کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب نماز

اگر کسی در خواب ببیند که به جهتی غیر از قبله نماز می خواند، در امر دین دارای ایمانی ضعیف است و اگر نمی دانست باید به کدام طرف نماز بخواند، و قبله کدام سوی است، در کار دین حیران و سرگردان است.

    امام صادق (ع) می فرماید: نماز گذاشتن به خواب بر هفت وجه است:
  1. ایمنی،
  2. شادی،
  3. عز و جاه،
  4. مرتبت،
  5. رستگاری،
  6. یافتن مراد،
  7. نقصان.
    دیدن رکوع و سجود در خواب بر پنج وجه است:
  1. مراد یافتن،
  2. جمعیت،
  3. نصرت،
  4. ظفر،
  5. امر حق تعالی به جای آوردن.
  6. اگر نمازگزار ببیند که نماز را تمام کرد، دلیل که دعای او مقبول است. اگر ببیند تمام نکرد به خلاف این است.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند قومی را امامت کرد، دلیل که سروری کند. اگر ببیند که نماز قطع کرد یا نماز نگذارد یا بی وضو نماز کرد، دلیل که طالب چیزی است و نیابد. اگر در مدرسه یا مسجدی به امامت نماز کرد، دلیل که حاکم آن دیار مطیع او گردد. اگر ببیند که در نماز رکوع و سجود تمام کرد، دلیل که کار دنیایی او برآید.

جابر مغربی می گوید: اگر دید به خواب که نماز فریضه پیشین می گذارد، دلیل که به حق تعالی نزدیک گردد. اگر ببیند نماز پیشین می گذاشت، دلیل شادی است. اگر نماز خفتن بود، دلیل که حاجتش روا گردد. اگر ببیند که نماز صبح می کرد، دلیل که به سفر رود. اگر ببیند که نماز در باغ کرد، دلیل که توبه کند.
اگر ببیند که درکعبه نماز گذارد، دلیل که از خلیفه مرداش حاصل گردد. اگر در خواب ببیند که به تشهد نشسته بود، دلیل که از غم برهد. اگر ببیند که سلام اول به دست چپ داد، دلیل که کارش شوریده گردد. اگر ببیند که نماز نشسته می کرد، دلیل که دشمن بر وی ظفر یابد و گناهکار را مدد کند و از وی نپذیرد.
اگر ببیند که درتاریکی نماز کرد، دلیل که از غم ها فرج یابد. اگر ببیند که به پهلو خفته نماز می کرد، دلیل که بیمار گردد. اگر ببیند که نماز جمعه کرد، دلیل که به سفر رود و مال حاصل کند. اگر ببیند که در بیت المقدس نماز کرد، دلیل که میراث یابد و روزی بر وی فراخ گردد.

حضرت دانیال می گوید: دیدن نماز کردن سه نوع است. اول: فریضه. دوم: سنت. سوم: تطوع. اگر ببیند که نماز فریضه می گذارد، دلیل که حق تعالی وی را حج روزی کند. اگر بییند نماز سنت می کند، دلیل که بر مردم شفقت کند. اگر ببیند نماز تطوع بگذاشت، دلیل که راستگو است. اگر به خواب دید در ستور نماز کرد، دلیل که حق تعالی در کسب او برکت کند.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

522 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

رز

رز : سلام وقت بخیر
خواب دیدم وضو گرفتم در مسجد یا حسینیه نماز خوندم در حین نماز دیدم ناخنم لاک قرمز داره پیش خودم میگفتم با لاک که غسلم درست نبوده ممکنه نمازم قبول نشه ناخنمو پاک کردم مثل جای چسب روی ناخن مونده بود اما نمازمو تموم کردم رفتم دستامو بشورم دیدم خیلی چسبا بد نیستن گفتم لابد قبوله

