تعبیر خواب هواپیما
دیدن سواربودن در هواپیما یعنی برای رسیدن به هدف خود به موقعیتی بالا تر از دیگران نائل خواهید شد که بودن در این موقعیت خطراتی را برای شما به همراه دارد خصوصا اگر هواپیما دچار مشکل فنی گردد. اگر هواپیما به مقصد برسد از غم رهائی یابد. اگر در هواپیما نشسته بود و از جان و موقعیتش هراسی نداشت به عزت و بزرگی دست یابد.
لیلا برایت می گوید : اگر خواب ببینید که با هواپیمایى در حال پرواز هستید، بیانگر آن است که در کارهاى خود موفق خواهید بود. اگر خواب ببینید که هواپیمایى آتش گرفته و یا در حال سقوط است، نشانهى آن است که دچار ضرر و زیان خواهید شد. دیدن هواپیماى شکارى در خواب، نشانهى مشکلات و گرفتارى است.
درکتاب سرزمین رویاها آمده است :
یک هواپیما از زمین بلند می شود : موفقیت در کارها.
یک هواپیما به زمین می نشیند : مراقب بعضی از دوستان باشید.
شما با هواپیما مسافرت می کنید : از پستی و بلندیهای بسیاری باید عبور کنید.
با یک دوست در هواپیما هستید : یک تغییر در زندگی شما رخ خواهد داد.
با شخصی که دوست دارید در هواپیما هستید : از روی بیفکری کاری نکنید.
با اعضاء خانواده در هواپیما هستید : نقشه های خیلی دقیق بکشید مطمئناً موفق می شوید.
شما دچار سانحه هوائی می شوید ولی نمی میرید : منفعتهای مالی در پیش دارید.
شما در یک حادثه هواپیما کشته می شوید : از نظر روحی قدرت و پیشرفت حاصل می کنید.
هواپیمای دیگران به زمین می نشیند : مراقب خیانت یک دوست باشید.
هواپیمای شخص بسیار مهمی به زمین می نشیند :نقشه های شما عملی می شود.
تعبیر خواب خلبان هواپیما
خلبان در خواب، کسی است که برای رسیدن به اهداف بالا و موفقیت های چشمگیر، موقعیت های خطر پذیری را هدایت می کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Amir : با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما...
من خواب دیدم که : با پدر و مادرم توی فرودگاه هستیم و میخوایم بریم سوار هواپیما بشیم / بعد ما میریم سوار هواپیما میشیم و من روی صندلی خودم میشینم و اطراف رو نگاه میکنم...زمان پرواز ساعت ۱۰ شب بود و اونا اعلام کردن که نیم ساعت تاخیر داره یعنی۱۰:۳۰ / یه چندین نفر یه اعتراضای کوچولویی کردن و زود تموم شد... بعد از ربع ساعت یهو یه تکانه ای به هواپیما وارد شد و شروع به حرکت کرد / ربع ساعت زودتر...بعد من خودمو پشت سر جایگاه خلبان دیدم...هواپیما داشت با سرعت خیلی خیلی زیاد جلو میرفت تا اوج بگیره و من تاثیر این سرعت بالا رو روی خودم حس میکردم / جوری سرعت زیاد بود که روی بدنه ی هواپیما الکتریسیته نیلی بوجود اومده بود و همینجور داشت هوا رو میشکافت و جلو میرفت که بالاخره اوج گرفت...روبروی هواپیما یکی از کاخ های معروف تهران بود (مقصد تهران بود)
ولی هواپیما هی کج و معوج حرکت میکرد اما به چیزی برخورد نکرد تا اینکه من ، خودم و سایر مسافرارو توی هوا بدون هواپیما دیدم که داریم با دستامون بال میزنیم تا بریم روی اون کاخ بشینیم...منو خلبان جلوتر از مردم بال میزدیم اما من یه طرف دیگه رفتم و خلبان یه طرف دیگه / من با دست چپم بال میزدم، به صورت عمودی/ بالاخره من خودمو رسوندم روی سقف کاخ و با دست چپم به مردمی که عین یه دسته پرنده داشتن بال میزدن اشاره میکردم که بیاین اینور که بهتره...خلبان راه سختری رو انتخاب کرده بود ولی اونم روی سقف کاخ نشست و فقط یکم از من بالاتر بود...
