غذای شیرین خوردن به تعبیر پایداری در دوستی و حل مشکلات است. نان زیاد نشانه برکت و شربت نوشیدن، نشانه شاد کامی است. غذاهای شور یا تلخ و نوشیدنیهای بد طعم نشانه اختلافات و بروز ناراحتی بین کسانی است که خواب دیده اید به نزد آنان به مهمانی رفته اید.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

830 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Maria

Maria : سلام شب بخير خسته نباشيد خواهرم خواب ديدن كه خونه مادر پدرم كه الان فوت شدن همه بودن و مامانم يه سفره پهن كرده بوده و سبزي بوده تو سفره و زن عموم هم تازه بچه دار شدن و بچشون پسر بوده و خيلي هم زيبا بودن منو خواهرم اونو داداش خودمون ميدونستيم از علاقه شديدي كه بهش پيدا كرديم تو خواب همه دور هم بودن و از سبزياي تو سفره تعريف ميكردن به مامانم ميگفتن خيلي سبزيش خوشمزس

پاسخ
لینک۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۱۵:۳۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. روحشان شاد. دعای خیر مادرتان پشت سر شماست. خانم عموی شما از غم رها می شود و کار یا پروژه ای به دست او می رسد که شما احساس مثبتی نسبت به آن دارید و زندگی شما رو به آرامش و بهبودی بیشتری خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۵۶:۰۵
مینا

مینا : سلام وقت بخیر
خواب دیدم تو یه مهمانی هستم که تعدادی هنرپیشه مثل خانم گوهر خیراندیش و اقای پرویز پرستویی وچندتای دیگه هم بودن یه جمع هنری بود که همه دورتا دور نشسته بودیم که یه دفه دیدم یکی از این خانمای هنرپیشه که اسمش و نمی دونم با یه اقا یه بازی رو دارن انجام میدن که اقا اندام تناسلیش و بلند کرده وخانم باید یه حلقه دور اون بندازه مثلا یه بازی بود من اصلا خوشم نیومد وبلند شدم وامدم یه جایی که نبینم بعد خانم گوهر خیراندیش داشت به من ایراد می گرفت که چرا پا شدی ومن از خودم دفاع می کردم او می گفت تو مومنی ودر جواب گفتم نه ولی دوست دارم ادم پابند اخلاقیات باشه مثلا من تو یه جمعی بودم که فرح دیبا به همه احترام می زاشت ومن برام مهم نبود اون کیه از تواضعی که جلوی مردم داشت خوشم میومد وقتی خواستم بیام بیرون رفتم تو یه اتاقی که یه مرد جوون اونجا بود بعد دیدم تعدادی کیف روی زمین افتاده گشتم وکیف خودم که از همه ساده تر بود و برداشتم وامدم بیرون . بعد دیدم خانم هانیه توسلی جلوی در ورودی بود وانگار شرت پاش نبود وانگار برادرش داشت میومد و یه شورت صورتی تو دستش بود وداشت می گفت اخه برادرم از جنس نخی خوشش میاد واز شورتی که جنس پلاستیک توش باشه خوشش نمیاد ومن داشتم فکر می کردم این یه قسمته از یه فیلمه من این صحنه رو قبلا دیدم

پاسخ
لینک۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۶:۳۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. :)))))) تعبیر خواب شما این است که همه کسانی که برای هم نقش بازی می کنند فقط یا می خواهند ثروتشان را به رخ همدیگر بکشند یا می خواهند ثروتمند ترین آدمها را تور بزنند و ارتباط قوی ای با آنان ایجاد کنند و شما برایتان انسانیت مطرح است و نه جذب افراد شدن به خاطر ثروت و مقام آنان. شما سهم و قسمت خودتان از دنیا را هر چه باشد برداشته و می خواهید تمیز زندگی کنید. ثروتمند ترین زنان هم نیاز به عشق و حس رمانتیک در زندگی شان دارند و از رفتار تصنعی که عاطفه ای در آن نباشند بیرارند. شما این را از قبل می دانستید. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۲۱:۵۱
Mina

Mina : سلام. وقت شما بخیر. خواب دیدم همکارم که خواستگارمه اومده خونه مون. و با حالت خجالت نشسته رو زمین و ما هم دور سفره رو زمین نشستیم، غذا هم قورمه سبزی بود. خونواده خیلی از بودن اون خوشحال نبودن ولی من خیلی احساس شادی میکردم و یه آهنگ شاد عاشقانه گذاشته بودم و داشتم با اون آهنگ همراهی میکردم و میخوندم. مامانم براش غذا کشید و با حالت حرص و ناراحتی غذا رو بهش داد ولی اون از رفتار مامانم و کم محلی بقیه معذب بود و میترسید و به غذا دست نزد، اصلا دور سفره نیومد. منم آهنگ رو همراهی میکردم و اومدم کنار سفره و رو پای خواهرم دراز کشیدم و اصلا خجالت نمیکشیدم خیلی راحت بودم و حجاب نداشتم.