پاسخ
لینک۲۳ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۲۰:۱۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما نیاز دارید که تمرکز بیشتری روی کارتان و اهدافتان داشته باشید و می خواهید با شور و شوق به خواسته تان بچسبید و آن را بدست آورید. علاوه بر اینکه برای رسیدن به خواسته هایتان توکل به خدای بزرگ دارید. البته سعی می کنید که به خودتان بقبولانید که باید توکلتان 100 درصد به خدای بزرگ باشد و گرنه می دانید که تمرکز شما زوی کارتان، به تنهایی، نمی تواند پشتوانه ای قوی برای موفقیت شما باشد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۳ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۳۴:۴۸
نرگس رستمی

نرگس رستمی : سلام سلام صد تا سلام خوبین خانم هراتی جان.؟
دیشب خواب دیدم دارم از مسیری رد میشم که برم منزل خودمون... بعد توی راه مسجدی رو دیدم که رفتم داخل و تایم نماز صبح بود و رفتن داخل و نماز صبح رو خوندم و دیدم که به نوعی کسی مهرمنو برداشته بود و یک خادم خانم اومد برای من مهری رو اورد که رکعت شمار داشت و مجهز بود و قطب نما داشت و خیلی چیزهای دیگه که من سر در نمیاوردم.و نماز رو روی اون مهر خوندم و چون از اون مهر مجهز سر در نمیاوردم سعی کردم خودم در ذهنم بمونه که رکعت چندم هستم. و صحیح و کامل خوندم الحمدالله و بعد از مسجد خارج شدم.

پاسخ
لینک۱۹ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۰۶:۳۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیز دلم. تشکر. شما آرزویی دارید که می خواهید به آن برسید و می خواهید شروعی تازه داشته باشید. انرژی مثبت به زندگی شما راه می یابد و تحولی مثبت خواهید یافت و خدای بزرگ را شکر می کنید. کسی نمی تواند امید شما را از شما بگیرد و ایمانتان را بدزدد. حساب کتاب خوبی های شما پیش خدای بزرگ است و او به احوالات شما واقف است. شما قلبتان پاک است و سعی می کنید که رفتار درستی داشته باشید و خوشبختی به شما رو خواهد آورد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۵۶:۴۱
نرگس رستمی

نرگس رستمی : سلام عرض ادب..چند شب پیش خواب دیدم وارد منزلی شدم که نمیشناختم و پدر اون منزل فوت شده بود و اون خانواده نذر داشتن هر سال در منزلشوت نماز جماعت برگزار کنن نماز مستحبی امام حسین(ع)
از طرفی دختر خانواده حجاب درستی نداشت و لباس قرمز رنگ تن اش بود و با تمسخر به صف جماعت نماز نگاه میکرد اعضای این خانواده پشت به قبله ایستاده بودن و صف نماز گزاران رو نگاه میکردن من و اشخاص دیگه ای داخل صف بودیم من توی ردیف ادل قرار داشتم سمت راست. اما امام جماعت نداشتیم. ولی ما صف نملزگزاران همه ره به قبله نماز رو شروع کردیم نماز امام حسین رو به طور کامل خوندم و سط نماز داخل سجاده ام یک هزارپای قرمز رنگ که مرده بود و خشک شده بود رو دیدم. اما چون مرده بود نترسیدم ازش و به نماز ادامه دادم و کامل خوندم البته مادرم داخل صف نماز نبود اما از کنار اون هزارپارو داخل سجاده من دید و گفت مرده.
بعد از نماز با مادرم رفتیم قبرستان که مادرم قبر عمه اش رو پیدا کنه (عمه سالهاست فوت کردن) من دوست داشتم روی این قبرها اب بریزم از طرفی هم دوست نداشتم مردم کار خیر من رو ببینن .یک افتابه اب برداشتم گذاشتم داخل زنبیلم و به یک قبر اب ریختم که سنگ مرر کوچکی هم داشت.
رفتم سراغ قبر دوم که دیدم یک نوزاد پسر داخل پتو و لباس سفید رنگ روی قبر بود و بغلش کردم انگار اون پسر من بود.مادرمم رفت که قبر عمه اش راه پیدا کنه. اون قبرستانی خیلی سرسبز بود.