ممنون میشم راهنمایی کنید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید زندگی تان متحول شود. می خواهید بر مشکلات تان پیروز شوید. می خواهید جایگاه بلند و موفقی در زندگی تان پیدا کنید. شما نمی دانید که در آینده چه پیش خواهد آمد. اما باید عملیاتی تر و هدف محورتر رفتار کنید. خیلی بی خیال نباشید. اول خوب کار کنید بعد استراحت و نه وارونه!! شما باید با احساستان صاف و صادق باشید و سطحی نگری نکنید. شرایط سخت برایتان حل و فصل خواهد شد و مشکلات شما به زودی پایان می یابد و خیلی زود به سمت اهدافتان پیش خواهید رفت. شما می خواهید به موفقیت برسید ولی باید همانطور که گفتم عملگرا باشید. صرفا بلند پروازی و جاه طلبی کافی نیست!! شما به مقام بالایی خواهید رسید و دلسوز مردم خواهید بود. تشکر از همراهیتون.
ارام : سلام و صبحتون زيبا. همين الان قبل اينكه بيدار بشم ديدم با خانواده ام به كيش مسافرت كرديم. البته فقط پدر و مادرم كنارم بودن، كيش خيلي شيك تر ومدرن تر شده بود. انگار كه نه ايرانه! از نرده هاي كنارپله يك سالن وسيع سُر خورديم و اومديم پايين و با ذوق جيغ زديم. بعد من از اونها جدا شدم، سوار يك وسيله نقليه عمومي خيلي پيشرفته بودم بر فراز دريا(شبيه مترو و مونو ريل اما بالاي اب) و تلفني مشغول صحبت با والدينم، ميگفتن هتل ٣تخته رزرو كردن شبي ٤٨هزار تومن! گفتم قيمتش چقدررررخوبه! اما ما بايد ٥تخته بگيريم. در همين حين توجهم به مردم جلب شد كه ايستادن و با بهت و ترس دارن چيزي رو تماشا ميكنن: يه هواپيماي خيلي بزرگ تو هوا شروع به چرخيدن و افتادن كرد! خيلي ترسيدم و خداخدا ميكردم كه سقوط نكنه! اما در نهايت در اب افتاد. با ناراحتي ماجرارو براي پدرم تعريف و تلفن رو قطع كردم. دريا خيلي پهناور و ابيِ فوق العاده خوشرنگ و زيبا بود، شبيه فيلم ها! هواپيما در نهايت به صورت عمود زير اب ارامش گرفت. (اگر در تعبير خوابم تاثير داره اينو بگم كه من در يك ماه گذشته دو سفر تفريحي به جنوب ايران داشتم، اوليش كيش بود) ممنونم و روز خوبي داشته باشيد
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دورانی سرشار از راحتی و آرامش خواهید داشت. مسیر رسیدن شما به موفقیت هموار است و قادر خواهید بود جاه طلبانه به خواسته ها و تمایلاتتان توجه و رسیدگی کنید و قدرت و اختیار، موفقیت و دستاوردهای مادی و مالی زیادی خواهید داشت. دور دور شماست و اوضاع به نفع شما پیش خواهد رفت. تجربیاتی سرشار از نشاط و سرزندگی بدست می آورید و می خواهید مسیر زندگی تان را عوض کنید. آرزوهای غیر واقعی و دور از دسترسی برای خودتان در نظر می گیرید که بعضا باید منطقی تر در این موارد رفتار کنید و رویاپردازی نکنید. انشالله همیشه به گردش و خوشی باشید. تشکر از همراهیتون.
Eliya : با سلام خدمت خانم هراتی عزیز،چندوقت پیش خواب دیدم که درهواپیمایی هستم با دوخواهرم این هواپیما از سینه درحال سقوط بود درب هواپیما کنده شده بود موقعیت بسیاروحشتناکی بود کاملا شبیه فیلمها که هواپیمایی درحال سقوط است و همه ی لوازم مسافرین ازحجم هوای وارده درهم و چرخان هستند بود،ویکی ازمسافرین باصندلی ازجای خودکنده شدوازدرب بازهواپیما به بیرون پرتاب شد ،ولی بقیه ی مسافرین روی صندلیهای خود بودنداما منو دوخواهرم هیچ صندلی نداشتیم ودستان خودرا درون حفره ای محکم گرفته بودیم به طوریکه بدن هر سه نفرمان روی هوا معلق بود وخواهر بزرگم لباس خلبان به تن داشت من دوبار مانع باز شدن دستش شدم کمکش کردم تا از هواپیما پرت نشود ولی درآخر هردو رارها کردم وبه سختی به سمت کابین خلبان رفتم روی صندلی خلبان نشستم فرمان رابه دست گرفتم ودراین موقع خیلی آرام هواپیمارا به زمین نشاندم ودرآخر یک دختر کم سن باچادرو مقنعه ی سفید را کنار خودم درکابین خلبان دیدم و از این کابوس بیدارشدم ،ممنون میشم اگر تعبیر بفرمایید.