پاسخ
لینک۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۰:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. رابطه بین خانواده تان و همکارتان صمیمانه و دوستانه نخواهد بود و شما خیلی ناراحت می شوید و به حمایت خواهرتان احتیاج خواهید داشت. احتمالا خانواده تان و او همدیگر را نمی پسندند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۱۴:۱۳
Mitra

Mitra : سلام.خواب دیدم که استادم ما رو به خونه ش دعوت کرده من و مادرم میخواییم بریم خونه ش بعد من ادبیات خوندم ولی تو خواب استادم انگار پزشک بود ضمن اینکه من تو خواب یادم بود ادبیات خوندم و همشم مثنوی معنوی تو ذهنم بود و احتمالا کتابش همراهم بود بعد انگار سر راهم به مطبشم رفتم و انگار میخواستم کفش بخرم چند تا کفش فروش که دست فروش بودن کفش دیدم یه جاشم استادم پیش کفش فروشه نشسته بود صدام زد گفت آره اینارو هم نگاه کن کفشها هم اکثر قهوه ای بودن بعد رسیدم در خونه ی استادم که بیرونش قشنگ بودو درخت داشت در خونه شم صورتی بود بعد خود استادم اومد منو دعوت کرد داخل،توی خونه هم بزرگ و بود و تقریبا قشنگ چند تا مبل بود که به نظرم همه تک نفره بودن و یه تلویزیون قدیمی بود بعد یه پسر اومد که تقریبا ۱۸_۱۹بود و استادم گفت پسرمه توی واقعیت همچین پسر بزرگی نداره بعد هم خودش هم پسرش رفتن من تنها موندم و خونه رو نگاه میکردم و اینکه چرا کسی نمیاد اونور اتاقش یه تلویزیون بزرگ هم بود بعد من میرم تو حیاطشون میبینم مادرم نشسته داره سیب قرمز میخوره بش میگم زشته اینجا نشستی که یدفعه زن استادم میاد یه چادر سفید گلدار سرش بود باردار بود بمون تعارف میکنه ولی انگار از اینکه ما اونجا بودیم خوشحال نبود

پاسخ
لینک۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۱۵:۵۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. استاد شما می خواهد که شما به روحیات او و عقایدش بیشتر آشنا شوید. شما هم نسبت به او کنجکاوی می کنید. احساستان این است که مشکلتان به دست او حل می شود و می خواهید موضع گیری و رویکرد جدیدی نسبت به بعضی مسائل پیدا کنید. شما به این فکر می کنید که مادیگراتر باشید و به ثروت برسید و به سعادت خانواده تان فکر می کنید. به نظر شما ایده ها و روحیات استادتان ظاهرا زیباست و صلح طلب است و مهربان است و اینکه خانواده دار و اهل روابط خانوادگی است ولی در خانه ی او هر کسی ساز خودش را می زند و صمیمیتی بین او و خانواده اش وجود ندارد. او به صورتی سنتی و قدیمی زندگی می کند که فکر کار خودش است و خانمش را خیلی در کارهایش دخیل نمی کند و به حرف او زیاد بها نمی دهد. شما هم اگر با او زندگی می کردید احساس تنهایی می کردید. وقتی که ظاهر قضیه را کسی مثل مادرتان می بیند، می خواهد شما با کسی که مثل استادتان باشد ازدواج کنید ولی وقتی که وارد زندگی او شوید و واقعیت ها را بدانید، متوجه می شوید که زن او خوشبخت نیست و احساس می کند که عمرش به هدر رفته است. مهر و محبت استادتان به همه می رسد جز به همسر او. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۰۸:۴۱
Mitra

Mitra : سلام.خواب دیدم که تو خونه ایم و قراره با مادر و خواهر و برادرم بریم بیرون غذا بخوریم من یه دندون لق دارم خودم میکنمش و میگم دندونی که لقه باید کند بعد میریم بیرون توی مسیر از یه خونه رد میشیم که یه زن تقریبا مسن اونجا نشسته بود و درخت میوه داشت که الان یادم نمیاد میوه ش چی بود بعد ما یه آدرس ازش میپرسیم بعد انگار خودش مارو میشناسه میبرمون خونه ش و یه پسرم داشت به نظرم بارون هم بود بعد برامون یه گوسفند میکشه و ولی خودشون اصلا پیش ما نمیان غذایی که برامون میاره هم زیاد نیست