پاسخ
لینک۹ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۸:۲۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. عرض ادب متقابل. شما به ترسها و شک هایتان اجازه نمی دهید که مانع پیشرفت شما و رسیدن شما به اهدافتان شوند. شما مثبت اندیش هستید و خداوند را به خاطر خود خداوند دوست دارید و نه به خاطر چیزهایی که خداوند به شما قرار است بدهد! عشق شما به خداوند به خاطر بزرگی و درک عظمت خود اوست و نه به خاطر اینکه تعداد آرزوهای برآورده شده تان زیاد بوده است! شما شخصیت اصیلی دارید و می خواهید نگرش های منفی را دور ریخته و شروعی مثبت داشته باشید. اهل خودنمایی و ریا نیستید. به اصالت خانوادگی تان پایبند هستید و در دنیا شروعی تازه خواهید داشت و اهدافی دارید که می خواهید به آنها برسید. خواب شما گویای ذهنیت شماست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۲۱:۱۴
نرگس رستمی

نرگس رستمی : سلام ببخشید چند روز پیش من یک خواب ثبت کردم نمیدونم واقعا ثبت شده یانه.

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۵۸:۳۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواب شما یک هفته پیش که ارسال کردید پاسخ داده شده. وقتی خوابتان را نمی بینید، ادامه را بزنید خوابتان می آید. اینهم کپی آن!

نرگس رستمی

نرگس رستمی :سلام وقت بخیر

داخل منزل سیدی شدم که البته حکم استاد رو برای من دارن و خاطرم نیست که چه ذکری رو داشتن برای من میخوندن و به من گفت نماز مغرب بخون ۴ رکعت. و با انگشترش (نگین زمرد) پشت پلک های چشمم کشید و درازکشیده من داشتم نماز میخوندم پشت به قبله بودم و خودم بلند شدم و روبه قبله نشسته نماز خواندم و همه ارکان نماز رو انجام دادم و توی دلم گفتم به خودم که چرا میگه مغرب ۴ رکعت بخون!!! بهرحال ۴ رکعت خواندم و اعضای خانواده استادم و دختر خودم شگفت زده و متعجب من رو نگاه میکردن.



پاسخلینک1 هفته پیش ویرایش حذف

فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب :سلام. تشکر. کسی که به او استاد می گویید کاسه ی داغتر از آش است!! و به صورتی اغراق آمیز و اشتباه شما را راهنمایی می کند. او بینش شما را نسبت به مسئله ای از بین برده است و باعث شده که شما چشم و گوش بسته به حرفهای او اعتماد کنید. رفتاری که شما دارید در شرایط حاضر، خلاف خواسته های خداست. برای رسیدن به خواسته های دنیایی، پشت به قبله نکنید، به او توکل نکنید که برایتان کاری انجام دهد، به خدا توکل کنید. ولی شما کم کم عقلانیت خودتان را به کار خواهید انداخت و به خداوند رو می آورید و کاری را که صحیح است انجام می دهید. دوست عزیز برای خودتان از این شخص بت ساخته اید!! خداوند به انسان عقل داده و سید بودن و عام بودن کسی دلیل بر این نیست که او برتریتی نسبت به دیگران داشته باشد. باید توجه کنید که هر وقت در انجام هر کاری زیاده روی کردید، از حقیقت دور شده اید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۸:۰۲
نرگس رستمی

نرگس رستمی : سلام وقت بخیر
داخل منزل سیدی شدم که البته حکم استاد رو برای من دارن و خاطرم نیست که چه ذکری رو داشتن برای من میخوندن و به من گفت نماز مغرب بخون ۴ رکعت. و با انگشترش (نگین زمرد) پشت پلک های چشمم کشید و درازکشیده من داشتم نماز میخوندم پشت به قبله بودم و خودم بلند شدم و روبه قبله نشسته نماز خواندم و همه ارکان نماز رو انجام دادم و توی دلم گفتم به خودم که چرا میگه مغرب ۴ رکعت بخون!!! بهرحال ۴ رکعت خواندم و اعضای خانواده استادم و دختر خودم شگفت زده و متعجب من رو نگاه میکردن.