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون
امین : سلام وقت بخیر. خواب دیدم یه هواپیمای مسافربری بزرگ را دادن بمن که خلبانش باشم. من خیلی استرس داشتم و میگفتم خلبانی بلد نیستم ولی اونا میگفتن میتونی. خلاصه با استرس زیاد هواپیما و مسافرهاروسالم به زمین رسوندم. ولی موقع توقف هواپیما واقعا هول شدم و ازشون خاستم کمکم کنن چون انتهای مسیر باند پرواز یک دیوار شیشه ای بود و نمیخاستم هواپیما به دیوار بخوره. نهایتا هواپیما موقع توقف باعث شد دیوار شیشه ای ترک بخوره. بعدش مسئولای اونجا داشتن برآورد هزینه میکردن که ترک دیوار شیشه و و تورفتگی دماغه هواپیما چقد میشه.
همون شب خواب دیگه ای هم دیدم که فک میکنم به این خواب مرتبط باشه: خواب دیدم که برای خواهرم ویزا به همراه چندتا عروسک ارسال شده(چون خواهرم حامله ست، عروسکها برای بچهش ارسال شده بود) و خواهرم نگران بود که آیا برای شوهرش هم ویزا ارسال میشه یا نه.(قابل ذکره که خاهرم و شوهرش دو ماه پیش ویزاشون اومده و مهاجرت کردن)
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما در مورد تصمیمات و کارهایی که به شما محول می شود، اعتماد به نفس دارید و می خواهید مقصد خودتان را در زندگی تان کنترل کنید ولی نگران هستید که این مقصد شما با موازین و قوانینی که برای شما در زندگی وضع کرده اند در تضاد است یا خیر. شما به اهدافتان می رسید و بر موانع سر راهتان غلبه خواهید کرد ولی موفقیت شما به ضرر عده ای دیگر تمام خواهد شد. خواب دومتان به خواب اول مربوط نیست و در هر کامنت شما فقط مجاز به ثبت یک خواب هستید. تشکر از همراهیتون.
امین : سلام وقت بخیر
خواب دیدم دم آسانسور با دوستم ایستادم بعدش یهو من روی ویلچر بودم و داشتم سوار آسانسور میشدم ودوستمم روی ویلچر بود و به یه دوست دیگم تبدیل شده بود بعد من گفتم دکمه ی طبقه ی پنجم رو بزنیم و از بالا بیایم پایین طبقات مرکزخرید رو ببینیم و در اسانسور هم به سختی بسته شد چون ویلچر من جلوشو میگرفت و بعد طبقه ی دوم اسانسور متوقف شد و یکسری ادم به زور مارو پیاده کردند و پیاده که شدیم من از روی ویلچر بلند شدم و اونها تعجب کردند و اون ادمها یکیشون رئیس بود و بقیه بادیگاردش بودند وخیلیم از دست من عصبانی بود بعد منو دوستمو به زور سوار هواپیما کردند و پرواز کردیم ولی بعد یکی از بادیگارداش که با ما تو هواپیما بود دستور داد فقط دم هواپیما فرود بیاد. من دوست داشتم برم تو دم وایسم چون اونا مارو بزور سوار کرده بودن میخواستم نجات پیدا کنم.
آخرش هم فقط دم هواپیما روی زمین فرود اومد و سر هواپیما توی هوا موند من و دوستم قسمت سر هواپیما بودیم. من نسبت به دوستم هم حس مسئولیت داشتم که جونش حفظ بشه.
