تعبیر خواب کوچه
اگر کسی خواب ببیند که به کوچه ای وارد شده که خانه های مجلل و شیک در آن وجود داد، به منفعت خواهد رسید، خصوصا اگر بداند که اهل آن کوچه مردمان پرهیزکاری هستند. اگر اهل آن کوچه فاسد و بد کردار باشند، بیننده خواب به گناه آلوده خواهد شد.
اگر در خواب ببینیم که در کوچه ای ناشناس و مجهول هستیم، با سوالی رو به رو می شویم که فکر ما را به خود مشغول می دارد. اگر در خواب خود را در کوچه ای دراز و تنگ ببینیم، در راه رسیدن به هدف باز می مانیم. اگر کوچه ناهموار بود، راه آینده ما دشوار خواهد بود و اگر هموار بود، به سرعت پیشرفت می کنیم.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
علی : سلام
خواب دختری را دیدم که هفت هشت سال پیش به او علاقه مند بودم. در یک خیابان در یک محله بودیم که کوچه های فرعی داشت، او هیجان داشت و جاهای مختلفی را به من نشان میداد و مدام این طرف و آن طرف میرفت. در مورد این صحبت کرد که باهم به باشگاه برویم! بعد من را به پدرش معرفی کرد. دایی اش هم در خواب بود؛ او در واقع کسی بود که رای دختر خانم را نسبت به من زد. چون میدانم با دختر خانم الان در یک کسوت هستیم خواستم در مورد شغلمان صحبت کنیم که اصلا اجازه نداد مدام با هیجان صحبت میکرد و در حال حرکت به این طرف و آن طرف بود. خوشحال و هیجان زده بود.
آیا این خواب تعبیری دارد؟
فریبا هراتی
: سلام. شما او او در یک رده و سطح فکری قرار دارید و مشکلات زیاد و شرایط بغرنجی را تجربه کرده اید. زندگی او با چالش های زیادی مواجه بوده و معتقد است که او و همینطور شما باید از تجارب خودتان در زندگی استفاده کنید. دایی او از اینکه ازدواج شما را به هم زده و می داند که کار بیجایی را انجام داده مضطرب است و سعی می کند رد گم کرده و به عبارتی خودش را به کوچه علی چپ زده و اظهار بی گناهی کند. تشکر از همراهیتون.
نسترن سیاه : سلام.
با تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. او محدودیت های خود را کنار خواهد گذاشت و سعی می کند که از شرایط بغرنج زندگی دوری کند. او نمی خواهد که ناامید باشد و سعی می کند که مثبت اندیش باشد. حرفش را به هر کسی نمی گوید و دستش خیلی باز نیست که بتواند از خودش حمایت کند و مشکلات زیادی در زندگی او وجود دارد. کینه و تنفر همراه با عزت نفس در وجود او شکل گرفته و سعی می کند که هر طور شده مستقل و روی پای خودش بایستد. خاطرات سخت گذشته و ناامیدیها و عواطف و سردیهایی که از روابط قدیم در فکر او وجود دارد مانع از این می شود که او در تصمیم گیریهایش عجله کند و می خواهد با آرامش و با اطمینان در زندگی به پیش برود. تشکر از همراهیتون.
samin : سلام مجدد و سپاس از شما.مدتی بود دختری درحقم شاید ناخواسته بی محبتی کرده بود.اولش ناراحت بودم و به خدا واگذارشان کردم ولی دیشب از ایشان گذشتم چون نمیخواستم دلم جایگاه کینه باشد و شاید جایی خدا از اشتباهاتم چشم پوشی کند.احتمالا خوابم به این موضوع بی ربط نباشد.حق نگهدارتان و ایام به کامتان
فریبا هراتی
: خواهش می کنم. بله ممکن است مربوط به او باشد.
حسین : خواب دیدم که در یک کوچه باغ هستم و یکی از اقوام که فوت شده است در انجا حضور داشت و یک نفر دیگر هم اونجا حضور داشت و اون فرد زمین خریده بود
فریبا هراتی
: سلام. روح امواتتان شاد. اگر زمین را نزدیک قبر کسی که فوت شده خریده ،کسی که زمین خریده احساس عدم امنیت می کند و ممکن است فوت کند. اما در غیر اینصورت به ثروت می رسد. تشکر از همراهیتون.
Lia : با سلام اولش می خواستم لطف کنید و خواب مربوط ب زردچوه و تعبیرش رو ک دیروز تعبیر کردید بیزحمت پاک کنید خوابم مال قبله خواب دیدم با خواهرم در یک کوچه فرعی میاییم ب سمت سر کوچه کوچه ای ک جند سال قبل از لحاظ لدماش کوچه خوبی نبود اما حالا بهتر شده با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که خواهرتان را از اشتباه بغرنجی که در آن گیر کرده نجات دهید. تشکر از همراهیتون.