پاسخ
لینک۲۷ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۲۱:۱۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. کسی که به او استاد می گویید کاسه ی داغتر از آش است!! و به صورتی اغراق آمیز و اشتباه شما را راهنمایی می کند. او بینش شما را نسبت به مسئله ای از بین برده است و باعث شده که شما چشم و گوش بسته به حرفهای او اعتماد کنید. رفتاری که شما دارید در شرایط حاضر، خلاف خواسته های خداست. برای رسیدن به خواسته های دنیایی، پشت به قبله نکنید، به او توکل نکنید که برایتان کاری انجام دهد، به خدا توکل کنید. ولی شما کم کم عقلانیت خودتان را به کار خواهید انداخت و به خداوند رو می آورید و کاری را که صحیح است انجام می دهید. دوست عزیز برای خودتان از این شخص بت ساخته اید!! خداوند به انسان عقل داده و سید بودن و عام بودن کسی دلیل بر این نیست که او برتریتی نسبت به دیگران داشته باشد. باید توجه کنید که هر وقت در انجام هر کاری زیاده روی کردید، از حقیقت دور شده اید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۷ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۵:۳۷
نرگس رستمی

نرگس رستمی : سلام و ارادت خالصانه...
خواب دیدم منزل عمه دومم هستم و افراد زیادی رفت و امد داشتن به منزلشون. من در خواب یک شلوار لی دمپا پام بود و دمپا بودنش...عالی بود و هرکی منو میدی جذب این شلوار میشد و میگفت قشنگ.از جمله عمه بزرگم که میگفت شلوار قشنگی داری.
بعد با دختر عمه ام از پله رفتیم بالا سمت بالا پشت بام و احساس کردم طبقه ۴ هستیم.
قرار بود منو ایشون باهم اون بالا صحبت کنیم. و بلافلصله از اون بالا پشت بام من صدای اذان مغرب عشارو شنیدم و گفتم بعدا صحبت کنیم بیا الان بریم برای نماز. و متوجه شدم منزل عمه ام داره نماز به جماعت برگزار میشه... و گفتم بیا بریم به جماعت بخونیم.
منتها برای دختر عمه من نماز به فردی یا جماعت انگار فرقی نمیکرد. اما رو حرف من حرف نزد و رفتیم پایین که نمازو به جمات بخونیم.

پاسخ
لینک۱۳ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۴۳:۴۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. ارادت متقابل. شما شخصیتی کوشا و قوی دارید و سعی می کنید که با سخت کوشی به اهدافتان برسید و نگرش های شما از رفتارتان مشخص است. شما می خواهید در زندگی تان پیشرفت کنید و به اوج موفقیت برسید و در تمام زمینه های زندگی و مسائل مادی و احساسی پیشرفت کنید. زندگی شما متحول خواهد شد. شما می دانید که باید برای رسیدن به خواسته هایتان اول به خدای بزرگ توکل کنید بعد به سعی و عمل خودتان. به خاطر این است که شما خودبزرگ بینی نمی کنید و شخصیتی افتاده و خاکی دارید. ضمن اینکه می دانید موفقیت شما مرهون و مدیون همه ی کسانی است که برای شما زحمت کشیده اند و منیت به خرج نمی دهید. دختر عمه تان اما گاهی منیت به خرج می دهد اما متکبر نیست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ دی ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۵۱:۵۳
حمیده