نمیدونم قصدشون چی بود یا من چیکار کرده بودم فقط خیلی عصبانی بودن از دستم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. موقعیت یا رابطه ای به شما و دوستتان احساس بی یاور بودن می دهد و نشان می دهید که وابسته ی به دیگران هستید. شما به معنای واقعی کلمه به دیگران اجازه می دهید که شما را به اطراف هُل بدهند و به شما فشار بیاورند. وقتی که با تضادها و تناقضاتی در رفتار اشخاص مهم روبرو شوید، از وابستگی و اطاعت محض نسبت به آنها دست می کشید و مستقلا عمل و فکر خواهید کرد. اشخاصی در مقابل این حس استقلال شما احساس ناامنی خواهند کرد و سعی می کنند که دوباره ذهن شما را تحت کنترل خودشان در بیاورند و مطابق با خواسته های ایشان رفتار کنید. شما از اهداف خودتان دور می شوید و مسیر جدیدی را در زندگی تان طی خواهید کرد ولی از این شرایط جدید خوشحال نخواهید بود و به عاقبت کارتان فکر می کنید. این گونه اشخاص شاید به ظاهر در مقابل شما کوتاه بیایند، ولی سعی می کنند که قدرتشان را بر روی شما حفظ کنند و شما را مطیع خودشان نگه دارند. تشکر از همراهیتون.
g m : سلام و روز بخیر. من اغلب خواب ماشین زیاد می بینم و این اواخر خواب قطار هم دیدم ولی چند شب پیش خواب دیدم که تو خوابم رفتم تو یه پایگاه هوایی و یادم اومد(تو خواب) که قبلا یه خوابی دیده بودم که یکی از بستگانمون که خلبانه بهم گفته بود برو پایگاه و اونجا بگو آشنای منی مدرک خلبانیتو بگیر ومنم مدرک خلبانی رو داشتم. وارد که شدم دیدم همه آدمای اونجا فیزیکشون با من خیلی فرق داره و همه قد بلند و کشیده و روفرم هستن ولی من کوتاهم و کمی اضافه وزن دارم. استاد خلبان اومد و منو برد تو یه هواپیمای تک نفره یا فکر کنم نهایتا دونفره فوق مدرن. از ظاهرش معلوم بود خیلی جدیده شبیه هواپیماهای فیلمای تخیلی بود. استاد خلبان هر چی می گفت انجام بده من اصلا نمی فهمیدم چی می گه ولی در نهایت هم هواپیما در کنترلم بود و پرواز می کردیم و در آخر هم به زمین نشستیم. همه چپ چپ منو نگاه می کردن و معلوم بود که از بالا بهم نگاه می کنن و با خودشون می گفتن این اصلا اینجا چی کار می کنه!! خواستم به استاد خلبان توضیح بدم که داستان چی بوده و بگم مدرکم از کجا اومده ولی اون نمی خواست حرفای منو بشنوه و می رفت. فضا دقیقا یه جوری بود انگار مثلا یه دهاتی رفته باشه مهمونی اشراف اصلا منو در حد خودشون نمی دیدن. ولی باز هم سوار هواپیما شدم این بار واقعا تنها بودم و هواپیما هم انگار توی نمایش هوایی باشه حرکات آکروباتیک انجام میداد منم احساس می کردم الانه که حالم بهم بخوره. بعد گفتم این فوق مدرنه اگه فقط بهش شفایی دستور بدم چی کار کنه خودش می کنه...به هر حال بازم به اوضاع مسلط شدم یعنی سقوط کنم یا اتفاقی بیفته نیفتاد و دیدم که بیدار شدم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. لطفا توجه داشته باشید که طبق قوانین سایت هر بار فقط یک خواب در هر 24 ساعت و در هر کامنت ارسال بفرمایید. تعبیر خواب شما این است که شما قدر خودتان را می دانید و بلند پروازانه برای آینده تان برنامه ریزی می کنید. شما شخصیت مهمتر و قویتر و با اعتماد به نفس بیشتری پیدا خواهید کرد و قادر خواهید بود که به خوبی زندگی تان را کنترل کنید. شما بر موانع سر راه زندگی تان غلبه خواهید کرد و آگاهی و آزادی های بیشتری را تجربه می کنید. درک شما وسیعتر خواهد شد و نسبت به مسائل چشم انداز تازه تر و دقیقتری پیدا خواهید کرد. شما به مقامی می رسید که در ابتدا خودتان را دست کم می گیرید ولی قادر خواهید بود که ایده هایتان را عملی کنید. شما در مورد تصمیمات و کارهایتان اعتماد به نفس کامل خواهید داشت و زندگی مدرن و راحتی برای خودتان می سازید. تشکر از همراهیتون.