Mah11111 : سلام خانم هراتی روز بخیر.
خواب دیدم تو یه مدرسه کار میکنم. حیاط مدرسه حالت مثلث بود و دیوار حیاط قدیمی بود و کف حیاط خاکی بود. یکی از مدیرای شرکت خودمون هم اونجا تو مدرسه مدیر بود. توی خواب هم مثل واقعیت انگار اعصاب نداشت. تو طبقه اول یه پنجره باز کرده بود رو به بیرون به سمت چهارراه و تمام مدت پشت پنجره نشسته بود خیابون را نگاه میکرد. همکارم یه دختر خیلی خوبی بود که کلی با هم جور شده بودیم و بگو بخند میکردیم. همکار و همسایه بودیم.
بعد با همکارم رفتیم خونه. خانوادههامون چون همسایه بودیم همو میشناختن. همکارم یه برادر کوچکتر از ما داشت و دوتا خانواده دور هم نشسته بودیم حرف میزدیم. خونههامون داخل یه کوچه بن بست بود که بیشتر خونه ها قدیمی ساز و با صفا بودن و میگفتن قراره انتهای بن بست باز بشه و ادامه پیدا کنه. اتفاقا دیدیم که انتهای کوچه باز شده بود کامل، و بخاطر همین انتهای کوچه خاکی و ناهموار بود. انتهای قسمت خاکی کوچه میرسید به یه جاده نسبتاً باریک که دو طرف جاده درخت کاج یا سرو ردیفی کنار هم بودن و با پیچهای زیبا تو دامنه کوه ادامه پیدا میکرد تا بالا. میگفتن تمام مسیر جاده تا آخر قراره گشاد بشه. من چون خیلی از موقعیت کوچه خوشم اومده بود به همکارم پیشنهاد دادم که اگه تو این کوچه خونه فروشی هست برای خودمون بخریم و قرار بود بریم قیمت کنیم. تو فکرم بود که خونه قدیمی هم بود بخاطر موقعیتش باز بخریم.
تو همون کوچه پدرم رفته بود جایی مهمونی و مادرم میخواست بره پیشش و کادو حدود 7 یا 8 تکه طلا ظریف خریده بود. داشتم بهش میگفتم اینا زیاده میخوای همشو کادو بدی. گفت یکیشو بردار برا خودت. یه دستبند ظریف که آویزهای طرح برگ داشت بم داد و هم خودش و هم همکارم میگفتن این خیلی قشنگه همینو بردار و خودمم تایید کردم. یه سرویس ظریف جزو کادو بود که من یه تکهشو خوردم و قورت دادم.
فریبا هراتی
: سلام. روز شمام خوش. شما به اهداف و توانایی ها و حنبه های خودتان کاملا واقفید و فکر می کنید که فعلا دستتان به جایی بند نیست و باید محتاطانه رفتار کنید و مواظب باشید که اشتباه و خطایی در کارتان صورت نگیرد. زندگی شما بسیار موفق و خوب خواهد شد و امید و خوشبختی جای شرایط سخت امروزی را می گیرد. به اهداف خودتان خواهید رسید و ازدواج می کنید و خرجتان می کنند. در ضمن نوشتار شما بسیار زیباست مثل یک نویسنده ماهر می توانید ذهنیت خودتان را ترسیم کنید <3
Mah11111 : ممنون خانم هراتی شما خیلی لطف دارید و واقعا زیبا تفسیر میکنید. راستش من همیشه سعی میکنم جوری بنویسم که چیزی از قلم نیفته و شما کاملا تجسم کنید.
این خوابم خیلی جزییات داشت و حتی یه قسمتش را فراموش کردم بنویسم. مادرم تلفنی با همسایه ها در مورد یک یا دو نفر خلافکار یا شاید دزد صحبت میکردن که بقیه دنبال اونا میگشتن
فریبا هراتی
: تشکر. احتمالا مادر شما راجع به خواستگار شما تحقیقات و بررسی خواهد کرد.
mahsa : سلام.وقت بخیر
من خواب دیدم تو یه کوچه ای هستم انتهای کوچه یه دری بود اورده بودن گفتن این از کربلا اومده گفتن واسه حضرت زینبه یه خانوم چاپر سر کوچه بود گفتم تورو خدا بزارید من برم اونجا دست به در بزنم حاجتمو بگیرم خانومه گفت نمیشه هیچ کس اونجا نمیزاریم بره ولی من میرم کنار در برات دعا میکنم این خانومه یه چادر مشکی سرش بود با شال سیدی سبز دور گردنش خیلی نورانی هم بودن اون خانومه یعنی میشه اون خانومه خود حضرت زینب بوده باشه؟گریه میکردم میگفتم تورو خدا واسم خیلی دعا کنید
فریبا هراتی
: سلام. قلب شما با حضرت زینب س است و در ، در خواب شما، راهگشای مشکلات است. چون شما نتوانسته اید به کربلا بروید، از آنجا برای شما نشانه ای آورده اند که بدانید خداوند از قلب شما و اشتیاق شما برای بودن در حرم امام حسین ع و حضرت عباس ع آگاه است. آن خانم حضرت زینب س هستند. انشالله حاجتتان را خواهید گرفت. تشکر از همراهیتون.