حمیده : سلام استاد عزیز.چند روزیست که برای کار یک فرد زندانی در تلاش هستم سند و وثیقه تهیه کنم.دیشب در خواب میدیدم درب واحد آپارتمانم را دارم نظافت میکنم وخانم واحد کناری با همسرش دعوا کرد و از خونه زد بیرون و خانم واحد سوم فورا بیرون آمد و با اشراف بر پریشانی این خانم مثل اینکه برایش دام پهن کرده باشد گفت شب جایی داری بمانی؟بیا من کمکت میکنم .من نگران شدم و بعد احساس کردم به عنوان کارگر در منزل سومی کار میکنم تا هوای این خانم را داشته باشم .مردی که صاحب خانه بود به من گفت این سرویس جواهر را روی پشتی مبل به نمایش بذار و من گردنبند و دستبند را به پشتی مبل چسباندم ولی گوشواره ها روی میز ماند .او در ضمن با آن خانم صحبت می کرد و مرد دیگری مثل محافظ ایستاده بود.بعد به من گفتند شما دیگه برو.من کیفم و ریموت ماشینم را یواش برداشتم به نیت اینکه برگردم و ماشین را یواشکی بردارم و گوشواره ها را هم در کیفم انداختم و خارج شدم دیدم در کوچه های شهری مثل نجف و کربلا هستم و با گرفتاری خودم را به مسجد رساندم تا نماز بخوانم و اتفاقات دیگری افتاد و باز دیدم رفتم مسجد و به نماز ایستادم و بعد بیدار شدم.درضمن خواستگار برای دخترم آمده و شوهرم اجازه نمیده بیان میگه دخترمون هنوز آمادگی ازدواج نداره و من ناراحت هستم . دخترم ترم اول دانشگاه است.آیا ربطی به این خواب داره؟لطفا تعبیر بفرمایید .تشکر

پاسخ
لینک۲ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۰۷:۵۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما می خواهید مشکلات و موانع موجود در روابط اجتماعی و زندگی تان را از بین ببرید و به این فکر می کنید که مردم در زندگی هایشان مشکلات زیادی دارند. روحیه ی شما مهربان و دلسوز برای دیگران است و می خواهید که زندگی های همه خوب باشد و به زندگی هایشان متعهد باشند ولی نظرات و مشاوره از هر کسی را قبول نمی کنید و هر کسی هر چه گفت را زود باور نمی کنید. شما اختیار و کنترل زندگی خودتان را دارید و نمی خواهید که دخترتان با مشکلی در زندگی مواجه شود. بنابر این توکل به خدای بزرگ و توسل به حضرت علی ع می کنید و با همسرتان هم عقیده و هم فکر خواهید شد. شما اجازه نمی دهید که اختلافات به زندگی شما و ناراحتی ها به زندگی دخترتان راه پیدا کند. بنابراین عجله نکنید و اجازه دهید که دخترتان درسش را تکمیل کند و برای ازدواج بدون شناخت اصلا عجله نکنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۵۸:۰۰
زهرا

زهرا : با سلام. ساعتی پیش از ظهر دیروز پنجشنبه خواب دیدم در اتاقی با دیوارهای آبی روشن، و انگار روشن شده با چندین مهتابی سفید، با تعدادی از دوستانِ همکلاس در جلسات تفسیر قرآن و احکام به نماز ایستاده‌ایم، صف اول چهار پنج نفر، اما صفوف پشتی بمراتب شلوغتر بود، من در صف اول و نفرِ دوم از سمت چپ بودم و مدرس کلاس به عادت بیداری، میان صفوف پرنمازگزارِ پشت سر و جانب راست من بود، گهگاه ذکرهای نماز را بلند می‌خواند و ما هماهنگ با او ارکان نماز را به جا می‌آوردیم. نماز گویا چهاررکعتی بود، رکعت دوم نماز مشغول قرائت سورۀ حمد بودیم که من متوجه شدم از لولۀ باریکی روی دیوار اتاق که درست روبروی ما در صف اول بود، جریان آب بافشار بسمت من پاشیده می‌شود، این لوله مشابه ناودان از سقف پایین می‌آمد و از آن در پایینِ دیوار و در جهتی عمود، درست روبروی من، آب فواره می‌زد! نیمۀ راست چادرم بکلی خیس شد، حین حمدخواندن، اشاره به فواره‌زدن آب کردم انگار بخواهم با لبخند تلخی به نمازگزاران کناری که از این آب‌پاشی کاملا مصون مانده بودند بگویم "وجدانا اوضاع من را نگاه کنید"! اما بمرور دیدم با این چادر خیس دیگر نمی‌شود نماز را پیش ببرم و با نارضایتی فراوان نماز را شکستم. سمت چپ من روی مبلی پالتوی مشکی و چندلباس دیگرم بود، سعی داشتم سریع از بین لباسها یکی را انتخاب کنم اینقدر که در غیاب چادرنماز، پوشش کافی برای نماز داشته باشد. اما از یکطرف موفق به انتخاب سریع لباس نمی‌شدم و مردد بودم، از یکطرف مدرس و نمازگزاران را می‌دیدم که بعد از حمد و سوره، رکوع و سجده را یکی یکی انجام دادند و غمگین بودم که چه حیف که در نماز همراهشان نیستم، و اگر هم با لباس مناسب دوباره به نماز بپیوندم، احتمال قوی به این نماز جمعی و هماهنگ دوستان نخواهم رسید ـ تشکر برای توجه و لطف همیشگی شما