خداوردی : سلام وقت بخیر
دیشب خواب دیدم که هنوز مجرد هستم و در منزل پدرم زندگی میکنم. من قهرمان ملی و عضو تیم ملی یکی از رشته های ورزشی بودم. ساعت یکی و نیم ظهر بود و من ساعت 2ونیم برای رفتن به مسابقات پرواز داشتم و باید به فرودگاه میرفتم. فقط یک ساعت برای رسیدن به پرواز زمان داشتم. من ریلکس و آرام شروع به جمع کردن وسایلم کردم و قرار شد پدرم من را به فرودگاه برساند.
از اخبار تلویزیون هم خبر ساعت اعزام تیم ملی پخش شد.
عمویم منزل ما بود و خیلی استرس داشت که آیا من به پروازم میرسم یا خیر. ولی خانواده ما خیلی عادی با قهرمان بودن من برخورد میکردن. موقعی که هم به اتاق رفتم تا لوازم شخصی خود را بردارم، خواهر و دخترعمه های نیز اونجا بودن و سرگرم صحبت بودن و بی اعتنا به رفتن من. (یکی از دختر عمه های در خواب کسی است که دیشب متوجه شدم دچار سرطان شده است).
کمی بعد خودم را به همراه بقیه اعضای تیم ملی، سوار اتوبوس شهری و بعد هم پشت وانت دیدم، در راه رفتن به فرودگاه.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به گذشته تان و به نقاط قوت و ضعفتان، عزم و اراده و قدرت مبارزه طلبی و اعتماد به نفستان در آن زمان فکر می کنید و آن موقع می خواستید که سفت و سخت بکوشید تا زندگی تان را متحول کنید و تولدی دوباره داشته باشید. می خواستید که بر موانعی است که سر راه شما وجود داشت غلبه کنید. می دانستید که باید استقامت کنید و سخت بکوشید و به خاطر موفق شدن و رسیدن به اهدافتان سخت تلاش کنید. اما گاهی عملا کاری نمی کردید و با احساسات خودتان خیلی هم صاف و صادق نبودید. برای اینکه به تمایلاتتان برسید و توجه کنید مجبور بودید که خودتان را با شرایط جدیدی منطبق کنید، خویشتندار باشید و تمرکزتان روی اهدافتان باشد شخصیتی رقابتی داشتید و می خواستید بهترین باشید. خانواده ی شما از شما حمایت می کردند و خودتان هم سعی می کردید تا مطابق موازین و قوانین به پیش بروید و می خواستید که با چالشهای بزرگی در زندگی تان روبرو شوید. اما دخترها خودشان را اصلا همپای شما نمی دیدند که بخواهند به عنوان رقیب به شما نگاه کنند. تشکر از همراهیتون.
ستایش : سلام و وقت بخیر. خواب دیدم با همسرم و دخترم می خواستیم با هواپیما به مشهد برویم. وقتی هواپیما از زمین بلند شد بعد از کمی هواپیما برگشت من گفتم حتما نقص فنی دارد. ولی دوباره به راهش ادامه داد و دوباره برگشت و خلبان به مسافرین اعلام کرد که چرخ های هواپیما باد ندارد و مجبور به نشستن شد و ما هم از هواپیما خارج شدیم و خوشحال از اینکه مشکلی پیش نیامد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خواب شما بازتاب افکار شما در بیداری مبنی بر حوادث تلخ هواپیمایی است و شما از اینکه آنقدر بلند پرواز و جاه طلب یا مرفه نیستید که بخواهید مثلا در موقعیت پرواز هواپیمای بوئینگ اخیر قرار بگیرید، خوشحال هستید. پیش خودتان می گویید این همه ثروت و مقام و موقعیت داشته باشی و بمیری؟ همان بهتر که زندگی ات معمولی باشد و اصلا نتوانی پرواز کنی. تشکر از همراهیتون.