مروارید : سلام خانم هراتی
خواب دیدم دارم از محل کارم رد میشم و همکارم رو دیدم که سرش توی گوشی بود و پسرش کنارش بود ولی بزرگتر از واقعیت بود بقیه همکارهام رو هم میدیدم ولی دلم نمیخواست من رو ببینن و سریع رد شدم رسیدم به کوچه ای که انگار ته کوچه ساحل بود ولی آب دریا اومده بود عقب و من نمیتونستم از اون جا رد بشم و از طرفی هم نمیخواستم دوباره برگردم عقب به محل کار ( اونجا دیگه کار نمیکنم) بعدش ی در بسته که وسط دیوار اون کوچه بود دیدم گفتم از این در برم ولی سعی کردم قدم نمی رسید دختر داییم رو دیدم و بهش گفتم تو قدت از من بلند تره و برو در رو باز کن و رفت در رو باز کرد و من هم رد شدم و داخل ی کوچه شدم که میدونستم کجاست و اون یکی دختر داییم رو دیدم گفت اینجا خونه خریدم و در واقعیت خونه شون توی همون محله هست و ی حسینیه هم توی کوچه میدیدم که در واقعیت هم هست انگار بارون اومده بود و کوچه خیس شده بود ولی آب نبود گفت اینجا جای خوبیه و آب نمیمونه توی کوچه بعدش گفت خواهرم معصومه هم میخواد اینجا خونه بخره داره پول جور میکنه و یا اینکه خریده دقیق یادم نمیاد و توی خواب میدونستم که خواهری به اسم معصومه نداره. ممنون.
فریبا هراتی
: سلام. همکاران شما با ارتباطاتی که دارند سرگرم هستند و به شما فکر نمی کنند و شما هم نمی خواهید که به آنان فکر کنید ولی احساس محدودیت می کنید و گاهی خودتان را در شرایط بغرنجی می بینید که احساساتی می شوید. اما درهای رحمت به روی شما باز می شود شما هم گشایش کار پیدا می کنید و از نگرانی و استیصال بیرون می آیید. دختر دایی های شما گشایش کار می یابند و به شما هم کمک می کنند که زندگی تان بهتر شود. آنها به خاطر قلب پاکی که دارند، به ثروت هم خواهند رسید و این کنایه ای به شماست که پاک و معصوم باشید تا خداوند شما را یاری دهد. تشکر از همراهیتون.
سارا : سلام وقت بخیر
خواب دیدم تقریبا ابتدای یه کوچه سرسبزو هموار هستم که شیب نصبتا ملایمی داشت به سمت بالا واز دیواری شاخه های درختان بیرون امده بود وقتی به سمت بالا داشتم میومدم یه پسر بچه حدود ۱۰ ساله رو دیدم که یه توپ دستش بود نزدیکش شدم یه دفه ناپدید شد بعد دوباره به سمت بالا که می رفتم برادرم و دیدم که به سمت من میومد دوباره نزدیکتر که شدم ناپدید شد ممنون میشم تعبیرش و بگید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما با محدودیت ها و موانعی برای رسیدن به خواسته هایتان روبرو خواهید شد و تلاشتان این است که از شرایط بغرنج راحت شوید و زندگی تان را بهبود ببخشید. امیدوار هستید ولی باید تکیه تان فقط به عمل خودتان باشد چون کسی به شما در این راه که پیش گرفته اید کمک نخواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
azam : seyedehazam
سلام
محبت میکنید اگه تعبیر خواب امروز من که بعد از نمازصبح دیدم رو بفرمایید:
با ماشین وارد کوچه بن بست (جنب مغازه خودمون که محل کار من هست شدم) و تا ته کوچه رفتم. ته کوچه چند تا درخت سرسبز انجیربود که شاخه هاش از یکی از خونه ها بیرون زده بود،متوجه شدم که کوچه رو اشتباه وارد شدم، اومدم دنده عقب بگیرم و بیرون بیام که با نگاه داخل آینه متوجه شدم که کوچه خیلی تنگه و به سختی میشه ازش خارج شد. در حال تلاش برای خارج شدن بودم که بیدار شدم....
(من به تازگی با خانمی که توی اون کوچه زندگی میکنه رابطه تقریبا دوستانه ای پیدا کردم.)
فریبا هراتی
: سلام. شما خودتان را در شرایط بغرنجی احساس خواهید کرد ولی حوادث به صورت مثبتی برای شما تغییر شکل پیدا خواهند کرد. تشکر از همراهیتون.