پاسخ
لینک۲۵ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۱:۵۰:۵۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما ذهنی شفاف دارید و نسبت به آینده خوشبین هستید. سعی می کنید که خردمندانه و با از خودگذشتگی و مهربانی با دوستانتان تعامل داشته باشید. شما در کار خیر پیشگام هستید و شخصیتی احساساتی دارید و مدرس شما شخصیتی منطقی دارد و نظراتش را با صراحت بیان می کند. به خاطر مسئله ای که با افکار شما در تضاد است شما احساساتی خواهید شد و نمی توانید منطقی رفتار کنید. شما نمی توانید کاری را انجام دهید که خلاف اخلاقیات شما باشد و از ته دلتان با آن موافق نباشید. شما نمی دانید چه رفتاری باید داشته باشید که هم از خودتان محافظت کنید و هم به صورتی مسالمت آمیز با دیگران تعامل کنید و هم احساس واقعی تان را بتوانید از روی سیاست مخفی نگه دارید. شما طرز فکرتان با جمعی از دوستانتان فرق دارد و هر چند که آنها ایمانشان قویست ولی روحیات شما و اخلاقیاتتان با آنها هماهنگ نیست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۹:۱۹
زهرا

زهرا : سلام و با تشکر از توضیح و تعبیر شما، سوالم اینستکه در مجموع بنظر شما پیام این خواب برای من چه می‌تواند باشد؟ آیا درس این خواب برای من اشاره به نقص یا تزلزل در ایمان منست و باید در جهت تقویت ایمان تلاش کنم؟ آیا باید فضایل این دوستان را بیشتر بشناسم و سعی کنم به جایگاه عقاید و باورهای آنها نزدیکتر شوم؟ یا برعکس، باید بر رویۀ فعلی باقی بمانم و از نظر فکری و اعتقادی خط فعلی و مسیر خودم را دنبال کنم؟ (با این توضیح که این دوستان چندین سال بیش از من سابقۀ حضور در این رشته از دروس را دارند، معاشرت من با این دوستان هم در حد چندساعت محدود حضور در کلاس است و بجز حضور پای درس مدرس و سوال و جوابهای مختصر ضمن درس، بطور معمول فرصتی برای تبادل فکری یا کلامی بین ما پیش نمی‌آید. اما آنها را چنانکه بدرستی اشاره فرمودید بسیار قاطع و با عزم جزم، و گاهی بیش از حد خشک و بی‌انعطاف دیده‌ام. آنچنان که پاسخ به سوالات یا ابراز نظر صمیمی و آزادانه در این جمع خیلی اوقات برای من مشکل بوده و هست)