Hoshang : سلام.خدا قوت.معمولا پنج و نیم صبح بیدار میشم و بعضی وقت ها باز می خوابم ولی خوابم نمی بره اما امروز خوابم برد و نمی دونم چطور شد که برنامه سفر به آمریکا پیش آمد.سوار هواپیما شدم ،پرواز راحتی بود و هواپیما در یک ایالتی نشست و من از هواپیما که پیاده شدم،مستقیم وارد یک خیابانی شدم و بعد ادامه دادم و دریاچه و فضای سبزی را دیدم و کسانی که در مسیر بودن به زبان انگلیسی صحبت می کردند.من در این لحظات متوجه شدم که تشریفات خروج از فرودگاه اصلا انجام نشده و پاسپورتم مهر ورود نداره،(البته برای همه مسافران این طود بود)سعی کردم که به بخش گذرنامه برگردم.بعد فهمیدم باید از این ایالت به ایالت دیگه یا در همبن ایالت در یک سخنرانی شرکت کنم.در تلاش برای پیدا کردن بخش گذر نامه بودم که به یک آبخوری طلایی رنگ رسیدم که آبش رایگان بود و آقای که مسوول اونجا بود متوجه شد ایرانی هستم و گفت این آبخوری و این فضای سبز بزرگ همه اش برای سفارت ایران هستش.و بعد یک کم جلوتر همان آقا بساط باز کرده بود اقلام زنانه و کفش ها دخترانه می فروخت.در این لحظات به فکر داشتن اینترنت بودم که به خانواده خبر بدم که من رسیده ام و یک آن دو تا گوشی تلفن تو دستمبود.و بعد خانمم دیدم که اونجا به عنوان فروشنده کفش ها هست ولی مشتری که می اومد نه من و نه خانمم نمی تونستیم قیمت بدیم.بعد از اون یک آقای گفت من با ماشینم شما را تا بخش گذر نامه می رسونم،چند تا مسافر دیگه هم آمد.راننده مسیر را به درستی نمی شناخت،ولی من کوچه هاش برام آشنا بود و می دونستم این کوچه ها به مسیر اصلی راه ندارند و به جوی آب می رسند کما اینکه این طور شد و راننده مجدد مسیر را برگشت(شبیه کوچه های خیابان پاسداران تهران).بعد خودم را در محل کارم به یک دانشجوی قدیمی که الان کارمند هست می بینم که ایشان با من می خواد گفتگوی انگلیسی داشته باسه.(خودم الان ترکیه هستم).
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید به موفقیت های زیاد برسید و بر موانع و مشکلات زندگی تان غلبه کنید. شخصیتی بلند پرواز و جاه طلب دارید و درکتان بالاست. اما برای رسیدن به موفقیت مجبور می شوید که شرایط بغرنجی را تحمل کنید و احساس خواهید کرد که نمی توانید دیگران را درک کنید یا اینکه آنها شما را درک نمی کنند. شما سعی می کنید که با مثبت اندیشی نگرش درست و تازه ای نسبت به مسائل پیدا کنید. می خواهید ارتباطتان را با دیگران قوی کنید. شما گشایش کار خواهید یافت و با استفاده از تجارب و عقلانیتتان سعی می کنید که محدودیت ها و مشکلات را پشت سر بگذارید. شما در نهایت احساس می کنید که با وجودی که در موفقیت به سر می برید ولی برای شما هم درک بعضی آدمها واقعا سخت است. تشکر از همراهیتون.
زهرا : سلام عزیزم خواب دیدم ی هواپیما روی آب بود حس میکردم دریا هست ولی آبش خیلی گل آلود بود بعدهواپیما چپ شد رو آب وکم کم داشت میرفت زیرآب،منم که ذهنم درگیر هواپیمای اکراین بود توخواب یادم بود این موضوع وشروع کردم ازخداکمک بخوام که این هواپیماغرق نشه ونجات پیداکنه هی میگفتم یاابالفضل العباس،یهو هواپیما کم کم بلندشد پرواز کرد کلی آب از جلوی هواپیما ریخت هواپیماکه رفت منم خواستم شناکنم دیدم آب به حدی تمیزشد ک ته آب مشخص بود ودیدم دریا نیس ی استخر بزرگه،شناکردم رفتم ته استخر از پله هابالا رفتم وقتی رفتم بیرون دیدم همه جا ارومه وانگار نه انگار هواپیما داشته غرق میشده،
فریبا هراتی
: سلام. استرس ها و نگرانی های شما برای پیشبرد اهدافتان و غلبه بر مشکلاتتان، از بین خواهد رفت. شما ممکن است در مقطعی از زمان احساس استیصال کنید ولی توسل به حضرت عباس ع و دعای خیر او، شما را قطعا از سختی ها نجات خواهد داد و اضطرابات و استرس در وجودتان از بین خواهد رفت. شما در زندگی تان پیشرفت می کنید و فکر و خیالتان راحت خواهد شد. تشکر از همراهیتون.