پاسخ
لینک۳۱ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۱۵:۴۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما با خانواده تان سر موضوعی مشکل پیدا می کنید و رابطه تان با اشخاصی به هم می خورد و ارتباطتان را با کسی قطع می کنید. دنیا به شما رو می آورد و سادگی را کنار خواهید گذاشت و بیشتر سعی می کنید که عقلانی تصمیم بگیرید و احساسی رفتار نکنید و صرفا تابع جماعت نشوید که هر کار همه کردند شما همانکار را انجام دهید. شما خیلی از نظر احساسی حمایت نمی شوید. برای سلامتتان و دفع شر صدقه بدهید یا به اندازه ی وسعتان گوسفند یا مرغ قربانی کنید و گوشتش را به فقرا ببخشید و خودتان از آن نخورید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۱ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۳۶:۵۹
Mitra

Mitra : سلام خواب دیدم که یه جایی هستم که سبز و خوش آب و هواست و روی سقف خونه هاشون سبزه بعد یه دخترو میبینم که مال همون منطقه ست بش میگم که تو مال کجایی اینجا معلومه که شمال نیست(منظورم مازندران بود)ولی شبیهشه بعد با همون دختر میریم یه خونه انگار خونه ی خالمه پر خونه هم مهمانه که تا جایی که دیدم زن بودن انگار مراسم خواستگاری از دختر خاله م بود همینجوری که نشسته بودیم یه دختر بچه بود که نمی دونم خواهرم بود یا خواهر زاده م خوشگل و ملوس بود بعد من به خواهرم چشماشو نشون میدم میگم ببین آبیه خواهرم میگه نه مشکیه ولی من روشنی آبی بودنشو دیدم بعد دوباره انگار بعد از ظهر همون روزه خونه خالم بازم انگار برای یه دختر خاله دیگم خواستگار اومده بعد مامانم میگه بلند شو چیزایی که جلو مهموناست رو جمع کن منم میگم آخه به من چه ولی بعد بلند میشم جمع میکنم جلوی خانما یه کاسه‍ های بزرگ بود که دستاشونو شسته بودن منم پیش خودم غر میزدم که خب با دستمال پاک میکردن دیگه.اون جایی که توش بودیم حالا یا اون دختر گفت یا تو ذهن خودم انگار تالش بود این کلمه تمام مدت خواب تو ذهنم بود

پاسخ
لینک۳۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۸:۴۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما مثبت اندیش هستید و به موفقیت امیدوارید. احتمال دارد اگر دختر خاله تان مجرد است برایش خواستگار بیاید در غیر اینصورت به او پیشنهاد انجام کاری می شود و دوستی های جدید و انرژی مثبت به زندگی او راه می یابد. از لحاظ مالی شرایط زندگی شما بهتر خواهد شد. شما احساساتی و دلسوز هستیدولی خواهرتان مثل شما نیست و نسبت به مردم تقریبا بی تفاوت است. شما دست به خیر هستید و مشکلات خانواده تان را حل و فصل و رفع و رجوع می کنید. مشکلات از زندگی خاله تان خواهد رفت و انرژی مثبت به زندگی شان راه می یابد. شما هم به موفقیت خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۲۷:۴۳
zahra

zahra : سلام میبخشید مادربزرگم (مادر مادرم) در قید حیات هستند.....انتهاش گفتم که سکته کردن...در اون صورت تعبیرش چی میشه؟

پاسخ
لینک۳۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۱:۲۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. من فکر کردم در خواب سکته کرده بوده. مادر بزرگتان احساس می کند که دیگر پیر شده و ( خشکبار) تازگی و سلامت همیشگی را ندارد. می خواهد که زندگی به کامش شیرین شود و از شما هم کمک مالی می خواهد. او احساس می کند که ثروت پدر شما از دیگران حلال تر است و شما هم به او کمک خواهید کرد تا زندگی اش شیرین تر شود. دعای خیر او پشت سر شماست و خیلی خوشحالش می کنید.