پاسخ
لینک۲۶ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۵۲:۵۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. استدعا می کنم. من معتقد هستم که جایی که شما بترسید که حرفتان را بزنید و به محض اینکه بخواهید حرفی بزنید، با شما خشک و بی انعطاف برخورد شود، در چنین جمعی، زمینه ی رشد و پیشرفت وجود ندارد. بعضی از مردم وقتی 4 تا کتاب فرای دیگران مطالعه می کنند، چنان متکبر و مغرور می شوند که نعوذبالله اگر حضرت علی ع هم میان ایشان بخواهد حرف بزند از او هم ایراد می گیرند. تا جایی که من از دین آموخته ام، خوش رفتاری و رئوفت و مهربانی و صبوری نشانه های خاص مومن است و هر کسی جز این رفتار کرد و اخمو و قصی القلب و با کبر و غرور و از موضع قدرت و دیکتاتور منشانه با کسی صحبت کرد، این شخص مومن نیست!! مومن کسی است که وجودش از عشق الهی سرشار شده باشد و لبخندش به دیگران آرامش ببخشد. شما اگر بخواهید صرفا مطیع باشید و هر چه به شما گفتند بپذیرید که اسمش کلاس و جای پیشرفت نیست!! مدرسه جایی است که شما بتوانید آزادانه نظراتتان را ابراز کنید و اگر ترسیدید که اینطور رفتار کنید و با شما دیکتاتور منشانه رفتار شد، دلیل بر این نیست که چون اکثریت مخالف نظر شما را می گویند نظر ایشان درست باشد. فرق گوسفند و انسان همین است که انسان تعقل می کند و تفکر می کند و نظرش را بیان می کند ولی گوسفند با چوبی که بالای سرش نگه می دارند هر طرف هُلش بدهند همانطرف می رود و جز بع بع گویان و اطاعت محض حرفی نمی زند. شما انسان هستید و متفکر و مومن و درستکار!! قدر خودتان را بدانید ولی برای اینکه از شر بُخل و حسد آدمهایی که خودشان را مذهبی جا می زنند ولی رفتاری متکبرانه دارند مصون بمانید، سیاست داشته باشید و هر حرفی را هر جایی نگویید تا زمانی که در جمعی بنشینید که شما را درک کنند. خط فکری خودتان را دنبال کنید ولی با دیدی باز مثل همیشه؛ و نه مانند آنها از روی تکبر. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۶ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۶:۲۱
Mary ai

Mary ai : سلام؛ من خواب دیدم که لطفا خواب من نمایش داده نشود. ممنون از شما

پاسخ
لینک۱۲ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۵:۵۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست عزیز طبق قوانین سایت که هنگام ثبت نام به شما اطلاع رسانی شده، شما فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت هستید و اگر در یک شب 10 خواب ببینید بدون بیداری یک خواب محسوب می شود و اگر 10 خواب ببینید و وسط آن بیدار شوید 10 خواب مجزا محسوب می شود و شما هرگز مجاز به ثبت بیشتر از یک خواب هم نیستید. سرپیچی از قوانین سایت شما و بنده را مدیون سایت و کارمندان آن خواهد کرد. پس لطفا این مسئله را در نظر داشته باشید و منبعد هرگز بیشتر از یک خواب ارسال نکنید. مادر و خواهر کسی که به او علاقه مند هستید به شما فکر می کنند و اگر به صورت ناخوانده در خواب مهمانتان بوده اند ممکن است به خواستگاری شما بیایند. برادر شما سعی می کند که از حقوق شما حمایت کند و به صورت مستقیم در کارتان دخالتی نمی کند. شما می خواهید که ابتکار عمل به خرج بدهید و قدم اول را در راهی که منجر به موفقیت شما می شود، بردارید و از برادرتان در این رابطه کمک خواهید خواست./ در ادامه.. شما رفتاری مهربان و صادقانه و باکرامت از خودتان نشان خواهید داد و می خواهید معلومات و دانش و خردتان را در مورد کاری بالا ببرید. می خواهید در زندگی تان پیشرفت کنید ولی هنوز جایگاه خودتان را نیافته اید. شما احساس می کنید که مجبور هستید به انجام کاری یا به ازدواج با کسی متعهد شوید که تمایلی به آن ندارید. درک شما بالاتر خواهد رفت و متوجه می شوید که خیلی ها در زندگی بی هدف و مستاصل هستند. مادر کسی که دوستش دارید به شما کمک می کند که به خواسته تان برسید. انگشتان دست او اشاره به این دارد که شما باید مهارت های علمی و ذهنی و فیزیکی تان را برای رسیدن به موفقیت به کار ببرید. باید یاد بگیرید که خوش اخلاق باشید و الکی دعوا راه نیاندازید، حسادت را از وجودتان پاک کنید و مراقب باشید که زندگی تان با چشم زخم دیگران آسیبی نبیند، صدقه بدهید و ان یکاد بخوانید. در این صورت است که انشالله شما گشایش کار خواهید یافت. ( جادویی که می فرمایید یا طلسم، در خوابتان اشاره به جهالت دارد و اینکه اگر اطلاعات خود و معلومات و دانشتان را برای حفظ زندگی مشترک بالا نبرید، جهالت و گمراهی تان باعث خواهد شد که در زندگی شکست بخورید). کسی که دوستش دارید هم به شما توجه خواهد کرد اگر شما بتوانید همانطور که مادرش از شما می خواهد، خردمندانه رفتار کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۲ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۰۴:۱۳
سوگندم

سوگندم : سلام خانم هراتی عزیز ،من باز هم مزاحمتان شدم.صبح خواب دیدم که به منزل یکی از اقوام همسر مرحومم می روم خانه اش دو طبقه هست البته در یک طبقه ای که ساکن هست بود. وطبقه دوم ان ساختمان در مالکیتش،( در واقعیت )اختلاف هست ووارثی هست.در خواب منزل ان خانم فامیل را انگار تعمیر می کردندودرست کرده بودند ووسایلشان را جابه جا کرده بودند فرش ها را به دیوار زده بودند مثل تابلو فرش وانگار دستباف بود وزیبا هم بود بعد من نمی دانم برای چه کاری انجا رفته بودم.یکدفعه صحنه عوض شده ودر محوطه بزرگی هستم که حیاط بزرگی بود وان ساختمان دو طبقه در ان قرار داشت ولی مجزا وان طبقه ایی که وارثی هست بزرگ بود ومن وارد ان شدم البته قبل از وارد شدن از حیاط گذشتم وحوض ابی در وسط ان بود وکفش به پا نداشتم وبا جوراب بودم حس می کردم که محوطه مسجد هست بعد من وضو می گیرم ومی روم داخل همان ساختمان ووارد اتاقی می شوم چند نفر ار افراد انجا بودند که می شناسم وسجاده ایی راپهن کردم ونماز خواندم در حال سجده فکر می کردم کسی که پشت سر من هست کف جوراب من را می بیند چون بدون کفش بودم حتما کثیف هست .پشت سر من همان خانم فامیل داشت نماز می خواند .من بعد از نماز سجاده را جمع کردم وگوشه ایی مرتب گذاشتم وبرگشتم که از انجا بیرون بروم دیدم سجاده ان خانم فامیل همانطور باز هست وبرنداشته ورفته است .تشکر از وقتی که می گذارید

پاسخ
لینک۲۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۵۴:۴۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. مراحمید. کسی که خانه اش را تعمیر کرده اند، شرایط سخت خودش را ارزیابی کرده و موقعیتش را در زندگی بهبود بخشیده است. او موفقیت های زیادی به دست آورده و مردم به موفقیت او توجه زیاد خواهند کرد. خیلی ها هستند که در این ارث طبقه ی دوم سهیم هستند و موضوع آن تفکیک خواهد شد. شما به سهم خودتان از این جریان خواهید رسید و خدارا شکر می کنید ولی نگرانید که دیگران احساس کنند که شما از نظر مالی کمتر از ایشان هستید. اما شما ایمانتان از او بیشتر است. شما سهمتان را می گیرید و می روید ولی او آنجا خواهد ماند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۵۵:۵۶
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.