پاسخ
لینک۳۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۲۵:۳۲
zahra

zahra : سلام خواب دیدم دارم میرم خونمون و کفش بسیار پاشنه بلند مشکی پام بود (درحالت طبیعی کفش پاشنه بلند ندارم) که اول پشتش خوابیده بود بعد درستش کردم بعد که رسیدم خونه دیدم برادرم اومده خونمون و داشت از تو آشپزخونه خوراکی میخورد بهش گفتم چی میخوای؟ گفت انجیر میخوام ولی گفتم انجیر نداریم بعد اومدیم تو اتاق بابام نشسته بود و مامان بزرگم که جلوشون کاسه های خشکبار بود . مامان بزرگم میخواست شیرینی بخوره که به من گفت از تو کاسه بابات بهم گردو بده من گفتم از کاسه های دیگه بردار گفت گردوهای بابات سفید تره منم دیدم راست میگه ولی گردوها دوسه تا بود منم دوتاشو دادم به مادربزرگم سرم و که برگردوندم دیدم یدفعه گردوهای کاسه بابام زیادتر و سفید تر شده بود. بعد مامان بزرگم حاضر شد بره ولی ساک همراش بود گفت میخوام برم شیراز مسافرت و چون سکته کرده من تعجب کردم که چجوری میخواد بره.....

پاسخ
لینک۳۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۲۴:۴۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما به ثروت خواهید رسید و از امکانات مالی خوبی برخوردار خواهید بود. اگر مجرد هستید احتمال قوی ازدواج می کنید با کسی که ثروتمند هم هست. برادر شما دنبال رفاه و راحتی است ولی ممکن است به دردسری هم بیافتد و شما نمی خواهید او به رفاهی برسد که برایش دردسر ساز شود. مادر بزرگتان هم روحش شاد، او می خواهد که پدرتان برای او خیرات بدهد و به فقرا صدقه بدهد و ثوابش را به مادرش تقدیم کند. پدرتان و شما نباید نگران این باشید که از ثروتتان کم شود چون دعای خیر مادر بزرگتان پشت شماست و با صدقه دادن و تقدیم ثوابش به روح او، پدر شما بسیار ثروتمند تر از قبل خواهد شد. مادربزرگتان هم روحش به بهشت رفته و در آرامش خواهد بود بدون اینکه هیچ ناراحتی و مشکلی همراهش باشد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۴۵:۰۲
Yas

Yas : سلام وقتتون بخیر عزیزم
بنده خواب دیدم ابتدا یه جایی رفتم سفره پهن بود فکر میکنم سفره حضرت رقیه بود چون نون و پنیر و سبزی بود یکم نشستیم و بلند شدیم با همسرم وارد یه باغی شدیم که روی میزهاش انگور و سیب بود و شیرینی .یه عالم خانم چادری محجبه که چادرهای گرون قیمت سرشون بود و یسری آقای مذهبی و شیک پوش نشسته بودند که ما نمیشناختیمشون و یه آقای جوون و خیلی زیبا با چهره ای نورانی اومد سمتمون و به شوهر من گفت فلانی تو پس کجایی این همه مهمون دعوت کردی خودت دیر میای .و همسرم شروع کرد به خوش و بش باهاش انگار که میشناختش ولی تو واقعیت من همچین کسی رو ندیدم .لازم به ذکر است سر سفره حضرت رقیه من دوستمو دیدم که به تازگی بچش رو از دست داده تو واقعیت .ممنون میشم تعبیر خوابمو بگید.

پاسخ
لینک۳۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۳۸:۵۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما و همسرتان باید برای رسیدن به حاجاتتان متوسل به حضرت رقیه شوید و قبل از اینکه حاجتتان را بگیرید، باید سفره ایشان را بیاندازید و نذرتان را ادا کنید و دعای توسل را بخوانید. و خواهید دید که حاجتتان را خیلی زود می گیریدو از لحاظ مالی و زندگی دنیا و آخرت غنی و قوی خواهید شد. دوست شما که فرزندش را از دست داده هم باید در سفره حضرت رقیه حاضر شود و برای او هم دعا کنید تا انشالله حاجت روا شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۱۷:۲۲
زیبا

زیبا : سلام خانم هراتی عزیز
دیشب خواب دیدم که دوست صمیمی و قدیمی ام که سید موسوی هم هست رو دعوت کردیم و اومده خونمون ازش پذیرایی کردیم و من و مامان مرتب حواسمون بهش بود که خوش بگذره بهش براش بستنی اوردیم و بعد من رفتم یه سمت خونمون دوش بود و شروع کردم به شستن موهای سرم .
این به ازدواج ربط داره ؟

پاسخ
لینک۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۲۶:۲۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما متوسل به امام موسی کاظم ع می شوید که حاجتتان را بگیرید و سعی می کنید که رفتار پسندیده ای داشته باشید که خدای مهربان از شما راضی باشد. شما حاجت روا خواهید شد و فکرتان از غمها پاک می شود. اگر حاجتتان ازدواج است به ازدواج مربوط می شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۳:۵۴
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.